Page 22 of 66 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast
Results 526 to 550 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Ovo blage veze s istinom nema i zamolio bih vas DPSovce da ubuduće ne pravite podjele među građanima CG. Vi ste glavni razlog što četnici oživješe u CG posle 46te godine. Glasao sam pozitivnu CG ali ako uđe u koaliciju sa onima koji su je nazivali produženom rukom velikosrpskog nacionalizma, početnicima...nikad više.
    Oni su rekli da neće u koaliciju ulaziti ni sa ovima ni sa onima..

Zar treba da uđu u koaliicju sa ovima što Crnogorce nazivaju izmišljena nacija,vjernike CPC sektom,što oće himnu na pola a barjak drugi,mogli bi sad nabrajati i jednima i drugima zar ne..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Pobjedu u Niksicu. Dps je zasluzeno razvaljen u Niksicu. I sto je najbolje, ovo je gazenje u najavi na nivou drzave.
    Mislis ono 2016... Nadam se da ste podelili ministarska mesta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

gledam jutros ove rezimske polotrone po niksicu, izgledaju ka da im je neko ne-daj-boze umro u kucu.. ostase bez milion privilegija koje su imali dok su bili na vlasti.. "velike patriote" koji bi sad bez razmisljanja mijenjali pobjedu na drzavnom nivou za pobjedu u NK.. bitniji je licni interes no ikakva zastava, himna ili drzavna nezavisnst

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    PCG nece uci u koaliciju nego ce traziti podrsku drugih stranaka za formiranje manjinske vlade,ako ih podrze ne znaci da su u koaliciji nego da su nezadovljni sadasnjom vladom
    ..nije .ovno nego se pas posra...čuš nijesu u koaliciju nego su u podršci....sprdaš se ti to sa nama ili?

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

ti ako zivis dobro onda tebi je svejedno...nekima nije
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kakve sad to veze ima sa ovom pričom? Meni pinjata neće nikada biti ispred države...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko moje vidjenje Niksicke situacije ....

DPS koji bi po svaku cijenu da zadrzi vlast nece se libiti da pozove SNP, kojima je propast veoma blizu, i koji ce velikodusno prihvatiti ponudu. Pocetak kraja SNP-a se nastavlja, i toga su svjesni....a DPS-u su itekako potrebni...ne biraju drustvo , kao ni do sada kad je goozica u pitanju.

Tako ,da .... moguca je ponovna ljubav DPS-SNP ... jos ako se kumare pomire ...ihaaaaaaa
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

pa veza je da se smjeni vlast koja ne radi za narod i drzavu...pa po koju god cijenu...uostalom kad nesto izadje na glasanje i izglasa se u parlamentu tu nema koalicije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Treba i SNP i PCG da uđu u koaliciju sa DPS-SDP-LP jer jedino tako mogu makar nešto učinjeti,govorio sam i prije da neđe da je SNP davno trebao da uđe u kolaciju sa DPS-SDP.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    ...uostalom kad nesto izadje na glasanje i izglasa se u parlamentu tu nema koalicije
    Ma što mi napriča jutros,pa zbog čega se onda prave koalicije osim baš zbog glasanja...

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Oni su rekli da neće u koaliciju ulaziti ni sa ovima ni sa onima..

Zar treba da uđu u koaliicju sa ovima što Crnogorce nazivaju izmišljena nacija,vjernike CPC sektom,što oće himnu na pola a barjak drugi,mogli bi sad nabrajati i jednima i drugima zar ne..
    Pa ni Predsjednik nam ne voli zadnje dvije strofe pa što ćemo sad? Niko Crnogorce ne naziva izmišljenom nacijom tako da malo objektivnosti nije na odmet.
    Valjda je prirodno da opozicija se dogovori na lokalnom nivou da maknu ovu gospodu koja su omrčila NK ili je tebi prirodnije da se dogovore s DPSom?!

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

ne razumijemo se...izglasavanje nepovjerenja vladi pokrene jedna stranka i ostali je podrze ili ne podrze...ako je podrze u tome,ne znaci da ce nadalje zajedno da rade i da imaju iste interese osim obaranja vlade, npr neko moze da obori vlast glasanjem i da nadalje opet bude opozicija
    nego ja sam slab politicar

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Pa ni Predsjednik nam ne voli zadnje dvije strofe pa što ćemo sad? Niko Crnogorce ne naziva izmišljenom nacijom tako da malo objektivnosti nije na odmet.
    Valjda je prirodno da opozicija se dogovori na lokalnom nivou da maknu ovu gospodu koja su omrčila NK ili je tebi prirodnije da se dogovore s DPSom?!
    Tačno da Predsjednik ne voli ali ih sluša i stoji mirno a neće ni biti predsjednik nakon sljedećih izbora.
    Kažeš niko nas Crnogorce na naziva izmišljenom nacijom,ne osim ovih dvaes i kusur što glasaše DF sa sve Andrijom,Danilom,Labudom,itd..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja nijesam politčar i ne znam sve te zavrzlame ali ako se izglasa nepovjerenje vladi zar se ne ide opet na prijevremene izbore?

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E moj sine, vladajuca koalicija je ostavila haos i pustos u opstini NK, to se nikad nije ni dovodilo u pitanje. Ali isto tako mislim da ni DF ako dodje na vlast nece nista bolje ucinjet, jer tada ce NK postat samo baza srpske ideologije. I da, manite me pricama kako DPS vrsi podjelu na Crnogorce i Cetnike, sinoc kroz grad vidjoh dosta trobojki i srpskih poklica, znaci ta teorija DPS-a je dokazana u praksi.
    A ako Pozitivna pristupi DF-u tu joj je pukla pogibija, ne samo sto ga nece vidjet nikakve fotelje, a o ostalom i da ne govorim.
    Trenutna politicka struktura u NK mi se ne svidja, jer sta oni mogu uraditi za ovu meni dragu "rupu" od opstine? Nista, sve dok se ne okanu nacionalizma a DPS okane od biranja ljudi poput Nesa brava - ali to sve kad na vrbi rodi grozdje.
    Najpravednije bi bilo da Pozitvna uzme glavne funkcije a ostali nek se je*u.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Mislila sam da je prvi post oko Vaseg slavlja bio u afektu.. Pretjeran, i preteci.. Ali ovaj govori nesto drugo. Samo me zamisli, sta bi Vi i vasi radili po CG da niste gubilli..

O kome Vi ovo pisete? O radnicima zeljezare? O vasim sugradjanima.. Vi ste neka elita, i Vas ne tjeraju? Vi idete bez tjeranja u slavlje? Luksuznim automobilima jel'te?
    Cemu ovakvi kompleksi i ponizavanje Vasih sugradjana?
    Nije osiono, pohlepno, arogantno, zlokobno, osvetoljubivo, primitivno i jako opasno?

Ciji kraj? Nekog gradjanina NK koji nije bio za vas? Ili kraj 160000 glasaca u CG? Ili sta?
    Pisete o necijem kraju a ne o realizaciji zdravih planova (ako ste ih uopste imali pored tolike mrznje) za sve gradjane NK?

A vi znate, od tada ste u NK..
    Uh.. sta ste pokazali sa ovim izjavama nocas..
    Voljela bih da i g. Zvoncica procita sta ste napisali. Imale smo par razmijenjenih misljenja u tom pravcu.

Hvala Lepo

p.s. Divljastvo... I sto su se klali po regionu..qq sta bi radili onda po CG..
    Majo, ne ponizavam ja te gradjane, nego dps sve ove godine. Ponizenja idu dotle da im odredjuju i u koje vrijeme za njih da glasaju. A to je prijepodne, svakako prije 12 sati.
    Osionost, kompleksi, arogancija stanuju u dps-u, a ne kod nas. Za to ne treba biti ni prosjecno pametan pa da se zakljuci.

Majo, ili si zlobna ili si bila malo nervozna. Ne zelim kraj cak ni vrhu dps-a(osim politickog, naravno), a kamoli njihovim glasacima.
    Ovo o 1878. godini nije moja reakcija. Koliko hoces imas takvih ljudi koji isto misle. Ako nne vjerujes, samo dodji koji mjesec da zivis ovdje. Katastrofa je jedina rijec.
    Ovo u post scriptumu je bilo bbas jadno. Ko da kolje? Mi? To nismo ni do sada radili. I ne daj Boze da smo. Sinoc su pucali ovi iz dps-a. Ali ne u vazduh.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    @niksicanin sta si to slavio blago meni? Da nijeste to slavili pocetak obnove Doma Revolucije?
    Sugradjanine ne odgovri mi ti na ovo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Evo da i ja malo analiziram i poredim sa izborima 2009..

SDPS : zabiljezio pad od 5%, ali iskljucivo na racun Bosnjaka i Hrvata. Nevjerovatno je kako su ovoga puta omanuli sa strategijom. Umjesto da izadju samostalno, i dobiju 40% oni prave koaliciju bez manjina. SDP bi isao na +10 % i prepolovio broj biraca PCG-a jer bi se predstavio kao hardcore crnogorska stranka + malo bi se natezali oko kriminala u kampanji (isti scenario kao u PG2010). Kad su vec pravili koaliciju trebali su ici sa Bosnjacima i Hrvatima i sada bi imali 45 poslanika i sto je mnogo vaznije raspad DF-a. Uglavnom, fudbalskim rjecnikom, trener je potavio pogresnu taktiku ali su igraci na terenu pozrtvovanoscu iznijeli utakmicu nekako do kraja.

DF: zabiljezio rast od 8.5%, ali iikljucivo na racun SNP-a (6.5%) i srpskih strancica (2%). Ocigledno je da su Srbi ipak postali vremenom malo pragmaticniji pa ih nije pokolebala izjava Lekica da se priznanje Kosova ne moze povuci. Najveci materijalni dobitnik ovih izbora je Nebojsa Medojevic, jer bi bez ove koalicije vjerovatno ostao bez cenzusa. Najveci problem DF-a bice da odrzi gradjanski kurs jer svi dobro znamo ko su vecina njihovih glasaca i predstavnika

SNP: pad od 6.5% ali i prociscenje. Mislim da su odlicno prosli, vjerovatno zahvaljujuci terenskom radu u ruralnim podrucijima.

PCG: jedini dobitnik. Pored 2.5% glasova Batricevica i LP-a sa proslih izbora dobili su ocigledno najveci broj glasova ne-srpskih partija ispod cenzusa. Profilisali su se kao tvrda CG-opcija i tako treba da nastave ako misle nesto da naprave. Nikakva koalicija u Niksicu im nije potrebna, pa i po cijeni novih izbora na kojima bi dobili manje glasova. Ne sumnjam da ce DPS kupit par poslanika i sastavit vecinu tamo.

Bosnjaci: Konacno su u vecem broju glasali za svoje i isplatilo im se.

Srbende: Potpuno su pukli, sad ce da sastavljaju teorije zavjere o Miodragu Lekicu

Dakle kljuc ovih izbora je mnogo manje glasova ispod cenzusa (8%) nego na proslim izborima (20%) koje su uglavnom otisle PCG-u
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Najgori su mi oni koji plaču zbog poraza DPS-a u nk, da imamo previše Srba, četnika i td, da smo neki srpski grad.

Popis 2011:

Crnogorci: 46,149 iliti 63,70%
    Srbi: 18,334 iliti 25,31%

DPS ovdje gubi jer je ljudima presralo, ne zato što smo Srbi i četnici. Zamislite kako je loše kad se ovoliko za DF glasalo. Jer je Milo postavio ovog nesretnika za gradonačelnika, usrao se u grad. Je li moguće da se lik nadao pobjedi u ovom gradu ?

Željezara i Boksiti propali. Prije tačno 3 godine radnici Željezare su prvi put otišli pred zgradu vlade da traže socijalni program. Bukvalno su molili čovjeka, molili i molili. Jedva se n a njih osvrnuo. Pa onda Boksitima dao drugačiji program.

Gledajte na šta nam liči grad ljudi. Kao sad kad nije DPS, nego DF biće gore ? Kako gore od ovoga, oće li mi ko objasniti ? Mene je sramota kad mi dođe neko sa strane i gleda ovaj čemer i jad. Gore ne može jednostavno, ne znam kako može i biti. Zato me boli k, daću šansu bilo kome, samo da se nešto pokuša. Glasao sam za Pozitivnu inače, ali više mi je svejedno.

Sjutra ću da završim fakultet i šta ću onda ? Đe ću naći u nk posao, evo dajte mi samo jedno ime preduzeća, privatnika i sl. Bilo koga. I đe ćete svi vi naći posao ?

Nemam niđe ni da fizikališem, samo mogu kao konobar-šanker.

Dajte ljudi, zdravo razmišljajte.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    Sugradjanine ne odgovri mi ti na ovo?
    Aj iskreno, jesi li to pitao ikoga iz dps za ovih 23 godine koliko vladaju? I sta su oni radili po tom pitanju.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post

DPS ovdje gubi jer je ljudima presralo, ne zato što smo Srbi i četnici. Zamislite kako je loše kad se ovoliko za DF glasalo. Jer je Milo postavio ovog nesretnika za gradonačelnika, usrao se u grad. Je li moguće da se lik nadao pobjedi u ovom gradu ?
    Amin, DPS je upravo zbog tog siljega i izgubio, ocekivano. Nema tu sta da se zali, ali opet kazem ni DF nije rjesenje za Niksic, pa sve da ce SNP doc' na vlast. Ja bi licno pruzio sansu Pozitivnoj, ma neka ispune i 15% onoga sto su rekli u svom izbornom govoru ja sam zadovoljan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Aj iskreno, jesi li to pitao ikoga iz dps za ovih 23 godine koliko vladaju? I sta su oni radili po tom pitanju.
    Jesam ka sto si ti pita' tvoga djeda recimo. Pitanje konkretno te gradjevine se poteze jos od prije 40 godina.
    I opet mi nisi odgovorio, sta si to slavio?

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

E, da - ja sam glasao za DPS kad smo birali Radojičića, rekoh ne može manje uraditi od Labuda. A on se popeo na Bedem, skinuo gaće i fino obavio veliku nuždu. Istovario se to što je mogao.

Kad čujem da ako si Crnogorac možeš samo za DPS glasati - facepalm !

Ako si nikšićanin, ne možeš za DPS glasati. To će prije proći.

Ne vjerujem da ovi sad nešto mogu da promijene, da se razumijemo, ali daj da makar damo šansu nekome.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Možda je dobio na sportskoj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada majku im milu, ovo je prvi put za ove 23 "demokratske godine" da svaka partija uporiste trazi u NK, ali isto mislim da su gradjani ti koji ce ostat kratkih rukava opet.

Page 22 of 66 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)