Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Ada nego sto nego ispostovat.
Mogu li ja dat nekome da podje mjesto mene da glasa?
Mrzi me da putujem od BG do CT...![]()
A nemojte da se zavaravate ljudi. Dje to ima da ucesnici piramide vode drzavu ?
Nije pitanje oce li nam sto falit, no ocemo li sto dobit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Resenje je OROCENA MANJINSKA EXPERTSKA VLADA MLADA, DA POCISTI *****, DA ZA GODINU DANA BIRAMO ZLATO; NEPOSREDNO; A NE ***** ISTA I POPA RISTA:
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Prije bi se reklo da je to mafijaška organizacija dje pripadnost nekom narodu nije ni plus ni minus već se sve svodi na to koliko je ko bogat i srazmjerno tome je njegov uticaj manji ili veći u CG ... da ne bude da je ovaj termin mafija pretežak može se reći da je intresna grupa u kojoj ima svega ... od doktora nauka do švercera 2 tone droge i zbilja je glupo takvu partiju predstavljat nekim narodom jer mnogo ovih lica koje se pominju u kriminalnom kontekstu a na koje su mladi DPS ponosni nema nikakve veze sa Crnom Gorom nego su samo uložili svoj novac na referendum da bi svoj posao mogli nesmetano radit ... tako su profilisani da je zbilja neumjesno povezivat bilo koji narod sa njima jer tu ima svega a zbog toga i traju toliko ...
deuscroix
kao prvo da naglasim da ne branim DPS nego sam za njegovu smjenu i tako cu i glasati. ali jel moguce da je 45% birackog tjela u Crnoj Gori kriminalci, mafijasi i olos. kupljeni glasaci prodane duse i osprepadan narod. niko od njih nije crnogorac niti srbin samo olos.
nemojte vrijedjati jednu trecinu Crne Gore koja glasa taj dps. svak ima neki svoj rezon i svak pronadje i opravda sebe kada glasa. ja licno ne mogu opravdati poslije ovoliko vladanja i ovoliko nicega da neko podrzava to ali opet necu reci da je olos i kriminalci. znam dosta ljudi koji glasaju te stranke i vjerujte niti su maloumni niti debili a nemaju neku korist sto ih glasaju a nisu ni kriminalci.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dobro, čovjek nije mislio na glasače, nego na funkcionere i finansijere dps-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
DRAGI POKRETACI,
Da nebi gubili dragocjeno vrijeme,
mi moramo odrediti i definisat NASE CILJEVE,
ja predlazem da cilj bude, DRUSTVENA ZAJEDNICA KAO SVEDSKA, NORVESKA I DANSKA.
POSTO KUCE NEMA BEZ TEMELJA; NA KAKVOM TEMELJU SU IZGRADJENE TE UZORNE DRUSTVENE ZAJEDNICE ????
KRATKO I JASNO, NA ZAKONU JEDNAKIM ZA KUVARICU I KRALJICU.
DAKLEM ZAKONODAVNU, SUDSKU I IZVRSNU VLAST.
IMA LI CGa, TA TRI NEZAVISNA KAMENA TEMELJCA ILI SU TRULI.
SVI ZNAMO DA SU SVA TRI TRULA KAO TRULI PLOT U GNJILI POTOK.
DA VAS PITAM, IMA LI KUCE BEZ TEMELJA, NEMA KRATKO I JASNO.
ZATO VAS MOLIM, DA SE SA TEMAMA SKONCETRISETE NA TEMELJE I PUSTITE VISE IGRU NA IGRACA; SISTEM JE TRUO.
DOK NE ISUSIMO BARU, NISTA NAM NE POMAZE DA UBIJAMO JEDNOG PO JEDNOG KOMARCA, ZATO MUCNITE GLAVOM, PRIJE NEGO RAZVODNITE NASU MISIJU, DA NASOJ DJECI PRUZIMO ISTU SANSU KAO STO IMAJU MOJIH PETORO U DANSKU, U OVOJ GRUPI POKRENIMO SE, SU DOBRODOSLI SAMO ONI KOJI NIJESU IZGUBILI VJERU U SEBE I SVOJU MOC DA ISUSE BARU; SVI SABOTERI KOJI SU PROTIV IZGRADNJE CVRSTIH TEMELJA ZA DRZAVU CRNU GORU, NEKA SE NOSE U 4 LIJEPE PM.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ja sam vise za USA/CH/A sistem.. Niti mi se dopada norveski sistem, niti danski, a bogami ni svedski...
Hvala Lepo
Naravno da nisam mislio na glasače iako oni svi dobro znaju ko stoji iza SDPS ali su dovoljno slijepi da gledaju svoj intres a opozicija im sa druge strane daje dovoljan alibi da u nekim intimnim trenutcima pomisle kako su na pravom putu ... takva je politička scena i svaki šaraf je tu samo što će PCG sa njihovom pričom mnogima nije jasno ali da sačekamo rezultate![]()
deuscroix
Danas je doslo vrijeme,
da je veca SRAMOTA pobijedit u PIRAMIDI,
nego rusit Dubronik, klati po kucama zbog druge vjere, nacije ili ideologije,
svercovat cigarete, naftu i bijeli i zuti prasak,
gradit klinike za NARKOZAVISNIKE umjesto mljekara i pekara,
prosirivat groblje za mlade trkace kojima su SKOROJEVICI RODITELJI kupili AUDI, koji smudi dvjesta na sat,
takvi ne umiru od STIDA, nego je za njih i njima simpaticnim problem PIRAMIDA.
Evo ako ja ne umrem od STIDA, sto se takvi, BOGU cu zahvalit.
IM - Old Bone
Dansku vode poslanici 179 u folketinget-parlament,
a 39 je bez kvalifikacije, ni jedno direktora, ravizora ili inzinjera,
ima ih koji su studirali 18 godina,
jer su politicari OTPAD DRUSTVENE ZAJEDNICE, sindikani, uciteljski , preduzetnicki
i najniza intelektualna KASTA, vecina nikad nista nije radila, a iznad njih su i socijalno sve druge STRUKE, jer su politicari u DANSKU PRAVE BRUKE.
IM - Old Bone
ako ima neko iz dem.fronta da mi se javi iz Podgorice,da mi da onih naljepnica njihovih,čisto da obilježim teritoriju.
Jos par dana i sve ce se srediti. Potrudice se glasaci da ove ponudjene gluposti legalizuju i podijele funkcije na racun CG zajednickog budzeta... Galantno.
Dobice i ta neiskusna politicka djeca sve po koju poziciju, plate, beneficije, auta, Vi cete biti mirni, a njima ce sve sa ostalim politikantskim "starim koskama" biti do jakog stida.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-10-12 at 12:58.
respect
a kako mogu da pomislim, kad sam bio za ovu dzavu a oni oce da mi uvode trobojku, skracuju himnu, dodaju jos jedan sluzbeni jezik.... nemoj da se glupirmo... Na zalost moju veliku ali nasa opozicija se nije jos uvjek pomirila da je CG nezavisna drzava...
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
NARODU LUDOME,
se nudi na godinu dana, OROCENA EXPERTSKA MLADA VLADA,
da ove do lakata uprljane i zlocinima i kriminalom i svakim hovnima ruke,
ociste ispred nasih ociju,
da ne gedam PRVOBORCE 91, koji su huskali narode u KLANJE PO KUCAMA,
da sredimo BIRACKE SPISKOVE, DA SKINEMO GACE I DA SE IZLJUBIMO SA BRACOM IDEOLOSKI ZATROVANOM SA CETNISTVOM, da im kupimo sapun i britvu, da budu BRACA VOLJENA SRBI a ne CETNICI,
pa da izmjerimo q.rceve, da vidimo kome je duzi, i ko kome moze da ga pruzi,
da vidimo ciji je ljepsi, da BIRAMO NEPOSREDNO,
a ne da LIDERI IZ DZEPA DO MOODI VADE POSRANIKE, posto se zavrse IZBORI,
ako smo ove GADOVE pustili da jasu 23 godine,
valjda POBJEDNICI PIRAMIDASI NECE SVE PONIJET KAD JE SVE POKRADENO I UNOVCENO ZA GODINU DANA, do ZELENIH GRANA.
IM - Old Bone
Znam da nije moguće ali bih volio da DF i pozitivna dobiju većinu pa da Pajović sa kamom u zubima i šubarom na glavi najavi promjenu simbola i pripajanje Crne Gore Srbiji, samo da vidim kako bi rapidno opao broj branilaca države Crne Gore.
Da, dobro ste rekli - narodu ludome i naivnome.
Ne zna se kako se formira Vlada, ne znamo koliko za tu fantaziju treba vremena, ne znaju ti ludaci, kako Vi kazete, ni koliko je potrebno za promjene zakona, Ustava, koliko kostaju profesionalci, a Drzava je na granici bankrota pod kreditima za prezivljavanje itd... Veze s mozgom, a kamoli koliko je potrebno pripremljene podrske za promjenu glasackog partijskog lokalnog sistema na FPTP o kojem sam pisala prije par godina i objasnjavala prednost za ovako malu sredinu posebno. Ali lupetati o tome bez ikakvog pripremnog medjupartijskog dogovora i govoriti osiono o godini dana.. Ludje no ono sto je pisao neki **** PR g. Djukanovicu oko 40 000 radnih mjesta.. Doduse, moze, po onim trafikama po CG. Naiva i paljevina za ludake.
Budalastine par excellence.
Zbog necijih neiskusnih politickih predstava, bajkovitih prica i kretenluka treba da se silu na sramotu prihvataju kompletna ponizavajuca politicka ponuda i to ne na licni racun podrzavaoca, nego na opsti Drzavni budzet? Sramota.
Carobni stapic, i fantaziranje.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-10-12 at 13:28.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks