Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
http://www.portalanalitika.me/politi...m-frontom.html
dizu cijenu i jedni i drugi...a kupcu je plitak dzep u zadnje vrijeme, pa ce vjerovatno gledat koga iz opozicije ce najjeftinije uzet(treba im jos 2 mandata valjda), HGI i Genci bi mogli doobro da se omaste mada ne iskljucujem ni snupijevce ako manjine pocnu previse da zatezu...
She is only here to annoy herself!
U Plavu je na žalost, među Bošnjacima koji su aktivisti (a posebno funkcioneri) tamošnje najveće 3 partije (BS,SDP i DPS) nevjerovatna netrpeljivost. Tu je puno repova iz prošlosti, pošto se isti ne mijenjaju 20 godina, a jedni druge (gotovo pučistički) svaki čas smjenjuju i dovode svoju ekipu. Jedno vrijeme je čak SDP (klan lokalnog bega Džavida Šabovića i Adema Jasavića) poslao DPS u opoziciju i vladao (na zgražavanje partijske centrale) uz pomoć SNP-a.
Slična netrpeljivost vlada među pojedinim viđenijim Bošnjacima i u još nekim sredinama, mada ne tako izraženo ko u Plavu...Zato me incident nije iznenadio. Čudim se (a hvala Bogu) što nije eskalirao u veće tuče i demoliranja privatnih objekata, jer skoro svaki funkcioner u Plavu ima neki privatni "biznis" (kafanu, motel, trgovinu..).
Last edited by El Re; 15-10-12 at 22:29.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Aok, odavanje Službene tajne!? Pušti više toga premijera da se ižljegne, izio mu ga đao, viš da ćeš nas obojicu u Spuž poćerat na odmor. Mada, kad se bolje razmislim, iz ove perspektive mi to i ne izgleda tako loše.
Zanimljivo mi nešto, objasni li ko ođe što padoše oni momci u Niišić, al onako, malo ozbiljnije pojašnjenje?
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Razumijemo se, samo sto mislim da je, za razliku od drzavnog, moguce napraviti model vlasti na lokalnom nivou bez pravljenja klasicnih koalicija, iako je po onome sto govori Bulajic, jedna takva izvjesnija. Mi smo u Kolasinu imali neobicnu "koaliciju", ciji ideoloski identitet, oblik, nacin funkcionisanja ili strukturu, da budem iskren, ni dan danas nijesam uspio da utvrdim. Tu se ulazilo i izlazilo kao na autobuskoj stanici.
Kako god, Pozitivnoj ne bi smjelo da se dogodi ucesce u cirkusima, progonima i naci orgijanjima koje bi rezirale stranke stare opozicije. Nadam se da Niksicani nemaju galeriju Benkovic.
________
Kreces agresivno i oholo a onda postavis ovako lijepo obrazlozenje svog stava![]()
- Zasto bi hapsili nekoga ko se ne slaze sa mnom za to imaju izbori! Ali treba da hapsis onoga koji radi protiv te drzave (pali zastave nepotrebno izaziva probleme...). Ti mozes do sjutra da se ne slazes sa mnom ili ja sa tobom ali ako ti pocnes da radis protvi zemlje u koju zivis ti si nacionalni neprijatelj... e sad i ja sjutra kao crnogorac da krenem da radim nesto tako bi me uhapsili ... e sad to je tvoja prica!
Problem je sto srbi ne osjecaju crnu goru svojom drzavom vec govore da im je matica srbija ?! To ne razumijem... ako dijelis ovakvo misljenje obrazlozi nam ga ako nije problem ?
ne mogu da vjerujem. "da iskuliraju" 4 godine... pa brate treba ja i ti da iskuliramo JOS te 4 godine a ne oni...
sto se niksica tice zar nije bitnije sto tamosnji narod osjeca i ako zele smjenu vlasti neka se formira ta koalicija sa pozitivnom... ja to uopste ne bi uzeo za zlo Pozitivnoj iako je rekla da nece u koaliciju ni sa kim. ipak je to na lokalnom nivoua ne na drzavnom. i to za mene nije "ajde da provjerimo pozitivnu"...
pojedinci jedva cekaju da se od pozitivne napravi PZP...( dps detect ili krajnji pesimizam)
neka se gradanima obezbijedi sve sto treba da se obezbijedi pa neka se prave koalicije kakve god oce . drzava funkcionise gradjanskom voljom sve sto nam se svidja trazimo, sve sto nam se ne svidja bunimo se da dodje do promjene...
Što jes jes.
Mada sam imao utisak da u ti grad postoji makar dvije adrese, lokalne ali sveukupne moćnosti, kojima da se šćelo, pa da su uprtili koju koverticu sa po 50€, uz koji džak krtole iz Banjana, i sav ostali arsenal, ama baš ništa od te poplave ne bi bilo.
Tako mi se učinjelo, pa mi bilo čudno što se njima nije šćelo.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
JC,
ljudi stalno govore o mogućnosti da Pozitivna počne da se približava DF-u. To je potpuno pogrešno posmatranje. Pozitivna stoji u mjestu i mrdati ne smije. Umjesto toga političkim pozicioniranjem svo vrijeme joj u susret ide DF. Ne znam da li me razumiješ što želim reći?
Retorika DF-a se dramatično mijenja. Oni su čak u izjavama (nekom gotovo tugaljivom pomirljivošću) otišli u susret suverenistima više nego je to sam PzP (barem od 2008.) činio. Mandić i njegov ideolog Danilović kao da su rekli Lekiću i Medojeviću "slušajte, dajte prihvatite ovo za ravnopravnost Srba, trobojku i srpski jezik, a mi vam dajemo na tacni svu političku energiju i resurse NOVE i nećemo vam smetati da DF povedete u sam politički centar". Uostalom, moć da sve to obustave i dalje će biti u rukama Mandića i Danilovića.
To je sve dio etape na istom putu koji su svojevremeno zamislili upravo Mandić i Danilović kad su uništili Srpsku Listu (2 mjeseca prije izbora 2009.!) i formirali NSD za koju niko nije dugo znao čemu ta naprasna transformacija treba da služi i šta je to novo što treba da donese. Tada su se Mandić i Danilović uplašili da to može biti preoštar zaokret i da im se može raspršiti dobar dio birača koji nemaju stomak za baš tolika ljuljanja, no sada je potpuno nova i više nego zrela situacija. Prva faza na putu profilisanja DF-a kao partije je završena.
Naravno, već sam najavio da očekujem da će jedan broj partijskih funkcionera NOVE (tipa Stanića, Aleksića) izgubiti kondiciju i strpljenje i napuštiti ovaj novi projekat. No, i to ostaje da se vidi.
Pažljivo uzdržavanje da se vidi i makar jedna srpska zastava na mitinzima DF-a jasan je znak da je tamo na relaciji rukovodstvo-birači posrijedi veliki nesporazum. Ipak, zasad je sve pod punom kontrolom.
Last edited by El Re; 15-10-12 at 22:54.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Gledam na RTCG sad neku završnu emisiju posle rezultata i stvarno ovaj momak Dritan harizmom potpuno pregazi voditelje nego sva je prilika da će pregazit i šefa partije kad za to dodje vrijeme... obavezno to treba pogledati
![]()
deuscroix
Naslucujes li vec da za 20 godina kad budu imali vlast totalnu i dosadi im sve da ce se raspast na Dirtan i Darko! Pa cemo kroz grad da se dijelimo jesmo li Dirtanovci ili Darkovci![]()
Znaju moji Kotorani rec': ,,Da se Njegos probudi poznao bi samo Kotor i Cetinje''. I bas u ta dva grada DPS-SDP-LP i dalje gaze...
Cetinje poodavno ,,ne radi'', a u Kotor je gotovo sve unisteno, drzi se uglavnom zbog pomoraca.
Eto kakav smo mi narod.
Jel' ono u Pg DPS kupio jednog srpskog odbornika zarad vecine? A ako bi Pozitivna na vlast usla sa prosrpskim partijama onda su izdajnici?
Eto kakvi smo...
Meni su cudne najave kako ce dolaskom opozicije na vlast u Niksicu tamo biti bolje. Tesko. Drzavna vlast to nece omogucit redovnom blokadom racuna, sto cesto rade u svim opstinama dje nisu vlast.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks