na 2,30 kvotu ja ga moram igrati..... sisnjari... i to krenuh da se gradim na 4,50 kvotu x, al ne stigoh :S
I dalje igrate na Milan ? :watermelon:
Para vrti dje burgija neće.
na 2,30 kvotu ja ga moram igrati..... sisnjari... i to krenuh da se gradim na 4,50 kvotu x, al ne stigoh :S
JuVe!!!!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
E pa nista onda samo vi bucajte Milan...
prodje sve..i ostala zvezda.. i msm sad ce to lagano da dodje, kad ujebase..necu moci da spavam.. i to bas hrvati da me ujebu...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ako sjutra ne dobije Atletiko M....ja bataljujem..
DAVIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NE VJERUJEM DA OVO JA PISEM i da mi je DRAGO sto Barsa dobija ali.... KAKAV DAN ! Sve sam pogodio, UF !
Kolika je bila barcelona iz 1 u 2?
inace gledam tiket momku danas.. odigrao je 30 parova (sve jedinice) kvote do 1.5 ... i samo ga je sporting bacio... cekao bi sjutra jos 4,5 al bi odradio turbo isplatu... 4000 kvota... taman tako treba igrati pa ako dodje dodje![]()
Danas simpaticno...
Bajern 2
Everton 1
Juve 1
Malaga 1
6.4
uplata 50e
P.S. Da priznam da sam ovaj Everton prepisao od Mikecg nesto sam planirao da ga preskocim ali eto
I imam jedan tiket u "procesu":
Bajern 2
Juve 1
Barsa 2
i ceka se Napoli 2
8.9
uplata 30e
P.P.S.
Barsa smrdljiva jedva.
A Napoli sutra ako bude srece![]()
I mene interesuje dje moze da se odigra 30 parova.. koliko ja znam najvise moze da se odigra 16 parova na tiketu...
Imas u bukmejkers.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
U bukmakers i meridijan mozes koliko oces parova.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Budućnost
U meridian valjda moze kolko oces parova.
A moze u Meridian sve.
Na onaj njihov "racun" stane sve zivo,od toga kad ce se madona posrat do Reala 3+...
eto ovo prvi put nocas cujem.... a vala cu jednom odigrati 30 parova... eto cisto da vidim ocu li potrefit 29, a jednu promasit, jer mi se to uvijek desava...![]()
Uff sjutra Intera i Reala sa mnoooogo novaca..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks