Viđeh da su rukometašice Budućnosti pobijedile sa devet razlike. Šteta što nije bilo 11 pa da naslovi po novinama budu: Brojale do 11 ili tako nešto.
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Agitujem....jel mene pitas?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Viđeh da su rukometašice Budućnosti pobijedile sa devet razlike. Šteta što nije bilo 11 pa da naslovi po novinama budu: Brojale do 11 ili tako nešto.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne, ja sam se stvarno pitala danas važi li šutnja za forum, on je na neku ruku javni servis? Kao zaključa se tema na dan...
Ili pak ga ne obuhvata ta šutnja, pa se računa na svijest građana da ispoštuju je i malo odmore...
Ja ne bih rekla da je miting nego antimiting... što se tiče ovog drugog nije mi žao, nisam mogla da ne kažem što stvarno mislim o većini napisanog ovdje što kraće(čekam sankciju bez pobune) ja sam uvijek bila iskrena u svojim postovima ... za nekoga ko sve ovo gleda sa strane oni trebaju da se zapitaju šta su to napisali ovdje da su mi se tako smučili... Da li oni su toliko istripovani da će tako privući nekoga? Čast izuzecima onima koji uglavnom pišu o nekim prognozama, objavljuju članke ...
/ ja srećna ubrzo ću da počinem... poću do prodavnice, upaliću tv... neki će se miriti sa sudbinom, ja ću biti mirna jer ni do nijedne nije stalo... :victorious:- priceless
Zakon kojim se uređuje predizborna tišina ne obuhvata internet, samo medije na internetu. Facebook, forumi i ostalo ne potpadaju pod taj zakon.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko je 4 shone?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Srpska sloga... :lolblue:
Nego Što
![]()
Svi pravi Liberali ce ovaj put glasati Pozitivnu,u to sam siguran!
Svaki post koji se svodi na licno prepucavanje bice brisan a ko se zanese pricom da je neko budala, idiot, kreten ili ovakav ili onakav dobice odmor do sljedećih izbora. Malo dojstojanstva pa glasali za letace ili marsovce odje to nikoga ne interesuje.
Ljubav ljudi za ime Božje...
Ne trujte sebe i druge. Izbori su bili i prošli. Sve je bilo poznato još prije mjesec dana, a sa CEDEM-ovom i IPSOS-ovom prognozom i zaključeno.
Sve što je ostalo ko neka dilema jeste:
- koliko će SNP koštati sukob u partiji?
- da li će Srpska Sloga proći cenzus i koliko će Ranko Kadić prosuti glasova?
- koliko će Albanci skupo platiti ovoliki broj lista?
Zato, okrenite se sebi i svojim najbližima. Kratak je život.. I kad bi izbori (bilo koji) donijeli nešto novo, iskustvo je pokazalo da bi se promjene dogodile najmanje tamo đe ih ljudi najviše očekuju. Raja će uvijek biti raja. Ko god ima čip rođenjem da bude dio nje - to će i biti nezavisno od toga ko je na vlasti. Ko se uzda u samog sebe i ko je intelektom (a dijelom i prstom sudbine) predodređen da nešto više postigne, on će to postići, takođe nezavisno od toga ko je vlast. Ali nemojte da vas to rastužuje. Vaše bogatstvo su vaše porodice i vaši prijatelji. Materijalno bogatstvo, samo po sebi, nije nikom donijelo ni mir ni sreću.
Živite i uživajte u životu...I ostavite na miru ljude koji ne žele uzeti učešće i glasati. To je njihovo pravo i nikom svoje razloge nijesu dužni objašnjavati. Oni koji izlaze (a i ja ću biti jedan od njih) nek izađu i glasaju ZA svoja uvjerenja i nošeni časnim razlozima i čistim srcem. Ne vodite se u glasanju motivima što ste protiv nečeg, jer će vas, ako se tako rukovodite, brzo sustići razočaranje u one koje ste glasali i (možda) se 4 naredne godine budete osjećali ko idiot.
Ponavljam, okrenite se oko sebe...Pogledajte dobro koliko vrijedi ono što imate.. Čuvajte to i radujte se životu...
Rado ću se pridružiti i s vama komentarisati o svemu poslije izbora, a do tada sve vas (koji ste čista srca) nezavisno čemu se i da li uopšte molite, pozdravljam s jednom numerom čiji je cilj da malo raščisti ćelije od ovog otrova koji je štedro izlivan po ovom PDF-u zadnjih 15 - 20 dana.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
BOJKOTASI GLOBALNI A NASI,
GLASAJTE ZA PETNJICU I TUZI DA POSTANU OPSTINE DA NJIH NE JASE DPS, glasajte za nacijonalne manjine HGI njima treba 0,35 % za jedan MANDAT, bar nesto ljudski napravite za NACIJONALNE MANJINE U CGi.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Nisam pisao na ovu temu jer nemam volje da se i na ovom "frontu" raspravljam o nasoj politickoj sceni, ali evo vece pred, samo jedan komentar:
Ako sutra pobjedi (ponovo) koalicija koja nas je dovela do toga da u 2012oj zivimo gore nego za vrijeme sankcija, onda imamo ne 500k(i kusur) glasaca, nego 500k OVACA kojima je ostalo jos runa za sisanje.
Meni je jako zanimljiva pojava da crnogorski opozicionari, konzistentno, pocevsi od Slavka Perovica preko Dragana Soca, M i P.Bulatovica pa Zivkovica, Medojevica i Radulovica, postaju politicki shizofrenici nakon 4-5 godina rada i dva izgubljena izborna ciklusa.
Nadam se da ce Pajovic prestati sa tom groznom tradicijom koja je izgleda utkana u DNK ove drzave
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
molim lepo![]()
Nadam se da nije loše za članove foruma provjeriti jesu li upisani u birački spisak ... nadam se da nije protiv pravila izborne demagogije![]()
ps: nije stvar u glasanju nego eto čisto informativno a crno se piše u svakom slučaju po pitanju politike![]()
deuscroix
kolege forumasi, evo iskreno da vas zamolim sve redom izadjite sjutra na izbore i zaokruzite bilo koga osim DPS-a , da malo pocinemo i damo sansu nekim drugim ljudima , dps se nije pokazao i dosta obecanja nisu ispunili a put kojim ide crna gora pod njihovom palicom ide samo u propast, ne moras nista da vam govorim pogledajte novcanik,frizider, plate i sve ce vam biti jasno ..
aj u pamet se crnogorci,srbi i ostala braco !
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks