Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Valjalo bi odje malo postovanja da se pokaze prema milovanu a i uopste na par zadnjih strana jer je sramota sto se napravi cijelu kampanju se ovo cinjelo nije.
Milovanu kapa dolje za sve sto radi.
Laka vam noc a sjutra samo pozitivno![]()
Vidji prikice ja zivim u vecu metropolu no sto je Danska sva skupa... pa se ne pravim pametean previse! Svako podrucije nosi svoja *****! Tako da dje i ja zivim (vece je ovo dje ja zivim no tvoja cijela danska) ... imaju vecih kriminalaca vecih govana i vecih probema no cijeli balkan zajedno ... ali ja se ne petljam u njihove probleme jer ja nisam odatle nit me boli tuki sto ce bit sa njim sjutra ... meni nije cilj da nametnem misljenje narodu u cg ... vec da ih postaknem da misle drugacije malo a ne samo da kontriraju, i to ne da kontriraju licimjerstvom... kao sto ti nam pricas ovdje ... molim te povuci se u svoju jazbinu dje si pobjega kad svi vec pobjega ... jer ovo prelazi mjere ukusa sto ti radis ...
Last edited by Crka; 14-10-12 at 00:32.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Eo ne znam, časti mi, mene je ovi Japanac iz Rovaca čudo načinio sa onijem postom... žena mi tvrdo spava mrtva umorna e se ćera sa đetetom po vas bijeli dan, ali ću je budit noćas, pa da će mi bombu bačit.
Uopšte nije kolegijalno, da rizikujem život na takav način. A vjerovatno ću i bit onesposobljen shjutra da ispratim forumaše đe je koji glasao, kad me ispolomi aždaja kakvom oklagijom.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Sam način obraćanja prema milovanu, koji većini odavde može biti otac, dovoljno govori o vama samima... Pa bi lijepo bilo da moderator reaguje.
Kad uzmete sjutra olovku da zaokružite samo se sjetite za početak najskuplje struje i goriva u regionu. Samo to za početak i ruka će sama znati šta da ne zaokruži.
Ne morate ići dalje, a ima toliko materijala.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Druze mene mogu i banovat stari sam forumas od Milovana i 99% vas i ako mi nick nije star ... ali da se lik obraca kao da smo mi svi zaostali a on popio svu mudrost svijeta... pa da ima 99 godina ne treba da se trpi ... meni je pre*****o jer ga citam preko godinu dana i ne progovaram nista ... kad je mlatio za PZP nisam nista pricao ... sad mi je presmrdio ... pa nek banuju!
Mozda bi trebala proucit prihode od PECALBARA cr.50 000 najveca Crnogorska fabrika, koja izdrzava svoje bliznje i salju sredstva u CG, i mi smo sigurni TURISTI sa familijom i snahama dodjemo po desetoro, i tih 50 000 pomnozis sa clanovima familije i drugom i trecom geberacijom, i ispitas turiste koji ljetuju u Budvi, da se zna jesu li STRANCI ili NASI, i to pomnozis sa 10 000 eura, pola milijarde eura, samo od PECALBARA SKORO CISTI PRIHOD BEZ IKAKVOG TROSKA I ZAGADJIVANJA OKOLISA KAO KAP I ZELJEZARA,
onda nas sigurno nebi zvala na ZZZaposljavanje da stanemo u red sa 29999 nezaposljenih.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Pošteno da ti kažem, mene se čini da je Hari i reagovao, i to onako kulturno, podržavajući relaks varijantu koju je načeo JC, da se malo skrajnu svi sa te unakrsne paljbe...
Ali, kad dođe do izbora, izgleda da ništa efekta nema ni onakav klip... Pa nek mi poslije pričaju da nam ima spasa.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
JAlhahahahha nasmijo si me večeras i juče i prekjuče...hvala ti za vazda!
hahahahhaha i ti me nasmija, čika Milovan je samo malo previše duševan i mnogo srca unosi u diskusije, a daleko je pa ga muči nostalgija godinama pa kad je s nama ođe kao da je u Crnoj Gori...ne zamjeri mu
hahahahha da si imao kilo Rovačkoga lisnatoga i još koji komat leba ispod sača, posluša' me, nagovorio bi ga da napravi što ti na'm pa'ne!
ja bi te samo naučila, ka žena, ni za živu glavu joj ne priznaj što si se noćas povrnuo i drugi put...ako sazna što si vidio poginućeš paski!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ma apsolutno.. G. Milovan je nas, a i zna primiti kritiku, pa da se ne pretjeruje.
/me :love_heart: Milovan.
Hvala Lepo
Ne treba moderator nista brisat niti intervenisat,
Vama hvala na pomoci, ali meni nije potrebna, sasvim svjesno iznosim IZOPACENOST I ZENA I MUSKIH bolesnih od potrosacke groznice,
skorojevica koji uvalise Crnu Goru u DUG I DUZNICKO ROPSTVO,
ja cu sve uvrede STOICKI PODNOSIT, i necu uzvracat na niske udarce, jer se ne radi o POJEDINCIMA NEGO KOLEKTIVNOM POTROSACKOM LUDILU SA KATASTROFALNIM POSLEDICAMA PO NASE POTOMKE, neko mora podnosit pljuvanje i kamenovanje , ja imam kicmu i za jedno i za drugo, da nosim moj KRST do GOLGOTE,
ali se do cilja, necu osvtat na svako PASCE KOJE LANE i na njega krs bacit, inace nikad necu stici do CILJA,
a moj jedini CILJ je da spasim potomke od IZOPACENIH I NEPRIRODNIH RODITELJA, koje drma GROZNICA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
nek je vjecna Crna Gora ali bez DPSDP-a
Ne znam sto se ja odje petljam uopste! I po forumima pokusavam da objasnim nekome nesto! Crnoj Gori je najmanji problem DPS! Kad to shvatite maknucete i DPS i bit ka MONACO![]()
Toliko od mene i ne bi vas vise zadrzavao :****
http://www.vijesti.me/svijet/fratar-...o-clanak-95865
A sta ocekivati od nekog CG politicara onda......
Duhovnost, cast, cojstvo, obraz i trla vrla..
Da ga svijecom traze.. A i ne bi se bavili prof. politikom u ovakvim usloviima da imaju.. khm..
No oni imaju Opus Dei pa ce oni to srediti.. a mi se uzdamo u sudstvo i sta ono josh?!![]()
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 14-10-12 at 01:02.
Ja glasam njega i samo njega
![]()
Samo da kažem da i ovaj put sigurno pobjeđujemo.
Polako ljudi, zivjece se i poslije izbora.
Neko rece: nije DPS problem CG-a i u pravu je.
Ali da je olicje crnila u kojem se nasha drzava nalazi evo 24 godine to sigurno jeste.
Dobice oni i ove izbore to je sigurno, ali se meni po prvi put cini da je ovo pocetak njihovog kraja.
Samo pozitivno i strpljivo, dolaze bolji dani.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
A što se učinje ođe, dižite se treba da se glasa mi penzioneri smo vazda među prvima.
izaci cu na izbore ali ne ocekujte od mene da cu glasati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks