View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 30 of 64 FirstFirst ... 2026272829303132333440 ... LastLast
Results 726 to 750 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by istorijska licnost View Post
    ali izlaznost 80%
    ?
    U Italiji to slikovito pokazu na ovaj nacin..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Portal Vijesti: 02. 10 2012
    Novo istraživanje
    Ipsos: Evropska Crna Gora 47, DF 24, SNP 11, Pozitivna 8 odsto

Koalicija Evropska Crna Gora – Milo Đukanović dobila bi, da su parlamentarni izbori održani krajem septembra, 47 odsto glasova opredijeljenih birača, pokazalo je najnovije istraživanje agencije Ipsos Strategic Marketing (ISM), prenosi agencija MINA.To je prvi put da DPS putem stranačkog obavještenja saopštava rezultate istraživanja javnog mnjenja za parlamentarne izbore.

MINA navodi da je istraživanje sprovedeno od 24. do 26. septembra, za potrebe Demokratske partije socijalista (DPS), na reprezentativnom uzorku od 1.519 punoljetnih ispitanika.

Frontu do 20 mandata, DPS-SDP-LP do 42
    Prema tom istraživanju Demokratski front (DF) dobio bi 24 odsto glasova, Socijalistička narodna partija (SNP) 11, a Pozitivna Crna Gora osam odsto.
    Bošnjačku stranka podržalo je 2,5 odsto ispitanika a Demokratsku uniju Albanaca dva odsto, koliko podržava i koaliciju Srpska sloga. Ostale liste podržalo bi ukupno 3,5 odsto ispitanika.
    Iz ISM-a su pojasnili da bi, uzimajući u obzir lojalnost birača, kao i mogućnost statističke greške od plus-minus 2,8 odsto, koalicija Evropska Crna Gora, da su izbori bili krajem septembra dobila izmedju 46 i 50 odsto glasova, piše MINA.
    „Na osnovu svega toga, proizilazi da Evropska Crna Gora može da računa na između 39 i 42 manadata, DF na 19 do 20, SNP na devet, Pozitivna na sedam do osam, a liste manjina na četiri do pet mandata“, kaže se u saopštenju.
    Navodi se da je, s obzirom na to da kampanja još traje, sigurno da će biti malih pomjeranja, a izlaznost će svakako biti veća od u septembru ocjenjenih 65 odsto.

Najviše lojalnih birača ima Evropska Crna Gora
    Iz ISM-a naglašavaju da nijesu svi opredijeljeni građani, kojih je 70 odsto, sigurni da će izaći na izbore, niti su sigurni da neće promijeniti stav.
    Navode da Koalicija za Evropsku Crnu Goru ima najveći broj lojalnih glasača po oba ta pokazatelja, čak 78 odsto. Slijede SNP sa 71 i DF sa 66 odsto.
    „Uvažavanje ovih pokazatelja vodi ka tome da je vrlo moguće da koalicija za Evropsku Crnu Goru i SNP imaju nešto više, a DF i Pozitivna nešto manje glasova od onih koji su iskazani“, pojasnili su iz te agencije.

Mnogo nezadovoljnih
    Istraživanje je pokazalo i da 49 odsto ispitanika smatra da se Crna Gora kreće u dobrom pravcu, dok 46 odsto misli suprotno.
    Crna Gora je, kako se navodi, po tom pokazatelju, izuzetak ne samo u regiji i u poređenju sa Srbijom, Hrvatskom, Makedonijom ili Slovenijom, nego i u širem evropskom kontekstu.
    „Gdje je veoma mali broj zemalja u kojima je više onih koji misle da zemlje ide u dobrom nego onih koji misle da zemlja ide u lošem pravcu. Procenat od 46 odsto nezadovoljnih je mnogo, i ukazuje da će, ko god bude formirao Vladu, imati veoma ozbiljnu kontrolu od građana“, smatraju u ISM-u, prenosi MINA.
    Ta agencija je, za potrebe iste stranke, od 15. do 19. septembra sprovela predizborno istraživanje javnog mnjenja, na reprezentativnom uzorku punoljetnog stanovništva Budve, koji je činilo 856 ispitanika.
    Prema rezultatima tog istraživanja, koalicija oko DPS-a bi, da su lokalni izbori održani u septembru, osvojila 61 odsto glasova, DF 14 odsto, SNP 12 a Pozitivna Crna Gora sedam odsto.
    S obzirom na to da se za vlast u Budvi bore samo te četiri liste, u ISM-u očeku manja pomjeranja, koja ne mogu značajno uticati na formiranje gradske vlasti.
    Iz ISM-a su naveli da su rezultate ovog istraživanja objavili jer su se u javnosti pojavili podaci koji im se pripisuju, a ne odgovaraju njihovim rezultatima.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Političko javno mnjenje, Septembar 2012.

Je li cenzus 3%? Ako jeste, kako bi dobro bilo da penzioneri/komunisti izlete preko njega, bar bi se osigurala (bar mislim tako) baza od sigurnih 3% na koje vlast ne moze da racuna, dok ako ne prodju senzus glasovi im se po ovom usljivom dontovom kolicniku rasipaju ostalim partijama po zakonu jaceg, tako da najvise idu dps-u..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

I jos jedna stvar. Vidjeh nedje prije neki dan je neko napisao da vise nema zagarantovanih mjesta manjinskim partijama, no ako predju predju. Po ovome mi se cini da onda u parlamentu necemo imati Albance uopste, ni Hrvate, ni Bosnjake.. Wow!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako se onda procjenjuje manjinskim partijama 4-5 mandata? Imaju oni neku beneficiju sigurno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    I jos jedna stvar. Vidjeh nedje prije neki dan je neko napisao da vise nema zagarantovanih mjesta manjinskim partijama, no ako predju predju. Po ovome mi se cini da onda u parlamentu necemo imati Albance uopste, ni Hrvate, ni Bosnjake.. Wow!
    Manjinskim strankama se mandati obracunavaju po posebnom kriterijumu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne vazi to za manjinske partije.

• preferencijalni tretman kada nijedna izborna lista za izbor poslanika pripadnika određenog manjinskog naroda ili manjinske nacionalne zajednice ne ispuni definisani cenzus od 3% ukupnog broja važećih glasova, a pojedinačno dobiju najmanje 0,7% važećih glasova, stiču pravo na učešće u raspodjeli mandata kao jedna – zbirna izborna lista sa ukupno dobijenim brojem važećih glasova, s tim što će se za obračun mandata priznavati zbrajanje koje obezbjeđuje osvajanje do tri mandata;
    • za hrvatski narod u Crnoj Gori, u slučaju da ni jedna izborna lista za izbor poslanika iz reda ovog naroda ne ispuni gore navedene uslove, najuspješnija od tih lista sa najmanje 0,35% važećih glasova stiče pravo na jedan poslanički mandat.............

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DEFACTO 14 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 11,8%
    - Demokratski front ..... 22,7%
    - DPS-SDP koalicija ..... 48,1%
    - SNP ..... 13,2%
    - Srpska sloga ..... 1,00%
    - Bošnjačka stranka ..... 1,5%

CEDEM 01 okt

-Pozitivna Crna Gora ..... 10,2%
    - Demokratski front ..... 18,5%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47,2%
    - SNP ..... 14,9%
    - Srpska sloga ..... 1,9%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,3%

Ipsos 26 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 8%
    - Demokratski front ..... 24%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47%
    - SNP ..... 11%
    - Srpska sloga ..... 2%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,5%

----------------------------------------------

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    ne vazi to za manjinske partije.

• preferencijalni tretman kada nijedna izborna lista za izbor poslanika pripadnika određenog manjinskog naroda ili manjinske nacionalne zajednice ne ispuni definisani cenzus od 3% ukupnog broja važećih glasova, a pojedinačno dobiju najmanje 0,7% važećih glasova, stiču pravo na učešće u raspodjeli mandata kao jedna – zbirna izborna lista sa ukupno dobijenim brojem važećih glasova, s tim što će se za obračun mandata priznavati zbrajanje koje obezbjeđuje osvajanje do tri mandata;
    • za hrvatski narod u Crnoj Gori, u slučaju da ni jedna izborna lista za izbor poslanika iz reda ovog naroda ne ispuni gore navedene uslove, najuspješnija od tih lista sa najmanje 0,35% važećih glasova stiče pravo na jedan poslanički mandat.............
    e pa slaga me neko odje prije neki dan

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    DEFACTO 14 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 11,8%
    - Demokratski front ..... 22,7%
    - DPS-SDP koalicija ..... 48,1%
    - SNP ..... 13,2%
    - Srpska sloga ..... 1,00%
    - Bošnjačka stranka ..... 1,5%

CEDEM 01 okt

-Pozitivna Crna Gora ..... 10,2%
    - Demokratski front ..... 18,5%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47,2%
    - SNP ..... 14,9%
    - Srpska sloga ..... 1,9%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,3%

Ipsos 26 sep

-Pozitivna Crna Gora ..... 8%
    - Demokratski front ..... 24%
    - DPS-SDP koalicija ..... 47%
    - SNP ..... 11%
    - Srpska sloga ..... 2%
    - Bošnjačka stranka ..... 2,5%

----------------------------------------------
    Jblo majku. Po ovim istraživanjima da se čitava opozicija udruži(što je nemoguće) ne može ništa SDPS-u

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

ali po ovome od 4 albanske partije samo jedna zadovoljava to "najmanje 0,7%". Sa kim onda da se zbraja? ostaje na 1,2%
    Last edited by ovizionizi; 02-10-12 at 19:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mozda se nijeste razumjeli i mislio na liste ostalih partija ... ne znam, ali mi se cini da je takav zakon. Ako se ove procjene pokazu tacne manjine imaju sigurnih 4 poslanika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e pa slaga me neko odje prije neki dan
    Bogomi, slaga ti. Nijesi dobro procitao ili si bezobrazan. Ja sam napisao taj post (i ranije sam nedje pisao o tome), ali nijesam tvrdio da ne ulaze u parlament, nego da nemaju garantovane mandate...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Nego reci mi da li je moguća postizborna koalicija PCG+SDP+SNP + eventualno manjinske stranke?
    Molim te reci DA jer bi to po meni bila idealna koalicija.
    Ne.
    Takva koalicija bi bila izvodljiva samo u slučaju da se Đukanović naprasno preseli na nebo, a među sluđenim podanicima preko noći nastane panika koja bi se dala opisati nešto kao "kako ćemo živjeti sada?!, te ukoliko bi se dogovarala neka kratkoročna, prelazna tehnička Vlada čiji bi cilj bio da preduprijedi haos. Čak ni SF scenario Đukanovića lišenog vlasti, ali ipak u životu, ne bi bio dovoljan da poveća šanse za takvu koaliciju.
    Sve opozicione partije prije bi se mogle naći u koaliciji s DPS-om nego što je to slučaj s Pozitivnom.
    Pozitivna neće igrati ulogu SDP-a, jer je prosto:
    1. to mjesto popunjeno
    2. Pozitivna je formirana s drugim ciljem
    Ko god želi glasati Pozitivnu, no ima bojazan da bi njegov glas mogao biti zloupotrijebljen i predat DPS-u od strane Pozitivne, nek slobodno spava mirno. To se neće desiti.

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Da li je moguće da "čvrst" stav PCG-a da neće koalicije služi DPS-u ?
    Da,..ali ne direktno... Ima dosta ljudi koji ne žele velike promjene, već samo smatraju da treba "doraditi" DPS i to iznutra... Nešto kao SDP 2 (advanced version) Nijesu mi jasni ti ljudi, no njih je jako puno. Čvrsta odluka PCG da ne ulazi u savez sa DPS-om pomaže DPS-u da zadrži te birače, ali kad se Pozitivna ne bi tako postavljala, već samo i dozvolila flert u pokušaju da animira ove birače, izgubila bi mnogo više birača koje je već privukla upravo pričom da koalicija sa DPS-om ne dolazi u obzir.
    Dakle, u tom smislu imam razumijevanja za strategiju PCG... Prosto, ne može se sjeđet na više stolica, samo zato jer mislite da bi svima mogli biti atraktivni. Mora se izabrati ciljna grupa. PCG je to dosta dobro odradila, ali nedovršena infrastruktura če je puno stajati.
    PCG ima problem u činjenici što pomalo bode oči to da među prominentnim pojedincima nema većinu iz reda etničkih Crnogoraca/ki. Jasavićka, Abazović, Micev,..mislim,..možda za 10-20 godina to nekom ne bude bitno, ali danas... Pa ni u sred Britanije ili Njemačke ne bi puno napravila partija čije rukovodstvo vrvi od Pakistanaca, Turaka, Poljaka.. . Ovđe, baš kao i u većini Evrope, ljudi još uvijek očekuju da jezgro partije koja pretenduje da se smatra ozbiljnim pretendentom na vlast čine pripadnici većinskog državotvornog naroda, a ne pripadnici manjina i došljaci.
    Možda je nepravedno, ali je tako...

ipak, najveći problem PCG leži u tome što će se nakon izbora, neminovnim sinhronim djelovanjem sa ostalom opozicijom, brzo raspršiti sav privid i sva glupost teze (koju su, priznajem, u predizbornoj kampanji dobro uspjeli prodavati) da su oni nekakav promoter "trećeg puta", "nove politike", a posebno privid da se radi o nezavisnom političkom subjektu.
    Last edited by El Re; 02-10-12 at 20:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    ipak, najveći problem PCG leži u tome što će se nakon izbora, neminovnim sinhronim djelovanjem sa ostalom opozicijom, brzo raspršiti sav privid i sva glupost teze (koju su, priznajem, u predizbornoj kampanji dobro uspjeli prodavati) da su oni nekakav promoter "trećeg puta", "nove politike", a posebno privid da se radi o nezavisnom političkom subjektu.
    El Re, iako imam utisak da ih ankete precjenjuju, mislim da je vrlo vazno da Pozitivna ostvari dobar ucinak na izborima. Ako nista drugo, postoji vrlo praktican razlog - procrnogorske i manjinske stranke u skupstini moraju imati 54 sjedista, u suprotnom, evropske integracije, uz sveukupnu stabilnost politickih prilika, zavisice od kolone pod brojem 5. Gotovo sam siguran sam da u tom dijelu PCG nece biti podrska navedenoj koloni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ne.
    Takva koalicija bi bila izvodljiva samo u slučaju da se Đukanović naprasno preseli na nebo, a među sluđenim podanicima preko noći nastane panika koja bi se dala opisati nešto kao "kako ćemo živjeti sada?!, te ukoliko bi se dogovarala neka kratkoročna, prelazna tehnička Vlada čiji bi cilj bio da preduprijedi haos. Čak ni SF scenario Đukanovića lišenog vlasti, ali ipak u životu, ne bi bio dovoljan da poveća šanse za takvu koaliciju.
    Sve opozicione partije prije bi se mogle naći u koaliciji s DPS-om nego što je to slučaj s Pozitivnom.
    Pozitivna neće igrati ulogu SDP-a, jer je prosto:
    1. to mjesto popunjeno
    2. Pozitivna je formirana s drugim ciljem
    Ko god želi glasati Pozitivnu, no ima bojazan da bi njegov glas mogao biti zloupotrijebljen i predat DPS-u od strane Pozitivne, nek slobodno spava mirno. To se neće desiti.

Da,..ali ne direktno... Ima dosta ljudi koji ne žele velike promjene, već samo smatraju da treba "doraditi" DPS i to iznutra... Nešto kao SDP 2 (advanced version) Nijesu mi jasni ti ljudi, no njih je jako puno. Čvrsta odluka PCG da ne ulazi u savez sa DPS-om pomaže DPS-u da zadrži te birače, ali kad se Pozitivna ne bi tako postavljala, već samo i dozvolila flert u pokušaju da animira ove birače, izgubila bi mnogo više birača koje je već privukla upravo pričom da koalicija sa DPS-om ne dolazi u obzir.
    Dakle, u tom smislu imam razumijevanja za strategiju PCG... Prosto, ne može se sjeđet na više stolica, samo zato jer mislite da bi svima mogli biti atraktivni. Mora se izabrati ciljna grupa. PCG je to dosta dobro odradila, ali nedovršena infrastruktura če je puno stajati.
    PCG ima problem u činjenici što pomalo bode oči to da među prominentnim pojedincima nema većinu iz reda etničkih Crnogoraca/ki. Jasavićka, Abazović, Micev,..mislim,..možda za 10-20 godina to nekom ne bude bitno, ali danas... Pa ni u sred Britanije ili Njemačke ne bi puno napravila partija čije rukovodstvo vrvi od Pakistanaca, Turaka, Poljaka.. . Ovđe, baš kao i u većini Evrope, ljudi još uvijek očekuju da jezgro partije koja pretenduje da se smatra ozbiljnim pretendentom na vlast čine pripadnici većinskog državotvornog naroda, a ne pripadnici manjina i došljaci.

Možda je nepravedno, ali je tako...

Smatram da je sasvim OK da je to tako....ja se osjećam kao priviligovani DOŠLJAK, i uvjek se sjetim gostoprimstva CG kad sam prije 16 godina došao...i to se ne smije zaboraviti!

I zato me frapira (nemooj da si frapiran Čičar , što kažu omiljemi mi Buksovci ) kad neko dodje ovdje, pa ne priznaje zemlju i njene simbole...eto tako... ON smatra da je bolje da su neki drugi...to je veliki bezobrazluk!

Pozdrav,

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesu sva 3 istrazivanja javnog mnjenja skroz friska?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    El Re, iako imam utisak da ih ankete precjenjuju, mislim da je vrlo vazno da Pozitivna ostvari dobar ucinak na izborima. Ako nista drugo, postoji vrlo praktican razlog - procrnogorske i manjinske stranke u skupstini moraju imati 54 sjedista, u suprotnom, evropske integracije, uz sveukupnu stabilnost politickih prilika, zavisice od kolone pod brojem 5. Gotovo sam siguran sam da u tom dijelu PCG nece biti podrska navedenoj koloni.

Neće,..slažem se s tim... Ali ni ta kolona poslije izbora neće biti ista. Ja registrujem veliko vrenje unutar bloka srpskih partija. Sve mi se ćini da će biti poslije izbora tu i nekih velikih iznenađenja. Ne očekujem ni da sam DF potraje dugo... To je jedan savez čija će svrha nakon izbora biti obesmišljena. Sve što je te ljude spajalo je zajednički pokušaj da probaju i tu varijantu "Crna Gora svih". Nakon što se ona završi fijaskom očekujem da se NOVA lagano iz svega toga počne izvlačiti.
    Mislim i da su ovo posljedni izbori u kojima će crnogorski Srbi imati želju da "usrećuju" Crnogorce i "oslobađaju" ih od "omraženog dikatora" . Ovo s Frontom i inače izvode na svoju ruku i mimo pokroviteljstva Beograda. Nakon izbora očekujem da će prihvatiti još u novembru '11-te dat savjet od strane Nikolića da se okrenu sebi i u dogovoru sa izabranim i legitimnim predstavnicima Crnogoraca i drugih naroda traže svoje mjesto pod Suncem u ovoj zemlji, ali na jedan potpuno nov način. Mislim da se realno može očekivati otpočinjanje procesa "mirenja" domaćih Srba sa realnošću i otvaranje nekih potpuno novih tema i vizura.
    Paradoksalno je upravo to što će Mandić (iako će prividno ojačati svoju partiju) vrlo brzo shvatiti da je zapravo kreiranjem DF-a pomogao da se broj srpskih poslanika u Skupštini CG dodatno istopi. Mislim takođe da će ga zBog te činjenice, govorim sad sve o godinama nakon ovih izbora, zadesiti i sporadična napuštanja pojedinih funkcionera NOVE koji će se u nekom trenutku osjetiti izigrano, no sama partija će sve to ipak preživjeti.
    Sve u svemu niko u opoziciji neće imati što slaviti, izuzev samo Milića ukoliko se pokaže da je (što će mi zaista biti iznenađenje) uspio sačuvati partiju iznad 12%.
    Last edited by El Re; 02-10-12 at 20:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

80% je mnogo velika izlaznost za period prije spica kampanje

nerealno skroz
    Last edited by istorijska licnost; 02-10-12 at 20:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima jos vremena moze jos sdp-s da padne koji procenat, ionako su u trendu pada konstantnog

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Evo pratim ovu sprdnju na RTCG .. Majko moja...
    Konjevic ladno kaze da ce oni sa ostalima kroz vlast ovo oko korupcije da rijese za 6 do 8 godina. Treba im vremena.
    Ovi drugi o nekim hapsenjima i cudesima zbog privatizacija itd, kao da su toliko glupi i ne znaju da crni Vucic kolabira svako malo kad skonta da je sve i u Srbiji davno legalno uvedeno i pokriveno i da tuzioci ne mogu nista.
    Nacionalisticke stranke, tek kao za 19. vijek..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 02-10-12 at 20:58.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,657
    Thanked in
    3,826 Posts

A rtcg još postoji!?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Postoje ovi koji se bore za CG pare iz budzeta za lupetanja i nerad.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,657
    Thanked in
    3,826 Posts

Važno je da se bore za nešto. Taman sam pomislio da ih boli uvo za svakog. Zna li se kako se došlo do perioda od 6 do 8 godina za iskorjenjivanje korupcije? Možda sve naše trule jabuke imaju neku kolektivnu, fatalnu dijagnozu? Mada, mogao je i da kaže za 30 do 40 godna. Do tada će, valjda, svi ionako pod ploču. Mada, kakvi su, i te njihove grobnice će bit neke na tri sprata i podignute bez dozvole na obali mora.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kako rece Konjevic toliko imaju vremena 6 do 8 god, i da valjda tako dugo setaju EU.. i ko zna da li to govori da uopste i ne zure ka toj uniji.
    Potpuno suprotno od onog sto pjevaju svi ujedno godinama. Izletjelo covjeku, i istina ponekad nadje svoj put. Do tada ce biti dosta paradiranja oko spomenika "zasluznih" profitera po CG. Sve je isto a i svi su tu.
    Rekoh ja, sprdacina sa naivnim narodom.

Hvala Lepo

Page 30 of 64 FirstFirst ... 2026272829303132333440 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)