View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 19 of 64 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 451 to 475 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Kakvi crni aptinenti. U biracki spisak ima barem 10% ljudi koji ne zive u CG (ja sam recimo jos uvijek tamo) i kojima ne pada na pamet da se mlatinjaju do domovine samo zarad glasanja.

Znaci na izlaznost od 70%, samo 20% je pravih apstinenata od kojih je veliki broj toga dana odsutan. Ljudi koji su razocarani i ne izlaze zbog toga ima 5% ili jedno 25-30 k

Pronadjite mi jednu zemlju u svijetu dje je odziv veci, a da glasanje nije zakonom obavezujuce.

SDPS sa 170k lagano dobija izbore i moram im se cupnut makar 20k da bi se ozbiljno razmisljalo o smjeni vlasti.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Reče g. Djukanović da su g. Perovića prevozili u gepeku 1999.godine, u strahu od bombardovnja. Pa dugo se i čuvala ta pikenterija, obzirom na područje u kojem živimo.

Nisam zloban čovjek nikad bio, ali teško mi je zamisliti da me neko prevozi u zrelim godinama U GEPEKU...pa zar nije i g. Perović mogao pretpostaviti da će se to od njegovih političkih protivnika obnarodovati ako ozbiljno počne da se bavi politikom, a bavi se na način što protiv g. Djukanovića bespoštedno objavljuje i što jeste istina i što nije, a preko medija čiji je baš on vlasnik. To je dosta prljava borba i odgovor se morao očekivati....pa je eto došao na dvije nedjelje prije izbora...A OVO JESTE PIKANTERIJA KOJA SE ZA ČOVJEKA LIJEPI DO KRAJA ŽIVOTA!

Politika ne trpi ni najmanju mrlju i ličnoj istoriji, jer se u slučaju značajnog uspjeha BUKVALNO SVE ISKOPA! I to je jedan visoki intelektualac jednostavno morao znati!

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 30-09-12 at 10:45.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Znam da je utopija ali samo treba donijet zakon o ispitivanju porijekla imovine (ako vec ne postoji) i sprovesti ga pa bi mnogi zavrsili u Spuž,
    pri čemu ne mislim na ove glavne nego na gomilu sitnih šišnjara tipa ministri, pomoćnici i ostali.
    Proces je prilično dug da bi se stiglo do Spuža, i prolazi kroz velik broj institucija. Kad se uzme u obzir nivo korupcije na svakom stepenu, pokriće za imovinu koje mnogi vjerovatno odavno imaju, sporost procesa i razne birokratske zavrzlame, i od tih sitnih šišnjara bi vrlo malo na kraju završilo iza rešetaka - i to vjerovatno oni koji su iz jednog ili drugog razloga izgubili podršku ljudi koji su stajali iza njih.

Bilo bi procesuirano par marginalnih slučajeva koji su dovoljno čisti da se mogu izvući do kraja, ne bi tu bilo nikakvih spektakularnih "čišćenja" po kratkom postupku.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ankete ljudi?
    Teško da će ih biti do izbora. Nije ih bilo ni na lokalnim 2010. Njih dobro radi Miloš Bešić, ali su mu iz opozicije (kojoj se rezultati nijesu dopadali) zamjerali kako spinuje narod obljavljujući ankete par nedjelja prije izbora i obeshraruje opozicione birače. Pošto je rekao da nema živaca da odgovara na te optužbe, na lokalnim izborima je postupio drugačije. Sačekao je da se birališta zatvore, i onda je na IN televiziji objavio rezultate anketa za svaki mjesec (jedno 5 mjeseci unazad). Pretpostavljao je da će se, u odnosu na zadnju anketu, desiti neka pomjeranja do dana izbora u korist koalicije "Bolja CG" i SDP-a jer je tada DPS imao apsolutnu većinu od odbornika da sam formira vlast (govorim, naravno, za Podgoricu). Čim su počeli da pristižu prvi rezultati, on je objasnio da su to rezultati sa sela, međutim rekao je u kom smjeru će se stvari kretati. Pogodio je broj mandata DPS-a a mislim i ostale dvije grupacije. Toliko o tome koliko objavljivanje njegovih anketa utiču na glasače, ali je, izgleda, ostao pri svome. Ipak, vjerovatno si propustio ovu kolumnu. Pretpostavljam da je ta neobjavljena anketa njegova.

http://www.cdm.me/kolumne/igra

Damar radi ankete za DPS (rekao Mugi neđe ranije) pa ćemo viđet hoće li objavit. Ima i jedna tragikomična agencija koja radi "ankete" koje kasnije prenosi Dan. Sad viđeh da se zove "Euromost". Evo takve ankete i rezultata izbora 2010
    http://www.snp.co.me/aktiviti.asp?kat=6&id=4573
    http://www.snp.co.me/strana.asp?kat=1&id=5364

Inače, pomjeranja će sigurno biti u odnosu na navedenu anketu. SDPS obično bolje stoji na anketama nego na samim izborima, ali Vujanović je npr premašio i Bešićeve ankete. Mislim da će, ipak, pasti jer ovo nije 2008 i vrijeme ekonomskog buma. Biće mi posebno interesantan rezultat Pozitivne. Ne treba očekivati neki spektakl, ali ako na kraju ostvare 10 % biće im ogroman uspjeh. Već sam neđe objašnjavao da takve stranke bolje stoje na anketama jer postoje sredine koje glasaju striktno ideološki. To su mješovite sredine sa na sjeveru. Takođe, seoske sredine đe je organizacija DPS-a, SNP-a, pa i Nove SD svjetlosnim godinama ispred njih. Oni će sigurno dobar rezultat ostvariti u Podgorici (gradskom jezgru). Vjerovatno iznenađujuće dobar, a pošto je Podgorica trećina Crne Gore tu je njihova šansa.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Čim se bliže izbori ista pričao kao uvijek ... stigao je cirkus u naš grad ... nemojte samo preko reda tražit potvrde od opštine ... nemojte da se gurate nego svako neka stane u red i čeka šta će mu dati vodje organizovanog kriminala ... pokažimo još jednom svijetu kako je civilizacija došla u naš grad i kako možemo da bez galame i gužve odradimo domaće zadatke i čekamo bolju budućnost za pola CG ... ovom prilikom vas molim da ostanemo dostojanstveni i pravi čuvari vrijednosti koje CG baštini od pojave prve mafijaške grupe pod vodjsvom Al Caponea ... neka pobijedi mafija koja je bolje organizovana a to što infrastrukturu nećemo gledat dok zadnje selo u Njemačkoj ne dobije svoj km autoputa i nije toliko bitno samo da se sačuva jezgro naše mafije ... samo da sačuvamo jezgro još ovaj put i već sledeće izbore neće biti potrebe za tim jer će tada vjerovatno postojati neki centralni registar za sve zemlje Istočne Evrope pa će kompjuter izbačiti ime ko će biti premijer a gradjani će biti oslobodjeni da izlaze na izbore jer se ionako neće pitat ništa ... samo još ovaj put i nema više jer je terapija završena
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ako cemo oko bjezaja ja znam da je dujakonoc bjezao sa privatnim avionom tokom bombardovanja jer sam pricao sa pilotom koji ga je vozio tada inace hrvat. pa kako se moglo kome tada nekome u gepek no sa privatnima avionom.
    mada ima i druga strana dje je pilot odusevljen njime kao osobom i valjda je rekao tada njemu da mu zivotni cilj (san ) da Crna Gora bude nezavisna. a znaci to je govorio 99 god mnogo prije nego sto mnogi misle ovdje da je za nezavisnost bio.
    sada prije nego mnogi skoce ovdje oko njega da kazem da su to rijeci pilota jedne strane privatne avio kompanije i sa jim sam pricao mozda 10 tak minuta.
    to su njegove rijeci i njegove impresije
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

To da li je Djukanovic 99 intimno bio za nezavisnu (vjerovatno jeste i ranije) nije cude jer je 2000 to vec uneseno u program DPS.
    Ali napadati Miska Perovica sto je strijepio da ce ga vojska SRJ uhapsiti, za vrijeme izborne kampanje u kojoj sam Misko nije ni jednoj listi...
    to je ludilo brate
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

A dobro lepetanac nije bitno kad je on evoluirao u Crnogorca ali je bio najiskreniji Srbin i vjerujem da je u dusi ostao ali interes ne da.A svemu tome svjedoce njegove slicice kod njegovih kumova na slavu u Staru Varos.Licno ja ih gledao dje je obgrljen srpskom zastavom sa ponosno podignuta tri prsta.
    No evo neka saznanja od druga sto radi u ministarstvo ekonomije
    Valjda pooslije izbora idu smanjenja plata u drzavne firme do 30 % a bice i neko nimalo bezazleno smanjivanje penzija.
    Sve su svemu ako ostanu na vlast nije mi zao ni 50 % da smanje jer su im sluzbenici najvjerniji glasaci a boga mi i aktivisti ovih dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekose mi kolege sa faksa inace iz jedne NVO... Strategic Marketing je odradio anketu valjda ali nece da je objavljuju,ili nece jos ili nece uopste...nisam skapirao bas najbolje...kako stvari stoje prema njima:
    SDPS+LP=43%
    DF=25%
    SNP 13%
    PCG 12%
    Gusto,SDPS pao,SNP pao, PCG raste,ali sa D`ontom i dalje vlast u prednosti.
    Ove 20dana najbitnije je da Pozitivna odradi neku mnogo dobru kampanju kako bi oduzela DPS-u 1.5-2%! Pretesko,ali kad bi to odradili... Najbolje je da cijela opozicija usmjeri pare Pozitivnoj sad!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Naravno da ce da smanje,
    Najbolje bi bilo da pola naroda otpuste ali im to znatno smanjuje izborni rejting.
    Situacija je strasno teska, dug se stalno povecava na racun obicnog prezivljavanja.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Rekose mi kolege sa faksa inace iz jedne NVO... Strategic Marketing je odradio anketu valjda ali nece da je objavljuju,ili nece jos ili nece uopste...nisam skapirao bas najbolje...kako stvari stoje prema njima:
    SDPS+LP=43%
    DF=25%
    SNP 13%
    PCG 12%
    Ove 20dana najbitnije je da Pozitivna odradi neku mnogo dobru kampanju kako bi oduzela DPS-u 1.5-2%! Pretesko,ali kad bi to odradili... Najbolje je da cijela opozicija usmjeri pare Pozitivnoj sad!
    Kakve je prognoze ta agencija prije davala?
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ne sjecam se bas...uglavnom,nezavisni su iz Beograda su,i nemaju korist,kako mi rekose.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Pa ne sjecam se bas...uglavnom,nezavisni su iz Beograda su,i nemaju korist,kako mi rekose.
    hmmm skeptican sam
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%98...80%D0%B5_2009.
    Bogami su se zestoko ispromasivali 2009
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%98...80%D0%B5_2009.
    Bogami su se zestoko ispromasivali 2009
    Evo vidim... Ko zna. Vidjecemo.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znaci na izlaznost od 70%, samo 20% je pravih apstinenata od kojih je veliki broj toga dana odsutan. Ljudi koji su razocarani i ne izlaze zbog toga ima 5% ili jedno 25-30 k

Pronadjite mi jednu zemlju u svijetu dje je odziv veci, a da glasanje nije zakonom obavezujuce.
    Ma dzaba ti je pitanje jer će ga tesko naci. Objektivnost i istina u predizbornim kampanjama je samo prica za naivne, a racunanje na nekih 70-75% nije prakticno jer poslije treba svaliti krivicu na nekoga. Kad to nije Miloš Bešić, onda su apstinenti, kad ni to nije malo onda su vjerni glasaci koji prodaju licnu kartu, pa onda oni koji su tako ograniceni pa misle da je glasacka kabina ka soba "velikog brata", pa na kraju kriva je i ljetosnja susa. To sto je svuda u svijetu statisticka greska kod nas je krunski dokaz i onda se nije ni cuditi sto je kod nas sve mimo svijet.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto vi mislite pozitivna ako bude tas na vagi kome bi trebala prici u vlast , prosrpskoj opoziciji ili dpsdp
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,644
    Thanks Thanks Received 
    5,997
    Thanked in
    2,288 Posts

1."Nezavisni",
    2."Beograd",
    3."DF 25%"

Izbaciti uljeza...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    sto vi mislite pozitivna ako bude tas na vagi kome bi trebala prici u vlast , prosrpskoj opoziciji ili dpsdp
    Pajović:je rekao da nakon izbora neće praviti koaliciju „ni sa vladajućim partijama, ni sa opozicijom“. Malo je vjerovatno da će biti "tas na vagi", ali pod uslovom da tako bude i da odrze rijec bila bi već vidjena pozicija sa nadom da su izvukli pouku iz te "vec vidjene situacije" i da bi pametnije to "odigrali".

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Postoji zakonska regulativa koja se bavi porijeklom imovine. To je jedna od rijetkih oblasti u kojima ne važi pretpostavka nevinosti, nego je obratno: onaj ko ima imovinu koja nije u skladu sa primanjima ima obavezu da dokaže porijeklo. Ne država da dokazuje da je kriv, nego sam čovjek mora da dokazuje da su pare legalne. To što se to u praksi ne primjenjuje, druga je priča. Svako ko troši više nego što prima, trebalo bi da bude predmet zanimanja poreskih organa.

Što se apstinenata tiče, kod nas je lakše animirati mrtve da glasaju nego apstinente. Ali bukvalno.
    Last edited by NHM; 01-10-12 at 09:08.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Pajović:je rekao da nakon izbora neće praviti koaliciju „ni sa vladajućim partijama, ni sa opozicijom“. Malo je vjerovatno da će biti "tas na vagi", ali pod uslovom da tako bude i da odrze rijec bila bi već vidjena pozicija sa nadom da su izvukli pouku iz te "vec vidjene situacije" i da bi pametnije to "odigrali".
    Vjerovatno misliš na mali kabinet
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Vjerovatno misliš na mali kabinet
    To je bila jedina situacija a posto je su sa Darkom i neki ciji se glas tada nije mogao probiti i doprijeti do malog kabineta, valjda neće misliti da se sad promijenilo i da macka ne lovi misa već potpisali akt pomirenja zarad opsteg javnog mnjenja

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Znam da je utopija ali samo treba donijet zakon o ispitivanju porijekla imovine (ako vec ne postoji) i sprovesti ga pa bi mnogi zavrsili u Spuž,
    pri čemu ne mislim na ove glavne nego na gomilu sitnih šišnjara tipa ministri, pomoćnici i ostali.
    sa ovim se vec mogu i slaziti

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ako cemo oko bjezaja ja znam da je dujakonoc bjezao sa privatnim avionom tokom bombardovanja jer sam pricao sa pilotom koji ga je vozio tada inace hrvat. pa kako se moglo kome tada nekome u gepek no sa privatnima avionom.
    mada ima i druga strana dje je pilot odusevljen njime kao osobom i valjda je rekao tada njemu da mu zivotni cilj (san ) da Crna Gora bude nezavisna. a znaci to je govorio 99 god mnogo prije nego sto mnogi misle ovdje da je za nezavisnost bio.
    sada prije nego mnogi skoce ovdje oko njega da kazem da su to rijeci pilota jedne strane privatne avio kompanije i sa jim sam pricao mozda 10 tak minuta.
    to su njegove rijeci i njegove impresije

bas je taj pilot od povjerenja, dajte prosla su valjda vremena kad smo bili jdeca i ovjde svasta pisali, uozbiljimo se mlao...

SDPS+LP=43%
    DF=25%
    SNP 13%
    PCG 12%
    oni inace sve pogadju... Ja sma cuo da je trebalo jos prosle nedelje da izadje anketa u Vijesti , mislim da sam i pisao ovjde o tome, ali mi nije jasno zasto nije izasla.... po tome je SDPS bio u blagoj prednosti...

inace mogu da potvrdim da sto se Cetinja tice SDP nista ne radi, vjerovatno se cuvaju zbog lokalnih izbora, i na kraju ce da kazu mi smo sve nase izveli, bas malo podmuklo
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    oni inace sve pogadju... Ja sma cuo da je trebalo jos prosle nedelje da izadje anketa u Vijesti , mislim da sam i pisao ovjde o tome, ali mi nije jasno zasto nije izasla.... po tome je SDPS bio u blagoj prednosti...
    Nisi valjda ozbiljan? Pa jesi li pogledao ovo njihovo predvidjanje za izbore 2009. godine, i konacne rezultate? Odstupanja od njihovih prognoza im dosezu i do 6-7%. To se moze nazvati bilo kako osim ozbiljnom anketom.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Socrates sprda se komsija

Page 19 of 64 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)