View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 27 of 64 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 651 to 675 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    U slučaju teksta iz Pobjede potpuno je nevažno u kojoj je novini objavljen jer se radi o čistoj informaciji.
    Sadržaj umrlice u Vijestima, Pobjedi i Danu je isti jer se ne radi o Autorskom tekstu već o informaciji.
    Dotični tekst je mogao biti objavljen i u Politikinom Zabavniku
    Pa daj da vidimo pogled iz ugla Dana, Vijesti i Monitora na tu stvar. Ja ne mogu da nadjem.. A i u ovom clanku su dali izjave uglavnom oni koji nisu potpisali, ali izjava najzvucnijih "potpisnika" nema. Po ovome su onda otac i sin Brkovici u povelikoj zavadi po nacionalnim shvatanjima.. hm....

Kako argumentovano potvrditi ko je autor tog dokumenta koji ocigledno jeste bio plasiran medju odredjene intelektualne krugove?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Blažovi Đukanovići i Milovi Đukanovići su dvije različite familije. I da su rod najrođeniji i da je sinu dao ime po Blažu, ne vidim kakve to veze ima.
    ne kazem da ima veze al ne mora to da se krije, koja je vjerovatnoca da su u predratnom Niksicu bile familije Djukanovica koje medjusobno nisu rod? Vrlo mala rekao bih.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Pratim Pajovića pažljivo i moram priznati da, imajući u obzir poziciju s koje djeluje i ciljnu grupu birača na koje računa, sve ovo igra maestralno. Mislim da nije iz njegove glave već da se i taktika i strategija Pozitivne pažljivo priprema i realizuje u najužem krugu rukovodstva i mentora Pozitivne.
    Sve u svemu - zasad je sve bez greške i lično uživam gledajući Pajovića i Pozitivnu, kao prijatno iznenađenje na političkoj sceni. Makar što se tiče političkog diskursa, stila i nastupa.

Ipak, ta izjava je zapravo "šargarepa" za naivne. Nikakvu dilemu nemam da Pajović zaista govori istinu i da Pozitivna nema namjeru pravit koalicije sa bilo kim. Uostalom - zašto bi?! Pa sva njena snaga leži u forsiranju "politike trećeg puta". Jer samo je "politika trećeg puta" nešto što jeste i može biti "novo". pa je kao takvo jedino i atraktivno. Sve drugo ili već postoji ili je već viđeno u Crnoj Gori...
    Dakle, davati unaprijed prednost (i to pred izbore, i to otvoreno) nekom od političkih konkurenata, bilo bi ravno samoubistvu Pozitivne. Što bi Amerikanci rekli, bio bi to pucanj u vlastito stopalo... Takvu nepromišljenost je Pajović umalo platio kad je na početku ljeta (nezvan od bilo koga) najavio mogućnost da Pozitivna stupi u DF. Imam izuzetno snažan osjećaj da su mu upravo iz DF-a poručili da što prije demantuje sam sebe i relativizuje upravo izjavljeno do besmisla.. A zašto? Pa zato što DF-u Pozitivna jedino može biti od koristi ukoliko se bude stvarao privid kako ova 2 subjekta nemaju ništa unaprijed dogovoreno, niti previše toga što im je zajedničko.
    Neće biti ni prvi ni zadnji put da se složimo, El Re. Tako je i ovaj put. Zapravo, dovoljno je pogledati poll i sve one koji su glasali za Pozitivnu. Preko 90 % njih bi se smatrali izdanim od strane Pajovića da ovaj nakon izbora, ukoliko bude u prilici da se pita o fomiranu vlasti napravi koaliciju sa nekom vrstom reformisanog SDPS-a (što god to bilo) bez npr Đukanovića. Jasno je da je veliki dio njih glasao za koaliciju "Bolja Crna Gora" na lokalnim izborima i oni očekuju koaliciju nakon izbora sa DF-om i SNP-om. Govorim o njihovim glasačima, a o osnivačima da i ne govorimo.

Ima trenutaka kad bih, ponukan potpuno razumnim stavovima Pajovića & Co, zaista punog srca i bez mnogo dvoumljenja glasao Pozitivnu. Na žalost, nemam zaista nikakvu dilemu da je glas za Pozitivnu zapravo glas kojim bih, imajući u vidu šta je cilj ovog projekta dvije partije koji koordinira Miško Perović, zapravo povećao šanse neprijatelju okupljenom u formaciji pod nazivom "Demokratski front" da isti dođu na vlast.
    Ko sumnja u ovo što govorim ili to ne razumije - ne treba da se bavi politikom. Filatelijom, boćanjem i istraživanjem rijetkih biljaka - možda, ali politikom ne...
    Upravo tako. I zaista bih volio da ostvare što bolji rezultat bez obzira na osnivača o kom mislim sve najgore. Naveo si razloge zbog kog mnogi neće glasati za njih, pa ni ja. Međutim, pažljivo ću pratiti Pajovića i ostale iz Pozitivne u parlamentu budući da su predsjednički izbori vrlo blizu i ni najmanje ne isključujem mogućnost da, ukoliko bude kandidat, glasam upravo za njega. Jednostavno, na predsjedničkim izborima nema postizbornih koalicija i tu čovjek može biti potpuno miran. Zavisiće puno od toga od nastupa u parlamentu. Želim jasne stavove a ne demagogiju.

El Re, a mogao si to primijtiti, u finišu svake kampanje, prorijedi svoje pisanje na "Politici". Prosto, teren tada ostavim ovima koji zaneseno misle da će nešto (bilo njihovo, bilo tuđe) a što je izrečeno na ovom Forumu (u svo poštovanje za isti) moći da utiče na izborni rezultat. NEĆE!,.. Ali džaba, jer pred svake izbore ovđe (ali i na drugim sličnim Forumima) nastane galama, ističu se parole i prosipaju gluposti u ogromnim količinama i neometano. Ne bira se način na koji će se (indirektno ali jasno) neistomišljeniku poručiti da je ili budala ili u službi ovog ili onog. Najčešće da je - oboje.
    Da se nijesi javio, vjerovatno ne bih ni ja. Izlagati svoje mišljenje je postalo rizično na forumu jer će te proglasit za plaćenika. Crno-bijelo shvatanje onih kojeg su već prevarili oni za koje je ranije glasao, sada imaju nove idole i opet su u pravu isto kao ranije (?!). O pranoji je sve fino napisao naš dragi kolega Jal Cargo na topicu o Pravednoj Crnoj Gori
    http://www.forum.cdm.me/showthread.p...02#post2973302

Sve što Pozitivna ostvari preko 12% značiće da su "ušli" u rural. Ja sam sve više skeptičan da oni za to imaju više vremena i snage...Ali, vidjećemo... Na početku ove priče sam ih potcijenio... Sada ću, iako sumnjam, sačekati s procjenom...
    Mislim da se potencijal Pozitivne kreće do rezultata Medojevića na predsjednikim izborima 2008. Zapravo, manje jer su ovo ipak predsjednički izbori, ali zanimljivo je vidjeti procenat po opštinama.
    http://www.snp.co.me/strana.asp?kat=1&id=4710
    Ja, naravno, nijesam ekspert, ali nekih 35 000 do 45 000 bi mogli imati. Kad gledam ove rezultate koje sam postavio samo mogu zamislit nekoga ko na predsjedničkim izborima najveći procenat glasova dobije u gradovima:
    Cetinje (26,69%), Ulcinj (25,08%), Tivat (20.65%), Bar (20.58%), Kotor (19.70%), Rožaje (19.65%), Podgorica (19,60%). I onda taj isti kandidat nedugo zatim pođe na miting protiv priznavanja Kosova. Treba i talenat za to.

"Gospodin Lekić"... I to mu pišeš gospodin sa velikim "G".... Ajde mogu da razumijem što ti staro dobro srce naginje put Pozitivne pa za komad stare srče klikuješ da je dijamant , ali da Miloševićevog i Đukanovićevog ratnog ministra i ambasadora koji je po Italiji imao samo zadatak da negira Sebrenicu, Račak i druge zločine, te usput Italijanima proda srpski Telekom kako bi balkanski kasapin dobio svježeg novca da njime upravlja Srbijom i sije strah i stradanje naokolo - e to da ćeš nazvati "gospodinom"- nijesam očekivao.
    Hvala Bogu da je neko ovo konačno pomenuo. Sjećam se da je Slavko neđe s kraja devedesetih rekao da ih je taj čovjek zaustavio u mnogim stvarima koje su planirali pokrenuti zahvaljujući "mudrim" savjetima sa strane u stilu "Ćaki je Crnogorac". Miškova posla i njegova dalekovidost. I dok se Ćaki čekao ukidoše ministarstvo inostranih poslova a on postade ambasador. Đukanovićev ratni ministar pa Miloševićev ratni ambasador. Sjajna biografija.

Sve što želim jeste da palim svjetlo u ovom našem smrdljivom brlogu, dok jedan broj prisutnih ko nezdrav salijeće svakog ko zaiskri šibicu ne bi li mu istu utulio prije nego se plamen primi i svjetlost i na trenutak prospe.

Ja sam lidera i funkcionere Pozitivne (a i DF-a) ishvalio za način kako vode kampanju, ni da su mi iz kuće. Rekao sam da sebe često uhvatim da bih u trenucima slabosti dao glas Pozitivnoj. Dakle, ja sve prisutne razumijem i neću zamjeriti bilo kom ukoliko ih glasa. Sve je to ljudski...
    Prosto, ja nemam kratko pamćenje ko pojedini, ne mogu da začepim nos, žmurim i za nešto što podobro smrdi kažem "Bože, ljudi, kako ovo lijepo miriše!"... Oni koji mogu - zaslužuju takve.
    Ništa ni dodati ni oduzeti.

Meni je zapravo svakog dana sve više žalije Slavka Perovića i sve više osjećam stid pred tim čovjekom. Kako vrijeme prolazi sve mi se više čini da je on bio u pravu svo vrijeme (pa i 2001.), a ne ja. Sve češće me uhvati žal što po završenom školovanju nijesam uzeo pasoš u šake i otišao odavde.
    Svaki narod zaslužuje vlast koju ima. Ova ekipa što jeste i ova što bi to htjela biti, mjerilo su ovog naroda. Na žalost, kako starim sve više se ne razumijemo. Slavko je to riješio tako što je odlučio trajno napustiti Crnu Goru. Kao što rekoh, iz dana u dan sve ga više razumijem... I ta me spoznaja tog sve manjeg strpljenja da sačekam da neki drugi shvate i vide očigledne stvari, vodi laganom otuđenju od naroda u kom sam ponikao, jer u istom definitivno ima nešto autodestruktivno, mazohističko i melodramski azijatsko. Ta spoznaja i surovost slike i istine koju ću očigleno morati da prihvatim, me sve sve više iskreno plaši...
    Pa ne bi valjalo da se u svemu slažemo, zar ne . Već smo o tome raspravljali i nijesmo se složili. Iako ja naslućujem što si htio reći nemam dilemu da sam bio u pravu 2001. Ama, ni najmanju. Zapravo, sve što sam uradio je bilo da 2002 ne izađem na izbore. Dok je LSCG (ili ono što je ostalo od njega) funkcionisao to su bili jedini izbori nakon 2001.
    Što se naroda tiče, slažem se. Iskreno, koliki misliš da je procenat onih koji na ovim izborima neće glasati (makar ne za stranku koja bi bila blizu našim stavovima, da zanemarimo glas za stranku manjine) iz naših pobuda? I koliko je zapravo onih koji za SDPS glasaju zbog straha od dolaska na vlast onih Crnu Goru posmatraju kao nužno zlo? Bojim se da bi taj podatak bio krajnje poražavajući.

Evolucija koju treba da pokrene Miško Perović, Migo Lekić i Amfilohije Radović (!?)... To bi bilo nalik trasmormaciji iz punog u mlad mjesec, ili obratno, whatever... Razumijem da je ovdje zavladala kolektivna omamljenost (neka vrsta LSD efekta) pa se fanatično vjeruje da bi to značilo za Crnu Goru nekakvo svanuće?...E kukala nam majka...
    Loše ti je poređenje . Evolucija koju treba da pokrenu ljudi (?!) koje si pomenuo je ravna transformaciji izgladnjelog vuka, koji se našao u stadu ovaca, u vegetarijanca. Očekivanje da vuk zajedno s ovcama počne pasti travu je malo prećeran optimizam, zar ne? Ali, ko voli nek izvoli.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Pa daj da vidimo pogled iz ugla Dana, Vijesti i Monitora na tu stvar. Ja ne mogu da nadjem.. A i u ovom clanku su dali izjave uglavnom oni koji nisu potpisali, ali izjava najzvucnijih "potpisnika" nema. Po ovome su onda otac i sin Brkovici u povelikoj zavadi po nacionalnim shvatanjima.. hm....

Kako argumentovano potvrditi ko je autor tog dokumenta koji ocigledno jeste bio plasiran medju odredjene intelektualne krugove?
    Zapitaj se zašto nemaš pogled iz ugla Dana, Vijesti i Monitora na, recimo, i ovu stvar: http://www.pobjeda.me/2012/03/23/hrvatski-nacional-se-ogradio-od-svog-pisanja-o-%E2%80%9Eduvanskoj-mafiji%E2%80%9C-priznanje-desetogodisnje-kampanje-lazi

Itd, itd.

Pobjeda=Vijseti=Dan=Monitor=MRAK.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Da se nijesi javio, vjerovatno ne bih ni ja. Izlagati svoje mišljenje je postalo rizično na forumu jer će te proglasit za plaćenika. Crno-bijelo shvatanje onih kojeg su već prevarili oni za koje je ranije glasao, sada imaju nove idole i opet su u pravu isto kao ranije (?!). O pranoji je sve fino napisao naš dragi kolega Jal Cargo na topicu o Pravednoj Crnoj Gori
    http://www.forum.cdm.me/showthread.p...02#post2973302
    hahahaha pa ako obratite paznju ko vristi na legitimni izbor 33 clana foruma -tj. zbog ignorisanja ovih izbora... Vecina je onih koji imaju licni profitni interes jer su "lisice bez repa", i kao takvi glasaci ovog sto je ponudjeno - zalosni i bijesni sto se nece u njihovo "blato" i zavisnost- spremni na svasta, a kamoli na optuzivanje tog tipa. Nema to veze - gledanje crno-bijelo, gledaju samo euro u boji.
    Sitni -ce.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ne kazem da ima veze al ne mora to da se krije, koja je vjerovatnoca da su u predratnom Niksicu bile familije Djukanovica koje medjusobno nisu rod? Vrlo mala rekao bih.
    Izgleda da si tanak sa istorijom crnogorskom pa pogledaj

Đukanović, kod Plava su od Bakočevića iz Kuča; Balabanima (Zeta); u Podgorici iz Gornje Zete; Mačuge (Crmnica); Bjelice i Đinovići (Cetinje), istorodni, od njih su u Podgorici; Kućište (Krajište) u Cucama (Cetinje), ogranak Ivanovića, potomci kneza Šćepana (ranije Zvicer), od njih su u: Risnu; Nikšiću, područno u Lukovu, Rudinama i Velimlju, prije bili u Zupcima (Trebinje) pa se jedni odselili u Srbiju, a neki u SAD; Gađi (Rijeka Crnojevića), iz Komana; Kuta (Čevsko Polje) i Podždrijelo (Zaljut) u Čevu (Cetinje), ranije: Ivanović, potomci kneza Ivana Ozrova. Od njih su u Cetinju, Grlici (Danilovgrad), Breznama i Ivanovićima (Piva), ranije: Ivanovićsa Čeva, a ovdje kao: Durutović, kao i oni u Brezoviku i Ivanje (Nikšić), kao: Đukanović, Bubrežak (Nikšić), Mratinje (Piva), grana Branilovića, od kojih su: Topalović, Sočice, Gojković, vidi: Brajković i Orlović; Ledenice i Dragalj (Risan); Kostajnik (Valjevo - Srbija) iz Pive
    Đukanovići (Ivanovići), bratstvo u Podaždrijelu
    Đukanovići, bratstvo na Čevu
    Đukanovići, bratstvo u Križevu Dolu
    "Đukanović", bratstvo u Sotonićima

Sve rod rodjeni Bio to predratni ili poratni Niksić većina tih porodica je naseljena za vrijeme Knjaza Danila pa se nije moglo promijeniti.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

vidio sam to još juče na onom sajtu sa prezimenima, ne kažem da je 100% nemoguće samo da je jako mala vjerovatnoća da ne budu rod ti "područni" Nikšićani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E jbga,ako bi uzimali samo one cinjenice koje su dokazane ovakvih tema ne bi ni bilo. Znamo ko je autor ovoga (hint za onog momka koji je ovdje "to help" ali i da revidira stavove -> redni broj 1. na listi potpisa) istom logikom kojom znamo ko upisuje one pokojnike u biracki spisak.
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pa daj da vidimo pogled iz ugla Dana, Vijesti i Monitora na tu stvar. Ja ne mogu da nadjem..
    Nemam kompjuter pa ne mogu ni ja.
    S'obzirom da je u pitanju informacija praćena izrazito pristrasnim tekstom ne sumljam u dotičnu posebno ako se niko od potpisnika nije potrudio da demantuje
    Mada mi liči na zastrašivanje građana od strane SDPS-a od srpskog bauka ne bi li uplašeni pohrili u zagrljaj čuvara Crne Gore kakvim se DPS predstavlja
    Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 02-10-12 at 00:51.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Lucianeddu View Post
    e pa nek ovo objasni neko na logican nacin a da to ne podrazumijeva da je Pedja (tkz. pazi ledja) Milov igrac - razbijac.
    Presa je u DF da ih rasturi. I neka je, nisu ni zasluzili bolje kad su ga doveli.
    Cus protiv ulaska u NATO. Lukasenko rulz
    Greška, Lucianeddu. Peđa Bulatović, ili kao ga Jal zove "Pepa" govori upravo ono što njegovi glasači žele da čuju. Među glasačima DF-a broj pristalica ulaska u NAto je na nivou statističke greške. To što je PZP deklarativno za ulazak je jedna šarena laža. PZP bi sve napravio kako Crna Gora ne bi ušla u NATO i ni slučajno ne bi to izglasali u parlamentu kako bi, u slučaju neuspjeha na referendumu, optužio vlast kako nije dobro objasnila građanima prednosti. Kad je zajedno sa ostalim prosrpskim strankama ucjenjivao vlast za izjednačavanje crnogorskog i srpskog jezika po cijenu nedobijanja datuma za početak pregovora sa EU, a onda pokušao da to isto ponovi kasnije pregovorima sa vlašću i ucjenjivanjem (Uvođenje srpskog kao drugog službenog jezika, uvođenje srpske trobojke kao narodne zastave i sakaćenje himne), možeš mislit što bi kasnije bilo za NATO. PzP Frontu služi, kako sam ranije pisao, kao neko ko će praviti privid koalicije i amortizovati stavove Nove srpske demokratije. Onako, sve u kumbulj da niko ne primijeti. Nema preostalih njihovih glasača koji su za ulazak u Nato. O ostatku Fronta (a to je ogromna većina) da i ne govorimo. Peđa Bulatović govori "Kosovo je Srbija" i "Ne u NATO". To su ziceri 1/1. Na njihovu ciljnu grupu tu nema greške.

To što ti, kao i ja, imaš stav da ulazak u NATO apsolutno nema alternativu ne treba miješati sa glasačima DF-a. Dovoljno je vidjeti poll i ko će glasati za DF. Ima li tu jednog ko je za ulazak CG u NATO?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    kako možeš biti siguran? Teško u CG naći dvojicu različitog prezimena da nisu u krvnom srodstvu (ako deseto koljeno računamo u to) a ne istog
    Priznaj da si imao jaku želju da povjeruješ u tu priču? Imaš i previše negativnih stvari vezanih za čika Lomyja tako da ne treba dodavati onoga čega nema bez obzira na želju.

Što se tiče prezimena, konkretno moje (čuveno junačko prezime Amnesiac ). Iznenadio bi se koliko mala razdaljina a da nemam ama baš nikakve krvne veze sa svojim prezimenjacima.

Nadam se da ovo neće biti protumačeno kao odbrana lika i djela Mila Đukanovića, mada se ne bih ni najmanje začudio.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Milo stvorio Perovica!?

Odakle ti to sad? Perovic je kao prvo stariji od Mila, obrazovaniji od Mila. Samo im biografije uporedi i ujest ces sebe za jezik zbog ove izjave. Osim toga, Perovic je bio za Crnu Goru dok je Milo jurisa na Dubrovnik, zbog toga ga je ovaj i prozva "antiratnim profiterom" (biser godine).
    Vara li mene sjećanje ili je sestra g. Perovića bila U SITUACIJI (BAŠ, BAŠ BILA ! ) da dijeli kredite sa stranim parama kako je htjela....ona i njena zamjenica ujutru, uz kafu, podojele par meleona "na sefte"...to je bilo dozvoljeno, zato što je mnogo, mnogo ljudi našlo svoj interes u tome, ALI TO NE ČINI BOLJOM POMENUTE DIREKTORKE, A TEŠKO BI ME BILO UBIJEDITI DA BAŠ NIŠTA NIJE BILO I ZA BRATA( brat je brat i mora se pomoć, bar u CGC! ...ja to zaista mislim i vjerovatno ni ja ne bi bio "iznad" tog iskušenja, ALI BIH IMAO MJERE!!!!!!!!!). A od tog vremena su i kupovine udjela i akcija raznih AD i DOO i MNE, pa i sticanje statusa € milionera u roku od godine ili manje. TU NEMA INTELEKTUALNE ZASLUGE NITI PAMETI, NITI TALENTA ZA BIZNIS, NEGO SE RADI O KLASIČNOM NEPOTIZNU!

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Priznaj da si imao jaku želju da povjeruješ u tu priču? Imaš i previše negativnih stvari vezanih za čika Lomyja tako da ne treba dodavati onoga čega nema bez obzira na želju.

Što se tiče prezimena, konkretno moje (čuveno junačko prezime Amnesiac ). Iznenadio bi se koliko mala razdaljina a da nemam ama baš nikakve krvne veze sa svojim prezimenjacima.
    irelevantno mi je potpuno, nemam nista od toga ni da jesu ni da nisu rod i moje prve komsije su prezimenjaci pa smo tek mozda tamo deseto koljeno, ali prije 70ak godina preseljenja od 500+ km nisu bas bila uobicajena...

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

a jesam li ja sto propustio u vezi te relacije otac-sin kod Brkovica, pa im se ovako drasticno razlikuju identitetski stavovi?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Nadam se da ovo neće biti protumačeno kao odbrana lika i djela Mila Đukanovića, mada se ne bih ni najmanje začudio.
    Ne brini, na kraju će ti svi oni oprostiti što su te tukli. Naš narod ( i naročito forumaši ) je u stvari dobar, samo se ponekad zaborave kad se kakvi đao usudi da što drugačije konata od njih.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

ajde, ucvijeljene tetke

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

bice izbori veoma zanimljivi vec vidim zahutkava se ovdje kao i po kampanjama.
    primjetno je da je vladajuci sloj poceo agresivniju kampanju nego inace sto znaci da su malo popustili ove izbore i da im fali par procenata glasova pa su stegli obrucove oko obicnog naroda.
    a tom narodu nikad teze za odluciti se za koga glasati.
    DPSDP mislim da je vrijeme da se nesto mjenja , dokle vise

pro srpski blok ili ti DF - uzas blagi. cetnice stranke potpomognuti jednim pokusajem od politicara. retorika ista i dokle god oni pricaju o promjenama zastave, grba himna i jezika do tada ce DPS vladati. ja sam se borio za ovu zemlju previse dugo da bi sada opet oni pokusavali da je vrate u srpske skute, tako da kod crnogorca oni nece proci. verbalno jesu za evropu ali ce biti kao u Srbiji, necemo zuriti tamo ili ti neka evropa dodje nama.
    ako misle ikada da urade nesto na nekim izborima moraju prvo priznati drzavu u koju zive pa onda ocekivati da narod te drzave glasa za njih.

SNP - oni imaju malo manje radikalniji stav ali nikako da se otarase tog nacionalnog srbina u sebi. mislim da mogu da ih donekle razumijem posto bi izgubili dobar dio glasaca ali mozda bi im se to i vratilo kad bi postali gradjanska partija a ne srpska narodna partija. opet kao i kod DF dzabe vam prica o ekonomiji koje malo ima kada bi ste mjenjali nesto sto se vise mjenjati nece. oni bar priznaju da smo nezavisni i da je to fakat, pomirili se sa time.

Pozitivna je nesto malo kao pozitivnije sto se desilo ove izbore, da nema njih DPS bi ovo lagano dobio, ovako se znoje malo. najveci dio kolaca ce im oni otkinuti.
    jedino mi je zao sto ce imati previse mali broj procenata glasova pa ne znam koliko ce uticati na bilo sta .

jel ono MAJA rece
    Niko obrazovan, zdravstveno normalan i nezavistan ne bi glasao za ovo sto je ponudjeno.
    Mislim da se tu mi "apstinenti" i oni koji ce da glasaju za ponudjeno razlikujemo drasticno, i po obrazovnim, kulturoloskim i etickim normama

pa vama apstinentima svaka cast, ostavljate nenormalnima, neobrazovanima i zavisnicima da odlucuju ko ce da vodi zemlju u kojoj zivimo a poslije se cudite zasto je to ovako kako jeste.
    da ste obrazovani ne bi to radili.
    ja imam osjecaj da Pozitivci mole boga da ne budu oni onaj tas na vagi koji ce da odlucuje o sastavu vlade.
    ako odluce DPS , opet ce isto biti. nece se pitati nista, dobice ministarstvo za vanredne situacije , 4 potpresjednika vlade kao i 5 zamjenika zamjenka ministra.
    poslije 4 godisnjeg mandata raspasce se i nikad se vise nece cuti za njih.
    ako krenu sa DF , sa tu reci. vjecita borba oko zastave i ostalih detalja kojih se kadic nece tako lako odreci.
    iskreno ja ne bi volio da sam u njihovoj kozi tada jer ce nesto morati odluciti, opet je narod glasao za njih . ne mogu biti oni intelektualci i ostala druzina koja pusta druge da odlucuju o njihovoj sudbini.
    Last edited by lepetanac; 02-10-12 at 02:13.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Bilo bi mi iznenađenje da osvojimo manje od 42, a sigurno ćemo osvojiti 41, mada očekujem 43, pa zajedno sa glasovima naših koalicionih partnera, koji se sada takmiče izdvojeno, 48 ...", rekao je Marović.

sta reci sem legenda
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Greška, Lucianeddu. Peđa Bulatović, ili kao ga Jal zove "Pepa" govori upravo ono što njegovi glasači žele da čuju. Među glasačima DF-a broj pristalica ulaska u NAto je na nivou statističke greške. To što je PZP deklarativno za ulazak je jedna šarena laža. PZP bi sve napravio kako Crna Gora ne bi ušla u NATO i ni slučajno ne bi to izglasali u parlamentu kako bi, u slučaju neuspjeha na referendumu, optužio vlast kako nije dobro objasnila građanima prednosti. Kad je zajedno sa ostalim prosrpskim strankama ucjenjivao vlast za izjednačavanje crnogorskog i srpskog jezika po cijenu nedobijanja datuma za početak pregovora sa EU, a onda pokušao da to isto ponovi kasnije pregovorima sa vlašću i ucjenjivanjem (Uvođenje srpskog kao drugog službenog jezika, uvođenje srpske trobojke kao narodne zastave i sakaćenje himne), možeš mislit što bi kasnije bilo za NATO. PzP Frontu služi, kako sam ranije pisao, kao neko ko će praviti privid koalicije i amortizovati stavove Nove srpske demokratije. Onako, sve u kumbulj da niko ne primijeti. Nema preostalih njihovih glasača koji su za ulazak u Nato. O ostatku Fronta (a to je ogromna većina) da i ne govorimo. Peđa Bulatović govori "Kosovo je Srbija" i "Ne u NATO". To su ziceri 1/1. Na njihovu ciljnu grupu tu nema greške.

To što ti, kao i ja, imaš stav da ulazak u NATO apsolutno nema alternativu ne treba miješati sa glasačima DF-a. Dovoljno je vidjeti poll i ko će glasati za DF. Ima li tu jednog ko je za ulazak CG u NATO?
    Bas tako, Pepa ili Pepa Borov (inace, nadimak pod kojim ga poznajemo u Kolasinu, i nije pogrdan) se obraca ciljnoj grupi, i nije slucajno sto je upravo njemu zapao taj zadatak - Milic je ovih dana svoj repertoar obogatio agresivnom retorikom cije su teme Nato i Kosovo, a u "reformisanom" frontu ionako niko, osim dva prebjega iz SNP, nema muda da pokvari blistav scenski performans eksplicitno iznoseci programske ciljeve.

Mislim da do pocetka izbora postoji veliki rizik da Milic i Bulatovic, dvojica veterana, u drustvu mladog lava Knezevica junacki poginu nedje na Cakoru, dok budu pripremali diverzantske akcije protiv kosovskih bezbjedonosnih snaga, noseci trobojku u zubima i sporazumijevajuci se na cistom srpskom jeziku, bez upotrebe dva vrazija slova. Taman kao i '99., kad je Pepa minimum dvaput poginuo u regionu skupstinske sale, na jednoj visoravni blizu mikrofona, a jednom cak bio ozbiljno ranjen u predjelu jogurta, kojeg je u skupstinskom restoranu pogodila slucajno zalutala kifla Velizara Kaludjerovica.

________
    Last edited by Jal Cargo; 02-10-12 at 02:41.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    jel ono MAJA rece
    Niko obrazovan, zdravstveno normalan i nezavistan ne bi glasao za ovo sto je ponudjeno.
    Mislim da se tu mi "apstinenti" i oni koji ce da glasaju za ponudjeno razlikujemo drasticno, i po obrazovnim, kulturoloskim i etickim normama
    pa vama apstinentima svaka cast, ostavljate nenormalnima, neobrazovanima i zavisnicima da odlucuju ko ce da vodi zemlju u kojoj zivimo a poslije se cudite zasto je to ovako kako jeste.
    da ste obrazovani ne bi to radili.
    Moja poruka je upucena onima koji su provristali od bijesa zbog legitimnog stava nas glasaca koji cemo da iscooliramo ovaj pozorisni izbor na pol. sceni. Ako i Vi imate slicne porive kao i navedeni, onda...Isto.
    Kao sto su oni i Vi sebi dali za pravo da pokusate da optuzujete nas jer nismo ni zavisni od pol. partija, ni lakovjerni, ni pohlepni, ni idioti koji vjeruju u sarene laze i ovu glupavu igru kvazi procjene gorih od gorih a svi ste samo tu zbog licnih interesa koje ocekujete.. Kao Vas briga za buducnost CG, a ovamo aktivisti, zavisnici, korisnici budzeta, partija, deraca CG budzeta.. Ma hajte molim Vas.. To za malu djecu i teen forum.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ja razumijem ljude koji su nešto iskoristili od dps-a pa imaju, dobro im je, zadovoljni su, snašli se itd. Ali ljudi sa 150-200 EUR mjesečno koji padaju na priču da će četnici da nam uzmu državu... :chargrined:
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Milic je poceo sa malo zescom retorikom zadnjih dana, valjda je osjetio da su neprimjetni. Djukanovic nastavlja sa ulicarskim recnikom, Pozitivna i DF iznenadjujuce dobri.

Sto se mene tice, win win ce proci izbori. Daj Boze da DJukanovic padne. Ali ako pobijedi, bice opet dobro. EU prazna prica se arhivira i trazice se neki drugi saveznici.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Đe standarda životnog nema, ljudi se bave visokom politikom. Prosječan Njemac možda zna kako mu izgleda kancelar, za sve ostale bi morao google da upali. Kad narod razmišlja o tome kakva kola da kupi, đe na ljetovanje da pođe, đe na zimovanje, đe đecu da pošalje na put, đe bolji stan da kupi - nema vremena da razmišlja o tome šta radi šetač psa pomoćnika sekretara mjesne zajednice. Kad svega fali, a nema se ni ideje ni mogućnosti kako da se domogne života iole dostojnog čovjeka, prst u nekoga mora da se uperi. A i lako se manipuliše smjerom u kojem prst treba da pokazuje. Lako se mrzi onaj za koga se misli da je odgovoran za takvo stanje. Nažalost, zadojeni narod nije sposoban da sagleda ko je kriv. Inače bi davno zaboravili kako se zovu svi proleteri i vlasti i opozicije.

P.S. Naravno da sestra pomaže brata, pogotovo u CG. Pitajte Anu...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a jesam li ja sto propustio u vezi te relacije otac-sin kod Brkovica, pa im se ovako drasticno razlikuju identitetski stavovi?
    Stariji vec unazad dosta godina jasno podrzava Prvu familiju a posebno Krivokapica kolko me pamcenje sluzi, dok je mladji kljucni igrac Druge familije. Tako da ne znam kolko je to drasticna razlika.
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Samo pozitivno ljudi, samo pozitivno.

Page 27 of 64 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)