Delibašić danas asistencija i poslednja izmjena za Rajo posle kapitena... ušao je u finu formu ... možda i životnu![]()
Naravno, i dalje predlazem 4-3-2-1 formaciju.
--------------------Bozovic----------------------
---Savic----Basa----Dzudovic----Jovanovic----
--------------------Pekovic-----------------------
--Zverotic-----------------------------Drincic----
--------Simon-------------------Joveta-----------
---------------------Mirko-------------------------
Delibašić danas asistencija i poslednja izmjena za Rajo posle kapitena... ušao je u finu formu ... možda i životnu![]()
deuscroix
Neznam sta je sa Delibasicem...? Covjek igra super , evo vec 3 utakmice za radem dje je u prvu postavu.
Ja mislim da bi on trebao sa Vucinicem da igra u napad i Stevan iza njih. Jer je covjek dobroj formi treba ga iskoristit sad, mozda da gol protiv Ukraine.
delibasic dobio zuti u 90 minut iako je u 70 bio zamjenjen haha
mora da je nesto prigovorio
savic sjutra debituje, sada da vidimo sta moze
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dobro je za Savica makar da koliko - toliko uhvati takmicarski ritam pred utakmicu u Ukrajini. I mnogo je bitno da se pokaze sto bolje jer mu od toga vjerovatno zavisi i mjesto u prvih 11 u daljem toku sezone.
Trener fudbalera Dinama iz Kijeva Oleg Blohin u stabilnom je stanju posle operacije karotidne arterije, saopštio je trofejni ukrajinski klub
Svojevremeno jedan od najboljih evropskih fudbalera primljen je u bolnicu sa povišenim krvnim pritiskom.
"Blohin je bio svestan kada sam ga video posle operacije i on me je prepoznao. Nadam se da je najgore već iza njega", izjavio je predsednik Dinama Igor Surkis.
Blohin (59) je predvodio reprezentaciju Ukrajine na ovogodišnjem prvenstvu Evrope, a prošle nedelje je podneo ostavku, nakon što je prihvatio ponudu Dinama.
Ukrajinska fudbalska federacija potvrdila je da će Blohinov pomoćnik Andrej Bol voditi nacionalni tim na utakmicama protiv Moldavije i Crne Gore ovog meseca, u kvalifikacijama za prvenstvo sveta 2014.
nije da se radujem , zao mi covjeka ali opet ovo je dosta pozitivna vijest za nas. malo je drugacije kad on nije na klupi a i ne vjerujem da ce mnogo ucestvovati u taktici i treninzima sada poslije operacije.
Dade Stevan go ...
Savic je fino odigrao, mislim da ce mu odgovarati italijanska liga.
savic odlican danas, ono sto sam gledao bez greske. komentator ga je par puta dobro pohvalio. imao je par bas dobrih pasova i dobro je stojao sa loptom po zemlji.
cak je komentator to naglasio da je u tom djelu bolji od Nastasica i da je dobro pojacanje za fiorentinu.
Meni nije milo ovo sto ce pomocni trener vodit Ukrajinu protiv nas,nakako vazda pomocnici oce da se dokazu u prvim mecevima da mozda izbore status prvog trenera,sjetite se Brne sa Englezima..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Jovetic povrijedjen, neizvjestan za Ukrajinu...
http://www.cdm.me/sport/fudbal/jovetic-povrijeden
Brna protiv Engleske nije imao uopšte posla. Momci su igrali po Kranjčarevim notama.
Ne znam što je bolje. Ili da nas pljašti ova Ukrajina pa da se ne crnjačimo više, ili da izvučemo X pa da se ponovo nadamo...
Teško da ih možemo pobijedit.
E konacno da Kajevic za igra za Zurich juce
sve je do sad bio povrijdjen.
Savic je tako dobro odigrao, da ga je bilo milina gledat, ne secam se kada je ovako odigrao zadnji put...
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...4/pa069821.jpg KAKVA je 4ka CRVENA![]()
Brazilski fudbaler debituje u reprezentaciji Holandije
a mi ovdje jedni drugima otvaramo glave treba li ili ne neko iz Srbije da igra za nas dje se kod svakoga moze naci da mu je neko iz Crne Gore. Normalno je da se svako pojacava kako stigne i kako umije. oprostite mi za off
Pravi je... ne znam, ne mogu se sjetit ikoga da ga uporedim
Pa, samo po slici se vidi o čemu je riječ...
On je nazalost bio vrlo solidan fudbaler a sto se tice trenerskog posla je dno dna, pohvalishe ga da je trchao masu i da je bio najbolji na ovaj termin, e onda mogu mislit ove ostaledodushe falio im je Dejo i josh jedan zaboravih ko.
Jel igrao Bakić,sad protiv Cagliaria u neđelju?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks