Amateri druze no sto!... u DPS (koliko god oni treba da idu sa vlasti a nisu otisli samo zato sto nam je opozicija ovakva kakva je) ima 10 ljudi koji znaju posa da rade i koji to rade zadnjih 20 godina... jesu se obogatili jesu se nakrali... ali u njima vidim manje zlo od cijele opozice zajedno izuzmemo li POZITIVNU! Kazem ti da su mi oni interesantni ali... dok ih ne vidim posle izbora kako ce da se postave od mene glasa nema a ovo je misljenje vecine i ovako ce se glasat a to sto nemaju muda da iznesu ovu surovu istinu to me zabolje i zabolje me za tvoje pametovanje jer si vjerovatno neki prikica kojem suze teku na boze pravde! Zivo me interesuje za koga si glasa prosle izbore!

DPS je nuzno zlo sa ovakvom opozicijom do sad, htijeli da se slozite svi vi il ne... za srbe necu da glasam ni za meda klizaca... Pozitivna ima sanse da uspije al jednom sam prisustvovao takvoj situaciji ... pa ako ne razocaraju eto nas na sledecim izborima sa novom vlascu!

i da GLASACU ZA DPS! Moze li konkretnije od ovoga ?! (i ne bi te udostojavao vise odgovora jer si odma poceo da svrstavas u koje kakve tabore ne sagledavajuci sto realnost nudi... svi bi smo mi da ode dps al kad ga nemas zamjenit sa boljim nemoj ga ni mjenjat)