Page 23 of 66 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 551 to 575 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    Amin, DPS je upravo zbog tog siljega i izgubio, ocekivano. Nema tu sta da se zali, ali opet kazem ni DF nije rjesenje za Niksic, pa sve da ce SNP doc' na vlast. Ja bi licno pruzio sansu Pozitivnoj, ma neka ispune i 15% onoga sto su rekli u svom izbornom govoru ja sam zadovoljan.
    +1

Slažem se i ja želim da vidim Pozitivnu, ali isto tako želim da ostanu i na lokalnom nivou samostalni, onda će pokazati da su ozbiljni i na sledećim izborima ima da gaze. Da su oni dobili ovdje, bar bi imali kul gradonačelnika. Duga kosa, starke. Ne ovoga koji ne može sastaviti prostu rečenicu.

Ni meni nije milo da Mandić i Danilović uzimaju ovoliko glasova, znamo šta su. Ni Medo, koji je slina. Ali opet ponavljam, to je najbolji pokazatelj koliko je ljudima došlo do guše.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    +1

Slažem se i ja želim da vidim Pozitivnu, ali isto tako želim da ostanu i na lokalnom nivou samostalni, onda će pokazati da su ozbiljni i na sledećim izborima ima da gaze. Da su oni dobili ovdje, bar bi imali kul gradonačelnika. Duga kosa, starke. Ne ovoga koji ne može sastaviti prostu rečenicu.
    Kamo srece da bude tako. A doticni ne moze sastavit prostu recenicu usled komatoznog svojstva rakije, svaki dan. Mada i to je kul u neku ruku hahahahahah

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DEFACTO 14 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 11,8%
    - Demokratski front ..... 22,7%
    - DPS-SDP koalicija ..... 48,1%
    - SNP ..... 13,2%
    - Srpska sloga ..... 1,00%
    - Bošnjačka stranka ..... 1,5%

CEDEM 01 okt

-Pozitivna Crna Gora ..... 10,2%
    - Demokratski front ..... 18,5%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47,2%
    - SNP ..... 14,9%
    - Srpska sloga ..... 1,9%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,3%

Ipsos 26 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 8%
    - Demokratski front ..... 24%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47%
    - SNP ..... 11%
    - Srpska sloga ..... 2%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,5%

----------------------------------------------

Ipsos pobjednik.

Iako objektivno trebam biti zadovoljan rezultatom PCG, ocekivao sam 2-3 % vise, pa sam blago razocaran.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Vidji ako dobijem opomenu zbog ovoga a pored gos. danca zivog sto je izrekao i ne treba da budem na takvom forumu!

Malo su me iziritirali srbi na fb koji slave df kao svoj veliki uspijeh i prigaju sav narod koji je glasao za njih .. kao da je sprpska pobjeda ... to je problem te populacije i to ocu da iskazem i ovog puta pa svatite kako god zelite jer bezbolan put ne postoji za to! Jedina gradjanska partija je POZITIVNA CRNA GORA ... (za sad ko zna sto se krije iza toga brijega)
    Pa valjda imaju ljudi pravo da slave i da se izjasne, ne živimo u Frankovoj Španiji... Srbi se ne mogu tek tako izbrisat, pa ko nije spreman na njihovo učešće u parlamentarnom životu, bolje bi mu bilo da zatvori oči i začepi uši, jer će ga očistit pritisak. Na kraju krajeva, Srbi su neophodni za smjenu režima, i Darko Pajović takođe to dobro zna. Ukoliko to ne zna, onda je vjerovatno i on sam svjesan da mu NIJE cilj da mijenja vlast.

Ovo poslednje nisam rekao ja, nego statistika i profesionalci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje cestitke gradjanima Niksica koji su pokazali hrabrost ovaj put. Revolucija u glavi mora da krene odnekle i milo mi je da je to ovog puta Niksic, rodni grad Diktatora.
    Sin:

- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"

Tata:

- "WTF? ROFL LMAO!"

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Koliko mene sjecanje sluzi, mislim da je Niksic jedini grad koji nikad ne bira dva puta zaredom istu vlast, no se svi samo mjenjaju.Al sve u svemu nadam se da ce doci bolje vrijeme za moj NIKSIC, jer taj grad nesumnjivo propada, sto bi albatros reko gdje cemo mi kad zawrsimo fax da radmo, da konabarisemo samo.A druga stvar koju bih naveo da je masu ljudi wise srbowalo , nego se radowalo necemu drugo sto je tuzno...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jos jedna stvar, ako se nastabi propadanje Niksica znate sto ce Niksic da bude , ono sto predstavja Savnik , samo cemo mi biti savnik prema podgorici, prema tome ide, previse mladih ide i ne vrace se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Procenti BS i PCG jasno govore da SDP nema ni 2% glasova. Na iducim izborima se treba otarasiti tih smradova, ionako sve unistavaju u vladu. A da vidite ministarstvo saobracaja... Kukuu lele..
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Nadam se da će SNP-u sada doći iz guzice u glavu... Koliko bješe da su tražili mjesta kada bi ušli u DF? Neka im sada ovi ponude taman tu trećinu i uzmi ili ostavi...
    Ako uzmeš, uzmi i sjedi tu, pokrij se ušima i radi svoj posao...
    Ako ne, ili propadni do kraja kao što hoćeš ili idi sa DPS-om i živi kao zombi...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Procenti BS i PCG jasno govore da SDP nema ni 2% glasova. Na iducim izborima se treba otarasiti tih smradova, ionako sve unistavaju u vladu. A da vidite ministarstvo saobracaja... Kukuu lele..
    bolje da pricamo o njihovom koalicionom partenru
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Pa treba li Krivokapić da kupi manjine po CG i time radi posao koji se od njega očekuje ??? Prije će bit da će on ( univerzitetski radnici većinom ) šutnut mafiju euro po euro i nastavit svoj put sam ali da sačekamo i vidimo što će bit
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    DEFACTO 14 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 11,8%
    - Demokratski front ..... 22,7%
    - DPS-SDP koalicija ..... 48,1%
    - SNP ..... 13,2%
    - Srpska sloga ..... 1,00%
    - Bošnjačka stranka ..... 1,5%

CEDEM 01 okt

-Pozitivna Crna Gora ..... 10,2%
    - Demokratski front ..... 18,5%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47,2%
    - SNP ..... 14,9%
    - Srpska sloga ..... 1,9%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,3%

Ipsos 26 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 8%
    - Demokratski front ..... 24%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47%
    - SNP ..... 11%
    - Srpska sloga ..... 2%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,5%

----------------------------------------------

Ipsos pobjednik.

Iako objektivno trebam biti zadovoljan rezultatom PCG, ocekivao sam 2-3 % vise, pa sam blago razocaran.
    milo uradio svoje sa napadima i prijetnjama
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veliki trijumfi, podvizi.... siroki osmjesi, aplauzi i ispijanja sampanjaca.... Svi srecni i prezadovoljni sto ce nas opet veslat jedni te isti nesposobni ljudi iz istih fotelja i razlicitih pozicija, sa istom onom poslanickom platom od 1500€. Kako ne, pa i ja bih se radovao da ce mi guzica zavrsit tamo, ma kakav rezultat bio. A sve velike demokrate, postenjacine , sveci, vojvode i vitezovi za narod i Crnu Goru. :dring:
    prr...

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Ovđe jedino može porasti neka opoziciona stranka koja stoji čvrsto na liniji vlasti i pri tome naravno ne sarađuje sa ostalom opozicijom .
    Za PZP i Pajovića bi savez u Nikšiću bio ravan političkom samoubistvu tako da od toga ništa biti neće.
    Vidjeli su oni kako je prošao Medojević koji je bio opozicioni princ dok nike počeo saradnju sa SNP.om i SNS-om tako da ne vjerujem da će se prevariti i sad imamo opozicionu stranku čija je glavna odlika nesaradnja sa opozicijom
    Zanimljivo mi je evo danas cijeli dan idem gradom i svi u glas se sprdaju izbornim rezultatima,čujem đe se god okrenem SPDNJA,BRUKA,OSTADOSMO ZA SPDNJU CIJELOME SVIJETU itd pa se pitam kako oni namiču 45 ili koliko već procenata glasova.
    Ovo je kao oni izbori u Bosni-svi su glasali za reformiste izgleda!

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Likovi u golfore dvojke iz osamdeset i neke sto sipaju 5 eura goriva slave sa zastavama po gradu. Prava slika i prilika crne Crne Gore.
    Kakav vozni park bi te zadovoljio? I je li moguće da vjeruješ da bi "slika i prilika Crne Gore" bila bitno drugačija da je BILO KO drugi pobijedio? AKo vjeruješ, griješiš! To je tvoj narod takav-kakav je i ako vjeruješ da je grupa, kasta, stalež (nazovi to kako hoćeš), kojoj ti pripadaš u ovoj Crnoj Gori bitno drugačija, onda se varaš...da ne bude ka' Žikina plemenita loza

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Voljela bih da i g. Zvoncica procita sta ste napisali. Imale smo par razmijenjenih misljenja u tom pravcu.

Hvala Lepo

Čitam, čitam...

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Evo da i ja napišem nešto pametno sada kada smo naspavani i pametniji
    Moje mišljnje je da je sve ostalo isto samo su se nekima imena stranaka promijenila (osim PCG jer o njima svakako i ne znamo previše pa će vrijeme pokazati)

Ama sve baš isto,DPS-SDP i sada LP opet nose vlast sa dva mandata manjina,kao da je to prvi put da je tako pa ajde a znamo svi da nije.
    Nije mi je jasno kako svi slave pobjede a samo je jedan pobjednik vazda bio u svemu osim kad je neriješeno (Barcelona vs Real na primjer 2-2)
    Sviđalo se to nama ili ne ali to su činjenice,većinska podrška je pripala znamo kome i zar mislite da će oni do sljedećih izbora dozvoliti da im se ovo ponovi? Varate se..
    Zar mislite da se Milo tek tako opet aktivirao? ..e pa nije...viđeli su da tu nešto ne štima jer oni imaju mašinu i znaju koliko koga će glasati za ove ili one..
    Sad će da bude čišćenje kadra da bi se obezbijedili za sljedeće izbore a do tada će razdrndati DF ili će DF sam napraviti karakiri jer u svojim redovima ima osobe koje iza sebe imaju već dvije ili tri partije koje su doslovce uništili..

Prema toma smanjite doživljaje i imajte obzira jedni prema drugima jer svi oni će opet pare sebi a narodu šipak
    da, vjerujem da si u pravu
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Koliko god čovjek sebe priprema za ovakav ishod uzalud-evo jutros idem gradom i gledam narod po ulici i razmišljam-evo od ovih pola je za ovu vlast glasalo.
    Hahahaha ista stvar! Pogotovo juce sa glasackog mjesta kad vidim napirlitanu tetkicu u bundici sa troje tek ponoljetne djece kako ulaze, mracne misli me spopadose
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    4,862
    Thanks Thanks Received 
    5,664
    Thanked in
    2,801 Posts

Kao svoj doprinos temi, padobranski dupliram nekoliko postova sa onog drugog topica, a koji definitivno tematski pripadaju ođe. Istovremeno, ostavljam ih i na drugom topicu, đe bi trebalo da posluže kao polazna tačka za dalja razglabanja.

@Buva+gacce
    ……………………….

Da iskomentarišem što sam podvukao iz tvog posta, iako bi tome prije bilo mjesto na temi o rezultatima, no ođe:

Što se tiče rezultata DF-a, razočarenje ti je neopravdano. Prosto se radi o činjenici da se, prirodnim tokom, ta neobična tvorevina pozicionira tamo đe jedino istinski može da pripada- krajnje desnoj partiji nacionalne provinijencije.
    Još preciznije, ako pažljivo posmotriš rezultate ovih i prethodnih izbora, te uporediš izlaznosti, vidiš sledeće:

* DPS i ostali nisu pali u apsolutnom broju dobijenih glasova ( korigovano sa povećanom izlaznošću ), tako da je apsolutno netačna tvrdnja da je PCG svoje glasove povukla od njih.
    * Posledično, PCG je glasove, osim dosadašnjih neopredijeljenih, povukla u najvećoj mjeri od PzP-a.
    * Dalje, uporediš pojedinačne rezultate Nove i PzP-a sa prošlih, i rezultat DF-a sa ovih. Ukalkulišeš da je PzP unutar tog rezultata opao, i dobiješ pooveću razliku. Odakle? Odgovor je iz SNP-a, te povećane izlaznosti, koja ( uprkos ođe opšte- raširenoj tezi da najviše odgovara DPS-a kao ostaraloj partiji ) zapravo favorizuje ponajviše rigidne nacionalne glasače tipa Nove.

Elem, kad pogledaš matematiku, zapravo se radi o prilivanju sveukupnih desno- nacionalnih glasova ka prirodnom sabirnom centru, odnosno, NSD-u.
    Čak što više, može da se da i procjena da takvih glasova sad ima neđe u nivou od 25-28%, što i nije tako loš pokazatelj u odnosu na ranije ( ako preferiraš građansku CG, naravno ), tačnije, trend im je u opadanju.

Opet, ova tema je upravo zamišljena kao mjesto za ćakulanje o ovakvim trendovima, raščlanjivanje građanskog i nacionalnog, očekivani tokovi, unutrašnji i spoljni pritisak na vlast i opoziciju, značaj pročišćavanja SNP-a od manje građanske dimenzije, potreba DPS-a za strateškom promjenom, itd... Odnosno, oću da kažem da nije direktno vezana za rezultate, postoji druga tema za to.
    ...

@SKOJ
    ……………

Ako bi malo pojasnio ovo. DPS+SDP su 2009 imali 52% glasova. Sad je dobila oko 45.7%, sto je pad od 6.3%. Bosnjacka je sad dobila 4.5%, a 2009 Bosnjaci su dobili 1.1%, skok od 3.2%. HGI je dobila nekih, ne znam tacno, 0.6%. Neka je sve to doslo iz DPS-SDP koalicije, opet ostaje pad od 2.5%. Mada mislim da procenat Bosnjaka koji nisu htjeli da glasaju DPS i SDP 2009-e, a znali su da njihove partije nece preci cenzus pa nisu ni izasli, ne treba zanemariti.

Ne uzimajuci to u obzir, ako su ovih bivsih 2.5% DPS-SDP presli Pozitivnoj (8.9%) to znaci da su oko 28% njenih biraca razocarani DPS-SDP biraci.
    ...

@Buva+gacce
    ………………………

Ok, da sublimiramo raspravu.

Iako u analizi, između ostalog, uzimaš 4.5% sa OVIH izbora i 1.1% sa ONIH izbora kao jednakovaljane podatke koji se mogu sabirati i oduzimati ( ne vodeći računa OD ČEGA je onda bilo 1.1% i OD ČEGA je danas 4.5%, kao ni čiji su bili ti procenti tad, a čiji su danas ), te iako ti je u daljoj analizi 4.5% - 1.1% = 3.2%, naš spor zapravo nije u metodologiji.
    Suština je u cilju analize koju sam dao kao polaznu osnovu, te u tome što ti sa te smjernice krećeš u drugom pravcu. Drugim riječima, sublimat ovih izbora je vrlo prost, i očekujem da će to praktično svima postati sasvim jasno, čim se malo smire ove opšte- narodne pobjedničke strasti u kojima svi vide svoju trijumfalnu rolu. Ukratko, ove izbore objašnjava tri pojave, koje su ih u krajnjoj mjeri i odredile:
    1. Znatno pojačana izlaznost, za koju je iz rezultata jasno vidno da potiče u najvećoj mjeri od do sada neopredijeljenih glasača ( apstinenata ), a đe je opet vidno da je iste angažovala, i od njih povukla gro svog biračkog tijela, PCG.
    Komparacija apsolutnog broja glasača DPS-a i društva 2009 i sad, koju sam izveo, upravo je dokaz tome- DPS je na ovim izborima zapravo puštio vrlo mali broj glasova, ali u isto vrijeme iz uvećanog glasačkog tijela nije zahvatio skoro ništa. Drugim riječima, da je 2009 postojala PCG, i ostvarila se ista izlaznost, ni rezultat tih izbora ne bi bio značajno drugačiji od današnjeg.
    2. Sledeće, DF je povukao ipak znatan broj glasova SNP-a. Naročito uzimajući u obzir da je iz rezultata, a i čiste logike, vidno da je PCG povukla jedan dio glasova PzP-a.
    3. Srpsko nacionalno orijentisano biračko tijelo je drastično umanjilo rasipanje glasova, gro je završio u DF-u. Iz ovog, i prethodnog, jasno je vidljivo da Nova profiliše kao jasni predstavnik nacionalno i desno orijentisanih srpskih birača u CG.

Elem, jedino razmimoilaženje između nas dvojice ođe, je u tome što sam ja ovu analizu, koja tematski definitivno pripada drugom topicu koji je otvorio El Re, postavio kao UZROK, a da za ovaj topic to samo predstavlja polaznu osnovu, dok je ono čemu bi trebalo da je posvećen zapravo POSLJEDICA, odnosno, posljedice.
    Nešto tipa da smo, napokon, dobili jasnu i razumljivu profilaciju biračkog tijela, te i cjelokupnog društva, te kako će to uticati na dalji razvoj situacije, tokovi, trendovi, itd...
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jel neko obratio paznju na onu exit anketu. kada su poceli oko toga koliko je crnogoraca i srba glasalo za koju stranku pa zena muskaraca itd.
    nazjanimljivije je po meni bilo skolska sprema i kako je ko glasao i za koju stranku.
    ja sam dosta toga zapamtio i iznenadio se pa ako neko ima snimljeno mogao bi da prepise procentualno. koliko se sjecam najvise onih sa osnovnom skolom je glasalo DF a oni sa visom i visokom spremom DPS. ovo drugo me posebno iznenadilo.
    kao i neki procenat za sprsku stranku 0,8 % crnogoraca. ima par nekih iznenadjujucih cinjenica
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Волио би да власт у никшићу воде снп дф и позитивна, чисто да видим како би изгледало.
    Чини ми се да многи на форуму не виде разлику између локалних и парламентарних избора, на парламентарним се бистри политика за цијелу земљу док су локални важни само за ту општину.
    Ако мислите да би позитивна постала ''српска'' странка уласком у власт у никшићу не вјерујем да сте превише упућени у политику, зна се да се локалне власти формирају од случаја до случаја не по икаквим идеолошким и високо политичким критеријумима.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    не вјерујем да сте превише упућени у политику, зна се да се локалне власти формирају од случаја до случаја не по икаквим идеолошким и високо политичким критеријумима.
    Tacno, ali vecina naroda i nije previse upucena u politiku i SDPS na to i igra-i cim bi Pozitivna povukla ovakav potez rezim bi iskoristio volej i poceo pricu "eto, shta smo vam pricali", "cetnici-pocetnici", "kreacija Mishka Perovica" i tako dalje, ovaj put sa novom snagom i elanom. Mislim da bi to Pozitivnoj nanijelo dosta shtete-zato i tvrdim da u ovom momentu saradnju sa bilo kim treba prosto da iskuliraju.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    jel neko obratio paznju na onu exit anketu. kada su poceli oko toga koliko je crnogoraca i srba glasalo za koju stranku pa zena muskaraca itd.
    nazjanimljivije je po meni bilo skolska sprema i kako je ko glasao i za koju stranku.
    ja sam dosta toga zapamtio i iznenadio se pa ako neko ima snimljeno mogao bi da prepise procentualno. koliko se sjecam najvise onih sa osnovnom skolom je glasalo DF a oni sa visom i visokom spremom DPS. ovo drugo me posebno iznenadilo.
    kao i neki procenat za sprsku stranku 0,8 % crnogoraca. ima par nekih iznenadjujucih cinjenica
    Po tome Šarić i Keljmendi sigurno imaju visko obrazovanje ??? To su čiste gluposti ko god da je radio tu anketu jer baš ovi što imaju visoku školu ne mogu podnijet DPS ali su svjesni ko stoji iza njih i kakva sve tragedija može da ih zadesi pa ipak pokušavaju da se ne exponiraju u javnost osim nekih koji od ćutanja puknu pa ih onda optužuju za sve i svašta a prostitutke & narkomani ih uzmu na zub pa prave sprdnju sa njima ... znam da je to crna slika CG ali vazda treba reć onako kako jeste
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I naspavan ponavljam! Ostali kako oce al samo da se pozitivna ne proda radi neke fotelje! Sjedi u skupstinu drzi svoj pravac i postuj sto si rekao prije izbora NI SA POZICIJOM NI SA OPOZICIJOM!
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    jer baš ovi što imaju visoku školu ne mogu podnijet DPS
    Nece biti jer dosta tih sa visokom shkolom radi ili u drzavnoj administraciji, ili u sa SDPS-om blisko povezanom privatnom sektoru (banke, firme...), i iz racuna uredno zaokruzuju vladajucu partiju.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Nece biti jer dosta tih sa visokom shkolom radi ili u drzavnoj administraciji, ili u sa SDPS-om blisko povezanom privatnom sektoru (banke, firme...), i iz racuna uredno zaokruzuju vladajucu partiju.
    Naravno,jedna prosta cinjenica.
    Mislim da je Pozitivna kod visokoskolaca na oko 16%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li neđe da se vidi rezultati izbora po opšitnama?

Page 23 of 66 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)