Намјерно Другачији...
Kada smo pakovali listiće u koverte, morao sam uzeti jedan primjerak za sebe...
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
apropo jednog od prethodnih postova...
Sta se trpi?
Trpi se sto drugi ima vise?
Trpi se sto mediokriteti dobijaju pozicije?
Trpi se sto nema reda i zakona?
Trpi se sto se Gorica rusi, unistava gradska opsta imovina kako se kome cefne i to bez ikakve kazne?
Trpi se sto su ulice koje su radili nasi roditelji ulazuci u CG danas prespartane linijama za parkinge koji su sa cijenama na nivou metropola bilo koje zapadne drzave - sa vremenskom stavkom za naplatu koja je duplo duza?
Trpi se obijest i nevaspitanje umisljenih i ko zna cime 'dopingovanih' likova?
Trpi se nekultura, osionost u institucijama?
Trpi se prljavstina, nered i neznanje na sve strane?
Trpi se dupliranje plata svojim nepotisticki izguranim pulenima?
Trpi se sto se poklanjaju stanovi (vise puta zaredom) likovima beskicmenjacima koji nemaju prava ni na jednu odluku a izigravaju direktore itd?
Trpi se nerad, gramzivost, obijest, zavidnost..
Sta josh se trpi i ko je tu sve u igri?
Mislim da je tu "zadrigla" malogradjanstina koja nece da mijenja sebe, a kako ce promijeniti onda druge.
Punto.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 14-10-12 at 22:41.
U Plavu pucnjava... Bošnjaci se igrali CS.
Evo su u Plav pucali na predsjednika Bošnjačke stranke od strane predsjednika DPS ali su se srećom tenzije smirile ... nije ovo dobro da se manjine ubijaju zbog vlasti ali što da se radi ... takav je ambijent ... BRUKA
deuscroix
A dobro, mi Bošnjaci/Muslimani na neobičan način iskazujemo ljubav...
Mustafić: Realnija koalicija sa DPS-SDP, tražićemo znatno više
14. oktobar 2012. Share
Portparol Bošnjačke stranke Suljo Mustafić kazao je večeras za TV Vijesti da je realnija opcija da ta partija napravi koaliciju sa DPS- SDP nego sa nekim drugim partijama. Mustafić je dodao da BS nikada nikoga nije ucjenjivala niti će ucjenjivati, navodeći da će razgovarati sa svima.
- Insistraćemo na našim zahtjevima koji se tiču zastupljenosti Bošnjaka u institucijama od državnog do lokalnog nivoa, sudstva i tužilaštva kao i lokalnih institucija. Od toga nećemo odustati u pregovorima i u narednih 10, 15 dana razgovaraćemo sa eventualnim koalicionim partnerima, rekao je Mustafić.
On je kazao da su birači BS očekivali da oni budu ''tas na vagi''.
- U pitanju je evidentan porast rasta povjerenja našoj stranci. U Rožajama smo naprimjer osvojili više glasova nego DPS i SDP zajedno.
Mustafić nije isključio mogućnost da DPS-SDP napravi koaliciju sa nekim drugim partijama u prvom redu HGI i albanskim strankama.
- Moguće, svaka koalicija je moguća ali u ništa nećemo ići neprincipijelno i mimo naših zahtjeva i mimo onoga što su zahtjevi naših birača.
Mustafić je komentarišući stav Miodraga Lekića kazao da je donekle realnija opcija koalicije sa Evropskom Crnom Gorom.
- Moguće je da je donekle realnija kolaicija sa dosadašnjim partnerima ali naši kolicioni kašpaciteti su sada veći i tražićemo znatno više, rekao je Mustafić, koji je dodao da se koalicioni sporazumi moraju ispunjavati u cjelosti a ne sporadično.
Samo mi objasnite kako SNP i DF slavi pobjedu u NK kada se ne zna sa kime ce Pozitivna, a oba covjeka, DF i SNP-a, vide sebe za gradonacelnika !?!
Hoce li mi neko objasniti malo bolje situaciju u NK?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks