Bruka i sramota sto se danas radi od takvih auta...jbt kvalitetni moj audi no taj merc![]()
Prijetili su mi...bas ti bravi...pa sto cu kad je smece?
37000 km i crkli su prednji amortizeri, znaci kao da ih nema.
I pazi foru, stopovi pozadi imaju diode za zmigavce, pozicije i bremze. E sad, crkle su diode od zmigavca i lijevo i desno. Da li se mogu kupiti samo diode za zmigavce? Ne, Mercedes prodaje jedino komplet stop, 320 eura...znaci 640 eura oba.
How stupid is that?
I sto da radim? Da, da nadjem iste diode i da ih zamijenin, jednu po jednu...i sve ce kostat 10 eura.
Lopovi!
A onda gepek pun vode, sve zice su u kurcu, svugdje pise Assembled in Mexico, preciznost izrade kao na Juga...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-10-12 at 17:36.
TAKUMI
Bruka i sramota sto se danas radi od takvih auta...jbt kvalitetni moj audi no taj merc![]()
Ja vi mogu rec da meni merc e250cdi 2012, do ljubljane i nazad prosjek 5.6 litara, putna po auto putu 150km/h, u prosjek je urachunat i put kroz cg, i kroz gradske sredine kroz Slo.![]()
ja ti mogu rec da ti laze taj bord pofino![]()
She is only here to annoy herself!
bord mjeri prosjecnu potrosnju na osnovu zadnjih 100km predjenih ili dok god se ne resetuje?
Njak Njak Njak
Odgovor bi bio : " Pa znate gospodine, hocete li Vi da kupite ovu njemacku limuzinu ili ne ? "
Pa bi onda Fabijoni jopet krenuo sa svim falinkama da nabraja, da pjeni u lice ovome momku u odijelu, pa bi se okupile curice okolo da pitaju sto je, te bi frajer iz Lokomotive (ili kako se vec zove zastupnik mecke za CG?) : " A vidju cure, frajer nema centa da pazari patosnice za zvjerinu, pa mi ovdje pjeni o Golfu GTI.. "
To be continued ....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Pa ti sto su sklapani po meksiku i americi stvarno pojma nemaju.
Neke jade su boolji ovi iz njemacke i austrije.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mjereno sistemom puni do chepaChudo je ova blueefficiency i start stop tehnologija.
Mercedes ne sabira potrosnju u ler, tako da komp laze, tj. pokazuje manje.
TAKUMI
auto star 20 godina je trosio toliko vjeruj mi. kroz grad je trosio oko 8 ipo, na otvoreno npr. PG-BG ispod 6 litara. kombinovano oko 7,5 litara.... taj mercedes ne moze nikudj, ali je bagatela za odrzavanje, a trapovi su neunistivi.... registracija 213 eura...
mijenjao sam drzac viljuske u mjenjacu i kaze mi majstor: ovo niko nije otvarao do sad... a tada je presao 230 000km. motor se nije cuo kako radi... kao benzinac...
Meni mečka c180 troši sada (preko ljeta) 9l plina.
A stara je 18 godina. Smeće je to ako ne troši 18 makar...
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Last edited by Bugi; 11-10-12 at 08:20.
U BiH plin 65 centi, kod nas 80.
TAKUMI
Neprovjerena info : U HR poskupljuje gorivo od utorka, najvjerovatnije. A ovo je i jos jedna vijest...
Obicno smo pratili trend Hrvata po pitanju cijena.
A i izbori se zavrsavaju![]()
Last edited by Njivice_Orano_Nepreorano; 13-10-12 at 20:36.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
dizel nije sad ni padao. I mislim ako povecaju da je to prvi put da bude dizel preko 1,40... kakav lopovluk.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks