Ne znam za vas, al ja ovo moram igrat:
zanimljive su izvale banditsa, pogotovo kad te okruze petorica i vicu leave us alone! ovo za haiku sam procitao na netu, a zero je prof dr: kad krenem u deception, a on vikne "STEALTH"i onda s ledja katanicom nekoga recnem.
i da kazem da sam promijenio ringtone na telefonu - sad zvoni traka pod imenom "Dam Top", od jednog jedinog Jespera Kyda.
Ne znam za vas, al ja ovo moram igrat:
I am so post-rock I shit sad birds.
izasao je i poslednji DLC Skyrim-a, Hearthfire.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Igra li ko mozda ovu igricu preko neta...Forge of Empires ? Ja i 2 druga se zarazili samo tako.Evo Screenshot:
http://i.imm.io/GPBw.png
The more things change, the more they stay the same.
Znaci, igrao sam svaki dio ali ovo nisam zapazio uopste.
![]()
nije istina.
Originally Posted by my name is ...
Ima li ko da je proba ovaj Bordelands da radi,da mi rece odakle ga je skinuo?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ne znam dje bi drugo postavio,pa ga neka odje.
1993-2020
1993-2020
Odlicna igra, vrijedi je probati![]()
Nisam ga moga dočekat ..
Evo jutros mi se skide, i za sad je sve odlično .. Doduše malo me razočarao Holmesov glas, očekivao sam da će bit više nešto na foru Brett-a .. Ovaj je nešto potuno umrtvljen ..
Stidite se da niko ne spomenu XCOM, odigrao sam samo tutorial i batalio za sad, inace bi popadao sve ispite sledece sedmice. Igra ima bagova, i kad je ispeglaju bice odlicna, a i u ovakvom stanju je veoma dobra.
A i ovaj Dishonored evo opjevase, kazu zvek.Morat ce se probat.
Zavrsih Dishonored sinoc, predobar!
rm -rf /
Kad ce ovaj Killzone remake jedinice?
Dishonored sto se mene tice game of the year za sad, mada tek treba da izadju Hitman, farcry 3,i AC novi.
far cry 3 jedva cekam,ponovo tropsko ostrvo,fak jea!gledao sam neke klipove vrhunski izgleda.
1993-2020
Za koji dan izlazi![]()
ima li jos neko problema sa savegame na Dishonored ?
desi mi se da me ubiju, odradim 'Load last save' i kad treba da me vrati na zadnji autosave, a to bi bilo npr rjesavanje prvog zadatka u toj misiji, on me vrati na loading scene te misije..tj na pocekat.
Tipa prva misija, odem kod babe pa kod Galvanija, zavrsim za babu sve, ubiju me pacovi na pola nivoa - bup na pocetak.
Srecom se sjetim pa nekad sam sacuvam igricu, ali opet ne mos provalit koja je kad ih onako debilno izlista
Originally Posted by my name is ...
Do crack-a, skini od reloaded-a ali ne proper nego fix, jer su i oni prvi put zajebali
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks