View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 36 of 64 FirstFirst ... 2632333435363738394046 ... LastLast
Results 876 to 900 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako tebi nije dobro, sto bi Riblja Corba rekao kroz stih
    oj pjesnice sa dugom kosom ..............
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kako tebi nije dobro, sto bi Riblja Corba rekao kroz stih
    oj pjesnice sa dugom kosom ..............
    a nije on jedini. danima se ovdje nadmecu ko ce ruzniju rijec rec o crnogorcima. i to se lagano tolerise, ko ne misli kao ja ili je *****, budala, prodana dusa, ovca, mafijas... ili nema muda, mozga... i ko ne glasa ka ja rak ga izio. hehe cdm demokratija, opleti po crnogorcima to je trend.
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

ako ce proraditi kombinat alumijuma i zeljezera i sve ostale fabrike ako stavimo 4 c na njima evo javno obecavam ja cu glasati za to. ali prijatelju nece, za to treba strategija ne vezano za himnu zastavu itd.
    Ko je pominjao 4 s?
    Znam ja da za to treba stratigija koju vlast evo 20 godina NE sprovodi.

bolje da pricaju o ekonomiji vise a to da ostave na miru.
    Pa bolje da to radi čiko Milo jer koliko mi se čini njemu je to u dosadašnjem dijelu kampanje u drugom planu. Bitno je da zbija šale na račun ovih iz opozicije i da mu masa aplaudira "aaa kakav kralj"..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Baš bih volio da bilo koja partija da konkretan predlog za rješavanje bilo kog ekonomskog problema. Ništa mi ne znači uopštena priča tipa: mi poništit privatizacije, mi kap modernizovat, mi izgradit drugi blok termoelektrane, mi povećat plate, mi ovo, mi ono... Valjalo bi da je neko u periodu od makar godinu prije izbora fino sjeo i napravio konkretan plan za, recimo, isplativ rad KAP-a. Neka bude da se počne sa izbacivanjem sadašnjih vlasnika, ali šta onda? Neka neko fino kaže koliko košta modernizacija, koliko košta otvaranje nekog novog pogona koji bi proizvodio gotove proizvode, a ne samo sirovi aluminijum, koliko bi koštalo da se otpremi višak radnika, koliko bi koštalo da se stvore uslovi za snabdijevanje strujom, odakle bi se našle te pare, pod kojim uslovima, sa kojim rokom u kome bi poslovanje postalo rentabilno... Ne samo da se projekat oslanja na subvencije koje plaćamo svi mi i na rekordno visoke cijene aluminijuma na tržištu, nego da se objasni kako KAP može da bude stabilno profitabilan. Ako ne, kakav je plan za gašenje, koji su negativni efekti, koji pozitivni, koliko sve to treba da traje, košta... Ako je svima Crna Gora toliko na srcu, taj plan bi bio objavljen i dobro potkrijepljen, a bilo ko ko osvoji vlast bi mogao da radi po detaljnim uputstvima.

Samo jedan primjer, i za druge stvari bi eksperti mogli da se potrude da dokažu da su eksperti. Ili svi imaju plan, ali niko neće da ga bilo ko drugi sprovodi, osim njih samih. U tom slučaju, vrlo nesebično od njih. Na stranu to što bi realan i stručan plan mogao da podigne kredibilitet grupaciji koja ga je kreirala i predstavila. Ili, daleko bilo, u skorijoj budućnosti i sprovela.

U međuvremenu, fraze i frazeologije osvajaju glasove. Fuj.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Mene jedno interesuje a tiče se vlasti, opozivije i izbora uopšte. Đe god da pođem samo slušam priče o izborima i svi su uglavnom protiv vlasti, ustvari većina je protiv vlasti. A što se dešava, dođu izbori i DPS opet ubjedljivo dobija.
    Đe su svi ti ljudi koji pričaju da nešto treba da se mijenja?
    Što se dešava sa njima kad dođe momenat da treba da se glasa i da se nešto stvarno promijeni?
    Ponekad se zapitam kad slušam, gledam i čitam sve ovo kako taj DPS uopšte i dobija izbore :-)
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Baš bih volio da bilo koja partija da konkretan predlog za rješavanje bilo kog ekonomskog problema. Ništa mi ne znači uopštena priča tipa: mi poništit privatizacije, mi kap modernizovat, mi izgradit drugi blok termoelektrane, mi povećat plate, mi ovo, mi ono... Valjalo bi da je neko u periodu od makar godinu prije izbora fino sjeo i napravio konkretan plan za, recimo, isplativ rad KAP-a. Neka bude da se počne sa izbacivanjem sadašnjih vlasnika, ali šta onda? Neka neko fino kaže koliko košta modernizacija, koliko košta otvaranje nekog novog pogona koji bi proizvodio gotove proizvode, a ne samo sirovi aluminijum, koliko bi koštalo da se otpremi višak radnika, koliko bi koštalo da se stvore uslovi za snabdijevanje strujom, odakle bi se našle te pare, pod kojim uslovima, sa kojim rokom u kome bi poslovanje postalo rentabilno... Ne samo da se projekat oslanja na subvencije koje plaćamo svi mi i na rekordno visoke cijene aluminijuma na tržištu, nego da se objasni kako KAP može da bude stabilno profitabilan. Ako ne, kakav je plan za gašenje, koji su negativni efekti, koji pozitivni, koliko sve to treba da traje, košta... Ako je svima Crna Gora toliko na srcu, taj plan bi bio objavljen i dobro potkrijepljen, a bilo ko ko osvoji vlast bi mogao da radi po detaljnim uputstvima.
    sve ti je to ziva istina, brate.. ali tako vrijednih Crnogoraca tesko da cemo iznjedrit
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Ako je to tako, onda nema nikakve razlike između glasanja za vlast i opoziciju, što smatra i ovih 36 ljudi iz poll-a koji neće glasat.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

a dobro, mozemo se mi sad sprdat sa njihovim cjelokupnim ucinkom, ali nije da nie bilo planova. Ja znam da je recimo PZP svojevremeno objavio nesto slicno tome sto pricas, racunica do u najsitnije detalje. Branka smatraju budalom, ali je vrlo temeljan lik.. I to je bio vrlo realan plan, koji je obuhvatao sve elemente te price. Ali problem je sto nema ko da slusa!!!!!!! Ovo je zemlja dje se broji upiranje prstom u druge nacije, vjere.. a za stomake cemo lako
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by sparky View Post
    Mene jedno interesuje a tiče se vlasti, opozivije i izbora uopšte. Đe god da pođem samo slušam priče o izborima i svi su uglavnom protiv vlasti, ustvari većina je protiv vlasti. A što se dešava, dođu izbori i DPS opet ubjedljivo dobija.
    Đe su svi ti ljudi koji pričaju da nešto treba da se mijenja?
    Što se dešava sa njima kad dođe momenat da treba da se glasa i da se nešto stvarno promijeni?
    Ponekad se zapitam kad slušam, gledam i čitam sve ovo kako taj DPS uopšte i dobija izbore :-)
    Znas kako... odgledaj emisiju Seada Sadikovića ''Bez Granica'' gdje ide kod starog bracnog para koji nemaju hljeba da jedu, zaplaka se stari covjek od muke koja ga nasla, veresije i dugova, sve kukaju kako im nista dali nisu, niko na njih da se obrne, a onda gospodja ode da donese Milovu zahvalnicu i kaze kako su poslali vladi zahtjev za pomoc i kako cekaju odgovor sigurni da ce ga dobiti, i na kraju djed konstatuje: ali opet mislim da im treba dat sansu, ja im vjerujem, glasacu za njih.

Na forumu su uglavnom mladji ljudi koji ne pamte ili su prevazišli komunizam, ali većina glasača su bivši Titovi pioniri kojima treba idol, vođa, kralj čiju će sliku kačiti na zidu i čijom će se partijskom zastavom umotavati i čija se čast i poštenje ne smiju dovoditi u pitanje jer bi to značilo izdaju države.

http://www.rtvvijesti.com/video/bezgranica.html

Mnogo je u CG onih koji Mila i DPS poistovjecuju sa državom i zaista žive u strahu da će sa Milovim padom pasti i CG.

Isti onaj cica koji je zvao u emisiju gdje je Ćalovićka pokazivala spiskove konstatuje: ''Mala, sto pricas protiv Crne Gore?'' glasaće za DPS=Crnu Goru kako god da mu je.
    Last edited by Kliker17; 05-10-12 at 10:43.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Gledao sam tu emisiju i stvarno mi je žao ljudi. Ali jbg sami sebi skaču nogama u stomak. I u pravu si, izgleda omladina malo više teži ka promjenama i nečem boljem a ovi stari ne daju na mila kao da im najrođeniji. Ali opet ima i one omladine koja se blamira na skupovima DPS-a i kad ih slušam zapitam se misle li oni stvarno ono što govore ili tako moraju da pričaju. I samo kad ih čujem pitam se jesam li ja neki debil pa ne vidim stvari baš tako kako treba i da je sve oko mene perfektno a ja kao moron se bunim protiv toga.
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by sparky View Post
    Gledao sam tu emisiju i stvarno mi je žao ljudi. Ali jbg sami sebi skaču nogama u stomak. I u pravu si, izgleda omladina malo više teži ka promjenama i nečem boljem a ovi stari ne daju na mila kao da im najrođeniji. Ali opet ima i one omladine koja se blamira na skupovima DPS-a i kad ih slušam zapitam se misle li oni stvarno ono što govore ili tako moraju da pričaju. I samo kad ih čujem pitam se jesam li ja neki debil pa ne vidim stvari baš tako kako treba i da je sve oko mene perfektno a ja kao moron se bunim protiv toga.

Misliš na one mlade aktivistkinje što uzdišu na Milovu sliku? :love-struck: Njima je u glavi sve lijepo.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,656
    Thanked in
    3,825 Posts

Da ponovim vijest od prije par dana, Milo pozdravio 1500 novih članova mladih dps-a. Toliko što se tiče starosti, pamćenja komunizma i bilo čega. Ljudska psiha je konstantna, ne mijenja se prolaskom vremena. Istorijski.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Da ponovim vijest od prije par dana, Milo pozdravio 1500 novih članova mladih dps-a. Toliko što se tiče starosti, pamćenja komunizma i bilo čega. Ljudska psiha je konstantna, ne mijenja se prolaskom vremena. Istorijski.
    Istina. Iver ne pada daleko od klade. Sve su to djeca ovih gore, a vaspitanje je cudo jedno.

Mada, kad vidim kako se ovi iz DPSDP fino nose, imaju cool automobile, kravate, izlaze na fensi mjesta, gledaju sa visine, imaju lijepe stanove i kuće, pjevaju im poznate estradne zvijezde, ljetuju i prave svadbe u najskupljim hotelima, ...., pravi jet set.
    http://www.b92.net/news/pics/2012/06...19504_orig.jpg

A ovamo opozicija jadna nikakva, znojava, pocijepana, sve nesto kuka, izlazi u kafane, voze srednje automobile, nisu fensi,....
    http://www.vijesti.me/data/slika/17/169491.jpg

Kojem svijetu će mladi covjek 18-25 odabrati da pristupi?
    Last edited by Kliker17; 05-10-12 at 11:41.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Što se više bliže izbori to je stav da se oni ignorišu sve više prisutan u narodu jer sve što se može čuti sa tribina je poziv na nasilje a sve za cilj ima očuvanje privilegija pojedinaca koji nemaju ni kućno vaspitanje a kamoli državničke sposobnosti !!! Jedina svijetla tačka u ovom vašaru kiča i neukusa je PCG ako ne zbog čega drugog onda zbog poruke na flajeru koja glasi :
    " Da teret krize podnesemo jednako, a ne kriza pogadja samo jedne i uvijek iste,one koji nijesu za krizu odgovorni !!!"
    Prilično jasna poruka jer npr. ni ovaj kredit za isplatu otpremnina radnicima koji glasaju za SDPS (rukovodstvo će prodati zemljište firme ) neće doći na naplatu njima nego ( kao što je do sad bilo ) baš onim koji nikakve veze sa tim nemaju preko raznih taksi i poreza na ovo i ono ... mater im njihovu pokvarenu jer oće da naprave kolektivno ludilo dje se ljudi utrkuju da nešto uzmu u predizbornoj kampanji
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,272
    Thanks Thanks Received 
    2,977
    Thanked in
    1,576 Posts

Šta će nesrećnici, ne umiju sami nego im drugi vode njihov „bolji život“... Klasični neradnici.
    Zbog takvih i ne može da ispliva kvalitet jer se ti isti prvi nađu da iz sopstvenog „staklenog zvona“(?!) upiru prstom u one kojima ide u životu i svojim radom i trudom, organizacijom i željom su nešto uradili, stvorili... Ma neee, i oni su se (polazeći od sebe) preko veze zaposlili... Ni slučajno da se neđe ne čuje da je neko SAM uspio da sebi stvori bolji život. To prosto ovdje nije moguće! Još kad bi svi bili ovce i ne trudili se no sve linijom manjeg otpora...
    Samo im recite prezime - te vijuge im rade fantastično... još se javite nekome koga „znaju“... i$... razlog vašeg bitisanja (na nekom radnom mjestu) je detektovan.... Vi, automatski obezgaćeni pardon obezvrijeđeni.
    Nego su mi nejasni oni što se vrijeđaju kad ih „ovakvi“ primjerci spopadnu.
    Kad god im treba izgovor za njihovu sopstvenu nesposobnost, taj izgovor biću i budite.

Psiha se ne mijenja jer se i spoljašnji faktori (npr. mediji, školstvo) iz petnih žila trude, i dalje, da prolongiraju Zablude u njihovim glavicama. Smatram ih Odgovornim, Solidarno, kao i ove sa vlasti. Stoga, isto Vam se faća, za koga glasali. Stoga, bolje je ne maltretirati se uzalud i biti koristan u nedelju za sebe i svoj račun.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Najjache bi bilo da DPS pane ispod 45% i da onda u stilu mr Mugija napravi koaliciju sa Srpskom slogom
    Uinat svim onim Crnogorcima koji su glasali za DPS zbog straha od tog cuvenog cetnika Miodraga Lekica
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

http://www.portalanalitika.me/politi....html#JOSC_TOP
    Eto dozivjeli smo i to da Milo zove profesora Perovica mafijasem.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ovo je definitivno ispiranje mozga od strane partijskog vojnika ... ne znam ... moguće je da je on upravu i da smo mi kao narod toliko ograničeni da je i ovaj stepen slobode da se krećemo po ulica bez straha da će nas neko silovat ili nam stavit lance pa prodat nedje u Afriku prilično velik po mišljenju renomiranih svjetskih stručnjaka ali moje mišljenje je da bi trebalo nešto da napravimo a ne samo gledamo u oronule zgrade koje su nam ostale u zaostavštini iz perioda komunizma ili ova pruga Podgorica-Nikšić iz perioda kralja Nikole ... zbilja je teško polemisat sa tekstom jer ne samo da je malo toga uradjeno za potrebe domicionog stanovništva ( predpostavljam da Porto Montenegro nije za domaće potrebe osim ukoliko neko nije previše guzičav ) nego se i stanovništvo skoro prepolovilo ali nas je na nesreću naselila buržoazija iz susjednih država ...
    ps: tekst čitati u prisustvu anesteziologa
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    ili ova pruga Podgorica-Nikšić iz perioda kralja Nikole ... zbilja je teško polemisat sa tekstom jer ne samo da je malo toga uradjeno za potrebe domicionog stanovništva...
    Kralj je dugo vladao ali ipak ne toliko da bi tu prugu gradio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Kralj je dugo vladao ali ipak ne toliko da bi tu prugu gradio
    Imao je nacrte pruge nego se informiši prije nego me ispraviš
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bio je nas kralj dobar, bio. Imao nacrt a ostavio prugu . Ta prica ti je taman kao i onima kojima zamjeras, ali....

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    http://www.portalanalitika.me/politi....html#JOSC_TOP
    Eto dozivjeli smo i to da Milo zove profesora Perovica mafijasem.
    Nego kako će ga zvat ?
    To za Miška i DF je tačno rekao.
    Što reče El Re ogriješih se i ja o mog Slavka. Kad je prije 10 godina pričao o "Mišku" mislio sam "i ti ga Slavko prećeruješ", a živu je istinu pričao.
    Miško tvorac velike "deklaracije"
    Miško u početku "velika podrška" LSCG-u i borac za nezavisnost poslije čega slijedi pljuvanje po istima i lizanje sa Milom(Vijesti do prije godinu=Pobjeda danas) pa sad lizanje sa četnicima i podrška Srpskoj "narodnoj"zastavi
    Gov*o neopjevano
    A što se tiče četničke koalicije(koja sa sobom vuče jednu džukelu) čudi me da još nisu bili u Beograd.

Uostalom ima li ta koalicija ikakav program ili se sve svodi na "dolje Milo" ?

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 05-10-12 at 14:07.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Vise je DPS pominjao podjele i srbovanje u zadnjih mjesec dana nego citava opozicija u zadnjih 20 godina.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

.....
    Last edited by Rakun; 05-10-12 at 14:06.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovi Danski "LICENJERI" mi daju peMziju, 1200 eura, djeci od 18ste, po stan i 600 eura, za Jovana autistu 200 000 eura, svaki dan ga vozaju o njihovom trosku, paze i maze, vise nego ja i supruga, 15 eura min.satnica, 37,5 sati radna nedjelja, 12,5% plus 2,5% od bruto plate za odmor, sveceve i praznike, TREBA LI DA RUSIM NEOLIBERALIZAM ROJALISTICKI ; KAPITALISTICKI I SOLIDARNO SOCIJALITICKI; I DA PODIZEM BARIKADE ILI DA SE POKRIJEM USIMA.

Kad se kod nas pocne CIJENIT RAD I SPOSOBNOST, i promijeni KLEPTOMANSKI, NEPOTISTICKI; BIROKRATSKI I DIKTATORSKI REZIM, i umjesto simbola i himni,
    obratimo paznju dje idu nase pare i pratimo TRAGOVE NASEGA NOVCA KAO DANCI KLIKOM NA MIS,
    ti PACOVI NAS nece ccopljit do gole koske,
    dok smo NEOBAVIJESTENI KAO KOSTUNICA,
    mogu nas prcat DIVIZIJE I ERGELE MILOVIH JEDINICA, jer je najvaznije u CGi,
    da DRZAVNA REVIZORSKA INSTITUCIJA NE IZNESE ISTINU NA SVIJETLO DANA,
    da svi vide koliko su stavili u svoje dzepove i potrosili na avione, helikoptere i luxuzna auta, stanove i standbene kredite po MINISTARSTVIMA I OPSTINAMA, i koliko se POKRALO OD GRADJANA SA PARAFISKALNIM NAMETIMA I KIJAMETIMA,
    i Srbiji ukidaju 136 koMaTa, takve VRSTE PLJACKE PRAVNIH I FIZICKIH LICA,
    kao MUGIJEVA PUTARINA od 800 eura, pa FIRMARINA PA BUDI BOG SA NJIMA,
    STRVA IM SE NE GLEDALO, a ako ih ponovo IZABERETE,
    onda umuknite za VIJEKE VJEKOV, i na moje rame ne smijete PLAKAT, bolju su LJUDJU OD VECINE NARODA,
    jer narod ne zasluzuje BOLJE, oni su SLIKA I PRILIKA NASIH NEPRILIKA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Page 36 of 64 FirstFirst ... 2632333435363738394046 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)