Svako ko misli da DPS-SDP nije apsolutni pobjednik ovih izbora, mislim da je u prilicno velikoj zabludi...Vidim Medojevic na sva zvona objavljuje 'slobodu' i slicno, sto je po meni obicno pretjerivanje i zavaravanje njihovih pristalica...
DPS-SDP-LP su osvojili 39 mandata, kazu da moze biti i 40, sto znaci da i bez Bosnjaka mogu formirati vecinu sa HGI i sa jednom Albanskom partijom, tako da mi nije jasna razlika izmedju ovih 39 mandata ili recimo 45 mandata...
@ Albatros sto rece svi u pozitivnu, a jel cemu Pravedna? Meni izgleda kao ok potencijalna partija.
Nocas, DUA cini mi se.....
Ja nešto vjerujem da je SNP spreman i da napravi ustupke kad su nacionalistički zahtjevi u pitanju....u stvari, ja imam utisak da je SNP nakon svakih izbora "napradovala" za po jedan majušni korak u jačanju građanske svijesti i pokušaju da postane građanska a ne nacionalna partija....moguće da griješim, ali od jednog maksimalnog nesimpatisanja sa moje strane u početku, danas bih više volejla da su oni imali 20 mandata nego što ih ima DF.
Kažem, samo moj utisak koji je osvrt nekoga ko se ama baš ne zanima politikom![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Резултати избора за мене очекивани, без већих одступања од мојих процјена.
Ипак изненадио ме Никшић, можда и због тога што не познајем довољно тај град и нисам имао прилику да осјетим атмосферу пред ове изборе.Иако је јасно да уједињена опозиција може преузети власт ипак се не бих истрчавао.
Позитивна ће у Никшићу са ДФ-ом што је више него очигледно, јер је то био план и на државном нивоу.
СНП је у НК тас на ваги, а томе треба додати чињеницу да је СНП тренутно у већем сукобу са ДФ и Позитивном, њиховим медијима и финансијерима, него са владајућом коалицијом па ме не би чудило да одлуче да не подрже никог и тиме омогуће понављање избора које би ДПС машинерија глат добила.У крајњој линији не би ме изненадило ни да СНП у НК подржи неко мањинско руководство ДПС-а.
Не искључујем могућност ни да ДПС познатом никшићком везом "купи" два одборника.
Виђећемо.
Last edited by BAR; 14-10-12 at 23:42.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Postovani Hari,
hvala na savjetima, ali ni jednu tacku ili zapetu nebi promijenio u mojim predizbornim postovima, kritika nije upucena clanovima ovog foruma, ako se neko prepoznao, onda je bilo namjerno, ovo je glas ocajnika, zbog izopacenosti koja se rasirila po CGi,
od prevara bliznjih i najmilijih, prevarenih ziranata i ispovjesti ljudi koje sam sreo u CGi za 5 nedjelja odmora.
Zahvalan sam za gostoprimstvo i toleranciju koju si ti i admin pokazali prema meni, i ljudima koje smatram iskrenim prijateljima i virtuelnim i stvarnim u cetiri oka, i onima sa FBuka, koje gledam i likom i slikom, njih pozdravljam od srca, i bice mi zao , ako su se oni nasli uvrijedjeni, ja nikoga nijesam napada LICNO, nego pojave KICA I POMODARSTVO,
da neko slucajno ne pomisli, da sam sladoled i da zelim da me svako lize.
Ne smetaju mi ni licne uvrede od nevaspitanih ucesnika u polemici,
os sada smo bolji prijatelji , jer se bolje poznajemo, a Milo je visio o koncu,
malo je falilo da ljusti i pusti ovaj narod da dise punim plucima.
Fijasko SNP sa himnom, zastavom i jezikom i SRPSKE SLOGE,
najbolje ilustruje, stanje u DRZVI CGi,
da nas vise niko sa naZijonalistickim velikosrBskim ideologijama ne moze uzdrmat , moze samo sebe GROB ISKOPAT POLITICKI, to je veca POBJEDA CGe, taj poraz TIH I TAKVIH NAZIJONALISTA, koji me vise raduje nego POBJEDA GRADJANSKE OPCIJE POZITIVNE CGe, i uspjeh Gos.Lekica i Meda.
Pad LOKALNOG REZIMA u Niksicu je dokaz, da se olovkom moze reformisat i demokratizovat CGa.
Last edited by milovan; 14-10-12 at 23:42.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Jeste, i tu se slazemo. I ja bih zeljela da se to vec jednom poravna, ali znamo kakva je realna situacija i da se ne moze cekati vjecnost da se snp uozbilji u skladu sa sadasnjim problemima ekonomija privreda krediti itd... i politicki sa kadrovima uhvati korak sa svijetom. Nazalost, trebace im jos puno, i to sto bi bilo najbrze, jedino da se rasformiraju i nakon toga definisu u novom obliku. Ovako im ne ide..
Hvala Lepo
za preśednika!!
Last edited by Swedish_House_Mafia; 14-10-12 at 23:50.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks