Sjećate li se Kake Kaladzeapostao ministar u Gruziji
http://portal24.me/index.php/evropa-...i-gruzije.html
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Sjećate li se Kake Kaladzeapostao ministar u Gruziji
http://portal24.me/index.php/evropa-...i-gruzije.html
E da mu brata ne kidnapovase kakav bi to doktor bio.. Mada je i ovako napravio dobru karijeru.
all is worthwhile if the soul is not small .
Kaladze je čitavu svoju karijeru bio kesa, no su navijači Milana zbog generacije koju su imali, silu na sramotu od njega igrača pravili.
Nešto slično radi Barselona sa Buskecom i Viktorom Valdesom.
Kaladze zvani auto-goimao je on finih partija,pa vi pricajte sto ocete
![]()
Dok mu brata nisu regulisali, bio je odlican, poslije toga je puka ka balon.
ja vec neko vrijeme ne mogu da provalim kada se neki ljudi zajebavaju, a kad su ozbiljni.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dobro, Mitro je na nekim sumnjivim supstancama već duže vrijeme, ne cimajte se. :mrgreen:
onaj kome je fora da za dobrog igraca rece da je los da bi kao palio nekoga,ima smisao za humor na nivou paramecijuma (papucice).
Samuel kad god je igrao protiv Milana pobijedio je Inter. 10 od 10 za the walla![]()
Koliki smecar moze biti Kasano pa uraditi slecece stvari?:
1) Izvodi korner i provocira navijace kluba za koji je igrao 2 godine;
2) Na onaj nacin proslavlja pobjedu.
Da ga Milan nije kupio, ostao bi u Sampdoriji i nikad reprezentacije ni ozbiljnog fudbala ne bi gledao.
Ali dobro momak je iz Barija, to manje vise sve govori.
I don't get lucky. I make my own luck.
Samo bih te zamolio da Ambrozinija i smecara ciganskog iz Barija ne stavljas u istu recenicu, changes. Ambro je institucija, pa kakav god igrac da je, a ovo je jedno smece nezahvalno. Vratice mu se sve kad-tad, ne brinem ja. Karma is a bitch.
DICIOTTO
Pazi nemam licno nista protiv Intera (da se odma' ogradim) ali mi je ogavno onakvo ponasanje. Slavi ti pobjedu kluba za koji igras ali ne na onakav nacin i to protiv kluba u koji je igrao do prije mjesec dana.
Isto bih napisao da je to uradio bilo koji igrac Barselone da se razumijemo.
Moze on biti sjajan igrac, ali mu je ponasanje nula. Pa majku mu imaj malo postovanja. Skace ka' majmun. Pi!
Imas u ekipi jednog Zanetija, koji je gospodin u svakom smislu te rijeci. Ugledaj se malo na njega. Momak je prosle nedelje slavio onu pobjedu protiv Fiorentine ka' da mu je prva u karijeri a ne ko zna koja. Klasa od igraca i covjeka.
I don't get lucky. I make my own luck.
Cus veli, navijaci ga vrijedjali. Ne, trebali su transparente podrske da mu daju sto je presao u gradskog rivala + njegovo ponasanje tokom utakmice.
o cemu pricate ljudi,zvizdali su kasanu svo vrijeme,sta drugo ocekivat...isto tako,ne bi se cudio da je pazini uradio slicno,nazalost to je posljedica te trampe ova dva velika rivala
ne prdite, kako je slavio i provocirao ibra? 5 godina je provocirao igrace i navijace milana, pa kad je presao u milan, navijaci istog kluba su ga gledali kao boga dok ih nije napustio... bog...
i naravno, onda je provocirao navijace intera, nema to veze dje je ko odrastao, nego ko je kakav covjek....
Last edited by ^izzy^; 08-10-12 at 21:56.
Kako kome je Ibra bog. On mi je ciganin vazda bio, i uvijek sam to govorio.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks