hmmm... za sad sve realno... plasi me samo nordsjelland, igrao sam ga sa hendikepom! valjda ce razvalit ovaj mrtvi celzi sa 2 razlike.
hmmm... za sad sve realno... plasi me samo nordsjelland, igrao sam ga sa hendikepom! valjda ce razvalit ovaj mrtvi celzi sa 2 razlike.
tip dana!
glupo je prozivat kad neko promasi, al sam morao samo zbog toga sto lik samo sto nije trazio neki dan da banuju mene i jos neke sa foruma sto mu se nismo zafalili za neki predlog!
LOL
gledam celzi pa ne znam sto se desava po ostalim terenim, osim podatka da sahtjor ima 67% posjed lopte. wtf?
...i bajern koji gubi... o cemu se tu radi?
Ljudi sto ste mislili da ce svjetska bagra dopustiti da im se kladionice isprazne,samo CHELSEA nikad nece kiksat! Igrajte samo na golove 0-2,3+ i to je to,na konacne rezultat 1,2 nema leba![]()
Lagano ocekujem pobjedu Barnsleya 3:2 mora bit namjesteno !
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Cluj-Mancester GG1 4.90 :single_eye:
Kardif - birmingem GG1 4.40
Donkaster - Preston GG1 4.10:single_eye:
za 88e sa 1e...
Sjutra je najjaci fix Shalke 1. Igracu ga 1, na drugi tiket da daje dva gola u prvo poluvrijeme....
juve 3 plus za pare
this is pointless
zenit - milan 2
porto - PSZ 2
kvota : 9.40
Sta mislite ovo sa 50e ?
Batalite milan ljudi.
Para vrti dje burgija neće.
a mora da pocne da dobija![]()
Ove godine Juventus "radi",na Milan se ne bih zalijetao.Tu bih radije igrao na mali broj golova.
PSZ je dosta para ulozio ali "tek" im je prva godina LS(nesto kao Man City prosle sezone)
Polom...Kakva navlakusa ;-) valensija s1-1, chelsea s2-2, Mancester x-2...Bajern,Spartak i Juve na glavuuu.
06:30:00 Jankovic J.-Suarez Navaro
Konačan Ishod 2 2,95
Moze se probat ,zadnji mec je dobila ova Spanjolka.Prethodno kolo dobila Kvitovu .
Sutjeska 2...sve su prilike.
Oce li se moci u koju kladionicu odigrati vise parova iz ovog naseg kupa?
Sutjeska do sad pred svaku utakmicu u karantin, nocas nisu. Da li ce im vratiti ono sa kraja prosle sezone, pitanje je.. ne bih se kladio ni na jedne ni na druge. eventualno neki manji ulog na X bi mogao ispratiti.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Posra mi se Juventus u tiket.
Preskocio sam fino Bajern,ali dzaba.
Razmisljam na sta i kako da se "vadim" sutra.
Ali mislim da cu cak da odmorim do vikenda.
Sreca pa se nisam puno zaletio,kako je moglo.
LS je najgora stvar za kladjenje.Proslo kolo Real jedva dodje(tu sam se provukao),sad Juve remi,tuga.
Last edited by Orgullo; 03-10-12 at 01:59.
meni su united i minhen bili za preskakanje..... galatasaraj isto.... i odigrah celzi, barsu, valensiju(glavni fix) i dodah juve nesretni 1.... tacno sam znao da ce on da me baci....
Momci sta mislite Mornar 1 i Rudar 1 za danas? Dodao bih jos i Shalke 1 i Dinamo Kijev 1. Interesujuju me misljenja za kup?
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks