Page 18 of 66 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast
Results 426 to 450 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Koliko se cuje, Pozitivna bi Rafetu mogla ponuditi premijersko mjesto u novoj vladi.
    Onda bi morali da racunaju i na podrsku dvije albanske stranke.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Parada poltrona...dno
    moze se besplatno popit i omezit ponesto, a sjutra svako svojim problemima i lijepim zivotima hahahaha

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Je li moguce da neko toliko slijep i glup da moze da zaokruzi onoga grdnog Darka Pajovica, sto mu zlo izbija iz ociju i sto ima zube kao Smeagol iz LOTR-a? Ne mogu vjerovat' da neko moze da glasa onako grdnog i smokljastog co'eka, koji nista musko kod sebe nema. Pravi bogalj. Ako se onaj bude sta pitao u drzavi, kukala nam majka..Ustvari, kukala njemu majka..Koliko je gadan, $utra ce ga neko ubit.
    Kukala nama majka sa ljudima koji razmišljaju kao ti.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Svako ko misli da DPS-SDP nije apsolutni pobjednik ovih izbora, mislim da je u prilicno velikoj zabludi...Vidim Medojevic na sva zvona objavljuje 'slobodu' i slicno, sto je po meni obicno pretjerivanje i zavaravanje njihovih pristalica...
    DPS-SDP-LP su osvojili 39 mandata, kazu da moze biti i 40, sto znaci da i bez Bosnjaka mogu formirati vecinu sa HGI i sa jednom Albanskom partijom, tako da mi nije jasna razlika izmedju ovih 39 mandata ili recimo 45 mandata...

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Albatros sto rece svi u pozitivnu, a jel cemu Pravedna? Meni izgleda kao ok potencijalna partija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    Svako ko misli da DPS-SDP nije apsolutni pobjednik ovih izbora, mislim da je u prilicno velikoj zabludi...Vidim Medojevic na sva zvona objavljuje 'slobodu' i slicno, sto je po meni obicno pretjerivanje i zavaravanje njihovih pristalica...
    DPS-SDP-LP su osvojili 39 mandata, kazu da moze biti i 40, sto znaci da i bez Bosnjaka mogu formirati vecinu sa HGI i sa jednom Albanskom partijom, tako da mi nije jasna razlika izmedju ovih 39 mandata ili recimo 45 mandata...
    Albanci su vec objavili da ce sa Milom + za HGI se zna.... A slazem se sa tobom apsolutno, na kraju BS je i do sada bila sa Milom....

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by kadilak View Post
    Albanci su vec objavili da ce sa Milom + za HGI se zna....
    pa onda se BS nece nista pitati...jesu li to objavili prije izbora ili sad? Posto bi sad u eventualnoj koaliciji sa opozicijom mogli proci MNOGO bolje nego kao privjezak sdpsu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nocas, DUA cini mi se.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pa onda se BS nece nista pitati...jesu li to objavili prije izbora ili sad? Posto bi sad u eventualnoj koaliciji sa opozicijom mogli proci MNOGO bolje nego kao privjezak sdpsu
    To je najavio Zenka, ali on se nije plasirao u finale.

_________

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    @ Albatros sto rece svi u pozitivnu, a jel cemu Pravedna? Meni izgleda kao ok potencijalna partija.
    Baš sam neinformisan što se njih tiče. Mogao bi neko ko se razumije da kaže par riječi.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    U uslovima kad je Drzava u teskoj materijalnoj situaciji, gadjanje sa nacionalistickim zahtjevima zastave, mape, spilovi, karte, krstovi.. Usporilo bi rad bilo koje Vlade na visem svjetskom nivou a kamoli CG.. Bilo bi samoubilacki.
    CG nema sada vremena da se trosi oko toga, a ekonomija, krediti, servis, NATO, EU.. sve pred njom.. Zato, mislim da bi bilo ... tesko. Oni su zaostali u vremenu - nazalost, i jako malo kadrova bi moglo da istrci ovaj teski maraton za CG.

Hvala Lepo
    Ja nešto vjerujem da je SNP spreman i da napravi ustupke kad su nacionalistički zahtjevi u pitanju....u stvari, ja imam utisak da je SNP nakon svakih izbora "napradovala" za po jedan majušni korak u jačanju građanske svijesti i pokušaju da postane građanska a ne nacionalna partija....moguće da griješim, ali od jednog maksimalnog nesimpatisanja sa moje strane u početku, danas bih više volejla da su oni imali 20 mandata nego što ih ima DF.
    Kažem, samo moj utisak koji je osvrt nekoga ko se ama baš ne zanima politikom
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Apsolutno.. U tome je point. Ne oko pitanja, nego oko ucjena..Vecina i to je to. A za pojedinacno izglasavanje i podrsku, to vec nije problem.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ja nešto vjerujem da je SNP spreman i da napravi ustupke kad su nacionalistički zahtjevi u pitanju....u stvari, ja imam utisak da je SNP nakon svakih izbora "napradovala" za po jedan majušni korak u jačanju građanske svijesti i pokušaju da postane građanska a ne nacionalna partija....moguće da griješim, ali od jednog maksimalnog nesimpatisanja sa moje strane u početku, danas bih više volejla da su oni imali 20 mandata nego što ih ima DF.
    Kada okace sadasnju Crnogorsku zastavu na partijeske prostorije(a ne istorijsku trobojku) postace ono sto Pozitivna tezi da postane....prava Opozicija Vlasti

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Резултати избора за мене очекивани, без већих одступања од мојих процјена.

Ипак изненадио ме Никшић, можда и због тога што не познајем довољно тај град и нисам имао прилику да осјетим атмосферу пред ове изборе.Иако је јасно да уједињена опозиција може преузети власт ипак се не бих истрчавао.
    Позитивна ће у Никшићу са ДФ-ом што је више него очигледно, јер је то био план и на државном нивоу.
    СНП је у НК тас на ваги, а томе треба додати чињеницу да је СНП тренутно у већем сукобу са ДФ и Позитивном, њиховим медијима и финансијерима, него са владајућом коалицијом па ме не би чудило да одлуче да не подрже никог и тиме омогуће понављање избора које би ДПС машинерија глат добила.У крајњој линији не би ме изненадило ни да СНП у НК подржи неко мањинско руководство ДПС-а.
    Не искључујем могућност ни да ДПС познатом никшићком везом "купи" два одборника.
    Виђећемо.
    Last edited by BAR; 14-10-12 at 23:42.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Mislim da su oni bili najgrlatiji u kampanji kad su jezik crkva i simboli u pitanju.A i kako ja ukapirah protiv ulaska u NATO su tako da su vise isli ka nekoj nacionalnoj nego gradjanskoj partiji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Postovani Hari,
    hvala na savjetima, ali ni jednu tacku ili zapetu nebi promijenio u mojim predizbornim postovima, kritika nije upucena clanovima ovog foruma, ako se neko prepoznao, onda je bilo namjerno, ovo je glas ocajnika, zbog izopacenosti koja se rasirila po CGi,
    od prevara bliznjih i najmilijih, prevarenih ziranata i ispovjesti ljudi koje sam sreo u CGi za 5 nedjelja odmora.

Zahvalan sam za gostoprimstvo i toleranciju koju si ti i admin pokazali prema meni, i ljudima koje smatram iskrenim prijateljima i virtuelnim i stvarnim u cetiri oka, i onima sa FBuka, koje gledam i likom i slikom, njih pozdravljam od srca, i bice mi zao , ako su se oni nasli uvrijedjeni, ja nikoga nijesam napada LICNO, nego pojave KICA I POMODARSTVO,
    da neko slucajno ne pomisli, da sam sladoled i da zelim da me svako lize.

Ne smetaju mi ni licne uvrede od nevaspitanih ucesnika u polemici,
    os sada smo bolji prijatelji , jer se bolje poznajemo, a Milo je visio o koncu,
    malo je falilo da ljusti i pusti ovaj narod da dise punim plucima.

Fijasko SNP sa himnom, zastavom i jezikom i SRPSKE SLOGE,
    najbolje ilustruje, stanje u DRZVI CGi,
    da nas vise niko sa naZijonalistickim velikosrBskim ideologijama ne moze uzdrmat , moze samo sebe GROB ISKOPAT POLITICKI, to je veca POBJEDA CGe, taj poraz TIH I TAKVIH NAZIJONALISTA, koji me vise raduje nego POBJEDA GRADJANSKE OPCIJE POZITIVNE CGe, i uspjeh Gos.Lekica i Meda.

Pad LOKALNOG REZIMA u Niksicu je dokaz, da se olovkom moze reformisat i demokratizovat CGa.
    Last edited by milovan; 14-10-12 at 23:42.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jeste, i tu se slazemo. I ja bih zeljela da se to vec jednom poravna, ali znamo kakva je realna situacija i da se ne moze cekati vjecnost da se snp uozbilji u skladu sa sadasnjim problemima ekonomija privreda krediti itd... i politicki sa kadrovima uhvati korak sa svijetom. Nazalost, trebace im jos puno, i to sto bi bilo najbrze, jedino da se rasformiraju i nakon toga definisu u novom obliku. Ovako im ne ide..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ti se sve kao ne interesujes a u Komane pobijedio SNP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Baš sam neinformisan što se njih tiče. Mogao bi neko ko se razumije da kaže par riječi.
    Znas da me zivo interesuje ko su i sto su. Na stranu gledano, moj licni rezime ovih izbora da je Pozitivna odradila odlican posao, a tu su jos Medo i vojvoda, koji su spasili vratove.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Je li moguce da neko toliko slijep i glup da moze da zaokruzi onoga grdnog Darka Pajovica, sto mu zlo izbija iz ociju i sto ima zube kao Smeagol iz LOTR-a? Ne mogu vjerovat' da neko moze da glasa onako grdnog i smokljastog co'eka, koji nista musko kod sebe nema. Pravi bogalj. Ako se onaj bude sta pitao u drzavi, kukala nam majka..Ustvari, kukala njemu majka..Koliko je gadan, $utra ce ga neko ubit.
    pa ima nas muskaraca koji se ne bavimo ljepotom, fizickim izgledom ili seksipilom drugih muskaraca, a ima vas koji se bavite tim i mi nemamo nista protiv vasih intimnih stvari ili seksualnih opredjeljenja, cak nas ne zanimaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za preśednika!!
    Last edited by Swedish_House_Mafia; 14-10-12 at 23:50.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Zasto se raduje demokratski front u niksicu?
    Zamisli kad sad radnici TosČelika dodju u Opštinu da nešto završe a tamo Vučinić :"Dobar dan ,sjedite slobodno ne boj te se " ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Onda bi morali da racunaju i na podrsku dvije albanske stranke.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ti se sve kao ne interesujes a u Komane pobijedio SNP
    šališ se?! Hahahahha DPS je tamo sve za po jedan glas pobjeđivao...ili je neko apstinirao, ili su glasači na "Milošev Dub" (komansko groblje)
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Zamisli kad sad radnici TosČelika dodju u Opštinu da nešto završe a tamo Vučinić :"Dobar dan ,sjedite slobodno ne boj te se " ...
    Jes onaj bak, jos nek bude u kombinezon "Zeljezara A.D." da ih doceka :lolblue::lolblue:

Page 18 of 66 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)