Trenutno se igra mec Primavera Milana - Pro Vercelli. 2-1 je za Milan, a oba gola je dao Pato.Ima jos nekih pola sata do kraja.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Kao sto rece Tripleta Pereira je lijevi bek, a Guarin i Gargano su dobri igraci, Zanettia necu da komentarisem jer je co'ek masina. Sto se tice Milana, tu bih ubacio De Jonga i Emanuelsona umjesto Ambrosinia i Nocerina i to bi onda bila sasvim solidna sredina. Odbranu ne zelim da komentarisem.
Trenutno se igra mec Primavera Milana - Pro Vercelli. 2-1 je za Milan, a oba gola je dao Pato.Ima jos nekih pola sata do kraja.
Šta uzimaš brate...?
#fakenews
Pa i izasao je nedje u 65. minutu, ali srecnom nije zbog povrede.Pa da, bas tako, svaki igrac posle povrede, jos ako je malo ozbiljnija (a Patova je svaka povreda ozbiljna) mora da odigra ne samo jedan mec, vec i nekoliko za rezervnu ekipu. Reci da je Pato konacno stasao za Primaveru, je sprdnja ja vjerujem, mislim da nije bio ozbiljan.
![]()
Koliko god to nerealno zvučalo nakon ovoliko mečeva, meni izgleda kao da je Milan bliži pobjedi.
Prosti razlog leži u veznom redu Intera: Guarin, Zaneti, Pereira, Gargano ---> nisam siguran mogu li ova 4 momka da odigraju 5 pasova iscuga između sebe. Vezni red sastavljen od bekova i jednog neigrača kakav je Guarin... mrka kapa, ali viđećemo.
Nisu ni ovi nikakve ljubičice, ali igraju pod utiskom pobjede u Sant Peterzburgu + je valjda Robson de Souza spreman.
Zaboravih da kazem da su oba gola Pata bila iz slobodnjaka.Robinho je spreman, samo se jos ne zna ko ce igrati u napadu pored Sarafa. Ako odbrana bude na nekom nivou, mislim da se moze dobit' Inter, a ako doktore poput Antoninoga, Boneroga itd. pocnu da probijaju, pff, ne gine nam koji komad u mrezu.
Allegri ce izgleda sutra da pocne sa 3 igraca pozadi. Vjerujem da ce to da budu Mexes, Zapata i Bonera.
Ja znam da vam je to najzvučnije pojačanje (pored polovnog Kasana), ali realno momak je igrač za holandsku ligu, eventualno za neki tim iz sredine Bundeslige.
Nikako za Inter. Takvih imate makar petoro.
Večeras odgledah Đenova - Palermo. Kese protiv kesa, što bi se reklo. Završilo 1:1. Prosto ne mogu da vjerujem koliko je ona Đenova loša, mada je to vjerovatno sudbina svakog tima koji nema organizatora igre. Vidi se da najviše vjeruju onome Imobileu, ali je on bio preloš noćas. Borijelo ugura go nekako, ali i on ispodprosječan.
S ove ovamo bande Mikoli nešto mrčio, ali se udeblja i ne može više nikuđ. Iličić tu i tamo, ostali tragedija. Na kraju pravedan X.
Last edited by Vlado; 06-10-12 at 23:07.
Bliži mi je Inter pobjedi.
Moja prognoza 1:2, a za Milan ga daje El Šaravi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Abate kiksa i Diego Milito koristi poklon. Postaje tradicija
Inter je favorit, ali veliki broj potonjih derbija su favoriti gubili. Ipa mislim da će Inter da zatvori prilaze golu i onda naprijed da iskoristi klasu Kasana, Koutinja i Milita. U ekipu se vraća Palasio i vjerovatno odigra zadnjih 15-20 minuta utakmice.
Odrzana Hall of Fame ceremonija. Bas je lijepo bilo.
Potekle su i neke suze. Lijepo je bilo vidjeti zajedno Kontija, Falkaa, Pruza, Aldaira, Tankredija, Losija...
![]()
Last edited by Celjust; 07-10-12 at 11:05.
Vidi ovome malom sa brojem 10 koliki mu je šorc..dokle ga je digao.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
to su bermude. eno i 11ici isto do gležnjeva![]()
Last edited by clapton; 07-10-12 at 12:32.
a sto ispromasiva atalanta ...i stize ih kazna. roma nema odbranu. ne postoji.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Roma danas od uzasnog do odlicnog i onda solidnog.Mora to mnogo bolje, ali vazna su 3 boda.
Lamela, na odlicnu asistenciju Totija i Bredli strijelci. Destro je imao precku, ali i Moralez. Danas je i Stekelenburg spasio sigurni go 2-3 puta.
ajde neka neko baci stream za juve
Nemate boljih, imate istih. Gargano, Stanković, Kambijaso, Mudingaji, Obi, pa možda čak i onaj Mariga, mada ne zapinje.
Guarin je pojačanje, pa još i u dobrim godinama za trkača (25-6 čini mi se) i onda pošto navijaš na Inter imaš mnogo veća očekivanja i ocjene nego što je realno. Možda on i proigra do kraja godine, ali je u ovom momentu totalno nebitan za vezni red Intera.
Kome je ovo Jovetic cestitao rodjendan?
Pirlo vidio od Coutinha kako se izvode slobodni ispod zivog![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks