Glavni glumac u Arrow dosta lose radi svoj posao, ostalo je manje vise ok
Uhhh kakav kraj trece sezone SAMCRO... odoh napolje da iskuliram malo, postadoh nervozan zbog zadnje epizode.
Glavni glumac u Arrow dosta lose radi svoj posao, ostalo je manje vise ok
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Od Last Resort sam ocekivao mrvicu vise, ali nije za baciti, za sada mi drzi paznju...
Fiat iustitia et pereat mundus
Meni je Last Resort odlicna, mozda je ova epizoda malo slabija od prethodne dve, ali je i dalje dobra.
Odgledah prvu epizodu Beauty and the Beast i necu je gledat' vise. losa gluma, lose sve
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Mene je Last Resort malo razocarala. Prva epizoda kul, ideja super, ali ove druge 2 epizode prilicno iste kao i vecina novijih serija na temu srvajvla, nekakvih oruzanih konlikata itd. Nadao sam se da ce biti ipak malo bolji scenario.
Ipak, nastavljam da je gledam dok je ne ukinu [sto ce vjerovatno biti vrlo uskoro] ako nista zbog det. Pembletona i Autumn Reeser. Jes da je najiritantniji lik u seriji, ali super izgleda.
Jel gledao neko World Without End? Nije bash nastavak Pillars Of Earth, ali slicna prica, nekih 150 godina kasnije... Nije bash dobra kao Pillars Of Earth [kad nema Iana McShanea], ali prilicno dobra svejedno.
Fire in the hole!
Meni je milo zbog nje što ima veću ulogu. Gledao sam je prvo u Human Target, pa u No Ordinary Family u sporednim ulogama... a onda imaš scenu iz The Big Bang s Banderasom.
Mada vidim da je imala par većih uloga u serijama koje mene apsolutno ne interesuju.
Last edited by Roy Fokker; 14-10-12 at 11:12.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
i ja zavrsih durugu epizodu (a ima i treca) iskreno nije mi jasno kako ce ovim tempom izdrazti do kraja sezone, a da ne dosade? Mislim da sam prije par mjeseci procitao negdje da su obezbjedili budzet za dvije sezone, moje mislejenje je da su i bolje serije ukidane posle prve...
Last edited by Villain; 14-10-12 at 11:07.
Fiat iustitia et pereat mundus
nisam siguran koliko je vrijedno pomena ali ajde:
![]()
Morate pogledati:
- Teorija velikog praska
- Dva i pol muškarca
- Malkolm u sredini
- Porodica Seranos
Ok hvala brat.
rm -rf /
kako si bezobrazan... :mrgreen:
1993-2020
jedno off pitanje, radi li kome ovaj warez? Evo 2 dana jbna ne mogu otvorit sajt shanse nema?
A vidji, oce li bit ovaj FOX balkan na extra tv-u, podjsetiste me kad vec pomenu Clapton tu seriju?
Zasto je How to make it in America, prestala da se prikazuje ?
Prati li ko Boss redovno?
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Sto gledat sad poslije SAMCRO? Dajte neku dobru komediju i dramu/akciju?
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks