View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 12 of 64 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast
Results 276 to 300 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Nije tačno ovo prethodno rečeno. Imao je 29 godina...

Čekam dan kad će debitovat neko od 50 godina koji iza sebe ima decenije uspješnog poslovanja u privatnom sektoru. Kad kažem poslovanje, ne mislim na namještanje poslova, kršenje zakona i primanja državne pomoći.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tacno, izvinjavam se, 29 godina! al to nista ne mijenja.

sto se tice tvog drugog pasusa, slazem se dobrim dijelom, jedna takva licnost bi govorila i o privredi i o percepciji privrednika. talijani su imali taj rezon o privrednicima jos poslije ww2. doduse, imali su i oko cega da ga imaju. a kasnije su se zajebali sa berluskonijem, al to je druga prica...

lijepo vrijeme ce biti kad kao drustvo budemo narocito cijenili uspjesne privrednike u postenoj trzisnoj trci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kao prvo rekao sam pokusava a ti mi nadji drugu pro srpsku partiju koja pokusava da bude gradjanska. ja sam naglasio na koji blok mislim a ti ako hoces demantuj me ili kazi sto mislis a ne tu kao i djelis neke jedinice i sl.
    to kao veliki strucnjak, ako sto imas kazi i ponasaj se kao da si normalan a ne mi glumis tu nesto
    Jedini kojima je nacionalno pitanje na ovim izborima primarno je koalicija Srpska sloga i Naprijed Crna Gora. Oni drugih pitanja nemaju. Srpska sloga ocekivano, kao i za ove druge, posto je privreda u kolapsu. Ono sto ja vidim, nikad blizi 93.godini nismmo bili od tada. Naravno, Djukanovic je profesionalni lazov, doktorirao je na tome, pa sad svom neukom puku pusta price o nekakvih 15000 eura bdp po glavi stanovnika. Uglavnom, ovi za koje ja glasam, i za mene neocekivano, do sada vode sasvim dobru predizbornu kampanju, i naravno ne osvrcu se na ulicarske poklice Mila Djukanovica(a, kad je znao bolje).
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Jedini kojima je nacionalno pitanje na ovim izborima primarno je koalicija Srpska sloga i Naprijed Crna Gora. Oni drugih pitanja nemaju. Srpska sloga ocekivano, kao i za ove druge, posto je privreda u kolapsu. Ono sto ja vidim, nikad blizi 93.godini nismmo bili od tada. Naravno, Djukanovic je profesionalni lazov, doktorirao je na tome, pa sad svom neukom puku pusta price o nekakvih 15000 eura bdp po glavi stanovnika. Uglavnom, ovi za koje ja glasam, i za mene neocekivano, do sada vode sasvim dobru predizbornu kampanju, i naravno ne osvrcu se na ulicarske poklice Mila Djukanovica(a, kad je znao bolje).

tacno

danasnja ilustracija:

DF pozvao Đukanovića da pričaju o KAP-u, a ne o četnicima

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    ako SNP kaze mjenjace himnu i zastavu, ako Demokratski front kaze mjenjacemo himnu,zastavu i jezik na svakoj tribini. mogu oni postavljati i druga pitanja ali dok god pominju te stvari za mene nisu gradjanska partija i ne misle dobro crnoj gori nego kao i DPS samo zele dalje podjele.
    po meni to je zatvorena prica mada nije narod kriv ( koji se osjecaju kao srbi) sto im njihovi lideri u nedostatku argumenata u porazu na referendum napunili glavu da je zastava i himna losa i da je protiv srba.
    to se ne moze mjenjati vise potrebna je 3/5 na referendum da glasa za to, i umjesto da tvoja koalcija koju glasas krene u smirivanju tih duhova, da kaze to su cinjenice ajmo ljudi o ekonomiji da pricamo, ajmo da kazemo sada je crna gora nezavisna zemlja ima svoju granice koje su postojane, himni u grb ali od toga se ne zivi. daj da smjenimo DPS pohapsimo te koji su krali, pokusamo narod da spasimo od pada u ambis da ne pricamo vise o srbima i crnogorcima jer to je njiov cilj oni dodju na tribinu i opet pricaju o zastavi o himni jeziku.Grb im je je nekakav golub jugonostalgicnih boja i kad ga vidim odmah zbog toga ne bi glasao za njih , jer odmah vidis drugu podjelu, vidis drugi DPS. dokle god osjecam da bilo koja stranka ili kolacijica ili front nazovi kako hoces i dalje pravi podjele moj glas dobiti nece.
    prije cu otici i predati prazan listic nego glasati za takve
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by istorijska licnost View Post
    PREDSTAVILI IZBORNI PROGRAM

Front bi skratio himnu i srpski dodao kao službeni jezik

U Frontu smatraju da treba inicirati promjenu Ustava kojom bi pored aktuelne državne, postojala i narodna zastava

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

ako SNP kaze mjenjace himnu i zastavu, ako Demokratski front kaze mjenjacemo himnu,zastavu i jezik na svakoj tribini. mogu oni postavljati i druga pitanja ali dok god pominju te stvari za mene nisu gradjanska partija i ne misle dobro crnoj gori nego kao i DPS samo zele dalje podjele.po meni to je zatvorena prica mada nije narod kriv ( koji se osjecaju kao srbi) sto im njihovi lideri u nedostatku argumenata u porazu na referendum napunili glavu da je zastava i himna losa i da je protiv srba.to se ne moze mjenjati vise potrebna je 3/5 na referendum da glasa za to, i umjesto da tvoja koalcija koju glasas krene u smirivanju tih duhova, da kaze to su cinjenice ajmo ljudi o ekonomiji da pricamo, ajmo da kazemo sada je crna gora nezavisna zemlja ima svoju granice koje su postojane, himni u grb ali od toga se ne zivi. daj da smjenimo DPS pohapsimo te koji su krali, pokusamo narod da spasimo od pada u ambis da ne pricamo vise o srbima i crnogorcima jer to je njiov cilj oni dodju na tribinu i opet pricaju o zastavi o himni jeziku.Grb im je je nekakav golub jugonostalgicnih boja i kad ga vidim odmah zbog toga ne bi glasao za njih , jer odmah vidis drugu podjelu, vidis drugi DPS. dokle god osjecam da bilo koja stranka ili kolacijica ili front nazovi kako hoces i dalje pravi podjele moj glas dobiti nece.prije cu otici i predati prazan listic nego glasati za takve
    Frontu je dominantna ekonomska prica, a Milova koalicija i nema druge osim nacionalne. Ako izuzmemo budalastine tipa 15000 evra bdp.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

U Frontu smatraju da treba inicirati promjenu Ustava kojom bi pored aktuelne državne, postojala i narodna zastava

Bolje bi zvučalo ovako..
    ..u frontu smatraju da treba inicirati promjenu ustava kojom bi pored aktuelne države postojala i jos jedna država,to jeste država u državi i to sa mjestom u ujedinjenim nacijama...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo govori sve o njima i onima koji ce da glasaju za njih.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Milo Djukanovic:

"Nametnuti rat ćemo dobiti, baš kao što smo sve takve protivnike pobjeđivali tokom cijele naše istorije. Ovog puta ćemo završiti zajednički život sa njima i raskinuti sve kontakte, nadam se za sva vremena.Još ću vam ovo reći: Crnom Gorom teče Zeta, a uskoro će i Neretva!“
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ako DF ostane pribran i ne dozvoli likovima iz Nove da se ih 'srbstvo ponese' mozda i budnu intresantni rezultati izbora.
    Lekic je stvarno gospodin covjek. Veoma umjeren, gradjanski opredjeljen i pragmatican.
    Jedina mu je mrlja u karijeri to sto mu se oslachala pozicija ambasadora u Rimu te je prihvatio poziv Kostunice da ostane na tom mjestu tj sluzhi jednoj potpunoj nelegitivnoj vladi. Nelegitimnoj, iz crnogorske tacke gledista, jer je srocena na osnovu izbora na kojima nije izaslo ni 20% gradjana.

Sve ostalo kod njega je meni na mjestu. Da nema Pozitivne vjerovatno bih i ja prelomio u mozgu i glasao njega.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Нешто баш читам из антропологије од чедомира чупића и каже како постоје двије политике, рационална и ирационална, рационална која се заснива на интересима и здравом разуму која служи животу, и ирационална која потенцира ирационалне тежње, плаховита је, кратког је даха јер се базира на на систему живота од данас до сјутра.
    Оно што желим рећи је да је инсистирање на симболима (и код опозиције и код позиције) ирационална политика од које мало ко има стварне користи. Осим оних који на тој причи добијају изборе.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Нешто баш читам из антропологије од чедомира чупића и каже како постоје двије политике, рационална и ирационална, рационална која се заснива на интересима и здравом разуму која служи животу, и ирационална која потенцира ирационалне тежње, плаховита је, кратког је даха јер се базира на на систему живота од данас до сјутра.
    Оно што желим рећи је да је инсистирање на симболима (и код опозиције и код позиције) ирационална политика од које мало ко има стварне користи. Осим оних који на тој причи добијају изборе.
    Insistiranje na simbolima je prosto pecanje ideološki istreniranih birača, kakvih je nažalost većina, a za kakve je najveća borba između DF i SNP-a. Zna se šta je potrebno za promjenu ustava tako da te priče o simbolima u predizbornoj kampanji su ozbiljne koliko i krečenje Pozitivne velikosrpskim bojama sa suprotne strane.

Velika je greška što iz opozicije u potpunosti ne ignorišu Đukanovića. On je, prije svega, potrošen političar za Evropu koji se više ne smije dohvatiti značajne funkcije i nema razloga da ga i oni tako ne tretiraju već mu osvrtima na njega pomažu da održava imidž velikog lokalnog kapa i time otežavaju sebi posao. Efektnije bi bilo da ga u potpunosti ignorišu, jer njemu je svejedno, pričao o četnicima ili početnicima ili pčelicama, efekat je isti.
    Last edited by Superhik; 27-09-12 at 12:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by istorijska licnost View Post
    ljudi iz pozitivne cg ne valjaju jer su pocetnici. u zemlji u kojoj je ambiciozni nikogovic u dzemperu sa 26 postao premijer i to mu bila prva stavka u radnoj knjizici.
    demokratski front ne valja jer je cetnicka stranka. dok je djukanovic jurisao na konavla valjda u okviru ipa programa prekogranicne saradnje, sta li.

bravo, interesna grupo!

ovo ti je ziva istina ....ali da bi Pozitivna trebala da se malo "procisti" - trebala bi ...
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    ovo se jedino moze na DPS odnosit, jer niko drugi nije dosao na poziciju da ista moze mijenjat osim njih, tako da pricaj u jednini
    a PzP ??
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    ovo se jedino moze na DPS odnosit, jer niko drugi nije dosao na poziciju da ista moze mijenjat osim njih, tako da pricaj u jednini
    A glasanje u parlamentu znači ništa ne znači, tu se ne vide neke stvari? Znači važno je samo ako odlučuju...pf.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Jedno pitanje za postavljača poll-a: Da li ovo "neću glasati" uključuje i izlazak na izbore i obezvaživanje listića?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ako DF ostane pribran i ne dozvoli likovima iz Nove da se ih 'srbstvo ponese' mozda i budnu intresantni rezultati izbora.
    Lekic je stvarno gospodin covjek. Veoma umjeren, gradjanski opredjeljen i pragmatican.
    Jedina mu je mrlja u karijeri to sto mu se oslachala pozicija ambasadora u Rimu te je prihvatio poziv Kostunice da ostane na tom mjestu tj sluzhi jednoj potpunoj nelegitivnoj vladi. Nelegitimnoj, iz crnogorske tacke gledista, jer je srocena na osnovu izbora na kojima nije izaslo ni 20% gradjana.

Sve ostalo kod njega je meni na mjestu. Da nema Pozitivne vjerovatno bih i ja prelomio u mozgu i glasao njega.

... misliš, da nema Pozitivne prelomio bi na negativne? ...

... nema ni na ovim izborima ničega novog i pozitivnog u opoziciji ... naravno da se ovakva slika glasanja ne može pretočit na izborima, ostaće na vlasti oni koji su započeli bitne poslove ... da ih dovrše ... kad uđemo u NATO i EU , može i Pajović&co ... Lekić nikada naravno, jer je endemski gubitnik ... baš kao i Peđa B...

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Jedno pitanje za postavljača poll-a: Da li ovo "neću glasati" uključuje i izlazak na izbore i obezvaživanje listića?
    Necu glasati = necu zaokruziti nikoga. Mislim da je sasvim svejedno oces li izaci i prekriziti listic ili neces uopste ici na glasanje.

Mada stvarno ne razumijem zasto bi se neko motao do glasackog mjesta samo da bi nacrtao npr. '*****c' ili nesto slicno.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Ne umijem da crtam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zadnji put se skreće paznja da svi oni koji imaju namjere nekoga vrijedjati, ismijavati, koristiti upadice sumnjivo duhovite vrste da preskoce temu. Partijske propagande (mozda) prikladne ulici odje nijesu i ovo je diskusija dje su razlicita misljenja, zelje, namjere..... Kome je prijatnije sa istomisljenicima diskutovati moze to obavljati na nekakvim partijskim skupovima pa sve do zore "ja tebi vojvodo ti meni serdare". Kultura dijaloga na ovom mjestu i na ovom forumu je OBAVEZNA .
    To cijenim Hari!

Pozdrav i respect!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Mislim da je sasvim svejedno oces li izaci i prekriziti listic ili neces uopste ici na glasanje.
    Zavisi. Ako ne odeš, svi znaju.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

E lijepo li je vidjet da DPS ni 10% nema!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    E lijepo li je vidjet da DPS ni 10% nema!
    Lijepo ali kako se izbori primicu moram priznati da je CDM rijetko mjesto dje ljudi slobodno govore i izrazavaju svoje misljenje jer se pritisak DPS-a polako pojacava i bojim se da ce imat nikad ubjedljiviju pobjedu.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

E jezik pregriza..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Page 12 of 64 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)