Taman sam htio da otvorim temu
Nikad jača ABA liga. Budućnost na startu u Morači protiv favorita za osvajanje (po kladionicama) - Cedevite. Ulaz je slobodan, pa mislim da bi bio red da se napuni dvorana
Evo rostera Budućnosti za ovu sezonu:
S tim što su Đukanović, Radović i Nikolić dobili korpuPo meni, još kvalitetniji sastav nego li prošle sezone, ali vidjećemo kako je Dejo posložio kockice. Od Bosta očekujem mnogo, ovaj Bugarin mi je potpuna nepoznanica, Lee-ja sam gledao u par utakmica za reprezentaciju- odlična zamjena za Dubljevića, skočniji od njega, pokretljiviji, ima vrlo meku ruku; Bunić i Strahinja su imali odličnu prošlu sezonu i ako je ponove u Budućnosti, ja ću biti zadovoljan
Inače, mislim da će Partizan da osvoji.

Reply With Quote
Po meni, još kvalitetniji sastav nego li prošle sezone, ali vidjećemo kako je Dejo posložio kockice. Od Bosta očekujem mnogo, ovaj Bugarin mi je potpuna nepoznanica, Lee-ja sam gledao u par utakmica za reprezentaciju- odlična zamjena za Dubljevića, skočniji od njega, pokretljiviji, ima vrlo meku ruku; Bunić i Strahinja su imali odličnu prošlu sezonu i ako je ponove u Budućnosti, ja ću biti zadovoljan 

Bookmarks