View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 50 of 64 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast
Results 1,226 to 1,250 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

E da...
    Nevjerovatno koliko ljudi prati ovu temu a ništa ne pišu, i vama će ubrzo kraj špijunčići ljigavi...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Nisam bas pratio temu,ne razumijem se mnogo u politiku ali ovako

Znamo da ce DPS uzeti preko 40%,to su procjene nekih anketa (koje su na svim izborima do sada skoro tacno pogadjale,najvisa omaska koju su napravili je u 3,4% koliko sam citao)

DF ce uzeti preko 20%

SNP mislim preko 15%

Pozitivna preko 10%

E sada poslije izbora udruzuju se DF i SNP (to su i najavili) onda ja vidim veliki pritisak na Pozitivnu od strane DPS-a i sa druge strane SNP-a i DF-a,onda ce vjerovatno biti ucjena od strane Pozitivne da im DPS da to i to (da oni vode odredjeni dio u vlasti) ako ovi odbiju Pozitivna ulazi u koaliciju SNP-a i DF-a,znaci u svakom slucaju DPS gubi jer ako Pozitivna udje sa njima imace veci dio vlasti ako udje sa DF,SNP onda DPS pada.
    Мислим да СНП и ДФ тешко могу заједно узет 35% јер се боре за исто бирачко тијело...
    Ако јача ДФ онда слаби СНП и обратно.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Uh, kakva glupost i tesko proklizavanje
    - Poručili su nam njihovi prijatelji, u imenu i prezimenu Jelka Kacina „njihovog prijatelja“, da oni ne insistiraju na promjeni vlasti. Ja bih odavde upitao tog uvaženog gospodina - Jelko, ko te pita?! Ko te pita?! U ovoj zemlji jedino mi imamo pravo da smijenimo vlast i to ćemo da uradimo - kazao je Pajović i dodao......
    Kacin je samo demantovao neke druge i zasto se Pajović nasao prozvanim da prica takve gluposti??????
    "Brisel ne traži smjenu vlasti, već se trudi da ostvari što bolje rezultate sa onima koji imaju demokratski legitimitet"
    u prevodu pobijedi na izborima pa ne brini za Brisel.... a brektanje Briselu je .....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Мислим да СНП и ДФ тешко могу заједно узет 35% јер се боре за исто бирачко тијело...
    Quote Originally Posted by BAR View Post
    Ако јача ДФ онда слаби СНП и обратно.

Ne uzima niko nista, nego im glasaci serviraju CG budzet.. Da se naplaste procentualno..
    "Narode Snago Moja - Narode Stoko Moja"
    Ih...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Uh, kakva glupost i tesko proklizavanje

Kacin je samo demantovao neke druge i zasto se Pajović nasao prozvanim da prica takve gluposti??????
    "Brisel ne traži smjenu vlasti, već se trudi da ostvari što bolje rezultate sa onima koji imaju demokratski legitimitet"
    u prevodu pobijedi na izborima pa ne brini za Brisel.... a brektanje Briselu je .....
    ...Аутогол

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Majo, tebi je sve crno bez bijelog...
    Imam osjecaj da si uzivo tvrdoglava i mnogo teska kao osoba bez uvrede
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nemojte da pomislim da je vecina od glasaca (kako Vi insinuirate) na bijelom.. Ima i pohlepnih, naivnih i neobrazovanih osoba medju njima, pa da ne grijesim dusu...
    Samo Vi razmislite o sebi.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 11-10-12 at 22:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko primijetih, od ovih te pišu ovdje, jedino ja i Goro imamo slike u foto-album...
    Da ako me neko opegla zbog moje pisanije. :P

Oprosti Milo, oprosti Ranko, do skoro sam vas gotivio... Ovaj put cijenim da je Pozitivna zaslužila povjerenje, opravdano.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Koliko primijetih, od ovih te pišu ovdje, jedino ja i Goro imamo slike u foto-album...
    Da ako me neko opegla zbog moje pisanije. :P

Oprosti Milo, oprosti Ranko, do skoro sam vas gotivio... Ovaj put cijenim da je Pozitivna zaslužila povjerenje, opravdano.
    Nemas brige onda ćes dobiti invalidu i ostetu od CdM

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kažemo da se ništa neće promijeniti preko noći gubitkom DPS-a. Nešto ipak hoće i to baš preko noći. Promijeniće se svijest jednog ogromnog procenta našeg stanovništva. Svijest koja nam je dosada dolazila u nasledje - da se ONI svemogući, da od TEBE ništa ne zavisi, da će uvijek biti isto, da izbora zapravo i nema. Nisu to samo primitivni i neobrazovani ljudi, nije to samo sirotinja, nisu to samo stanovnici sela i varošica. Koliko ljudi oko sebe poznajete koji su, iz ovog ili onog razloga, opoziciono nastrojeni, a istovremeno ubijedjeni - da će biti kao i uvijek? Koliko smo vidjeli takvih postova na forumu? Devet od deset? Pripadaju li svi oni ovom "društvenom talogu"?... Ja ne mislim tako, jer poznajem i obrazovane ljude i umjetnike i političare i privrednike koji misle tako. Što je još gore, znam dosta mladih, dosta studenata prava, matemetike, psihologije...koji misle tako... Koji ne vjeruju u svoju vrijednost... Koji priznaju da su ONI o kojima, usput, misle i pričaju sve najgore - bolji od njih samih, svemogući, nesmjenjivi i predodredjeni da ih gledaju sa visine. Priznaju im unaprijed. Nebitno što će većina i glasati protiv njih, jer glasaju od inata, jeda i prkosa, a ne od svijesti, od svjesnosti svoje veličine i mogućnosti upravljanja sopstvenim životom.Uzalud su protiv, kad im daju besplatnu reklamu. Besplatno i nesvjesno agituju za njih, ubjedjuju neodlučne, demotivišu optimiste, motivišu ulizice...

E, to je ono što će se promijeniti preko noći. Srušiće se ta vjekovna kapija, taj okov. Ostavimo se teoretisanja i prognoziranja, tipa "Za ove izbore nema šanse, ali naredne 100% gube". Dajte vi sve od sebe sad i vjerujte SADA da ćete vi odlučiti i širite to uvjerenje. Ne budite im reklama...Dopustite sebi da shvatite i cijenite svoju veličinu. Osjetite svoju snagu, vjerujte da ste baš vi u pravu i da baš tako treba da bude i osjetićete brzo radost, kada shvatite da tako MORA da funkcioniše... Kada shvatite da se onom nevaspitanom i bahatom "guzonjinom sinu" više ne može da parkira pred vašom kapijom, jer je on od NJIH... Kada shvatite da ona vaša polupismena koleginica sa faksa nema šanse da bude na konkursu prije vas... Kada shvatite da možete da zovete komunalnu kad vidite PG-MN parkiran na rampi za invalide... hiljade primjera, da ne zamaram. Ja bih volio da svi shvate, ali neko neće... Ne zato što je glup (kao što vole da indirekto kažu pisci sa ovog foruma), već zato što se "ukopao" u svoj stav, a ja nisam dovoljno jak da mu ga razbijem...

Moj izbor je, ovog puta, Pozitivna. Koji je čiji, nije ni bitno. Čak ni ako je izbor DPS, ako je takva odluka demonstracija vaše volje da odlučite, a ne produkt ucjene, straha, letargije nemoći...Ukoliko se ovog puta, ali BAŠ OVOG PUTA, sruši mit nerušljivosti, vidjećemo šta se sve može preko noći. Neće nam ujutro biti veća plata, nećemo odmah dobiti posao, nećemo odmah vidjeti ljude na mjestima kojim zaslužuju... ali znaćemo da smo MI ODLUČILI. I ostaće u nama, od tog trenutka, pa dovijek, svijest da je to moguće, da se to desilo, da se to može opet desiti. Dok ne predje rutinu.

Ne oduševljava mene neiskusni Pajović sa treniranom harizmatičnošću. Još manje Lekić sa opreznim diplomatsko-filosofskim pristupom vazduhu i vodi... Da ne pominjem ostale. Mene raduje moja mogućnost da ODLUČIM, da odaberem kome ću da povjerim ovaj svoj dio državnog suvereniteta kojim raspolažem.

Ne treba nikom objašnjavati šta nude jedni, šta drugi, šta treći...To svi mogu vidjeti. Veći je izazov ovdje svakom objasniti da eto, baš on odlučuje, baš slobodno, baš po svom uvjerenju, baš za sebe...
    Last edited by Here To Help; 11-10-12 at 23:54.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    Kažemo da se ništa neće promijeniti preko noći gubitkom DPS-a. Nešto ipak hoće i to baš preko noći. Promijeniće se svijest jednog ogromnog procenta našeg stanovništva. Svijest koja nam je dosada dolazila u nasledje - da se ONI svemogući, da od TEBE ništa ne zavisi, da će uvijek biti isto, da izbora zapravo i nema. Nisu to samo primitivni i neobrazovani ljudi, nije to samo sirotinja, nisu to samo stanovnici sela i varošica. Koliko ljudi oko sebe poznajete koji su, iz ovog ili onog razloga, opoziciono nastrojeni, a istovremeno ubijedjeni - da će biti kao i uvijek? Koliko smo vidjeli takvih postova na forumu? Devet od deset? Pripadaju li svi oni ovom "društvenom talogu"?... Ja ne mislim tako, jer poznajem i obrazovane ljude i umjetnike i političare i privrednike koji misle tako. Što je još gore, znam dosta mladih, dosta studenata prava, matemetike, psihologije...koji misle tako... Koji ne vjeruju u svoju vrijednost... Koji priznaju da su ONI o kojima, usput, misle i pričaju sve najgore - bolji od njih samih, svemogući, nesmjenjivi i predodredjeni da ih gledaju sa visine. Priznaju im unaprijed. Nebitno što će većina i glasati protiv njih, jer glasaju od inata, jeda i prkosa, a ne od svijesti, od svjesnosti svoje veličine i mogućnosti upravljanja sopstvenim životom.Uzalud su protiv, kad im daju besplatnu reklamu. Besplatno i nesvjesno agituju za njih, ubjedjuju neodlučne, demotivišu optimiste, motivišu ulizice...

E, to je ono što će se promijeniti preko noći. Srušiće se ta vjekovna kapija, taj okov. Ostavimo se teoretisanja i prognoziranja, tipa "Za ove izbore nema šanse, ali naredne 100% gube". Dajte vi sve od sebe sad i vjerujte SADA da ćete vi odlučiti i širite to uvjerenje. Ne budite im reklama...Dopustite sebi da shvatite i cijenite svoju veličinu. Osjetite svoju snagu, vjerujte da ste baš vi u pravu i da baš tako treba da bude i osjetićete brzo radost, kada shvatite da tako MORA da funkcioniše... Kada shvatite da se onom nevaspitanom i bahatom "guzonjinom sinu" više ne može da parkira pred vašom kapijom, jer je on od NJIH... Kada shvatite da ona vaša polupismena koleginica sa faksa nema šanse da bude na konkursu prije vas... Kada shvatite da možete da zovete komunalnu kad vidite PG-MN parkiran na rampi za invalide... hiljade primjera, da ne zamaram. Ja bih volio da svi shvate, ali neko neće... Ne zato što je glup (kao što vole da indirekto kažu pisci sa ovog foruma), već zato što se "ukopao" u svoj stav, a ja nisam dovoljno jak da mu ga razbijem...

Moj izbor je, ovog puta, Pozitivna. Koji je čiji, nije ni bitno. Čak ni ako je izbor DPS, ako je takva odluka demonstracije vaše volje da odlučite, a ne produkt ucjene, straha, letargije nemoći...Ukoliko se ovog puta, ali BAŠ OVOG PUTA, sruši mit nerušljivosti, vidjećemo šta se sve može preko noći. Neće nam ujutro biti veća plata, nećemo odmah dobiti posao, nećemo odmah vidjeti ljude na mjestima kojim zaslužuju... ali znaćemo da smo MI ODLUČILI. I ostaće u nama, od tog trenutka, pa dovijek, svijest da je to moguće, da se to desilo, da se to može opet desiti. Dok ne predje rutinu.

Ne oduševljava mene neiskusni Pajović sa treniranom harizmatičnošću. Još manje Lekić sa opreznim diplomatsko-filosofskim pristupom vazduhu i vodi... Da ne pominjem ostale. Mene raduje moja mogućnost da ODLUČIM, da odaberem kome ću da povjerim ovaj svoj dio državnog suvereniteta kojim raspolažem.

Ne treba nikom objašnjavati šta nude jedni, šta drugi, šta treći...To svi mogu vidjeti. Veći je izazov ovdje svakom objasniti da eto, baš on odlučuje, baš slobodno, baš po svom uvjerenju, baš za sebe...
    Не бих да ти се спрдам са сновима...ал не знаш ти Црногорце....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hahahaaaaaaaaa
    Hoce neko da pravi kolace na racun gradjana CG, pa bira izmedju pokvarenih jaja, cvrljivog brasna, ustajalog praska za pecivo u narandzastoj sjajnoj foliji, i bajatog voca.. Hoce silu na sramotu, a i to ce neznaveni pojest.. Umjesto da savjest proradi, ako nista zbog zdravlja ljudi kojima se isto servira i iole obraza.. Jok, ne pada im na pamet da kazu, ne valjaju primjese, nista od kolaca..
    Nego, zavisi kako se kome u bla bla trotj umota, jer ce taj platiti sa ostalim gradjanima beneficije za "trud".. A lijepo, a ukusno, a fino, a naj na Svijet.
    E mutite ga, pa pecite na EPCG racun.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 12-10-12 at 00:00.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,473
    Thanked in
    2,630 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    hahahaaaaaaaaa
    Hoce neko da pravi kolace na racun gradjana CG, pa bira izmedju pokvarenih jaja, cvrljivog brasna, ustajalog praska za pecivo u narandzastoj sjajnoj foliji, i bajatog voca.. Hoce silu na sramotu, a i to ce neznaveni pojest.. Umjesto da savjest proradi, ako nista zbog zdravlja ljudi kojima se isto servira i iole obraza.. Jok, ne pada im na pamet da kazu, ne valjaju primjese, nista od kolaca..
    Nego, zavisi kako se kome u bla bla trotj umota, jer ce taj platiti sa ostalim gradjanima beneficije za "trud".. A lijepo, a ukusno, a fino, a naj na Svijet.
    E mutite ga, pa pecite na EPCG racun.

Hvala Lepo
    Majo ne nego ćemo jesti ljeba starog 20 i kusur godina, spremljenog po receptu kralja Nikole...

Sent via pisaća mašina Galaxy Note
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hocete, hocete.. cim dajete legitimitet ponudjenom.. Lako im se onda sprdati sa takvim narodom. Nikola je zalud fino rekao istinu.
    Sta god izabrali, jer glasate.. To ste i zasluzujete sto ste dobili. A to sto bi "potrovali" narod da bi glasali za takav sastav "kolaca", i to na budzet SVIH gradjana CG a ne na Vas licni.., eh
    Sto im vi glasaci ne dajete plate i beneficije samo iz vasih dzepova? Jok, svoje ne, ali galantno odredjujete u ovakvom "izboru" kome cete podijeliti pozicije, stanove, kapital CG..
    Kad nema dostojanstva da im se pokaze da su vam kriterijumi za odabir veci nego ovo sto nude.. To cete i dobijati.
    Samo da neko od ovih sa liste glasaca za koji dan kaze nesto protiv vecinski dobijenog "tima" a sami dali legitimitet da budu tretirani kao "ovce" kod kojih svasta prolazi... Mutava opozicija, pohlepna i arogantna pozicija.. To podrzavate.
    Ja i josh neki jok..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 12-10-12 at 00:12.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Zbog tebe i jos nekih, smo tu gdje smo.
    Vi ne vidite izlaz, mi vidimo, oni vladaju.
    Kako ocekujes da se ista promijeni ako ne izlazis?
    Oce li se neko onda drugi kandidovat na izbore?
    Sta ti trazis zeno, da tito vaskrsne? Eto ti imas komuniste glasaj
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jedite vi to, a placajte iz svog dzepa ne iz Drzavnog.. Ne nudite drugima sto ne bi ni pas s maslom...
    A to zbog cega ste Vi tu gdje jeste i glasate za to .. "khm".. e za to ste Vi krivi. Bilo uciti, boriti se u zivotu znanjem i fer, ne zavisiti od nepotizma, korupcije, Drzavnog budzeta.. Bilo bi Vam drugacije, a i znali bi da procijenite sta je sta. Po dosadasnjem Vasem pisanju.. ocigledno je zasto ste glasac ovog sto je u ponudi..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 12-10-12 at 00:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Majo, tebi je sve crno bez bijelog...
    Imam osjecaj da si uzivo tvrdoglava i mnogo teska kao osoba bez uvrede
    To ne znam , ali da mijenja misljenje k'o Milovan partije, to sigurno
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Ako mislite da ce ovi izbori nesto promjeniti, varate se...
    "A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
    ko te jeb'o godinama jebace te opet
    al' zapitaj se, dokle kakav si to covek
    ponizan i plasljiv zivis bez slobode
    "
    Njih glasaju oni koji se plase da ce ostati bez posla, oni koji nisu dovoljno informisani o njihovim prljavim poslovima, oni kojima su napravili 100 metara puta, oni koji su dobili ulicnu rasvjetu, oni koji su dobili da grade kuce i vile na divlje, oni koji su direktori propalih preduzeca, oni koji ne razmisljaju svojom glavom, vec im tata, ujak, stric, drug kaze sta da zaokruze, oni sa sela koji su poslednji put za mila culi kad je bilo glasanje za nezavisnost, oni kojima se progleda kroz prste kad je neki sverc u pitanju, pa ih uhvate na hrvatsku ili italijansku granicu, oni cija preduzeca uzimaju pare za gradnju puteva pred izbore, oni koji su bez ikakve skole i znanja dobili posao, dok oni sa fakultetima cekaju na birou, oni poznati kriminalci, koji su dali neku sicu u dobrotvorne svrhe kako bi im bili oprosteni svi necisti poslovi u iznosu od par miliona eura, oni koji voze drzavna auta i oni koji voze svoja auta ali iz budzeta drzave sipaju.
    I ako neko drugi dodje na vlast nece se mnogo toga i tako brzo promjeniti, al bar imas neku nadu da ce biti bolje, ovako znas da ce biti samo gore i gore. 23 godine tapkamo u mjestu, sa istim cobanima, a mi smo ovce koje ih svuda prate, sisaju nas 3 godine i 11 mjeseci, da bi nas mjesec dana prije izbora pustili da popasemo njihova ***** (lazna obecanja, 100 metra puta...) i opet nastavili da ih pratimo, dokle?
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

O svemu smo pricali i ovjde i slusali u kmapanji, ali niko nije rekao da u slucaju neuspjeha nece biti vise lider svoje stranke
    Meni se cini da su se svi dobro pozicionirali ``lideri`` opozicije samo da ne bi na kraju oni morali da podnesu ostavku na mjesto predsednika... Tako se jedan grupa krije iza Lekica, kojeg ce optuziti za neuspje, a on se morao prihvatiti liderske funkcije ne bi li dobio makar platu u parlamentu i spasavao sebe jer ga je zena dovela do gole koze, mozete misliti kako bi drzavu opljackali ...
    Pozitivna nema nista da iygubi.. SNP? Sto sa njim ide li Milic ukoliko ne osvoji vlast?
    DPS nece prozivati, jer oni i da ne osvoje vlast (sto je malo vjerovatno) ne bi trebalo da dodje do smjene lidera koji ih je poveo u sve pobjede do sada.. mada Pejanovic- Djurisic tu moze prste umijesati onda
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,668
    Thanked in
    3,834 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nemojte da pomislim da je vecina od glasaca (kako Vi insinuirate) na bijelom.. Ima i pohlepnih, naivnih i neobrazovanih osoba medju njima, pa da ne grijesim dusu...
    Samo Vi razmislite o sebi.

Hvala Lepo
    Za Sveta znamo da jeste, a i podržava. Ostali su na kontraceptivnim pilulama. ** će nekako da se i izdrži, ali bi eventualno dijete bilo proizvod incesta. Ko će kome, ako ne svoj svome.

Jeste da vic ide: Incest - zabava za cijelu porodicu. Umjesto "incest" slobodno može da stoji "izbori".
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Milu je pao snabdjevač pa koristi neku drogZu sumnjivog kvaliteta..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izborna cutnja od ponoci!
    Tako da ko sto ima da rece ima fore do ponoci :P
    O

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj izbor je i dalje Pozitivna, ali su se stvarno isprosipali na ovoj zavrshnoj konvenciji. Ne zna se ko je bio gori, Abazovic ili Pajovic. Opet, to im je bash prvi ispad u cjelokupnoj kampanji, tako da nije strashno. Ipak, malko su pokvarili utisak, jer su do sada vodili savrshenu kampanju koja je impresionirala cak i politicke protivnike.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    A kako bi definisao onda DPS-ovce pošto su bili i četnici i liberali i veljecrnogorci i još malo pa marsovci ?
    DPS bi definisao ko srboanestetik.

Front- Srbi u oblandi
    Milic- Srbi
    Srpska sloga- Srbi
    Pozitivna- ko i Vesti, gazdino dijete.Medo u najavi
    Partije manjinskih naroda- partije manjinskih naroda
    Dpsdp- Crnogorci

Ko zeli srpsku Spartu, bas ima izbora.
    Last edited by Arion; 12-10-12 at 09:06.
    Nada poda me separar da amor de deux

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by p0tpUN0_pUkl4 View Post
    Izborna cutnja od ponoci!
    Tako da ko sto ima da rece ima fore do ponoci :P
    O
    to ce se ispostovati kao i uvjek

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Moj izbor je i dalje Pozitivna, ali su se stvarno isprosipali na ovoj zavrshnoj konvenciji. Ne zna se ko je bio gori, Abazovic ili Pajovic. Opet, to im je bash prvi ispad u cjelokupnoj kampanji, tako da nije strashno. Ipak, malko su pokvarili utisak, jer su do sada vodili savrshenu kampanju koja je impresionirala cak i politicke protivnike.

samo da su se dan ili dva isprosipali kao sinoc, prepolovili bi im se glasaci
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Page 50 of 64 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)