View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 22 of 64 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast
Results 526 to 550 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Pa daj onda da moga Aleksu postavimo na celo neke nove partije. Za svoje dvije godine zivota nije stiga da zgrijesi toliko da ne bi Crnogorci ponosni, junacki, sto su nosili kosijere umjesto maceva, mogli da ga prihvate za vodju
    Podsjeti me na onaj vic kad se familija divi malisanu svom dok kaki na tutu. Pa majka veli: moj mali ce bit doktor, praaavi. A otac: nece bogome no advokat! A djed ce: E nece, no politicar. Vidite kako samo sere, a sve nas u ovi gleda
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Koliko price i price u ovih mjesec dana o tome ko finansira Pozitivnu i DF... Medijski tajkuni, strani okupatori, ratni profiteri,...

Ko finansira DPS?

Ja ne znam. Da nijesu sitne donacije od po 1e od simpatizera?
    Misterija.

Što se hapšanje koja sam pomenuo to sam pomenuo u kontekstu da institucije sistema počnu da rade, a kada počnu da rade svakome ko razmišlja jasan je scenario. Da ponovim, država kao institucija, a ne kao ime (ma kakvo)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Ja imam prijatelja koji isto poput El Re-a napada Pozitivnu i Miska Perovica....
    AD,
    ne napadam ja Miška Perovića i Pozitivnu za Božje ime... Tebi hvala na korektnosti, no to nije smisao mojih postova. Taman posla! Sve što želim jeste da palim svjetlo u ovom našem smrdljivom brlogu, dok jedan broj prisutnih ko nezdrav salijeće svakog ko zaiskri šibicu ne bi li mu istu utulio prije nego se plamen primi i svjetlost i na trenutak prospe.

Ja sam lidera i funkcionere Pozitivne (a i DF-a) ishvalio za način kako vode kampanju, ni da su mi iz kuće. Rekao sam da sebe često uhvatim da bih u trenucima slabosti dao glas Pozitivnoj. Dakle, ja sve prisutne razumijem i neću zamjeriti bilo kom ukoliko ih glasa. Sve je to ljudski...
    Prosto, ja nemam kratko pamćenje ko pojedini, ne mogu da začepim nos, žmurim i za nešto što podobro smrdi kažem "Bože, ljudi, kako ovo lijepo miriše!"... Oni koji mogu - zaslužuju takve.

Meni je zapravo svakog dana sve više žalije Slavka Perovića i sve više osjećam stid pred tim čovjekom. Kako vrijeme prolazi sve mi se više čini da je on bio u pravu svo vrijeme (pa i 2001.), a ne ja. Sve češće me uhvati žal što po završenom školovanju nijesam uzeo pasoš u šake i otišao odavde.
    Svaki narod zaslužuje vlast koju ima. Ova ekipa što jeste i ova što bi to htjela biti, mjerilo su ovog naroda. Na žalost, kako starim sve više se ne razumijemo. Slavko je to riješio tako što je odlučio trajno napustiti Crnu Goru. Kao što rekoh, iz dana u dan sve ga više razumijem... I ta me spoznaja tog sve manjeg strpljenja da sačekam da neki drugi shvate i vide očigledne stvari, vodi laganom otuđenju od naroda u kom sam ponikao, jer u istom definitivno ima nešto autodestruktivno, mazohističko i melodramski azijatsko. Ta spoznaja i surovost slike i istine koju ću očigleno morati da prihvatim, me sve sve više iskreno plaši...

Eto, to je sve...
    Last edited by El Re; 30-09-12 at 19:43.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Nije da te ne razumijem El Re ali neki od nas traze promjene, ocemo drugaciju Crnu Goru i jedini civilizovani nacin jeste preko izbora.
    Znam da je tesko i znam da se posle izbora uvjek razocaram i pozelim isto sto i ti rece, al se pred izbore uvjek nadam. Jesam li ''ovca'' kako me Maja okarakterisa u fresko datoj negativnoj reputaciji vjerovatno da jesam ali znam da nikad nisam dao glas ovoj vlasti sto se opet moze proglasit za nevidjenu glupost ukoliko razmisljamo samo guzicom.
    Last edited by autodijagnostika; 30-09-12 at 19:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    AD,
    ne napadam ja Miška Perovića i Pozitivnu za Božje ime... Tebi hvala na korektnosti, no to nije smisao mojih postova. Taman posla! Sve što želim jeste da palim svjetlo u ovom našem smrdljivom brlogu, dok jedan broj prisutnih ko nezdrav salijeće svakog ko zaiskri šibicu ne li mu istu utulio prije nego se plamen primi i svjetlost i na trenutak prospe.

Ja sam lidera i funkcionere Pozitivne (a i DF-a) ishvalio za način kako vode kampanju, ni da su mi iz kuće. Rekao sam da sebe često uhvatim da bih u trenucima slabosti dao glas Pozitivnoj. Dakle, ja sve prisutne razumijem i neću zamjeriti bilo kom ukoliko ih glasa. Sve je to ljudski...
    Prosto, ja nemam kratko pamćenje ko pojedini, ne mogu da začepim nos, žmurim i za nešto što podobro smrdi kažem "Bože, ljudi, kako ovo lijepo miriše!"... Oni koji mogu - zaslužuju takve.

Meni je zapravo svakog dana sve više žalije Slavka Perovića i sve više osjećam stid pred tim čovjekom. Kako vrijeme prolazi sve mi se više čini da je on bio u pravu svo vrijeme (pa i 2001.), a ne ja. Sve češće me uhvati žal što po završenom školovanju nijesam uzeo pasoš u šake i otišao odavde.
    Svaki narod zaslužuje vlast koju ima. Ova ekipa što jeste i ova što bi to htjela biti, mjerilo su ovog naroda. Na žalost, kako starim sve više se ne razumijemo. Slavko je to riješio tako što je odlučio trajno napustiti Crnu Goru. Kao što rekoh, iz dana u dan sve ga više razumijem... I ta me spoznaja tog sve manjeg strpljenja da sačekam da neki drugi shvate i vide očigledne stvari, vodi laganom otuđenju od naroda u kom sam ponikao, jer u istom definitivno ima nešto autodestruktivno, mazohističko i melodramski azijatsko. Ta spoznaja i surovost slike i istine koju ću očigleno morati da prihvatim, me sve sve više iskreno plaši...

Eto, to je sve...

Uhhhh...na svidja mi se 99% podudarnost stavova dvojice koji se nikada nisu ni upoznali : ( ...jednostavno nije dobra za procjene šansi ovih omladinaca....NIJE NIKAKO!

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Aktivisti Pozitivne očistili trim stazu na Zlatici
    30. septembar 2012.
    Članovi Pozitivne Crne Gore razgovarali su danas sa građanima Zlatice, prezentujući im misiju i program u park-šumi, saopšteno je Portalu Analitika.
    “Takođe, ovo je bila prilika da aktivisti očiste trim stazu od nagomilanog smeća i otpada, i tako daju doprinos ekološkoj svijesti građana Zlatice i Podgorice. Ovom akcijom željeli smo da pokažemo da imamo razvijenu ekološku svijest i da smo kao stranka svjesni koliko je briga o prirodnoj okolini važna za našu državu”, kazao je Predrag Nikolić, član Koordinacionog tima Podgorice.
    Ocijenio je da je dobro zamišljen projekat park-šume na Zlatici, koja je trebalo da predstavlja zelenu oazu za građane Podgorice, nemarom i zapostavljenošću od strane lokalne uprave, pretvoren u svoju suprotnos.
    “Ovakve lokacije, koje su od velikog značaja kao rijetke zelene površine u Glavnom gradu, a kojima se ne posvećuje dužna pažnja niti redovito održavanje, zahtijevaju posebnu pažnju svih Podgoričana, ali i lokalnih institucija”, zaključio je Nikolić.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Poštovani prijatelju,... to "možda" nije dovoljno dobro. Po toj logici "možda" bi mogli reći i da ih "možda" finansira DPS. Jesi li makar na trenutak pomislio i na to??..Ali zašto previše nagađati. U svakoj uređenoj zemlji (a ti živiš u jednoj od najuređenijih) pitanje finansiranja nije nešto o čemu partije puštaju da birači nagađaju. Naprotiv, transparentnost finansiranja je tolika da cent ne može ući ukoliko mu se prije toga ne utvrdi porijeklo i o tome se OBAVEZNO vodi evidencija koja je javna i kao takva dostupna svim građanima. Zato se to i zove transparentnost, i dok god se tome ne naučimo imaćemo ovakva špekulisanja i čekaćemo pred avlijama Evropske Unije.
    Pajović je sasvim svjestan štete koju trpi zBog raširenog uvjerenja javnosti da ih je formirao i finansira M.Perović. Pa ipak, nikada nije ni pomislio to demantovati i reći da to nije istina i da Perović nije finansijer. Zna Pajović da se u CG svaka tajna (sa)zna i ne želi da izjavi nešto čime bi se, kad se utvrdi da je lagao, nepovratno kompromitovao. Zato je odabrao da samo odgovori kako "Pozitivnu finansiraju dobrovoljnim prilozima birača"... SAPIENTI SAT (Pametnome dosta, što bi rekli stari Latini)...
    M. Perović je napravio otklon od M.Đ. (koji ga je i stvorio) isto kao što je M.Đ. svojevremeno napravio otklon od S.M.(koji ga je i stvorio). Ako je CG tada izabrala manje zlo ne vidim zašto ne bi i sada, štonobisereklo istorija se ponavlja.

I da se razumijemo znaš dobro koliko "cijenim" M.P. ali ako hoćemo evoluciju a ne revoluciju onda je ovo logičan put.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma Misko Perovic je najveci problem CG danas. Kad njega rijesimo, onda cemo smijenit vlast. Zvuci poznato ?

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,458
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Pa daj onda da moga Aleksu postavimo na celo neke nove partije. Za svoje dvije godine zivota nije stiga da zgrijesi toliko da ne bi Crnogorci ponosni, junacki, sto su nosili kosijere umjesto maceva, mogli da ga prihvate za vodju
    Ako nema članksku kartu ne može. Takva su pravila.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Reče g. Djukanović da su g. Perovića prevozili u gepeku 1999.godine, u strahu od bombardovnja. Pa dugo se i čuvala ta pikenterija, obzirom na područje u kojem živimo.
    Nisam znao da gepek štiti od gelera
    AD,
    ne napadam ja Miška Perovića i Pozitivnu za Božje ime... Tebi hvala na korektnosti, no to nije smisao mojih postova. Taman posla! Sve što želim jeste da palim svjetlo u ovom našem smrdljivom brlogu, dok jedan broj prisutnih ko nezdrav salijeće svakog ko zaiskri šibicu ne bi li mu istu utulio prije nego se plamen primi i svjetlost i na trenutak prospe.

Ako može jedno lično pitanje
    Čitajući tvoje fantastične postove primjetio sam da od postojećih igrača na političkoj sceni Crne Gore ne cijeniš nikog.
    Jedini političar kojeg cijeniš je "pokojni" Slavko Perović kojem vječno hvala i vječna slava za sve što je uradio(mada se u zadnje vrijeme pogubio i zvuči kao teoretičar zavjere).
    S'obzirom na sve ovo živo me interesuje koga si izabrao
    Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 30-09-12 at 21:04.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Nisam znao da gepek štiti od gelera

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Djukanoviceve rijeci ne smijemo dovoditi u pitanje, sve sto on kaze je istina i samo istina! Vracam se u gepek, mozda ce neko udariti na nas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Propaganda protiv Miska Perovica je ostavila trajne posledice na RACIJONALNO razmisljanje bez predrasuda,
    da ispricam dogadjaj 1997, izvor pouzdan,
    sastanak Milo, Rocko na jednoj strani stola,
    Misko na drugoj, Rocko sa masnim osmjehom nudi Miska da sjede do Gospodara, Misko se zahvali na ponudi i istu odbije, Milov komentar,
    vidis li Rocko, on ceka da mi predjemo na njegovu bandu.
    Drugi dozivljaj, na obali Sitnice u restoranu, antena m, mene i familiju vodi na rucak, pozovemo Miska na 40 stepeni celdjusovih, Misko ispituje studente i nema vremena za ruckove i odmaranje. Objavio je listu osnivaca i donatora Monitora, ima je umrijet od srca i stresa, i bio bez zdravlja, novca i bez podrske, da nije bilo Gospodina Rakcevica da pomogne finasijski, veliki je znak pitanja, dali bi prezivio.
    U fajtu verbalom sa Gosp. Redzicem, optuzuje Miska za 300 000 eura, na moju primjedu, jeli mu od djeda ostala ta svota, Gosp.Redzic me upozorava , da mu djeda ne diram, da se radi o akcijama, o cemu ja POJMA NEMAM.
    Toliko o Misku, o Medu svi znate kakva je ujdurma i drvlje i kamenje natovareno na njegovo rame, oni sto su opremali ZEMUNCE sa pasosima, Meda optuzuju za saradnju sa ZEMUNCIMA.
    Doprinos na prvom mjestu SLAVKA, koji je najblizi PRAVOJ ISTINI o nama samima, a i Miskova koji je mudro povlacio poteze, iz pozadine i nikad radikalno nije napadao ni Ruse ni Jamere, ima sigurno podrsku RACIONALNIH SVJETSKIH MOCNIKA, a samo oni koji ne zale da vide zasluge i Miskove i Medove, da se GRADJANI oslobadjaju straha.

O finasiranju DEMOKRATSKIH POKRETA, samo u Dansku ima na hiljade ZADUZBINA I FONDOVA, dje se immovina poslije smrti ostavlja kao donacija za ocuvanje prirode, odrzivi razvoj, ekologiju, a iskustvo vodjenja nevladine organizacije od sedam godina kao direktor, ne treba podcijenit.

Nikad se nijesam bahcao sa tim stvarima, ali me advokat savjetova da STARTUJEM sa povezivanjem sa nasim NVOima, da on moze garantovat milionske svote, zbog rizika, da prodjem kao Misko i Medo, ja sam odbio ponudu, jer je i advokat uzima proviziju, to bi sjutra mene pripisali da sam ukra, jer NAMA NIJE STO JE NAMA LOSE, NO NAS BOLI STO JE MISKU I MEDU BOLJE, to im nasa ucmala provincija nikad nece oprostit niti zaboravit.

E sad ce neki od VAS, sigurno biti iznenadjeni, da Bonea, El Rea, Maju, Harija i mnoge druge cijenim i mogu komotno reci volim, bez obzira sto nema saglasnosti po ovom pitanju,
    i sto ja vidim i cijenim Gosp. Lekica sa kojim sam kratko na feriju za Ankonu, raspravio greske 1999, na RAI televiziji i shvatio sto znaci profesija i obaveze da branite ZLO, kad vas placa i kad nije vrijeme za podnosenje ostavke u krizi, a rece Ratko Knezevic, da samo on i Lekic su bili suverenisti iz VLADE M.Dj.

Pajovica i POZITIVNE gledam kao PROLJECNE SUNCE,
    koji su sve PARTIJE I POKRETE,
    a boguMi i pojedince,
    sokirali i unakazili, jer demostriraju POLITICKU KULTURU,
    a ne kao Milic na Peljev Brijeg, dje ispljuva publiku u prvom redu sa govornice u stilu Staljina i Hitlera,
    se coJeK zajapurio, kao da su mu srusili onaj sprat u Budvi, koji je bez GRADJEVINSKE DOZVOLE PODIGA I KRSIO ZAKON, i on obecava, da ce SPROVESTI ZAKON; DA CE SVE BITI PO ZAKONU.

Srdacan pozdrav i istomisljenicima i oponentima,
    radujem se 15, kad ZASIJA STELA NOVA, KAO ONDA PZP IZNAD CGe, nagam se da Pajovic ovu nece brzo POMRACIT KAO MEDO SVOJU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Vele,vele

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Propaganda protiv Miska Perovica je ostavila trajne posledice na RACIJONALNO razmisljanje bez predrasuda,
    da ispricam dogadjaj 1997, izvor pouzdan,
    sastanak Milo, Rocko na jednoj strani stola,
    Misko na drugoj, Rocko sa masnim osmjehom nudi Miska da sjede do Gospodara, Misko se zahvali na ponudi i istu odbije, Milov komentar,
    vidis li Rocko, on ceka da mi predjemo na njegovu bandu.
    Drugi dozivljaj, na obali Sitnice u restoranu, antena m, mene i familiju vodi na rucak, pozovemo Miska na 40 stepeni celdjusovih, Misko ispituje studente i nema vremena za ruckove i odmaranje. Objavio je listu osnivaca i donatora Monitora, ima je umrijet od srca i stresa, i bio bez zdravlja, novca i bez podrske, da nije bilo Gospodina Rakcevica da pomogne finasijski, veliki je znak pitanja, dali bi prezivio.
    U fajtu verbalom sa Gosp. Redzicem, optuzuje Miska za 300 000 eura, na moju primjedu, jeli mu od djeda ostala ta svota, Gosp.Redzic me upozorava , da mu djeda ne diram, da se radi o akcijama, o cemu ja POJMA NEMAM.
    Toliko o Misku, o Medu svi znate kakva je ujdurma i drvlje i kamenje natovareno na njegovo rame, oni sto su opremali ZEMUNCE sa pasosima, Meda optuzuju za saradnju sa ZEMUNCIMA.
    Milovane, i ja i ti i svak od nas moze se pred ćivot zakleti da su nase babe nekad bile nevine, a da niko ne slaze niti da niko moze sumnjati u tvrdnju. E kad bi to tvrdili posto babe izrode devet jugovića onda je tvrdnja sumnjivog kvaliteta. Mozemo mi vjerovati da je on pare zaradio ispitujuci studente na cetrdes stepeni, da se Sveto jedno jutro probodio i zacudio odakle mu onaj djaolji milion jer ga nije prijetio.... ali koliko je to bas za vjerovati to je druga stvar. Malo je cudno da jos niko ne vidje onu tuzbu protiv Mugija koja je bila najavljena "koliko śutra".
    Sve je to ka u onom vicu kad Ciga izbacili i jos ispendrekali kad trazio boracku penziju pa ga pitali sta je bilo sta ga pitali.... a on odgovara
    - Pitali kome sam svira u toku rata
    - Ja brate chetnicima i sve ono kako se drma subara i cveće.
    - Jesi li ti lud kako da tako kazes
    - Ma mozda jesam lud ali kako da lazem ljude kad ja njima svira.

Quote Originally Posted by milovan View Post
    ... sto ja vidim i cijenim Gosp. Lekica sa kojim sam kratko na feriju za Ankonu, raspravio greske 1999, na RAI televiziji i shvatio sto znaci profesija i obaveze da branite ZLO, kad vas placa i kad nije vrijeme za podnosenje ostavke u krizi...
    Takva opravdanja su tanka, a obavezama i platama su branili mnogi pocev od onih jurisnika na prsute pa do jos gorih. Nas narod to plasticnije kaze da "kad se iźede gofno na gladnu godinu, na situ se ne moze vratiti".
    Kad pomenu taj feribot śetih se jedne scene iz Barija kad se vracao neki nas ministar a posto bio komsija nekog drugara oni u pricu.
    - Okle ti Rajko odje, sta radis?
    - Evo M.... nesto svercujem, da prezivim.
    - Ne valja ti to sto se nedje ne zaposlis?
    - Dje da se na Cetinje zaposlim kad ti sve fabrike pozatvara i jos me podebavas.
    Kad nesto kasnije ispala frka pa po Italiji pisali da je on nesto muva, Rajko mu napise pismo. "Komsija reci ti njima da sam to ja svercova
    po Italiji, a ti posteno śetova da to ne valja. Svega mi na svijet ja ću ti biti śedok".
    Sad mi ti posija malo dileme da je i on mozda to radio zbog obaveza i nije bilo vrijeme da prekine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Gospodin Lekić"... I to mu pišeš gospodin sa velikim "G".... Ajde mogu da razumijem što ti staro dobro srce naginje put Pozitivne pa za komad stare srče klikuješ da je dijamant , ali da Miloševićevog i Đukanovićevog ratnog ministra i ambasadora koji je po Italiji imao samo zadatak da negira Sebrenicu, Račak i druge zločine, te usput Italijanima proda srpski Telekom kako bi balkanski kasapin dobio svježeg novca da njime upravlja Srbijom i sije strah i stradanje naokolo - e to da ćeš nazvati "gospodinom"- nijesam očekivao.
    Sve nekako,ali na koju foru "prosvercovase" ovog Lekica kao nekog velikog i uticajnog covjeka,to mi nikad nece bit jasno.Ko je on uopste?Cime je zasluzio takav status?Evo zadnjih nekoliko izbora,uvijek se prijetilo kako ce taj Mesija stat na celo ujedinjene opozicije i svojim ogromnim uticajem cudo napravit.Kod koga i zasto on ima toliki uticaj,meni je zaista velika misterija.Kod Crnogoraca,Albanaca,Bosnjaka i ostalih manjinskih naroda ne bi trebao da ima bas nikakav,a ni za Srbe nisam najsigurniji,imaju oni i mnogo uticajnijih.Al opet,sve cesce slusam ljude kako sa nekakvim strahopostovanjem izgovaraju njegovo ime,pricaju kako je poslat direktno od EU da preuzme vlast,pozatvara kriminalce...Pitas otkud im takve ideje,gledaju te kao da si s Marsa pao,u stilu-ej bre,pa to je Miodrag Lekic!!! :???:
    Last edited by GreatMontenegro; 30-09-12 at 22:43.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Moram da zavrtim ovu fotku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sa ove distance geografske i vremenske od Gazimestana,
    opmenut od Gospodina Veljka Milatovica PROROKA, davne 82-3,
    da cu ja od KOSMOLITE postat Crnogorac, u Mojdezu pored pecenja bez glave, jer su LACMANI zaboravili na Brdjanske obicaje, prolazeci sve faze razvoja demokratije u CGi,
    ne mogu reci da nijesam zdovoljan, sa nivim stilom POZITIVNE, kontra Mila na Konik i Miljica na PELJEV BRIJEG, koje su prekrstili uz H-ristov cirilicni blagoslov u PELEV (BREG) BRIJEG,
    kao i Ljaljovice u Lalovice, a Ljekice u Lekice, pa ce Ljeka u grob da LJELJEKA, sto doceka u moderno doba.

Znam ja Hari da majka devet Jugovica, nije nevina, ali nijesam siguran u nacin na koji su zaceti, MILOM, SILOM ILI KOD DARKA BEZGRESNO ZACECE U KLINIKU.

Svi smo mi gresni po kanonima i zakonima, ali se ne sudi svakome, nedje procita da Jevreji za vrijeme sabata ne smiju pritisnut dugme na liftu da izaberu sprat, pa lift staje na svaki sprat i otvara i zatvara vrata,
    katolici imaju 2200 smrtnih grehova, a EU nam donosi 81000 kanona i zakona,
    a MUDRACI KAZU sto je mreza sitnija, to je broj RUPA veci, ali za mene LICNO,
    vecih GRESNIKA od DPSa i SNP, ne cepa po PLANETI ZEMLJI, jer su zajednicki pleli mrezu i pravili rupe,
    za krupne i sitne ribe i ojadili CRNU GORU, za cipancijeli vijek,
    vise MORALNO NEGO MATRIJALNO, a i SDPvci su umocili prste i priganice u MED, unistili RADILICE, i zaposlili trutove da nam krv piju, preko DRZAVNIH FIRMI.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Ko ne izadje na izbore idu li ti glasovi Milu? hahahahhhha
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a moj Milovane ti si pjesnik veliki ali nema teorije da te iko odje razumije. mozda ti je poruka cak i dobra ali to nikako necemo saznati.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Moram da zavrtim ovu fotku
    HAhahahahahah vidji Milasu "to je moja Sauma" kosu, hahahahahahahah
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Milovane, nema nevinih i cistih u politici, ali da ne pravimo svece od nekoga ko je malo manja fukara ili malo manji lopov ili nesto pravdamo po sistemu " a ovaj je....." Preslusah onaj maratonski razgovor dva Perovica sto El Re postavio, i sitan se ismijah kad Misko kaze Slavku " kako da budes drzavnik i svijetu objasnis kad djaolji jezik ne znas..." (nesto u tom stilu) a on odgovora pitanjem " a koliko jezika zna Milo".
    To je nasa prokletinja sto mi nesto lose vazda pravdamo da ima jos nesto gore i vazda nekakvog djavola pravdamo. Imam neku analizu radjenu za EU o tome kakvo je povjerenje gradjana prema politicarima i ona nasta diskusija zasto partije biraju sa lista a ne konkretne osobe, optimalni nacin finansiranja politickih partija, zastoEvropa nema americki sistem....
    Kad sam to procitao tek sam shvatio koliki je strucnjak onaj Besić sto pogodi nase izbore skoro pa u promil. Skandinavske zemlje politicarima vjeruju 60%, zemlje Beneluxa 50% ostale drzave oko 30%, a za nas kao kandidata pise "tesko odrediti". Nasa sklonost da najobicnije magare proglasimo genijem ili da na najpostenijeg istovarimo krosnje balega za one sa strane samo daje sliku da smo neozbiljni za ozbiljne stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam mozda neinformisan, ali meni bi povezivanje profesora Perovica sa bilo kojom partijom, samo bilo plus toj partiji... To je moj utisak o njemu. Moze li neko da mi kaze sto se, ustvari, njemu stavlja na teret? Ozbiljno pitam, ne negiram u startu, ali satanizujemo covjeka, koji je, za moj dojam, sasvim na mjestu i ispred vremena. Pa i ovaj duel sa Slavkom, vise iz njega izbija Slavkova samozivost i nedoraslost, nego profesorova "neprincipijelnost"...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    Ja sam mozda neinformisan, ali meni bi povezivanje profesora Perovica sa bilo kojom partijom, samo bilo plus toj partiji... To je moj utisak o njemu. Moze li neko da mi kaze sto se, ustvari, njemu stavlja na teret? Ozbiljno pitam, ne negiram u startu, ali satanizujemo covjeka, koji je, za moj dojam, sasvim na mjestu i ispred vremena. Pa i ovaj duel sa Slavkom, vise iz njega izbija Slavkova samozivost i nedoraslost, nego profesorova "neprincipijelnost"...
    Ti si ubaceni element, cim ovo pitas, za koga djelujes?
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    mahinacije na berzi i jos par stvari (koje su uglavnom samo spekulacija)
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja sigurno ne mogu biti OBJEKTIVAN,
    jer emocije pomrace UM&RAZUM, a ja sam zaljublive prirode i ljudima ne trazim dlaku u jajce,
    mogu i prema mene da pogrijese, ako se kaju , ja sam MILO-stiv,
    i brzo zaboravim sve negativno, ali ako se KOKOTE i nista ne priznaju ,
    onda meljem bez milosti verbalno,
    i kao Baco Zizica, zamolim da me zaobilaze, da se dje ne tucimo na istoj strani ulice.

Vazno je JASNO SAOPSTIT,
    moj stav, ali evo vele da me nista pod Bogom zivijem ne razumiju,
    da sam zagazio u PRIPOVJETKE I GUSLARSKE PJESME.
    Dace Bog da PADA VLADA I DA PADA KISA ZA STRUJU, da ustedimo stotinak miliona Hamovicu i Lazarevicu , Ficovom savjetniku.
    IM - Old Bone

Page 22 of 64 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)