Gledam samo ove procente glasanja po starosnoj strukturi. Ajd da ne budem na kraj srca kao nekad Liberali kad su predlagali da se penzionerima glas računa kao pola glasa, ali bih svima njima tražio ljekarsko uvjerenje da će bit živi do sljedećih izbora, inače mi ga ne bi glasali. Ćušnu te u blato i odapnu - e pa hvala puno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To je ono sto je zanimljivo.
Kada pogledas nacin na koji glasaju oni manje ili vise obrazovani.
I pogotovo aspekt kako glasaju mladi, koji su relativno "jace" okrenuti PCG nego ostali.
Ili npr oni preko 50 koji su ocigledno SCG nostalgicni(dio) i glasaju SNP ili su SDPS poklonici.
Last edited by Orgullo; 14-10-12 at 20:34.
E ovako DPS će izgubiti izbore kad Mila Đukanovića ne bude više u njemu.Dok god Milo bude na čelu ili u vrhu DPS nema te opozicije u Crnoj Gori koja će ih skinuti.Taj čovjek im donosi minimum 20 % glasova bez njega vjerujem da bi bili na nivou Demokratskog Fronta.Klasični kult ličnosti.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Po meni, tri covjeka-partije su profitirali od ovih izbora. Prvi, Pajovic i PCG. Tu nemam sto reci bez svaka cast i skidam kapu. Da je vise ovakvih partija,druge bi ptice pjevale.Ali druga dvojica po meni veceras mogu slobodno da slave. To su Medojevic i Mandic. Ni krivi ni duzni uzese 20 mandata.
Kakve smo sreće, Milo će kao Jovo Kapičić - brojat do stotinu i bit svjestan. Mada, kakvi su mu glasači, uopšte ne mora svjestan da bude.
Izgubise NK. Velika stvar.
Opozicija je sebe dodatno ukopala novim izbornim zakonom koji omogucava manji cenzus manjinama. Znalo se da ce oni bit prevaga i da ce odabrat onu stranu dje su bili i do sad. Nista novo. Raduje me dobar rezultat Pozitivne, a iskreno zao mi je sto je DF ovoliko ispred SNP-a...
Evo prosli izbori, DPS je izgubio 10 mandata za sad tako da ne stoji teza da Pozitivna nije očoplila niti jedan glas DPS-u..
Broj osvojenih mandata na parlamentarnim izborima, koji su održani 29.03.2009. godine
Ukupno:Redni broj: Ime stranke ili koalicije Broj glasova: Broj mandata 1. FORCA - Nazif Cungu 2939 1 2. CK - Crnogorski komunisti 1594 0 3. NK - Narodnjačka koalicija - Narodna stranka i Demokratska srpska stranka 7691 0 4. SPI - Stranka penzionera i invalida 7691 0 5. DPS - SDP - Evropska koalicija Milo Đukanović 168290 48 6. BiM - Bošnjaci i Muslimani zajedno, jedno 3489 0 7. PzP - Možemo - Pokret za promjene, Nebojša Medojević 19546 5 8. SNP - Socijalistička narodna partija Crne Gore 54547 16 9. NSD - Nova srpska demokratija - Andrija Mandić 29883 8 10. LP i DC - Koalicija Liberalne partije i Demokratskog centra - "Za drugačiju Crnu Goru" - dr Goran Batrićević 8759 0 11. PDP - Partija demokratkosg prosperiteta 805 0 12. UDSH - DUA, Ferhat Dinoša 4747 1 13. OSS - Otadžbinska srpska stranka - docent dr Aleksandar Stamatović, "Za istinske Srbe" 2446 0 14. AK - Albanska koalicija - perspektiva" 2691 1 15. SNL - Srpska nacionalna lista 4291 0 16. AL - Albanska lista 2898 1
Kao što rekoh, napredak je i to što se od dps-a i satelita sdp-a došlo do toga da je sdps ono što je bio sam dps, a traže se drugi sateliti. Do sljedećih izbora...
Meni se cini da je g. Lekic profitirao kao niko.. Uvijek 'mutavo', tuc-muc, beskarakteran, pred penzijom, samo za sopstvenu egzistenciju - otvoreno, i eto..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 14-10-12 at 20:46.
Krucijalno je da PCG ne doživi sudbinu PZP, nego da nastavi sa guranjem svoje ideje, bez turbulencija i sigurno na sledećim izborima će da imaju odličan uspjeh.
Pred njima su teške i bitne godine. Oni su mi sad jedina nada.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Nikakav problem za njih Bošnjaci su tu prvi u redu za koaliciju a ako treba i neka albanska partija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pa eto portarol dps-a od priče o ubjedljivoj pobjedi dođe do toga da analizira i rezultate dosadašnjih koalicionih partnera. Iako ih niko nije pitao da i to prate.
Trenutno gube 10 mandata od proslih izbora, kolika je vjerovatnoca da bosnjaci udju u koaliciju sa opozicijom?![]()
0%....
Uzimaju oni Bošnjake i Albance. Možda Hrvate umjesto drugih.
Izgubili su Nikšić makar. To se znalo, zbog Željezare. A nijesu svjesni da je Nikšić centar, da im je on glavni.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Taj covjek je pred penzijom.. tuc-muc, beskarakteran totalno, i eto prodje u CG ko nista..
Ovi u 5 do 12 poiskakase iz TV ekrana i novina ko iz crtanog filma - i prodjose iako sa totalno ofucanim forama...
I sta reci.... tja..
Bilo sta da arlaukne u ovoj CG dobice mjesto u Parlamentu na nash racun..
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks