Eo skidam Homeland, da vidim what the whole fuss is about.
Eo skidam Homeland, da vidim what the whole fuss is about.
DICIOTTO
Druga sezona White Collar interesantnija od prve. Vise se paznje posvecuje rasvetljavanju ubistva Kejt i razmotavanju toga, a manje pojedinacnim slucajevima.
Last edited by Roy Fokker; 27-09-12 at 22:43. Reason: Ajde da ne spoilujemo baš tako krupne stvari, ok?
Da, White Collar što dalje ide više se povezuje u jednu veliku priču, iako su i dalje tu epizodni slučajevi - bukvalno u svakoj epizodi se nastavlja "velika priča" bar pomalo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kakav pilot Last Resorta :smajlikojineprestajedaseklanja:
Samo da bude imala gledanost, da je ne otkazu jer bi bio grijeh.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako je dobra epizoda two and a half men-a, aooo!
Ako ovako nastave ovo će biti sigurno najbolja sezona Sons of Anarchy još od njenih početaka.Odlična gluma u petoj sezoni
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
meni su ostale josh 3 ep. do kraja s1.zadovoljan sam,ali mislim da serija moze bit masu bolja.smeta mi 'rambo stajl zavrsnica svake ep.' ali glavna pricha od koje se po ep. dobija jako malo prosto te cera da nastavish sa gledanjem serije.velika zamjerka mi je izbor glumca za ulogu elijasa...katastrofa.vala su mogli nac boljeg koji ce iznijet tu ulogu bad ass-a NY-a...
1993-2020
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ja bih npr. vishe volio njega u ulozi elijasa:
Mark Margolis
http://www.imdb.com/name/nm0546797/
inache CIA story mi je vrh,MIchael Kelly je razvalio.svidja mi se sto prosto nemash ideju kako se epizoda moze zavrsit.bash me pozitivno iznenadila serija.ama bash nista nijesam ocekivao.
1993-2020
pa on mu oca glumi![]()
(nečitko)
Elementary, zanimljiv koncept, ali mislim da ne moze prevazici britanskog Sherlocka.
Svidjaju mi se te male izmene, Sherlock koji je upravo dosao sa odvikavanja od droga, Lucy Liu kao Watson, prica smestena u moderni Njujork, ali tesko da ce serija imati neku buducnost.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Last Resort!
Odavno nisam gledao ovako jeben pilot... Ako nastavak bude makar upola dobar, ja sam zadovoljan.
+1...
Jedino sto su rejtinzi slabi, ako dodje serija do kraja ove sezone bice dobro, a za drugu mislim da se ne moramo nista nadat.
Fire in the hole!
niko da prijavi da je Fringe poceo :mad:
![]()
(nečitko)
prijavila Boginja na topic Fringe![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
dosta mlak pocetak Fringe-a
Dobar Last Resort pilot ODista.
It could be made into a monster if we all pull together as a team!
Prelosa gledanost Last Resorta, steta, velika steta. Zajeban termin + epizoda je odavno na netu. Pitanje je i koliko je ova ideja odrziva, mozda bi jedna sezona bila pun pogodak.
Pilot je fucking awesome!
Ali kako Kelsey glumi, like a Boss![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nadam se da ce se ta gledanost popravit, vazda li neka obecavajuca serija ispushi zbog usranog termina...
Hoće li biti druge sezone Alcatraza?
Are you suggesting coconuts migrate?
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks