View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 57 of 64 FirstFirst ... 747535455565758596061 ... LastLast
Results 1,401 to 1,425 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,005
    Thanked in
    4,017 Posts

Ne znam, sto puta sam im ponovio svoju kletvu: dabogda živjeli od svog poštenog rada. Pa ako su tako sposobni da zarade milione, srećno bilo. Ako su sposobni za stotine hiljada, srećno bilo. Ako su potpuno nesposobni - žalim slučaj, niko nije rekao da moraju biti uspješni po svaku cijenu... i preko tuđih leđa.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Ja ne mogu da vjerujem sto ovaj narod pise (po ovim stranica na fb) da nije Mila Djukanovica ne bi bilo C.G kuku mene,boze mi pomozi...ne znam sto je ovo,ovaj narod je zaludjen da je Milo jedina opcija,svi se nesto prave kako su najveci Crnogorci,idu svudje sa zastavama klicu "Milo,Milo" a sto vi je ljudiii?...gade mi se,gade mi se,svi ovi novopeceni Milogorci,do prije 20 godina su svi skupa sa Milom bili velikosrbi,a danas nema vecih Crnogoraca.Ja sam oduvijek bio Crnogorac ali Liberal,svi moji kuci su stari Liberali ali oni se ne prodaju za 50 eura za glas i onda $utra sa zastavama, "a vidjii ovee Crnogorcee majkoo milaa" "Miloo,Milooo" piiiiiiiii,piiiii

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Dodaj 2 SDPS-u poshto ti Srbi nece uci i to je negdje realno kako ce biti.
    Pa to je to.. Ali nezgodno je predvidjeti kako ce se prelivati glasovi, jer na proslim izborima smo imali ludilo situaciju da je skoro 40000 (40 HILJADA) glasova pusteno "niz vodu", jer su otisle strankama koje nisu prosle cenzus. Znas sta je 40000?? Tacan podatak je da ustvari ta masa cini 11% izaslih na proslim izborima! Cijelih 11%!!! A to su uglavnom bili narodnjaci, penzioneri, DC, bosnjacka koalicija i srpske stranke. Ogroman je to komad i ako se ponovo tako raspe, nema se sto drugaciji rezultat ocekivat, pa i uz ozbiljniji pad DPS-a.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Naive...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Ja ne mogu da vjerujem sto ovaj narod pise (po ovim stranica na fb) da nije Mila Djukanovica ne bi bilo C.G kuku mene,boze mi pomozi...ne znam sto je ovo,ovaj narod je zaludjen da je Milo jedina opcija,svi se nesto prave kako su najveci Crnogorci,idu svudje sa zastavama klicu "Milo,Milo" a sto vi je ljudiii?...gade mi se,gade mi se,svi ovi novopeceni Milogorci,do prije 20 godina su svi skupa sa Milom bili velikosrbi,a danas nema vecih Crnogoraca.Ja sam oduvijek bio Crnogorac ali Liberal,svi moji kuci su stari Liberali ali oni se ne prodaju za 50 eura za glas i onda $utra sa zastavama, "a vidjii ovee Crnogorcee majkoo milaa" "Miloo,Milooo" piiiiiiiii,piiiii
    Razumijem. Slicno je i u mojoj porodici. Ovaj put cemo SVI dati sansu Pozitivnoj i mogu samo da se nadam da nas nece iznevjerit.
    Ne razumijem stare liberale koji pozivaju na bojkot. To u ovakvoj situaciji ne znaci nista!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bitno je da vi znate sta radite sa davanjem podrske za legalnu pobjedu DPS/SDP-u, i za par skupstinskih pozicija za vase "sanse" ali i na nas racun .. E to "znaci" bas..
    Uostalom cujem i od korektnih nepotkupljenih Srba iz CG da ni oni nece da glasaju za ovo sto se nudi, pa bar smo sa ljudinama u bojkot.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Razumijem. Slicno je i u mojoj porodici. Ovaj put cemo SVI dati sansu Pozitivnoj i mogu samo da se nadam da nas nece iznevjerit.
    Ne razumijem stare liberale koji pozivaju na bojkot. To u ovakvoj situaciji ne znaci nista!
    Slazem se u potpunosti...i mi cemo dati sansu Pozitivnoj...bojkot kao sto kazes ne znaci nista!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko politicki angazovanog naroda u CG ima , gotovo da je jezivo ..ali svakako slike onoliko djece mladje od 15 god. koji kroz prozore automobila u koloni barjace , vicu , je stvarno za prezir i otpor malogradjanskome drustvu kakvo je ovo nase . Sto se mene tice, moje zene , djece i svega sto rukom dovatit mogu: bojkot

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by blokteatar View Post
    Koliko politicki angazovanog naroda u CG ima , gotovo da je jezivo ..ali svakako slike onoliko djece mladje od 15 god. koji kroz prozore automobila u koloni barjace , vicu , je stvarno za prezir i otpor malogradjanskome drustvu kakvo je ovo nase . Sto se mene tice, moje zene , djece i svega sto rukom dovatit mogu: bojkot
    Upravo.. Zato i otpor prema ponudjenom. Ni moji, koje ja znam, a evo i cuh od Srba i koji nece da izigravaju ovce za interese dzabalebarosa u nacionalnom a jako profitabilnom licnom smislu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Pa to je to.. Ali nezgodno je predvidjeti kako ce se prelivati glasovi, jer na proslim izborima smo imali ludilo situaciju da je skoro 40000 (40 HILJADA) glasova pusteno "niz vodu", jer su otisle strankama koje nisu prosle cenzus. Znas sta je 40000?? Tacan podatak je da ustvari ta masa cini 11% izaslih na proslim izborima! Cijelih 11%!!! A to su uglavnom bili narodnjaci, penzioneri, DC, bosnjacka koalicija i srpske stranke. Ogroman je to komad i ako se ponovo tako raspe, nema se sto drugaciji rezultat ocekivat, pa i uz ozbiljniji pad DPS-a.
    Pa zbog toga su i cimnuli Milića za kredit da ni slučajno ne udje u koaliciju DF i on je to i uradio a sve zbog kriminalnih veza Damjanovića koji hrani tu partiju ... Ovaj Kadić je isto takva priča i ne mogu zaboravit kad je čovjek (uz to doktor) u zrelim godinama proletio vozeći neki golf sa spojlerima i pojača muziku do daske ... reko ovaj je sigurno neki bolesnik što se na kraj ispostavilo kao tačno a zbog toga je dobio na RTCG da ima završnu riječ na tv debatama ... mislim ... možda sam ja nešto negativno nastrojen ali definitivno je da nas na državničkim mjestima predstavljaju neki ljudi čudnog mentalnog sklopa a što se tiče komentara Hari Krisna da oni uopšte ne treba da budu predmet intresovanja naroda ipak se ne slažem jer su nas oni i doveli u ovu poziciju da smo tuga čemer i jad u odnosu na region samo što nas spašava činjenica da imamo more jer da toga nemamo umirali bi od poreza ( ne od gladi jer većina ljudi ima neku zemlju koju obradjuje ) tj. bili bi margina u svakom pogledu a evo ni danas uz sav taj potencijal nismo ništa bolji ... ja sam mislio da ne glasam ali možda i skoknem da glasam bilo što a procijenim da taj neko nema nikave veze sa SDPS
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    ...što se tiče komentara Hari Krisna da oni uopšte ne treba da budu predmet intresovanja naroda ipak se ne slažem jer su nas oni i doveli u ovu poziciju da smo tuga čemer i jad..
    Koje foliranje. Nisu vas oni doveli u stanje koje ste, ni ove koji su se obogatili, profitirali u karijeri, ili lose prosli.. Nego vi koji trcite da im legalizujete ponudu glasanjem. Zato.. manite se bacanja krivice na one koje ste vi izabrali. Ko ih glasa, dobro je...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Koje foliranje. Nisu vas oni doveli u stanje koje ste, ni ove koji su se obogatili, profitirali u karijeri, ili lose prosli.. Nego vi koji trcite da im legalizujete ponudu glasanjem. Zato.. manite se bacanja krivice na one koje ste vi izabrali. Ko ih glasa, dobro je...

Hvala Lepo
    Ko donosi ove zakone koji im omogućavaju da se bogate ??? Po nekim mojim saznanja zakone donose ljudi koje delegira narod preko izbora i zbilja jeste davanje legitimiteta neizlaskom na izbore ako već ne postoji neki cenzus za priznavanje rezultata
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ko donosi ove zakone koji im omogućavaju da se bogate ??? Po nekim mojim saznanja zakone donose ljudi koje delegira narod preko izbora i zbilja jeste davanje legitimiteta neizlaskom na izbore ako već ne postoji neki cenzus za priznavanje rezultata
    Vi koji sve ovo @#@#@ podrzavate izlaskom na glasanje. Sto vam ih kupuju za vrecu ovsa i soli, nekom po stan, atelje, studio, za zenino zaposlenje, penziju ocu, za stipendiju djeci, za pripravnicko mjesto, zavrsen fax, a ovdje gundjate sledecih 4 godine, ovakvi-onakvi..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Vi koji sve ovo @#@#@ podrzavate izlaskom na glasanje. Sto vam ih kupuju za vrecu ovsa i soli, nekom po stan, atelje, studio, za zenino zaposlenje, penziju ocu, za stipendiju djeci, za pripravnicko mjesto, zavrsen fax, a ovdje gundjate sledecih 4 godine, ovakvi-onakvi..

Hvala Lepo
    Znaš li ti da je zdravi čovjek u ludari zapravo jedini ludak ... ne znam stvarno što da kažem jer je izbor nikakav ali pošto ne postoji cenzus i neka će ološ to da dobro unovči onda je glupo ostati kući
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaš li ti da je zdravi čovjek u ludari zapravo jedini ludak ... ne znam stvarno što da kažem jer je izbor nikakav ali pošto ne postoji cenzus i neka će ološ to da dobro unovči onda je glupo ostati kući
    Pa eto.. Isto ste napisali sto i ja, samo sto covjek moze da proseta, da poprica sa istomisljnicima, da iscoolira ovaj ponizavajuci a ponudjeni primitivizam i malogradjanstinu.. Ko voli da podrzi ponizavanje sopstvenog intelekta, nek glasa.. Ko im brani? Svi u zlocin pa glupo sjedjeti kuci, svi kradu-glupo ne pridruziti im se itd itd? Interesantno razmisljanje.. Svaki lonac - poklopac, ili krpa zakrpu.. Tako se kaze?.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-10-12 at 18:03.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Inace dns je valjda jedan radnik dobio otkaz u bemax nije htio da nosi majcu dps, i on otisao pravas u demokratski front , medo kupi sirocice po ulici , i medojevic daje izjave politicku zar to nije krsnje preedizborne cutnje ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vala, kad je nosio 364 dana, mogao je jos danas
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kršenje predizborne ćutnje,čuh ga i ja...
    Last edited by Montenegrino-CT; 13-10-12 at 21:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Hvala Lepo
    Da ista znas o parlamentarnom sistemu, demokratiji ili da se uopste snalazis u zivotu pitala bi one koji znaju, i oni bi ti rekli da svi treba da izadju da glasaju.

Ja ne zelim da uticem na ljude jer svako ima mozak za sebe, niti mi pada na pamet da pricam o svom izboru za sjutrasnje glasanje, samo da ljudi znaju da bojkotovanjem izbora nemaju pravo glasa naredne 4 godine jer svoje pravo nijesu iskoristili kad je za to vrijeme bilo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Da ista znas o parlamentarnom sistemu, demokratiji ili da se uopste snalazis u zivotu pitala bi one koji znaju, i oni bi ti rekli da svi treba da izadju da glasaju.
    Vi meni kazete da ne znam nista o parlamentarnom sistemu, i josh i sve ostalo uz to? I trebalo bi da slusam kao Vi ove sto Vas manipulisu organizovano i to za par poena, kredit za stan i slicno uz adekvatne narodne "dosjetke"? hahahaaaaaaa

samo da ljudi znaju da bojkotovanjem iz bora nemaju pravo glasa naredne 4 godine jer svoje pravo nijesu iskoristili kad je za to vrijeme bilo.

Hahahaaaa A gdje to nemaju pravo glasa? Ovdje? Vi se sepurite sa nasim novcem od poreza i doprinosa poklanjajuci znj kategoriji politicara u ponudi, Vi im omogucavate, dajete im podrsku za zloupotrebe drzavnih resursa, pozicije, za kleptomaniju, nepotizam, koruptivnost.. i jos bi sta? E malo mnogo sto bi rekao g. Milovan iz Br$$$ - nekog sela iz CG..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-10-12 at 18:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne zelim da uticem na ljude jer svako ima mozak za sebe, niti mi pada na pamet da pricam o svom izboru za sjutrasnje glasanje, samo da ljudi znaju da bojkotovanjem izbora nemaju pravo glasa naredne 4 godine jer svoje pravo nijesu iskoristili kad je za to vrijeme bilo.

Pa sta ima veze ako nisu iskroristili pravo glaso ne glaso isto se pise ova bagra mafijaska i robovlasnicka uvjek pobjedi na kraju, kad su narodnoj slogi pokrali 50,000 glasova

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zato sto su oni korisnici, za 100e kako kazu, za pripravnicko mjesto na nas racun, za karijere, za kredite, stanove... A mi nismo. Mi necemo da dajemo podrsku za njihove interese. Tu je problem. Necemo sa "narkomanima", necemo sa "alkosima", sa "fanaticima", necemo sa onima koji se prodaju i tako prodaju Drzavu i drzavne interese.. Basna - "Lisica bez repa", pa.. smetamo, naravno
    Nismo u njihovom zavisnickom sablonu, jer necemo lose.
    E oni izaberu, izguraju lose, i onda 4 godine gundjaju da bi ih opet legalizovali glasanjem, i prodali svoj glas za malo vise od prethodnog..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Vi meni kazete da ne znam nista o parlamentarnom sistemu, i josh i sve ostalo uz to? I trebalo bi da slusam kao Vi ove sto Vas manipulisu organizovano i to za par poena, kredit za stan i slicno uz adekvatne narodne "dosjetke"? hahahaaaaaaa

Hahahaaaa A gdje to nemaju pravo glasa? Ovdje? Vi se sepurite sa nasim novcem od poreza i doprinosa poklanjajuci znj kategoriji politicara u ponudi, Vi im omogucavate, dajete im podrsku za zloupotrebe drzavnih resursa, pozicije, za kleptomaniju, nepotizam, koruptivnost.. i jos bi sta? E malo mnogo sto bi rekao g. Milovan iz Br$$$ - nekog sela iz CG..

Hvala Lepo
    Ne znam u koju kategoriju svrstavas mene, mada to nije ni bitno, ali ovaj post dovoljno o tebi govori. Nidje nijesam iznio za koga cu glasati, niti cu to dijeliti sa bilo kim.

Ti nemas pravo kasnije da bilo sto pricas, jer tvoja rijec nista ne znaci. Kad si mogla nesto da uradis, cutala si. U stvari, takvi kao ti su najbucniji uvijek, i jaki su na rijecima. A ovaj drugi dio tvog posta, sa cetiri smajlija, najbolje opisuje tvoje neznanje i povrsnost. Ti si ta koja sve to dozvoljava, ali vec sam rekao da su ljudi kao ti najbucniji. Samo ti apstiniraj i pricaj praznu pricu po foruma. Bice mi zabavno naredne cetiri godine da citam sto ti sve znas bolje i sto ti sve vidis i onda da sve to dozvolis da se ponovo desava.

hvala lepo
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by exmm View Post
    Pa sta ima veze ako nisu iskroristili pravo glaso ne glaso isto se pise ova bagra mafijaska i robovlasnicka uvjek pobjedi na kraju, kad su narodnoj slogi pokrali 50,000 glasova
    I uvijek ce dok je takvih kao ti i Maja. Vas su kupili bez ijednog EUR-a a pojedinima daju po 50+.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne znam u koju kategoriju svrstavas mene, mada to nije ni bitno, ali ovaj post dovoljno o tebi govori. Nidje nijesam iznio za koga cu glasati, niti cu to dijeliti sa bilo kim.

Ti nemas pravo kasnije da bilo sto pricas, jer tvoja rijec nista ne znaci. Kad si mogla nesto da uradis, cutala si. U stvari, takvi kao ti su najbucniji uvijek, i jaki su na rijecima. A ovaj drugi dio tvog posta, sa cetiri smajlija, najbolje opisuje tvoje neznanje i povrsnost. Ti si ta koja sve to dozvoljava, ali vec sam rekao da su ljudi kao ti najbucniji. Samo ti apstiniraj i pricaj praznu pricu po foruma. Bice mi zabavno naredne cetiri godine da citam sto ti sve znas bolje i sto ti sve vidis i onda da sve to dozvolis da se ponovo desava.

hvala lepo
    Znate.. Kazu mnogi iz Bosne da su morali da budu uz Karadzica, Mladica, da neki moraju da kolju i ubijaju jer su to i drugi radili ili bi se i njima nesto desilo.. Nije tacno ni jedno ni drugo, jer su se Ljudi gnusali takve mase, ali su vidjeli sta se desava, pokusali da sprijece i da ne daju i svojim ucescem podrsku za ponudjeno.. Srecom, zato se zlocini jedne mase ne mogu svrstati u okvir za cijeli narod. Znaci sve je do perspektive iz koje razmisljate, po kojoj se krecete itd.. A neko, kao i nas 17-18% kazemo JOK.
    A sto ste Vi meni rekli da ne znam, da sam povrsna, da ja dozvoljavam to sto vi radite i sto ste radili sa CG kako ste htjeli.. IH.. to je vec pokusaj caskanja na licnom nivou, a tu vec ne mozete stici.

Hvala Lepo

Page 57 of 64 FirstFirst ... 747535455565758596061 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)