iskreno ovoa prica o duplim imenima i ovim pokojnicima sto glasaju meni je malo smjesna. pa cemu sluze posmatraci iz raznih stranaka na biracka mjesta, ako svi znamo kako se glasa ja ne vidim nacin da neko moze duplo da glasa. em te isprskaju da se ono tesko skida, pa se potpises ne vidim svrhu dva ista imena , jel to fora jedan glasa dva puta, valjda bi neko primjetio to od opozicije koja posmatra izbore , ili ce dva razlicita covjeka doci za isto ime, znaci kako zna onaj st stoji na potpis uz licnu kartu dje se ovaj potpisuje kad ih ima duplo.
a sto se umrlih tice jos pamtim izbori vise i ne znam koji, ja kao predstavnim CEMI-ja i covjek sa velikom bradom sjedi pored mene i kako se koji prozove od glasaca on upisuje ime i prezime ili zaokruzuje sada se ne sjecam.
ja u cudu ono i u pricu sa njim sto to radi , po meni uzaludan posao. odgovr: cekam ove sto su umrli a na spisak su da vidim ko ce glasati umjesto njih. bio je iz srs ili neke slicne stranke a ti pokojnici se naravno nisu pojavili. bice im bilo muka kopati 2 m zemlje zbog izbora.
znaci koja god da je prica oko spiskova i slicnih stvari po meni su to price za pravdanje rezultata ili da bi se kasnije moglo neka halabuka dizati. imaju svi prav na svoje kontrolore i koliko znam to pravo svi iskoriste tako neka otvore oci i cekaju greske DPS a.
a sto se tice Pozitivne meni jedino "strah" a veoma je moguce da ne bude ona taj teg na vagi koji ce da prelama oko vecine. ako krene sa DPS om proci ce kao vecina, pojesce je ovi za god dvije, a sa opozicijom kojom opozicijom?
ostala opozicija je za veliku Srbiju.
jedino SNP nesto pokusava da bude gradjanska partija ali ne mogu nikako da se odreknu glasaca cetnickih naelektrisani pa se sa vremena na vrijeme izgube u tome
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks