View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 18 of 64 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast
Results 426 to 450 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Prije neki dan, dok sam bio kod kuma, nazvaše ga sa željom da mu predstave program SDP-a. Provjerismo broj sa kojeg je došao poziv, stvarno DORMEO.
    ---
    Inače, danas prisustvovah pogađanju oko kupoprodaje ličnih karata. Jedna je obećana za 300, a tri po 100 €. Istina sve se dešavalo u krugu dobrih prijatelja i potvrdiše da je slično bilo i na prethodnim izborima.
    Dje ima to za 300?Mrtav sam ozbiljan,taman da idem u Ukrajinu da gledam reprezentciju.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

U Zeti. Ali 300 € je dobio aktivista DPS-a da proda svoju ličnu kartu!!!

Thanks Thanks Given 
    9,645
    Thanks Thanks Received 
    5,997
    Thanked in
    2,288 Posts

Kome...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Misku Perovicu
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

ada kde pozitivna preko 10% sigurno
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    ada kde pozitivna preko 10% sigurno
    A ne ide Bokusane sigurno, nemate sansi uopste.

DPS ide preko 80%!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glasao bih za pozitivnu al su mi sumljivi! Ipak cu ih sacekat da vidim sto ce ucinjet posle izbora! DPS za sad! Makar za ove znam sto ce da rade... ovaj DF i lik koji ga vodi ne zna sto mu se u kucu desava a ne da vodi drzavu!
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Glasao bih za pozitivnu al su mi sumljivi! Ipak cu ih sacekat da vidim sto ce ucinjet posle izbora! DPS za sad! Makar za ove znam sto ce da rade... ovaj DF i lik koji ga vodi ne zna sto mu se u kucu desava a ne da vodi drzavu!
    Veliš, što je sigurno zlo, sigurno. Da se ne kockamo sa sumLJivcima i smutljivcima što nam mogu ovu lijepu i pravednu državu na staklenim nogicama ponijet neđe u komšiluk.
    Ako je suditi po onima koji su danas hardcore DPS-ovci, aktivisti koji obilaze domove i njihovoj argumentaciji, počev od Đukanovića pa do Crka, pa i predizbornoj kampanji i materijalu, ovo su zadnji izbori koje eventualno mogu nekako nategnut. Osjeća se u vazduhu trulež kao nikada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto bas tako pametni covjece! Izmuza si mudrost veliku iz svog mozga! Brao

Druze neozbiljno je glasat za nekoga ko je amater u svom poslu! Ako dokazu do sledecih izbora da imaju kapaciteta da nastave sa ovako dobrim pristupom i atmosferom onda ce to bit to! Al ako se ponovi PZP sto ces onda da pricas! Probao si bla bla! Necu da probam i da dovedem na vlast neke gladne guzice! Ne ubaca se ni dijete od 13 godina u A tim dok se ne pokaze! Pa ti zvocaj i pametuj koliko god oces!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Eto bas tako pametni covjece! Izmuza si mudrost veliku iz svog mozga! Brao

Druze neozbiljno je glasat za nekoga ko je amater u svom poslu! Ako dokazu do sledecih izbora da imaju kapaciteta da nastave sa ovako dobrim pristupom i atmosferom onda ce to bit to! Al ako se ponovi PZP sto ces onda da pricas! Probao si bla bla! Necu da probam i da dovedem na vlast neke gladne guzice! Ne ubaca se ni dijete od 13 godina u A tim dok se ne pokaze! Pa ti zvocaj i pametuj koliko god oces!
    Amateri? Misliš na Lukšiće, Katniće, Đukanoviće koji saobraćaju na liniji studentske klupe - fotelje u vladi, bez stajanja na sporednim stanicama profesionalnog sazrijevanja. Misliš li i na gro njihovih skakavaca koji bez dana radnog angažmana (braco), ili ikakvog ljudskog a kamoli profesionalnog pedigrea (Baro, Brko) postaju multimilioneri? Je li Stijepović amater na mjestu ministra prosvjete, Nenezić ministar turizma?...Zar nisi rekao da ćeš da glasaš za DPS. Zbunio me ovaj drugi post o amaterima. Izjasni se koncizno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amateri druze no sto!... u DPS (koliko god oni treba da idu sa vlasti a nisu otisli samo zato sto nam je opozicija ovakva kakva je) ima 10 ljudi koji znaju posa da rade i koji to rade zadnjih 20 godina... jesu se obogatili jesu se nakrali... ali u njima vidim manje zlo od cijele opozice zajedno izuzmemo li POZITIVNU! Kazem ti da su mi oni interesantni ali... dok ih ne vidim posle izbora kako ce da se postave od mene glasa nema a ovo je misljenje vecine i ovako ce se glasat a to sto nemaju muda da iznesu ovu surovu istinu to me zabolje i zabolje me za tvoje pametovanje jer si vjerovatno neki prikica kojem suze teku na boze pravde! Zivo me interesuje za koga si glasa prosle izbore!

DPS je nuzno zlo sa ovakvom opozicijom do sad, htijeli da se slozite svi vi il ne... za srbe necu da glasam ni za meda klizaca... Pozitivna ima sanse da uspije al jednom sam prisustvovao takvoj situaciji ... pa ako ne razocaraju eto nas na sledecim izborima sa novom vlascu!

i da GLASACU ZA DPS! Moze li konkretnije od ovoga ?! (i ne bi te udostojavao vise odgovora jer si odma poceo da svrstavas u koje kakve tabore ne sagledavajuci sto realnost nudi... svi bi smo mi da ode dps al kad ga nemas zamjenit sa boljim nemoj ga ni mjenjat)

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Amateri druze no sto!... u DPS (koliko god oni treba da idu sa vlasti a nisu otisli samo zato sto nam je opozicija ovakva kakva je) ima 10 ljudi koji znaju posa da rade i koji to rade zadnjih 20 godina... jesu se obogatili jesu se nakrali... ali u njima vidim manje zlo od cijele opozice zajedno izuzmemo li POZITIVNU! Kazem ti da su mi oni interesantni ali... dok ih ne vidim posle izbora kako ce da se postave od mene glasa nema a ovo je misljenje vecine i ovako ce se glasat a to sto nemaju muda da iznesu ovu surovu istinu to me zabolje i zabolje me za tvoje pametovanje jer si vjerovatno neki prikica kojem suze teku na boze pravde! Zivo me interesuje za koga si glasa prosle izbore!

DPS je nuzno zlo sa ovakvom opozicijom do sad, htijeli da se slozite svi vi il ne... za srbe necu da glasam ni za meda klizaca... Pozitivna ima sanse da uspije al jednom sam prisustvovao takvoj situaciji ... pa ako ne razocaraju eto nas na sledecim izborima sa novom vlascu!

i da GLASACU ZA DPS! Moze li konkretnije od ovoga ?! (i ne bi te udostojavao vise odgovora jer si odma poceo da svrstavas u koje kakve tabore ne sagledavajuci sto realnost nudi... svi bi smo mi da ode dps al kad ga nemas zamjenit sa boljim nemoj ga ni mjenjat)
    Simpatičan si sa svojom neiskusnom iskrenošću polusvjesnog glasača DPS-a. Čekamo 23 godine, da sačekamo cijeli ljudski život da nam prođe pa onda ne moramo ni mijenjati ništa. Navikli smo na zlo. A za đečinu, ko im jb mtr. Ja svrstavam u tabore? Kažeš ti koji me po DPS difoltu, ko nije za DPS- svrstati u prikice kojima suze teku na Bože pravde.
    Uzgred, na prošle izbore nisam izlazio, ne znam jesam li na jedne lokalne od 2001. pa na ovamo. Tad sam naučio da nikad ne biram zlo, bilo manje ili veće. U međuvremenu prag tolerancije za bahatost ovih na vlasti se snizio toliko da bih podržao bilo koga ko ih zaboli a za koga znam da nije veće zlo, što je inače, vraški teško.
    Nesrećno na glasanju i srećno ti u životu, što mu dođe na isto, shvatićeš nekad.
    Last edited by Superhik; 30-09-12 at 02:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ziv bio

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Nesrećno na glasanju i srećno ti u životu, što mu dođe na isto, shvatićeš nekad.
    auuu, mnogo dobro receno

+1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Jedan veliki broj gradjana razmislja kao Crka, i to treba razumijeti i postovati.
    Ali, kako onda smjeniti bahatu vlast, ako nijeste spremni preuzeti rizik dovodjenjem novih i nepoznatih lica? Vjerovatno nemoguce.

Da li ce manje ili vishe krasti je hipoteticko pitanje na koje ne postoji tacan odgovor. Jednostavno moramo da probamo.

Medjutim, i laiku je ocigledno da drzavni status nije ugrozen ako Pozitivna bude napravila koaliciju sa DF-om i ostalim Srbendama pa ja mislim da vrijedni pokusati.
    Uostalom ko reskira-profitira sto bi rekli novokomponovani biznismeni.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

No recite vi meni sto nema nikakvih anketa?

Jos dvije nedjelje do izbora a nidje nista.
    Je li u pitanju izvjesnost pobjednika ili besparica?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Jedan veliki broj gradjana razmislja kao Crka, i to treba razumijeti i postovati.
    Ali, kako onda smjeniti bahatu vlast, ako nijeste spremni preuzeti rizik dovodjenjem novih i nepoznatih lica? Vjerovatno nemoguce.
    Pa cujes kako Crka veli, treba da ispostujemo ove stare jos 4 godine, pa onda da kazemo za Pozitivnu: "A sto su to uradili za ove 4 godine, zivota vi, osim sto samo pricaju?"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Kljucno pitanje je koliko glasova ce PCG da cupne od DPS-a.
    DPS i sa 150k glasova + 2-3 poslanika manjina ce vjerovatno moci da sastavi vladu.
    To znaci da Pajovic treba da mu 'úkrade' vishe od 20k, sto je u Crnoj Gori veoma zahtjevna rabota.

Siguran sam da DF i SNP rade zestoko na terenu. Lazinjaju ljude i obecavaju svasta.
    Da li Pozitivci to rade? Cisto sumnjam, vjerovatno vode neku normalnu kampanju koja u Crnoj Gori ne daje nikakve rezultate.
    Sjetimo se samo LSCG-a. Kad pricas sa narodom reko bi cojek dobice najmanje 25-30%, ali kad dodje glasanje 5-6%.

Inache, situacija za opoziciju je neuporedivo bolja negoli 2009.
    Velika greska DPS-a je sto nije isao samostalno jer ce veliki broj ljudi, koji bi inache glasao SDP, sada glasati Pajovica.

Naravno, steta koju su srpske stranke nanijele onom sramnom kampanjom na popisu prosle godine ce se veoma tesko nadoknaditi, ali Lekic bi djelimicno mogao da popravi tu situaciju.
    Prije svega oslobadjajuci neke Crnogorce stege da glasaju za Pajovica vishe nego za sami DF.

Ankete ljudi?
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Uostalom ko reskira-profitira sto bi rekli novokomponovani biznismeni.
    Tajna "uspjeha" novokomponovanih biznismena leži upravo u tome što im je omogućeno da profitiraju bez rizika. Samo poslovi nabačeni na volej, a i ako se zajebu, pošto su samo takvi talenti, tu je država da ih izvlači.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Moguća je postizborna koalicija PCG i DPS, ali samo u slučaju da M.Đ., B.G., S.M., ... završe u Spuž. Da, tada se stavaraju uslovi za tu postizbornu koaliciju.

znaci da ih strpaju u Spuz mimo suda i zakona, pa onda da se formira vlast a njkima sudi/... Dajte ljudi budite realni malo kada pisete... Necu da kazem da neko nije zasluzio da se nadje u Ziks ali gledajmo malo realnie stvari....

Evo jutros citma izjave Pajevica ``Djukanovic trazi da glasaju za njega a on nece da je premijer`` dal on to poziva Djukanovica da bude premijer?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Kljucno pitanje je koliko glasova ce PCG da cupne od DPS-a.
    DPS i sa 150k glasova + 2-3 poslanika manjina ce vjerovatno moci da sastavi vladu.
    To znaci da Pajovic treba da mu 'úkrade' vishe od 20k, sto je u Crnoj Gori veoma zahtjevna rabota.

Siguran sam da DF i SNP rade zestoko na terenu. Lazinjaju ljude i obecavaju svasta.
    Da li Pozitivci to rade? Cisto sumnjam, vjerovatno vode neku normalnu kampanju koja u Crnoj Gori ne daje nikakve rezultate.
    Sjetimo se samo LSCG-a. Kad pricas sa narodom reko bi cojek dobice najmanje 25-30%, ali kad dodje glasanje 5-6%.
    Na pogresnom mjestu trazis sansu za PCG. Nece se oni puno usreciti sa dosadasnjim DPS glasacima, vec su njihova najveca nada (pored sigurnih 10-ak posto koje ce ciniti razocarani glasaci PZP-a i srpskih stranaka) zapravo dosadasnji apstinenti! To je jedino potencijalno glasacko tijelo koje moze od ovih izbora uciniti nesto neocekivano, a njihov program i kampanja su kao stvoreni za apstinente koji su cekali neku takvu stranku. Ali da vidimo u kojoj ce mjeri uspjeti da ih animiraju..

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Evo jutros citma izjave Pajevica ``Djukanovic trazi da glasaju za njega a on nece da je premijer`` dal on to poziva Djukanovica da bude premijer?
    E ti si sampion kako tumacis.. ajd probaj ponovo, mozda te krene...

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    znaci da ih strpaju u Spuz mimo suda i zakona, pa onda da se formira vlast a njkima sudi/... Dajte ljudi budite realni malo kada pisete...
    Znam da je utopija ali samo treba donijet zakon o ispitivanju porijekla imovine (ako vec ne postoji) i sprovesti ga pa bi mnogi zavrsili u Spuž,
    pri čemu ne mislim na ove glavne nego na gomilu sitnih šišnjara tipa ministri, pomoćnici i ostali.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Juče me zovu iz SDP-a na kućni broj, ali ništa ih nisam razumio. Rekao im da me zovu ponovo al me više nisu zvali.
    Možda su šćeli da mi daju koju paru.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Na pogresnom mjestu trazis sansu za PCG. Nece se oni puno usreciti sa dosadasnjim DPS glasacima, vec su njihova najveca nada (pored sigurnih 10-ak posto koje ce ciniti razocarani glasaci PZP-a i srpskih stranaka) zapravo dosadasnji apstinenti! To je jedino potencijalno glasacko tijelo koje moze od ovih izbora uciniti nesto neocekivano, a njihov program i kampanja su kao stvoreni za apstinente koji su cekali neku takvu stranku. Ali da vidimo u kojoj ce mjeri uspjeti da ih animiraju..
    a i mladi ne zaboravi
    Podgorica Podgoricanima!

Page 18 of 64 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)