Originally Posted by
niksicanin 24
Jedini kojima je nacionalno pitanje na ovim izborima primarno je koalicija Srpska sloga i Naprijed Crna Gora. Oni drugih pitanja nemaju. Srpska sloga ocekivano, kao i za ove druge, posto je privreda u kolapsu. Ono sto ja vidim, nikad blizi 93.godini nismmo bili od tada. Naravno, Djukanovic je profesionalni lazov, doktorirao je na tome, pa sad svom neukom puku pusta price o nekakvih 15000 eura bdp po glavi stanovnika. Uglavnom, ovi za koje ja glasam, i za mene neocekivano, do sada vode sasvim dobru predizbornu kampanju, i naravno ne osvrcu se na ulicarske poklice Mila Djukanovica(a, kad je znao bolje).
ako SNP kaze mjenjace himnu i zastavu, ako Demokratski front kaze mjenjacemo himnu,zastavu i jezik na svakoj tribini. mogu oni postavljati i druga pitanja ali dok god pominju te stvari za mene nisu gradjanska partija i ne misle dobro crnoj gori nego kao i DPS samo zele dalje podjele.
po meni to je zatvorena prica mada nije narod kriv ( koji se osjecaju kao srbi) sto im njihovi lideri u nedostatku argumenata u porazu na referendum napunili glavu da je zastava i himna losa i da je protiv srba.
to se ne moze mjenjati vise potrebna je 3/5 na referendum da glasa za to, i umjesto da tvoja koalcija koju glasas krene u smirivanju tih duhova, da kaze to su cinjenice ajmo ljudi o ekonomiji da pricamo, ajmo da kazemo sada je crna gora nezavisna zemlja ima svoju granice koje su postojane, himni u grb ali od toga se ne zivi. daj da smjenimo DPS pohapsimo te koji su krali, pokusamo narod da spasimo od pada u ambis da ne pricamo vise o srbima i crnogorcima jer to je njiov cilj oni dodju na tribinu i opet pricaju o zastavi o himni jeziku.Grb im je je nekakav golub jugonostalgicnih boja i kad ga vidim odmah zbog toga ne bi glasao za njih , jer odmah vidis drugu podjelu, vidis drugi DPS. dokle god osjecam da bilo koja stranka ili kolacijica ili front nazovi kako hoces i dalje pravi podjele moj glas dobiti nece.
prije cu otici i predati prazan listic nego glasati za takve
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks