Page 362 of 1608 FirstFirst ... 2623123523583593603613623633643653663724124628621362 ... LastLast
Results 9,026 to 9,050 of 40192

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

aoooo e to bi bilo jos bolje... dobra bi fora bila

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Jesam li ja jedini koji misli da ce Rozberg da dere i LHa? Znam da mi niste vjerovali kad sam pricao to i kad je msc dolazio u mercedes
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    aoooo e to bi bilo jos bolje... dobra bi fora bila
    jes pa da dere alonsa..

zamisli poruku - MICHAEL, FERNANDO IS FASTER THAN YOU..

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Jesam li ja jedini koji misli da ce Rozberg da dere i LHa? Znam da mi niste vjerovali kad sam pricao to i kad je msc dolazio u mercedes
    mislim da rozberg neće toga filma gledat..

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

tako su svi pricali i kad je ovaj dolazio inace za msca je prelazak u Sauber samo plus, ako tako bude ne bi me zacudilo da iduce god. zavrsi ispred oba mercedesa..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    jes pa da dere alonsa..

zamisli poruku - MICHAEL, FERNANDO IS FASTER THAN YOU..

Eeee, al zato sumi ida drugi nacin da to odradi...on bi se zakucao u nekoga ispred...i jednim udarcem alonso bi ubio dvije muve jer ga sumaher na stazi ne bi pustio sigurno

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Zauber je strasan sa gumama, to je velika stvar. Ali ipak mislim da ce se povuci ovoga puta iako Zauber nije nista gori od Mecke, iako im je budzet osjetno manji.
    Volio bih da odradi jos jednu sezonu u Ferariju, mislim i da bi to bio odlican posao za Italijane sto se marketinske strane tice, a zna se sta znaci Sumaher za F1. Masa to nikad nije i nikad nece imati, a i njemu bi bilo dobro u Zauberu, ne bi bio klasican vodonosa.
    Berni je pricao da bi bilo lijepo upariti Sumija i Fetela, da nije Mark potpisao ugovor on je mogao u Ferari, a i Horner zna da Mark koji nema osigurano mjesto je potpuno drugi covjek od Marka koji ga ima.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

ajde ferrari, ajde sumi, budite pametni pa da gedam opet ovo

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

t
    inace za msca je prelazak u Sauber samo plus, ako tako bude ne bi me zacudilo da iduce god. zavrsi ispred oba mercedesa..
    možda pređe u sauber iz inata, zbog načina na koji su ga pozdravili.. kakvi bi to dueli bili sauber -mercedes..

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    Eeee, al zato sumi ida drugi nacin da to odradi...on bi se zakucao u nekoga ispred...i jednim udarcem alonso bi ubio dvije muve jer ga sumaher na stazi ne bi pustio sigurno
    ja mislim da bi alonso više pratio radio vezu, nego gledao na stazu..

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Kakav haos napravise fanovi na zvanicnoj Mercedesovoj fb strani, a i po forumima isto. Cisto da se zna ko je Sumi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako su svi pricali i kad je ovaj dolazio inace za M.S.-a je prelazak u Sauber samo plus, ako tako bude ne bi me zacudilo da iduce god. zavrsi ispred oba mercedesa..
    NSX slazem se u potpunosti i za Rosberga i za veliki plus za M.S.-a kad bi presao u Sauber.
    A koliko je Merc nazadan pokazace i sam Hamilton.U Merc ce da izdimi sto nema rezultata,tako da ce na kraju napustit F1.
    Moram da mu se zahvalim sto je ovim potezom fakticki izbacio sebe iz borbe za titulu sa Alonsom...

Da ne zaboravim:
    Znajuci M.S.-a ne vjerujem da ce se povuci iz F1 podvijenog repa,a ako se sad povuce bez ijedne pobjede-najveca je p***

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

jedina opcija da pobijedi jos koji put....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ali mercedes stvarno bezobrazno, prije nego što šumaher bilo što reče, objaviše da su hamilton i rozberg vozači za narednu sezonu..

Ne mogu da vjerujem da su toliki kreteni!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Izbacise chichu aaaaaaaaa
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Prazno mjesto u Mclaren?
    Vidjećemo šta piše u Kimijevom ugovoru...
    Firer replaced by Negro in Hitler's team...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Hamilton to partner Rosberg at Mercedes in 2013 28 Sep 2012

Mercedes have announced their 2013 driver line-up, with Nico Rosberg being joined by Lewis Hamilton, who moves to the team from McLaren on a three-year contract, leaving Michael Schumacher without a confirmed drive for next season.

“It is now time for me to take on a fresh challenge and I am very excited to begin a new chapter racing for the Mercedes AMG Petronas Formula One Team,” said Hamilton, who exits McLaren after six seasons. “Mercedes-Benz has such an incredible heritage in motorsport, along with a passion for winning which I share.

“Together, we can grow and rise to this new challenge. I believe that I can help steer the Silver Arrows to the top and achieve our joint ambitions of winning the world championships.”

Hamilton’s career has been supported by Mercedes-Benz since its earliest days. In 2000, he and Rosberg were team-mates at TeamMBM.com in Formula A karting. He drove with Mercedes-Benz engines during his two seasons in the Formula Three Euroseries, winning the 2005 championship, and all of his 104 F1 starts - and his 2008 drivers’ title - have been powered by Mercedes-Benz.

“I am delighted to welcome Lewis Hamilton,” said team principal Ross Brawn. “The arrival of a driver of Lewis’ calibre is a testament to the standing of Mercedes-Benz in Formula One and I am proud that Lewis shares our vision and ambition for the success of the Silver Arrows.
    I believe that the combination of Lewis and Nico will be the most dynamic and exciting pairing on the grid next year, and I am looking forward to what we can achieve together.

“Over the past three years, we have been putting in place the foundations and building blocks that are needed to compete regularly for the world championship. Behind the scenes, we have assembled a team that is technically stronger, more experienced and better resourced, thanks to the support of Petronas and all of our loyal team partners. The potential is now there to match any other team on the grid, which is the minimum standard for a Mercedes-Benz works team. Our task is now to translate that potential into on-track performance for next season and beyond.”

Hamilton’s arrival leaves Schumacher’s future uncertain, the seven-time champion having enjoyed less success than expected after making his Formula One comeback with Mercedes at the start of 2010. Third place in this year’s Valencia race has been his only podium finish for the team.

“I have had three nice years with the team which unfortunately did not go as well as we all would have wanted on the sporting side,” said the German. “I wish Lewis well and for the team to achieve the success we worked so hard for in the build-up. I would like to thank the team for their trust and all the guys for their unconditional commitment. I will now concentrate on the next races.”

Schumacher losing his Mercedes drive marks the end of special relationship with Brawn, one that dates back to their championship-winning days together at Benetton and Ferrari.

“His energy and commitment have never wavered, even when results have not matched our own expectations, and we are determined to finish the 2012 season together on a high,” said Brawn in thanking Schumacher for his ‘important contribution to the team. “As always, it has been a pleasure to work with Michael.”

Norbert Haug, Vice President of Mercedes-Benz Motorsport, added: “Over the past three years, Michael has been a great driver and an exemplary ambassador for Mercedes AMG Petronas. His experience has been an important factor in guiding the development of our team in Brackley and we extend our sincere thanks to Michael for his loyalty, team play and commitment.”

Hamilton’s wasn’t the only signing announced by Mercedes on Friday. It was also revealed that three-time world champion Niki Lauda will join in the near future in the role of non-executive chairman of the team’s board of directors.Hamilton mouth gets Bigger.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Kaze da ce GAZDA u Sauber. Nadam se da to nije istina!
    naravno da nije, pa ti i fabia ste tvrdili kako je Brawn rekao da ce Gumi da vozi za Merc dok god to Gumi zeli.... I onda NOGAAAAA

ahahahhaha

Kakva noga?
    Pa to bi bio prekid ugovora. ON ce da odradi svoj ugovor do kraja, ne znam sto mlatis.

Noga je kad nekog sutnu sredinom sezone, kao recimo Montoyu, ili kad raskinu ugovor prije roka.
    cek, ajd jos jednom, sta je ono Brawn navodno govorio za Gumijev ugovor, prije nego ga je nogirao?
    Kako ce Berni da se uvati za glavu...

I ovako je popularnost F1 drasticno pala, zamisli sad kad ode ON. Ima staze da budu puste.
    Ulaznice, TV prava, marketing, sve ide dolje kad nema GAZDE.
    izgubice tacno 2 gledaoca na cijeloj planeti Zemlji... Koga boli uvo da gleda nekog penzosa kako za tri godine uzme JEDAN podijum?
    jedini si
    Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Znajuci M.S.-a ne vjerujem da ce se povuci iz F1 podvijenog repa,a ako se sad povuce bez ijedne pobjede-najveca je p***
    on je p*** i bez povlacenja, a o pobjedi u F1 moze samo da sanja, bez obzira koji bolid da mu daju...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Prazno mjesto u Mclaren?
    Vidjećemo šta piše u Kimijevom ugovoru...
    Firer replaced by Negro in Hitler's team...
    PEREZ u Mclaren
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ferari sad nema opcija ako ode masa osim - bjanki ili šumi..

ali ako su odustali od pereza zbog neiskustva, onda logično neće ni bjanki odmah u ferari, tako da ostaje MASA ili ŠUMI..

sa masom mogu se pozdravit sa konstruktorskom titulom..

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ali ON u Ferrariju, jao kad bi to bilo. Da jos jednom Zalosni dobije po nosu.

Sent from my GT-I9300
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Eto vam ga sad Najveci .
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Sumi ako oce podijume ili pobjede onda mora u Ferari, naci ce on mjesto ako zeli da nastavi, nije to problem, ali Zauber ne moze da mu da konkurentan bolid, ovakav kao Mecka sto ima moze ali to nije dovoljno dobro.

Do juce bi rekao da nema sanse da Luka zove Mihaela ali danas mozda i postoji neka sansa, pogotovo sto je Ros ovako pustupio. Ono sto mi nije nikako jasno je potaz Luisa. Pa lud je ako misli da ce Mecka moci da parira Meklarenu, ikad!

Mecka ce izgubiti fanove, jasno je to. Bas im haos prave na fb stranici.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ne bi mercedes toliko iskeširao luisa, i pozdravio šumija sa sponzorskim pulom, da nijesu sigurni u bolid i podijume..

luis i šumi su u ovom trenutku dva svijeta što se vožnje tiče..

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

ja sam cuo da ce Ferrari da zaposli Sumahera za crash testove novog bolida

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Ti stvarno mislis da sa ovakvim bolidom Luis moze konstantno da uzima podijume? Ne da nema sanse nego ne postoji ni teorijska. Oni toliko jedu gume da je to smijesno vise, tri godine i jos ne znaju sta da rade sa njima. Samo kad se poklope neke stvari mogu do podijuma.
    Koliko su mu samo para dali, koliko treba da uloze u razvoj? Jedino ako su mu pare motiv, 4 tima su bolja od njih i to dosta bolja.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

i alonso sa lošijim bolidom od meklarena, rbr, donekle i lotusa, vodi u šampionatu..

a alonso i luis trenutno mogu izvlačit iz bolida više od ostalih..

Page 362 of 1608 FirstFirst ... 2623123523583593603613623633643653663724124628621362 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)