I jos jedno pitanje koje mora da se postavi. Mecka je nudila Sumiju novi ugovor prije odredjenog vremena, mogao je da potpise novi, dvogodisnji cak, ovo mu je sto se voznje tice najbolja sezona od kad se ponovo vratio, zasto nije prihvatio?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
U ferari bi mogao samo kao alonsov vodonosa...
Ferari ima u svojim redovim najboljeg vozaca danasnjice, i siguran sam da zbog njegovog mira nece dovlaciti neke penzionisane prskalice.
Masa je najavljen za iducu sezonu i sumi moze slobodno da se okrene zauberu.
alonso i luis su trenutno makar za mene najbolji vozaci na gridu...
alonso sem belgije nije imao kikseva, i sto je jos bitnije u prvom dijelu sezone kad je ferrari bio koma, on je uspio da bude dobar i cak pobjedi...
sto puta sam rekao da bih volio da vidim hamiltona u ferrariju...kad tad... a sad bih bas volio da se ferrari kaze da ce sumi zamijeniti masu za sledecu sezonu...al iskreno, mislim da su sanse za tako nesto nikakve...
bogami nisam siguran koliko je masa pameta izbor... jer ne da ne uspijeva da parira alonsu, nego je redovno mnogo sporiji od njega... bolje bi bilo da su tu nedje, da peitiskaju jedan drugoga...da izvuku sto vise... a i zbog konstruktorskog naslova, jer ferrari sa jednim vozacem ne moze nista da napravi...
Alonso - Sumaher tandem nije dobar nikako, preveliki ego. Sumaher nikad ne bi bio vodonosa, to je jasno, Alosno je sad glavni tamo i ne treba mu takav timski kolega. Masa mu nije konkurencija i kad jeste nece praviti probleme i on je tu miran, medjutim Ferari sa Masom ne moze do konstruktorske titule. No ako mogu do vozacke nije toliko ni bitno.
Za Ferari bi najbolji izbor bio Veber. Sumi i Seb se postuju i u odlicnim su odnosima, ali to je nemoguce sad posto je Mark potpisao na vrijeme novi ugovor.
Sjecate li se oprostaja Sumija i sta je pisalo tada na BMVovom zadnjem krilu?![]()
Eeee...Danke Michael, u BRA 2006-e.
TAKUMI
Red je i da se on njima zafali![]()
Masa vozi jednu od najgorih sezona u bolidu sa kojim alonso i samo alonso moze imati ovakve rezultate.
Pored svoje lose forme imao je i nekoliko pehova koji su ga znacajno udaljavali od bilo kakve borbe za bolji plasman.
Zadnja trka je pokazala da covjek nije zaboravio da vozi, znaju to i ovi iz ferarija...
Ljudi iz ferarija su najavili masu za sledecu sezonu, cini mi se a i prije
nekoliko dana je i sam alonso podrzao masu prema tome mene je sve jasno sto se tice ferarija za sledecu sezonu.
Svjesni su ljudi iz tog tima koliko alonso izvlaci iz realno nekonkurentnog ferarija da bi mu uvalili sumahera kao drugog vozaca
No, sve je moguce.
Iskreno se nadam da cu i iduce godine gledat alonso/masa u ferariju iako nekima odavde vlazi na pomisao da sumaher predje tamo...nadam se da tog filma nece gledat.
Last edited by nickname; 28-09-12 at 15:25.
Niknejm, ne prdi.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Jebenica.
Ne bulazni, mogao je odavno da potpise novi ugovor da je htio. Zna i on a i svi da je Mecka raspad, nista se nije uradilo za tri godine.
hahahah!
teeesko, ako mu oni kazu da se spuca sa 200 na sat, on kako je corav i mator, spucace se sa 300
a da li ti stvarno mislis da ce bit gori od Gumahera? da li ti stvaaarno mislis da ce Luis u naredne 3 godine uzet samo 1 mizerni podijum? hhahahha!
ako je mecka losa, onda je Gumi ocajan...
evo pratim i sky i bbc i sve sajtove, nidje ne nadjoh to da su ga "najavili". Naravno, nisu ga ni zvanicno odjebali, kao sto sve do danas nisu ni Gumahera, tako se ne radi u F1, ne demotivises vozaca bez potrebe...
(nečitko)
Lusi mora biti bolji jer je Mecka sad zeru bolja. Ali Mecka nije dovoljno dobra i 2013. oni nista nece moci u borbama za titule. Mozda 2014. oni i najavljuju tu godinu ali ko zna. Ova je izgledala sjajno na pcoetku, imali su dobar tempo na testovima, imali su brzinu u kvalifikacijama( mada je tu DRS odradio stvar i rupa u pravilima) i opet nista.
Meni je krivo sto ovo nije uspjelo, ja volim Njemce, zelio sam da Mecka bude jaka, da bude faktor ali oni to jednostavno nisu. Pa Lotus odma masina, a ovi za tri godine tapkaju u mjestu maltene.
E sad sto se Sumahera tice on je imao ponudu na stolu i onda je logicno da se postavi pitanje zasto je nije prihvatio? Zato sto ce u penziju ili namjerava da predje u drugi tim, posto sa ovima ne ide. Bice da je prvo.
Nemam zivaca da se prepirem sa padobrancima.
Potpisujte braco
http://www.ipetitions.com/petition/f...chumacher-for/
Ma odjebes hejtere. Znaju oni ko je TATA, i to im jako smeta.
Sent from my GT-I9300
ne možete znat je li imao ugovor ponuđen ili ne.. vjerovatno ne, čim je luis doveden kome je obećan status prvog vozača koji je toliko želio..
to imaju alonso i vetel, on nije i to je glavni razlog njegovog dolaska u mercedes..
šumaher je ovo vrijeme pokazao da ne može da se nosi sa sadašnjim stanjem u f1, tu su mlađi, agresivniji, opasniji, a on ni od prosječnog kolege nije bio bolji..
zato je mercedes tražio luisa, i platio ogromnu cijenu..
volio bih da ostane u nekom od timova, realnost je sauber, neđe pročitah pominju i vilijams..
Martin Brundle
Lewis will now have to be excommunicated from any McLaren developments and new knowledge for the next six races.The enemy within. Happy days![]()
hm, Baton za šampiona na kvotu 100?
She is only here to annoy herself!
![]()
hihihihihihi voziću umjesto tebe!
Plin ti je spreman, samo da ga odvrnem
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Volio bih da predje u Ferrari, ili nidje drugo.
Da jos jednom ponizi Zalosnog, kao i onih godina kad su bili rivali, i onda moze u penziju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks