Tamo smo i bili. Mislio sam nedje blize, radi penjanja u povratku
N'o dobro, ko zna kad ce opet biti bokeshki derbi na Skver...
Preko puta autobuske stanice.
Tamo smo i bili. Mislio sam nedje blize, radi penjanja u povratku
N'o dobro, ko zna kad ce opet biti bokeshki derbi na Skver...
P r i m o r a c
Apropo priče oko lena, odnosa srbija-crna gora i sl. trebamo malo stati i zapitati se đe je naša uloga (krivica) u svemu tome? Da su mi bljak ti koji pređu da igraju za drugu reprezentaciju - jesu, ali opet i mi (cg) snosimo dio krivice koji nije mali. Zašto se nije napravila neka strategija kod tih mlađih igrača, kako će se oni dalje razvijati kad napune 15-16 godina? U tim godinama sportisti već počinju da se dijele na one kojima će to biti "životni poziv" i na one koji će ti biti "klupski igrači" dok ne odu na studije i ne odaberu neki drugi "životni poziv". E mi za ove prve (zasad) nemamo rješenje. Sportske karijere se (relativno) brzo završavaju, oko 35. i što onda? Tim momcima (i djevojkama) treba omogućiti školovanje, razvoj i sve ostalo a istovremeno i treninge, utakmice... E tu mi nemamo ništa a tu uskače (famozni) bg. Mislim da je cattaro nešto to i rekao, kako nemamo sportskih akademija. Zato savezi i ok trebau da sjednu, da vide kako tim mladim ljudima pomoći i napraviti jednu strategiju razvoja sporta u cg.
evo i buric odmara od reprezentacije. izgleda da je ovo neka epidemija.
http://sportski.net.hr/ostalo/i-dami...reprezentacije
<--- leuk
Savez je nesposoban za bilo sto, a kamoli ovo da rijesi. E sad, da bih volio da se sa srpskim savezom raskrsti jednom za vazda bih - jer smo vidjeli ljetos koliko daleko su oni u stanju da idu, svetili su se na djeci od 15 godina (jedino CG nije bila pozvana na turniru u Srbiji).
Naravno, neka strategija mora da postoji, o tome stalno pricam. Partizan zasad propise vjesto izbjegava, dovodi igrace dok su jos maloljetni. A kako ih registruje ako za te klince nije platio ni simbolicno obestecenje - to jos od klubova nijesam saznao. Tu neko nesto muti. Od nasih klubova.
Ne vidim razlog zasto se za klince nod 16 godina ne bi povisilo obestecenje? Za pocetak neka naprave to.
Treba preispitati sve, od uloga trenera, preko kluba, do saveza. Volio bih da probaju ovo da rijese, pa makar i neuspjesno.
P r i m o r a c
I opet su nasi dobili samar rijecima ,,Uzgred, crnogorska strana je promašila i adresu za tužbu''.
Ovi nasi u Savezu zbilja ne znaju dje su suplji... A ovim je i potvrdjeno da sve sto rade - rade pogresno. Ili uopste ne rade.
Upravo procitah na FB-u da kotorski zatvoreni bazen do daljnjeg nije u funkciji. Na pocetku 580. strane ovog topica sam pisao nesto o tome. Komentarisao (predizborno) hvalisanje kako se nesto uradilo na odrzavanju...
Navodno je zemljotres koji je bio prije par dana pomjerio/ostetio neke cijevi!?
A to samo potvrdjuje visegodisnji apel - bazen je u katastrofalnom stanju!!!
P r i m o r a c
Rezultati prvog kola srpske lige:
http://www.waterpoloserbia.org/index...f12edaae6becf6
Vosa je bila blizu...Radnickom ce sigurno trebat' vremena da sve to dodje na svoje.
Kasas zavrsio igracku karijeru. Bio je jedan od najvecih!
Nenad Vukanic pojacao strucni stab Akademije Cattaro. Pretpostavljam da ce nastavit i Uskokovicev posao sa klincima.
P r i m o r a c
malo o početku nove sezone jadranske lige: http://dance.hr/pogledsdesna/1883-kr...nske-lige.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
Posebno sam zadovoljan sjajnim fotografijama na clipu.
Za 10 godina ce, nadam se, biti neka druga i bolja vremena, klub ce organizovati proslavu, a mi cemo doci da sve to ispratimo...
P r i m o r a c
Lijepo je vidjet da nas nisu svi zaboravili.
Doduse, ni odnos rukovodstva Primorca prema medijima nije bio (niti je sada) kakav bi trebalo da bude (sjecate li se zadnjeg press-a koji je klub organizovao?).
Momak koji je ovo napisao je samo jedan od mnogih fureshta koji su vidjeli sto mi osjecamo prema Primorcu.
P r i m o r a c
debakl jadrana u zagrebu, 17:6... zacudilo me to s obzirom na to da je mladost ove godine samo prosječna ekipa kojoj je 4. nastrariji igrač 90. godište
Dida kolko igra Primorac
---Chelsea Fc---
Mladost i Jadran su uradili nesto slicno vezano za podmladjivanje ekipe. Cudi ovako visok poraz Novljana...
Cini mi se da su po kvalitetu timova Primorac i Sibenik 2 najgore ekipe u ligi. Dobar nam je i bod tamo.
P r i m o r a c
Izgleda da je Peris opet hemijao...taj smrad nam sudi uvijek utakmice protiv direktnih rivala.
Iz Primorca kazu da im nije dozvolio da dobiju.
P r i m o r a c
Vaterpolo je u fazi totalnog raspada i umjesto da se nesto mijenja - Talijani pojacavaju svoje prisustvo u LEN-i.
A kako rade sa vaterpolom u svojoj zemlji - evo primjera (sa FB-a):
Spettacolo vergognoso a Savona :
ore 8,00: davanti i cancelli della Zanelli, Recco e Acquachiara aspettano che venga aperta la porta della piscina.
Savona, ore 8.10: la piscina viene aperta e le due squadre possono entrare, cambiarsi e fare riscaldamento in prospettiva della partita in programma alle ore 9.
Si gioca alle 9 della mattina, difronte a 7 spettatori Che vergogna!
U pitanju je bio turnir Kupa, utakmica koja je dosta odlucivala se igrala u 9 ujutro, pred 7 gledalaca!!
P r i m o r a c
je li istina da je na utakmici lige prvaka zvezda protiv švicaraca nije bio niti jedan gledatelj, tj da je uprava zvezde zatvorila tribine na svoju ruku?
Italija - All Star 14-13 ( 3-3, 3-0, 5-6, 3-4 )
Italija: Tempesti, Perez, Gitto, Figlioli 1, Giorgetti 4 ( 2 peterca ), Felugo 2, Giacoppo 1, Gallo 2 ( peterac ), Presciutti 2, Fiorentini, Aicardi 2, Baraldi, Pastorino.
Trener: Campagna
All Star: Dinu, Elez, Toth, Petrović 3, Kovacs, Bukner 1, Janović, Espanol 1, Danilović 1, Petković 4, Klikovac, Boyd 1, Lončar 2.
Trener: Rudić
Sudije: Bianchi i Caputi.
Zbog otkazane parade sve utakmice koje su se taj dan igrale u Bg morale su biti igrane bez publike.
Dalje, vezano za Sefika, on je izgleda tu utakmicu bio prijavljen kao igrac...zato je i mogao sutirati peterac. Tj. pokusao je da sutira
Vezano za talijanski all-star mec moze se primijetiti da nikad manje svjetskih vaterpolo asova nije tamo igralo unazad 20 godina!
P r i m o r a c
http://www.waterpoloserbia.org/index...939cefd7c42769
Saša Mišić želi da igra za Srbiju. Soro završio reprezentativnu karijeru, na spisku nema Avramovića i Vuksanovića koji se čak nigde ne pominju u tekstu, kao Subotić i braća Rašović.
Last edited by Maksa; 10-10-12 at 13:03.
Pa i mislio sam na to (znam da nema nikakve posebne prijave), jer je Sefik na klupi poceo sa bijelom kapicom. Nije stajao na gol na toj utakmici...dakle, sutiranje peterca je jasno i u redu sto se pravila tice.
Talijanski all-star mec, za nas zanimljiv jer je igralo i cetvoro Crnogoraca: http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi...0e2c67b14.html
Sto se Misica tice, napravio je pogresnu procjenu, u to ce se uvjerit' i sam (jer nece igrat' ni na jednom vecem takmicenju). Po meni, na njega se moralo mnogo ranije mislit', propust ljudi iz Saveza.
Nocas se nastavlja Jadranska liga, Bd-Primorac bi trebalo da je na TV u 19h. Moglo bi biti zanimljivo jedino ako i protiv nas ne budu igrali Ticic i Crepulja.
Budva, poput Jadrana, ima po kojeg stranca i reprezentativca, koji su prevaga u ovakvim mecevima.
Mislim da ne grijesim, ovo ce biti prva prvoligaska sezona u istoriji VK Budva a da je u timu vise domacih igraca nego onih sa strane.
6 godina nakon izgradnje zismkog bazena dolaze i oni na svoje. Jedino sto je kvalitet diskutabilan.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks