View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Results 1 to 25 of 1577

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Niko nikom ne smeta da ima istu pricu, samo sto je za formiranje vlade potrebna prosta skupstinska aritmetika, a ona se razlikuje od finih prica i zelja pred izbore. PCG ni kao partija ni kao licnosti u njoj nema "repova proslosti". Politika je "djevojka lakiih obicaja" i kao sto se vidi na primjeru PzP ne postoji nemoguće koalicije pa i kad neko uzme brabonjak umjesto bombona objasnjava da je to uzviseni cilj. Situacija je takva da će mnogo vise poslanika dići ruku za vladu PCG nego za SNP koji jos ni sami ne znaju kakvu bi vladu stvorili, na koga se oslanjali i koji će mozda za jedno desetak godina shvatiti da je pogresno sto se stalno pravdaju da nijesu kamile ili zaklinju da imaju prkno pozadi a ne naprijed. Uopste nijesam siguran da će doći do takve situacije ali posto prica ode u tom smjeru pricamo o varijantama. PCG ima najlaksu moguću situaciju pa ako ne budu nestrpljivi ili bolje reći ... kao PzP ili stvarno orudje trećih.... stvarna, i objektivna alternativa je tu. Poslije prvih izbora i euforije PzP rekao sam da će oni zavrsiti u zagrljaj spasa kod vojvode, a jedan nas drugar je rekao da sam ili ili pljan ili lud ili oboje, ali sad nesto ćuti Zbog toga sam rekao da Darko ima i iskustvo malog kabineta i Meda sarlatana, a kakav će put izabrati ostaje da vidimo

Upravo tako...
    Jedina naša razlika je (izgleda) u tome što ti svojim postom sugerišeš da Pajović sam bira i može odabrati "svoj put"...
    Ja u to ne vjerujem. Sve u što vjerujem jeste da je pristao da ga neko postavi na "put", a taj neko će mu određivati i smjer kretanja. Stalno se zaboravlja da iza svakog političkog projekta (pokret, stranka, whatever..) stoji neki finansijski centar ili narodski rečeno - novac.
    Za nastanak političke partije (a o stabilnom finansiranju da i ne govorim) potreban je veliki novac. Niko niđe novac ne daje bez nekog razloga. Ili to čini zato jer želi da investira u vas i tako kasnije štiti svoje interese, ili zato jer želi da preko investicije upravlja vama, ili se ulaganjem oslobađa novca na koji bi, ukoliko to ne učini, morao (u sređenim državama) platiti ekstraprofitni porez.
    Pozitivna živi na infuzijama novca koje joj ubrizgava tvorac. Dok god bude tako - pitaće se on. I ja mu na tome nimalo ne zamjeram. I ja bih na njegovom mjestu isto činio.
    A šta je njegova želja, i kuda plove njegove misli, saopštio je jasno kao dan... I to URBI ET ORBI...
    http://www.portalanalitika.me/politi...ost-drave.html

Stoga, u to da je moguće da Pajović povede neku politiku Pozitivne koja bi bila suprotstavljena onom što želi i smatra njen finansijer M. Perović, zaista ne vjerujem.

Još mi je pred očima način na koji je M.Perović bezobzirno i krvnički pred TV kamerama a za ljubav istom Đukanoviću, nasrtao na Slavka Perovića koji je bio ikona među suverenistima.

Svaki častan čovjek treba ovo da pogleda (i opet ako je to već činio) pa će mu biti jasnije šta je moguće očekivati u pogledu principijelnosti subjekta kojeg je formirao i kojeg finansira ovaj čovjek.

http://www.youtube.com/results?searc....1.YqUnxCuaAZ0
    Last edited by El Re; 30-09-12 at 15:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)