triturbo je pa mu je najmanja rezervisana samo za male obrtaje...
Ja sam čak pogrešnu krivu gledao
http://s1244.photobucket.com/albums/...mw_dzelek3.jpg
preko 400NM već na 1.000 rpm, ne znam zasto je balsa rekao da nema obrnog na malim obrajima...
triturbo je pa mu je najmanja rezervisana samo za male obrtaje...
She is only here to annoy herself!
Nema isto vjesanje kao EMPET.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Kako nema, ima samo bedz /M? O_o
Da li mislis da ima identicno vjesanje kao EMPET?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Identicno ne sigurno, velike su razlikie u tezinama, a i u pogonu...ali nije sminka, auto je "pravi" M...samo dizel...prvi od Motorsport odeljenja.... tako da ima M vjeshanje
3le i NSX, mozda vam mogu zavrshit da se probate![]()
a pravi u smislu u kome je 530d sa M paketom pravi, samo su mu sad slovo M stavili ispred oznaketaj auto se u voznju ponasa skoro isto kao 535xd sa M opremom osim sto je malo jaci u vece obrtaje zbog 3. turbine i to ti je to
Hejtujes li ga to jer je dizel časti ti?Diesel power
![]()
ne hejtujem nego samo kazem kako jes, uporedio sam ga sa 535xd a ne sa nekim benzincem![]()
Oliver, da, neko ga je i narucio, i posle dugo muke dobio, jer ovaj auto se ne isporucuje na trzista kao sto su nasha
NSX, nije ovo bash isto kao 535xd sa M paketom opreme, ovaj auto je razvijao cuveni M divižn... znaci "pravi M" kao sto rekoh cijeli paket, i motor i menjac i vjeshanje i ....
Sjetih se da je Fedja pricao jos davno da bi da ga uzme, nek mu je sa srecom, dobro je izabrao, a brzi?![]()
Pa ono, Fedja ga nije birao sigurno(ne poznajem fedju pa se ogradjujem
) a kako je izabrano, pa najbolje iz ponude Volija za sad
u potpunosti se slazem i ne vrijedi toliko vise para u odnosu na 535d...dozivljaj voznje je skoro pa isti...nije mi samo jasno zasto je dobio cast da nosi ///m oznaku kada je u sustini samo mnogo jaki dizel.
Pricah nedavno i sam momkom koji je dobio na probnu voznju cijeli vikend m550d,razocarao se i s obzirom da ima f11 535d sa bogatom opremom,razlike ima ali nikako ne opravdava razliku u cijeni.
Preskup je za ono sto nudi...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
I ja mislim. I jebes ga, nije V8.
TAKUMI
a to im je neka M Performance fora da uzmu pare na cistu reklamu, uostalom evo transmisija i ostalo je isto kao na obicnim modelima sa M opremom...
Although the M550d doesn’t look that different from a standard-issue 5-series, it actually does have some M Performance–specific bits. There is a horizontal blade in the lower front fascia, and the mirrors are painted gray. Rectangular exhaust tips are taken from the 550i’s parts bin. The steering wheel and the footrest are graced by M logos. But the aero kit is virtually identical to the M Sport package that you can get with any engine, while sharing no parts with the actual M5.
power is fed to all four wheels through a ZF-sourced eight-speed torque-converter automatic and BMW’s all-wheel-drive system
Mali off.....dje cu pogledat za prednje disk plocice , BMW 320 Xi 2005 ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
alo tinejdzeru nije ovo topik dje treba da se pohvalis!!!!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ma nije to za mene .... ne lijecim ja komplekse sa BMW-om ...Mercedes-om ... Alfom i ostalim barakama...
Clio dizel - RULES![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Daka HN, dje je probao taj tvoj drug taj auto pa se razocarao? Cinjenica je da dozivljaj u voznji dizela ne moze biti kao u benzinca...
p.s. sto se mene tice, isti mi je q... nisam preveliki ljubitelj pa...
negoo za gumom 305
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks