Pa Lojzo bi NJEMU bio vodonosa, nisam ni mislio obrnuto. Zna se ko je BOG u Ferrari.
Ja ti garantujem da nece u Ferrari.
ON ne igra vodonosu, a to Lojzeku ne odgovara.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk II
TAKUMI
Pa Lojzo bi NJEMU bio vodonosa, nisam ni mislio obrnuto. Zna se ko je BOG u Ferrari.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
u ferariju niko ne moze biti bog, jer je ferari sam po sebi boznastvo u F1 i u automobilizmu uopste!
nemoj da pises nebuloze, @petronas da te zamolim...
Ada nisu poludjeli da ga prime u FERRARI,eto kakav je MASSA bolji im je no on.
LPGTECH 067 854 548
I still say Hamilton is cosmically aligned to Jacques Villeneuve.
- Good first season, almost won the championship.
- Won the championship in his second season.
- Beaten by Jenson as his team mate.
- Celebrity singer girlfriend.
- And now, potentially moving to another team where he'll get paid a lot and where he thinks he'll be able to build the team around him.
Pretty spooky
She is only here to annoy herself!
sve ok, al nesto ne primjecujem da ja Jenson dobija... Mozda samo na nepouzdanosti bolida i nekonzistentnosti, skoro nikad 1 on 1
(nečitko)
dobio ga je u svakoj trci dje se pitao vozac i njegova procjena (= kisne trke), LH je uvijek imao prvi izbor bilo cega, zvanicno su bili jednaki u timu ali to je isto kao sto zvanicno postoji ravnopravnost polova...zato je Alonso i napustio McL i propjevao o onoj aferi
Sada ce Gumi da se raspali kada predje u drugi tim, ali koji HRT?
Posto kazete da stari nece nikome da bude vodonosa, onda je jasno da ce zavrsiti u nekom slabom timu. Jaki timovi vec imaju dobre vozace, a starac nista nije napravio otkad se vratio, i nema sanse da moze u jacim timovima biti prvi vozac.
Moze se diskutovati ali na kraju price jedan je zakjlucak:
Lewis je i definitivno penzionisao Schumachera.
Release Yourself
Istina ziva, brao.
ON je trebao da odluci prije, prije ovih razgovora sa Hamiltonom.
Ali ja mislim da je bolje da ide iz Benza, taj tim je uzas.
TAKUMI
Zasto dolazak Hamiltona automatski znaci odlazak Schumachera? Zasto je Rosberg izmedju dvojice onaj koji je siguran?
Izgleda da u timu nakon tri godine nisu imali ni najmanjih sumnji koga da zadrze a kome da daju nogu. To najbolje govori o tome koga tim smatra korisnijim, uprkos cak i svoj popularnosti (koja u svijetu F1 znaci pare sponzora) koju donosi Schumacher.
Release Yourself
Zato sro se i TATA kolebao. On je mogao da potpise novi i prosle godine i ove godine, nudili su mu ga 10 puta. ON je oklijevao.
Blizi se kraj sezone, Benz je morao da razmislja unaprijed. Nisu mogli vise da cekaju NJEGA. I da mu sad opet ponude novi ugovor, sumnjam da bi ga potpisao jer je tim nepouzdan i jednostavno kanta.
Ovo je sve ispraceno od medija na sasvim drugaciji nacin, to valjda treba da ukapiras...
A ne pada vam na pamet situacija da covjek nije htio da produzi ugovor zbog toga sto je svjestan da ovo vise nije za njega?
Nadam se da ce biti dovoljno pametan da se sad i definitivno povuce i da ne gledamo sedmostrukog sampiona u borbi za 10-12 mjesto u rijetkim situacijama kad uspije da zavrsi trku.
Release Yourself
Sky, a odakle tebi ta informacija???
Pa jeli Bron rekao 3-4 puta samo u toku ove sezone da je ugovor za NAJVECEG na stolu i da se ceka samo ON ??
A to si u pravu, STIG nije rekao ni NE ni DA, a Mercedesu nije odgovarao taj prazan prostor. Jer da im je GAZDA rekao da ih napusta na kraju sezone, nebi vise imali vremena da nadju dobrog vozaca. Trebalo im je osiguranje za 2013.
a sto mislis zasto mu je prijetio?![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks