Fabia, a i ostali
kakva je guma Barum Briliantis 2?
Fabia, a i ostali
kakva je guma Barum Briliantis 2?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
strasna guma ;p
cini mi se da je nedje hvalio fabia neke barum ili sam pobrkao,mozda su neke nokian ili ko zna...
neke na slobo B je hvalio cini mi se...sacekacemo ga da dodje![]()
Bravuris2, dobra.
Sent from my MotoA953 using Tapatalk
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ja sam stavio nove prosle godine, Bravuris 2 (ne postoji Briliantis 2) presao sam skoro 40 000 i mogu jos malo.
Dobra guma, opet cu stavit Barumke.
TAKUMI
eto vidis...hvala SNAKE bio sam blizu bravuris briliantis tj BRILLANTIS![]()
![]()
primjetio sam kad ne dajem gas malo duzi period (na primer polagano usporavanje u duzini 100m) da mi servo prestaje sa radom.Rece mi drug da mi se malo cuje servo kais i da mu vjerovatno treba zatezanej. Imate li nekog majstora za preporuciti. nalazim se u Tolosima.
Koje auto imas?
TAKUMI
Taj auto ima 2 kaisa, jedan za klimu a drugi za sve ostalo.
Ja mislim da te zeza servo pumpa, ne moze kais da te zeza na taj nacin.
TAKUMI
Cula sam za nekog markovica radi honde.
moze li neko da mi kaze ima li dje da se vidi branik za fiata brava od abarta ili tako neki radjeni...jer kad sam udario slomio sam jedan od poliestera i slucajno mi bace pola njega i sad ne znam sto da cinim a branik je ludilo izgleda i tesko ga je nac..
Molim Vas ako neko zna, ako je neko strucan pa da mi rece na Opel Astru 95 F , 85kw , 1.8 16V sta uzrokuje kvar senzora radilice. Radio sam senzor proslog decembra , sve je bilo ok do prije mjesec dana . Auto je pocelo da ludi , prvo paljenje je poludjelo, zaverglam da upalim kazaljka za obrtaje skoci i zaglavi se na 7k , izvadim kljuc , zaverglam auto upali ,pocne da puca,kazaljka obrtaja skoce do 7k tu se zaglave(bez gasa ikakvog i rada motora) , zaverglam auto uplai normalno i vozim normalno, sto je najgore to se desavalo na semafore cesto da se ugasi pa dok uplaim prodje 5min, nakon toga nije mogao ni da upali. Poveo sam auto dakle prije 20-ak dana kod majstora na dijagnostiku, pokazalo je senzor radilice. Kupio sam taj senzor u Carall komerc ,zamijenjen je taj senzor, 10 dana je auto normalno vozeno, od tad opet ista stvar se desava,doduse ne kao prije mjesec dana ali na svako 4-5 paljenje desi se da puca i da obrtaji polude, danas mi se 2 puta ugasio u grad , jedva sam ga upalio. Sad sam bio isto do grada,bio je normalan. Znaci imam osjecaj da ce da crkne opet taj senzor, zna li se sta je uzrok toga?
---Chelsea Fc---
Znaci moguce je da ga nije dobro stavio?
---Chelsea Fc---
Masinac, kupi original senzor i pocini duzi period
Njak Njak Njak
Gdje da ga kupim,kad je Carall Komerc generalni zastupnik
---Chelsea Fc---
Cus generalni zastupnik.
Karal komerc ti ima malu privredu a ima i original.
Kad im trazis dio prvo ti nude malu privredu, osim ako ne insistiras na original i vrlo vjerovatno ce ti reci "a nemamo ti to" jer malo original djelova imaju na lager, ali mogu sve da poruce.
Idi u OSMANAGIC, i kupi senzor, oni su generalni zastupnici za auta i djelove
Njak Njak Njak
osmanagic je generalni ili je to jedno te isto ili ja grijesim
the World's leading dance event
Sensation
Ljudi, zanima me postoji li kroz pg osoba koja moze da ugradi kuku na auto i koliko bi to otprilike koštalo?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
imam nekakva dva pitanja
1. Cuju mi se kocnice dok vozim, nekad vise , nekad manje, nekad se ne cuju uopste... kao da se ne odvajaju kad pustim kocnicu. A cini mi se da sam im ih mijenjao na nekih 55-60 000 km, sad sam na 88. i ne bih rekao da sam nesto agresivnije vozio nego ranije i da sam ih vise trosio. Kad kochim da se zaustavim ponekad zabruji kao da ce da se prepolovi sve ispred mene. (a mozda su jednostavno dotrajale, to sam u Rakocevic radio, i nisam inace odusevljen sa par sitnica sto sam tamo radio)
2. znam da mi stopa mjenjaca ne valja i da treba da zamijenim, ali da li to ima veze sa tim sto mi (ponekad) kad upalim auto vise bruji (moj megan nikad nije imao zvuk dizelasa koji drnda) i cini mi se da ljulja , da mi sjediste igra lijevo-desno pod guzicomto sve dok stojim u leru, cim malo dotaknem gas prestaje da ljulja.
razmisljam da nisu kakve druge stope a nesto se ne mogu nakanit da podjem u Alijans i da vidim Sasinu facu kako mi saopstava 7-8 stotina eura :bull_head:
nadam se da me neko utjesi da je sve do pakni ili diskova, i do stope mjenjaca koja nije preskupa valjda :adoration:
Stavio ti je neke lijeve bremze.
A za drndanje u ler? Senzor neki..
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks