Svi za Pozitivnu!
![]()
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Mogla si trknut do prodavnice,,
sto se mene tice nijesi mi morala javljat,
ima VAMA slicnih na hiljade, i ogledni se u izlog i osmjehni se sama sebe , vaznija je estetika i lijepi izgled,
od OPSTEG DOBRA,
to se samo BUDALE KAO JA SA POLIKOM BAHCU,
ali mi nije jasno kad nas PREZIRETE KOJI TE.... cera da svrces na pdf BUDUCNOST CGe,
sto ne ojdes u prodavnicu i kupis CIPELICE I SANDALICE,
ljepse VAM stoje nego BAVLJENJE POLITIKOM.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Svi za Pozitivnu!
![]()
Last edited by Pterodaktil; 13-10-12 at 22:48.
A sto bi?
edit:
Aaaaaaaaaaaaa sad kliknuh da vidim ko su ovi nickovi koji su agresivni veceras, vrijedjaju, ponizavaju zenski rod ( i na pm) itd...
Ja mislila da su "stari" glasaci, starih partija, a ono svi do jednog iz ove podvucene narandzastom...Simptomaticno...
I ta partija "pozitivna" i savremeno tolerantna? Ha..
Kakvi su glasaci - takva i Partija.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 13-10-12 at 22:55.
Prskaju li prstiće 'Šanelom'?
Sell the Vatican, Feed the World!
op-op- Milovane...ovo je malo šovinistički? što misliš? Zašto bi nam ljepše stojale sandalice od bavljenja politikom? Nije korektno ovo što pišeš niko te ne vrijeđa i svako, pa i mi žene imamo pravo na svoj izbor...valjda...računam da u Danskoj nijesi mogao brskutsku politiku sprovodit, ali kako te ne naučiše da se sa malo poštovanja obraćaš ženama ovdje?
Ako te je uhvatila nervoza zbog sjutrašnjih izbora, nije Marijana kriva, ni Zvončica ni Maja, ja mnim. Mada ne znam što je ta pomama da se ne može s tobom danas progovorit, ovo ti je treći post koji čitam đe si prilično oštar prema sagovornicima, ničim izazva, uostalom, mi koji ovdje glasamo ili apstiniramo ćemo najbolje osjetiti posljedice naše greške a već danima mi smeta ovaj tvoj skaradni potpis...računaj da si jednoga potencijalnoga glasača POZITIVNE sam poslao u 8 pm zbog tvoje agresivne poruke...samo sam se sjetila PzP-a i učinje mi se da je najbolje ić suprotno onome što ti propagiraš...apstinencija!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zvnocica, Maja, i krkna znaju sto im je cinjetNemoj tako milovane na zene
Ja cu samo da ti kazem da je to najgori izbor.
Nije kljuc u tome da ti glasas za onoga koga ti "preporucuje" komsija,Milovan,ja ili tamo neko 10ti, kljuc je u tome da glasas.
Da ne dozvolis da drugi odlucuje umjesto tebe.Izgleda kao 1 glas, gore/dolje, ali ja poznajem makar 100 ljudi sa pricom, "necu da izlazim".
To nas je i dovelo do diktature koju trpimo vec 23 godine.
Ako pogledamo sve agresivnosti fol -"kritike" protiv boykotasa su isle od ovih ofarbanih u prevazidjeni ukrajinski color.. Napadali su i one koji su za DPS (a jadno djeluje sa % podrske), ali NIKOGA nisu ni prozvali ni "kritikovali" ko je najavio da ce glasati za DF, a ovdje su mnogo jaci procentualno od podrzavalaca SDPS-a...
Zanimljivo..."Ukrajinci" i DF su u nekoj nezvanicnoj koaliciji/paktu kao izmedju "Staljina i Hitlera", ili sta?
Mozda nismo bas dobro obavijesteni?
Hvala Lepo
ma pazi da nije kad treba za moje potrebe onda ne važi a kad treba za njine onda može
Ma mrš.![]()
She is only here to annoy herself!
Дошло је вријеме за промјене ваљда. Сјутра само позитивно и број 4 заокружите.
I don't get lucky. I make my own luck.
Samo pozitivno, manje negativnih misli :*
Orguljo, Sone, 12+ % za dva mjeseca je velika pojeda. Bice to i vise, ali ajde da ne ureknemo.
Ovaj pol gore najbolje oslikava kako se osjeca CG zivalj. Taman ovako. Da se odrze izbori u nekom "politickom vakumu", rezultati bi bili kao u polu.
Jes, kad se uzme doza, odmah u cmakanje.. Do tada teska im svaka, pa i pomisao na tudju apstinenciju u glasanju. Valjda ih podsjeti na neku licnu u pokusaju.
Sad mi kazu prijatelji na tel. da ce od sprdnje samo da udju da obave ceremoniju prskanja i sa pola sale nazad.hahahaaaa
Drugi ce da snimaju
Hvala Lepo
p.s. Komsija mi cemo negdje u setnju sa boykotasima i Crnogorcima bez LK.![]()
Što ste nervozni, čemu ta negativna energija?
samo pozitivno ! :mrgreen:
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
"Od sprdnje"...
Drago mi je sto ima ljudi koji mogu da se sprdaju, a plate su nam po 200e...A fax 500e
Jesi se ovo našao prozvanim... Ah sigurno onda nije bez razloga...
Evo prvo mi ti odgovori ko tebe tjera da se osvrćeš na Cg iz Danske? Znaš ljudi uglavnom prvo vole da gledaju druge pa onda sebe... Ti si pošao gdje si pošao, a nisi pošao jer ti je bilo ovdje dobro sigurno... što se nisi borio ovdje? Tako da je veoma licemjerno od tebe da tražiš da se borim za nešto u šta ne vjerujem trenutno... a ne brini čim se pojavi ili ako se ova nova pokaže na djelima ja znam šta mi je činjeti... svakako neću pobjeći.
I nisam za bavljene politikom jer ponekad treba lagat ljude za dobrobit partije... Ili Vi živite u iluziji da u nekoj partiji svi časni, sposobni i pošteni ljudi... ha nema toga ponekad u jednoj porodici a ne partiji... Bira se ona koja ima najviše njih... koja se po našim kriterijumima pokaže...
Pa ima ljudi koji Drzavi CG samo daju, ni centa ne dobijaju, ni tih 200e.
Hvala Lepo
Kako je Maja pozitivna u poslednje vrijeme.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Sprdaju se i ovima... http://www.vijesti.me/vijesti/dobili...1-clanak-95855
Ne kapiraju mrceni, a i ne mogu, sve da i pokusaju, da se ovo nije dogodilo tamo nekom, nemo nama samima.
Kako mogu da glasam u inostranstvu?
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Sprdaju se onome sto im se nudi.. A Vi pod ruku sa Mandicem, Danilovicem i pozitivnim drustvom - pozitivno i sa licemjernim izrazom saucesca.
Hvala Lepo
Ali da ne izadje 50% ljudi siguran budi da bi ta i takva vlada vodila zemlju u destabilizaciju a kad se pogleda izbor ljudi ( makar kad pričam o narodu kojem pripadam ) onda će se to svakako desiti na ovaj ili onaj način pa sve da sva CG izadje na izbore !!! Pošto je čovjek uvijek u nekoj fazi kompromisa ( valjda smo svi naučili da idealno ne postoji ) ne znam kako neki Crnogorac može zaokružit Mandića ili kako neki Srbin može glasat Krivokapića a 100% će se to desiti zbog prijatelja koji pripadaju nekoj stranci jer ako bi samo delegirani glasali to bi bilo 20% sa sve širom rodbinom ??? Mnogo stvari je nejasno iako pokušavaju da se predstave kao potpuno normalne ili je ovo faza zbunjivanja ljudi da dignu ruke od politike i prihvate nenormalne namete kao nešto potpuno normalno a to zapravo ne da nije normalno nego je teško kršenje osnovih ljudskih prava na slobodu kretanja ako ne što drugo !!! Sjutra su izbori za poslanike koji će prezentovati volju naroda ( opet neki kompromis sa željama i stvarnim mogućnostima ) u državnom parlamentu i ako se pogledaju dosadašnji uspjesi onda je zbilja pitanje zbog čega ne postoji nešto kao druga liga za ljude koji nisu uradili posao kao treba pa da dodje neko drugi kao u fudbal npr. nego uz svo izvinjenje glasačima PCG koja je zbilja bila osvježenje u retoričkom smislu ali očigledno od igrača koji je već igrao dosta loše a uzgred je i "povrijedjen" !!! Nemam nikakvu želju da utičem na bilo koga jer očigledno da ničija želja neće biti ispunjena u pravom smislu a vjerovatno mnogo ljudi neće ni izać pa sve ovu priču čini apsurdnom... laku noć
![]()
deuscroix
Mozda ovi iz DPS-a idu do glasaca, pa i ako si u inostranstvu. Ali prijavi da si onemocao, ili slicno nesto...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks