Nikako mi nije jasno kako to da je neuporedivo lakse i brze kucanje i sa mnogo manje gresaka na iPhoneu nego na bilo kom drugom touch screenu iako su veci i ekrani i dugmici. Jbt na Noteu sam pravio vise gresaka nego na ovom. Munje i gromovi...
oce li bit live feed ili tako nesto?
Nikako mi nije jasno kako to da je neuporedivo lakse i brze kucanje i sa mnogo manje gresaka na iPhoneu nego na bilo kom drugom touch screenu iako su veci i ekrani i dugmici. Jbt na Noteu sam pravio vise gresaka nego na ovom. Munje i gromovi...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Ja na 4s nisam mogao dvije rijeci da svezem a da ne kiksam 3 puta.
Tako da ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ajd ovako, prednosti iphona 5 (pa dopunite)
1. stabilnost ios-a(phone bez "trokiranja", jer kao sto je Noothing rekao, nema tog android-a koji ne baguje, to je mislim svako primijetio. ja na iphone stvarno nisam registrovala ni jedan bug)
2. najbolji touch(svi koji su imali Iphone su to primijetili)
...e sad dalje.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ja cu napisat mane, a to je cijena i iTunes, a izgleda i QC za sad...
Sent from my iPhone using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
necu mane. svaki telefon ih ima. hocu da skontam zasto bi mijenjala moj trenutni phone (koji ima NFC, kameru 12mpx, ekran, 4.3",HDMI izlaz iusput lijepo izgleda) za I5
Mene za hardware odavno zabolje uvo, svako moze nabudzit hardware. Operativni sistem je to sto me drzi kod iphonea jos... A kao prednost svakako za i5 kvalitet izrade, sto dokazuju ova dva klipa na prethodnoj strani sto sam postavio, toliko o tome kako se ljusti sam od sebe itd...
3. Najbolji plejer za muziku i najbolji medija dodatak na slusalicama.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Značajna stvar je i softverska podška za starije iPhone uređaje, što kod Android-based telefona nije slučaj (novu verziju Androida nećete moći instalirati na starijim uređajima).
zavisi koliko starije... krajem oktobra ce verzije za dosta serija unazad...prvi put kod samsunga...chini mi se...
Hellblazer...
ako mozete kao Noothing nastaviti. sad pod brojem 4 bicu vam zahvalna.
dobicete po rep xD
Last edited by Phénix; 27-09-12 at 21:28.
Citat: "Apple's three and counting years of software support for the iPhone 3GS is the longest run of any iOS device, and far longer than other smartphone platforms."
Cio članak: http://appleinsider.com/articles/12/...f_life_support
Konkretno pitanje: Da li će "Google Android 4.1 Jelly Bean" funkcionisati na Android-based uređajima starim 3-4 godine?
Sigurno da neće. Iako se smatra stabilnom verzijom - trenutno funkcioniše isključivo na Google-ovim "Takju" Galaxy Nexus uređajima, dok VEĆINA (57.5 %) Android uređaja i dalje koristi verziju 2.3.x Gingerbread od 2010. godine. Izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)
No, jest' da je druga tema - ali takođe INTERESANTNA - pogledajte ovaj link: http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...rating_systems
Vidjećete jasne razlike u karakteristikama i dostupnim funkcionalnostima operativnog sistema i pratećih "fabričkih" aplikacija između iOS i Android baziranih uređaja. I tu se jasno vidi da je lista funkcionalnosti na strani iOS-a, a da Android-u fale brojne bazične funkcije kao što je "undo", a eto i za Roy Fokker-a koji se ranije žalio: opcija povezivanja Bluetooth tastature na sistem je funkcionisala od začetka iOS-a, a na Androidu tek od verzije 3.1 (što znači da je nedostupna najvećem broju Android korisnika s' obzirom da većina koristi 2.3 verzije).
Itd. Proučiću malo detaljnije ovu listu i iznijeti dodatna zapažanja.
jeste djoks ali su to telefoni koji kostaju po 80-100e i koji imaju los hardwer pa moraju koristiti 2.3.x
a pocevsi od galaxy-a koji je sad 140-150e pa na dalje svaki ima cak i 4.0.3 a ne 3.1
eto taman poredi galaxy i 3gs tu su nedje sa cijenom polovnog uredjaja
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
5. Najmanje zahtijeva modifikacija i podesavanja out-of-the-box za standardnog korisnika od bilo kojeg drugog telefona (najmanje se igras s njim da bi ga pustio u rad )
6. Kvalitet hardware-a i cijena odrzavanja, mada je ovo vazilo do iPh 5,kazu da ce ovaj LCD da kosta oko 250€, a do iPh 4s ubjedljivo najjeftinija popravka od svih High end telefona.
7. Baaaateeeerijaaaaaaa, do sad im niko nije mogao parirati, mislim ni po sad
8. Najbrze se puni od svih telefona ( za sat i nesto pun tel, kome je frka zna koliko to znaci )
9. Kamera, kako video zapis tako i fotografija, eto gomila testova, ako nije najbolja onda definitivno u prvih 5, da budem skroman.
10. Odnos kvaliteta i performanski koji nema nijedan drugi tel.
Ima jos, ko ce kucat
P.S. najmanje mu pada cijena u odnosu na svaki drugi tel. To racunajte po zvanicnim cijenama, ne ovim "iz prvog talasa" , dje morate deeeeebeeeeloo da platite da ga imate odmah po izlasku, kako dobavljaci tako i krajnji kupci, sem ako vam se ne sjedi u red i bije sa narodom, ili vam je merak cekat 2-3 nedelje da stigne kad ga online porucite.
Last edited by Rhamses; 27-09-12 at 21:50.
GSM House
Baj d vej: danas mama kupila "Samsung Galaxy Ace Plus"; zamoljen sam da sinhronizujem kontakte sa Windows Address Book-om. Instaliran je onaj Samsung-ov KIES (ili kako već), sve regularno, počeo postupak sinhronizacije - traje već 2 sata za ukupno cca 200 kontakata ... Sami "preparing to synchronize" je trajao više od sat vremena ...![]()
Ja ne mislim na bluetooth tastature nego na sve ono što Apple NE DA.
I naravno da su od starta podržavali BT keyboard, kad NE POSTOJI iPhone s hardverskom tastaturom kao opcija, za razliku od svake mobilne platforme ikad.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Čak i screenshot opcija postoji na iOS-u od početka, dok se kod Android-a pojavljuje tek od verzije 3.7 ...
Najbolji copy/paste ikad....
najbolji zoom in/out ikad...
just to name a few ordinary features...
GSM House
Interesantno - toliko moćan Android - nema čak ni opciju kreiranja lokalnog backup-a telefona ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks