Evo čekamo da ovaj lik skoči pa ako sve bude kako treba možda i kod nas bude kako treba![]()
Izlaznost ne moze biti veca od 69 %.
Evo čekamo da ovaj lik skoči pa ako sve bude kako treba možda i kod nas bude kako treba![]()
deuscroix
Evo ga ovaj na državnu televiziju kao da novu godinu dočekuje. Kad kazaljke otkucaju...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Što je ovaj problem da nemože vrata otvorit ???
edit: otvorio je i jump start![]()
deuscroix
Ispoštovah ovu šutnju, da ebe oca
Baš me interesuje kako će se pokazat ove izlazne ankete. Nešto sam skeptičan po tom pitanju, iako ih Bešić radi.
Dick Laurent is dead!
Poleće soko.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Svaka mu cast, ne bi ja ima m*da za ovo![]()
Prema podacima Exit poll istraživanja, koje je za potrebe Nacionalnog javnog servisa sačinio Centar za društvena istraživanja Fakulteta političkih nauka u Podgorici – najviše glasova na danas održanim parlamentarnim izborima, dobila je Koalicija za evropsku Crnu Goru – Milo Đukanović, 46,7 odsto.Slijede:
- Demokratski front – Miodrag Lekić - 19,5 odsto
- Socijalistička narodna partija – i riječ i djelo - 12,1
- Pozitivna Crna Gora – Darko Pajović - 9,7 odsto
Slijedi Bošnjačka stranka sa oko 3 procenta, dok su ostale liste ispod te cifre.
Istraživanje je obavljeno na uzorku od stotinu biračkih mjesta do 19 sati i 30 minuta.
Ti su bas mjerodavni... Cime se sve ne bave ljudi...
Uravo tako evo rica covjek normalno na drzavnu, da to nije mjeradovno vec samo metodoloski samo.Kakvi smo mi stoka od naroda sve neke zavjere i sve aooo
Izlazna anketa FPN: DPS-SDP 46,18odsto; DF 20,1; SNP 12,85; Pozitivna 9,47, BS 3,28
14. oktobar 2012. Share
Koalicija za Evropsku Crnu Goru osvojila je 46,18 odsto glasova na parlamentarnim izborima pokazala je izlazna anketa Fakulteta političkih nauka, kazao je u izjavi za TVCG metodolog Miloš Bešić.
Po toj anketi koja je po prvi put sprovedana u Crnoj Gori, Demokratski front je osvojio 20,1 odsto glasova, SNP 12,85 a Pozitivna 9,47. Iznad cenzusa je i Bošnjačka stranka sa 3,28.
U izlaznoj anketi učestvovalo je 5329 od planiranih 6 hiljada i obuhvaćeno je 90 odsto biračkih mjesta. Na projektu je radilo 180 studenata.
Bešić je otkrio da je šest dana prije završetka kampanje DPS-SDP imala 47 odsto, DF 18, 7, SNP 15,1 a Pozitivna 9,1. Prema tom istraživanju Bošnjačka stranka je imala 3,3 odsto.
On je kazao da je tada bilo prelivanja od SNP-a prema Frontu i obrnuto. Prosutih glasova je bilo na prošlim izborima 38 hiljada,objasnio je Bešić.
Uskoro opširnije....
Ja sam student FPN-a i bio sam ukljucen u radu na EXIT POLL-u.
I mogu iz prve ruke da vam kazem da su ovo radili pravi ljudi, sociolozi, profesori i nesebicni studenti koji su za minimalac pokusali da urade nesto novo za ovu zaostalu drzavu.
Nesto sto je trend i realnost u razvijenim drzavama kojima tezimo.
A samo ponasanje politickih piona u nasoj drzavi i reakcija na anketu je sramna, ali i realnost zaostalog drustva.
Koji rad? Nije sad u centru paznje, pa poslao studente FPN-a da crnjace ljude kad izadju sa sa glasanja... Ja sam ih fino odbio... Na lijepe. I SVAKO NORMALAN, jer stvarno da se zadrzavam na nekoj presmijesnoj anketi...
I valjda kapirate da ovo nema veze sa tim sto su danas "prikupili"? Ili stvarno mislite da je njima u susret izasao znacajan procenat ljudi, bio iskren, oni sve to fino obradili... Da, da, ovo su sve, do u decimalu, danas "prikupili"... Presmijesno.
Orgulio, dobro je sto mi ti nisi "zapao", vidio bi kad se neko smekerica posprda sa tobom...
Nije stvar u tome nego će se prilična sredstva potrošit na izbore a od toga ne da nemamo ništa nego imamo još 4 god. agonije sa istim ljudima koje optužuju za sve i svašta ... uf ... moram na fudbal a čestitam svima onima koji su učestvovali u ovu pozorišnu predstavu![]()
deuscroix
.
Gledajuci ova istrazivanja, cini se da ce manjine odlucivati.
________
ako ovi rezultati ostanu ovakvi nebilo nas
C9H13NO3
One world, Two wheels
http://tragom.me/20121014739/Aktuelno/marko-savi.html
Albanska omladinska alijansa 1.09
Srpska sloga 2.01
Hrvatska gradjanska inicijativa 0.97
Pozitivna Crna Gora 9.47
SNP 12.85
Demokratska unija Albanaca 0.54
Albanska koalicija: DS, DP, AA 1.32
Demokratski front – Miodrag Lekic 20.01
Forca za jedinstvo 0.72
Bosnjacka stranka – Rafet Husovic 3.28
Koalicija evropska CG – Milo Djukanovic 46.18
Zajedno 0.55
Srpski nacionalni savez dr Ranko Kadic 1.01
Eo pratim na Vijesti podatke, ne mogu vjerovat da se Pozitivna CG ovako lose kotira.
Ko prebrojava glasove?
I sto ja rekoh! Ubijedljiva pobijeda DPS-a! I zadovoljan sam kako je pozitivna prosla ... samo da se sad u buducem radu ne prospu! A inace ovdje cak moze doc i do manjinske vlade nekom racunicom ....
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
"Prebrojano" je 38%, i ide sve polako jednim logickim tokom... pozitivna sve veca, DPS sve manji... Kako ti dodje do ovog zakljucka? Moze biti obrnuto od logike, ali ostalo jos 62% posto glasova, a ti zakljucio da je doslo do "ubjedljive" pobjede o.O
edit: ok, skapirah da pojedinacno posmatras... pa dobro, niko nije ni ocekivao rezultate iz bajke.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks