Spartak-1
Bayern-2
Galatasaray-1
Chelsea-1
Sta mislite hoce li Mladost ozbiljno igrati danas protiv Pljevalja?
Fina je kvota - 1.50
Spartak-1
Bayern-2
Galatasaray-1
Chelsea-1
Hokej - Finska SM Liga
17:30h Hameenlinna - JYP Jyvaskyla
Tip: 2
Kvota: 2.20
Bwin
Prvoplasirana ekipa JYP Jyvaskyla koja iz 7. meceva ima 6. pobeda gostuje ekipi Hameelinne koja se nalazi na poziciji broj 6. U proslom kolu Jokerit je demolirao HPK sa 5-1 dok je JYP savladao odlicnu ekipu Assat Pori koja je i pored fantasticnog golmana Antti Raanta izgubila sa 2-1. Ekipa gostiju ima odlicnu igru, brzi su i jaki u duelima, odlicnog golmana Tuomas Tarkki. Ekipa koja je predvodjena pridoslicom Ramzi Abidom koji je prosle sezone igrao u Red Bull Salzburgu. U Salzburgu je prosle sezone odigrao 48. meceva, postigao 21. gol i imao 25 asistencija. Ove sezone u JYP-u odigrao je 7. meceva i imao 4. gola i 4. asistencije. Naravno, tu je i kapiten Eric Perrin koji je prosle sezone odigrao 58. meceva, postigao 19. golova i imao cak 40. asistencija. Ove sezone na 7. meceva 3. gola i 5. asistencija. Ekipu Hameelinne krasi jedino odlican golman Mikko Tolvanen koji prima 2.2 gola po mecu. On je najzasluzniji sto se ekipa nalazi na 6. poziciji. Medjutim gosti sa odlicnim golmanom i odlicnim napadom imaju leka i za njega. Primio je 5. od Jokerita, vreme je da im JYP pokaze svoju masineriju. Svakako pobeda JYP Jyvaskyle.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
19:00h MODO - Vaxjo Lakers TIP:1 @1.85
MODO Hockey are playing Växjö Lakers today and the home team are full of confidence to grab another win.The hosts are strengthened by the arrival of Alexander Steen (3 assists in his last game) who has joined the team from St Louis Blues due to the lockout. Another player who has done very well for MODO is the american Dave Spina, he has contributed with many points lately. Overall, MODO are in good form, beating difficult opponents such as Linköping and HV71.Växjö on the other hand have had problems in their last 3 games, losing them all and conceding 16 goals in that span, and only scoring 5, and now they are heading for a difficult game versus in-form MODO with a very good offensive force right now with Alexander Steen being the main threat.Pick: MODO surely have the advantage, verus a weak Växjö team they should manage to win comfortably, and that will be my pick. MODO to win.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Meni je veceras cijela LS za preskakanje. Sutrasnji parovi su mi mnogo interesantniji za kladjenje...
Ali evo vec je pala kvota na 1.30 u Sporting tako da se to sad ne isplati...1.50 je bilo vrlo dobro, s obzirom da se Mladost prilicno pojacala, a i Pljevlja su treceligas, ne znam da li su uopste odigrali koju zvanicnu utakmicu ove sezone, osim mozda u kupu prvo kolo...u subotu je isto bila odlicna kvota na x2 protiv Jedinstva - 1.68...
http://www.tipovi1x2.net/info/2045-d...0-utorak-1178/
zanimljiva utakmica![]()
Last edited by Mrga; 02-10-12 at 12:23.
zenit - milan 2
porto - PSZ 2
kvota : 9.40
Sta mislite ovo sa 50e ?
Nocas su takve utakmice da se ne igra sa 1e,stavite na chelsea,juve,barsu i bayern 100e,i dobijete 400e,svjetske kladionice bi sve pukle,neko ce nocas ka kiksa,a ja mislim da ce to biti bayern i barsa,a igrao sam ih na 3 tiketa.![]()
Sto se mene tice samo celzi nek ne kiksa, za ostale cu lako!![]()
Chelsea je trenutno jedini tim koji ni na jednom frontu ne kiksa,sve gazi![]()
Ako nije neka mucka,danas Mladost dobija. Ipak igraju protiv treceligasa na cijem golu je klinac od 17 godina. Samo bez velikog uloga jer je kup.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Sto mislite sutra za Siti i PSG??
x2 na PSG fina kvota,a pogotovo 1 na Siti..
0553 02-10 20:45:00 Benfica-Barcelona
Konačan ishod 2 1,55
0554 02-10 20:45:00 CFR Cluj-Manchester Ut
Konačan ishod 2 1,60
0556 02-10 20:45:00 Juventus-Shakhtar
Konačan ishod 1 1,60
1232 02-10 20:45:00 Nordsjelland-Chelsea
Konačan ishod 2 1,40
Ja ne znam sta cu od srece kad vidim parove...Sad bih uplatio 1000 tiketa po euro...
Barsa bez Piqeua nocas, a VJEROVATNO i bez Puyola, Adriana i Inieste. VJEROVATNO! Ako je tako, igrace se za gol vise, po mojoj nekoj logici. Najrealnije gg pp1 @ 4.50
Pujol igra.
Koji je najbolji sajt za pracenje fudbalskih desavanja,tipa ko nece igrati u prvu postavu i zbog cega i tako to?![]()
Morekamn GG
Rocdejl 3+
Hadersfild 3+
Skantorp GG
Uplatio bih nesto na ovo, ako nadjem neku kladionicu u BG. Je li ko uplacivao kad u bg-kladionice? Kakva je atmosfera tamo? Jedu li žive ljude?![]()
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
оћел ми ко рећ шта ради будућност против јединства , играо а нема ниђе резултата . почело у 3 ваљда
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks