vazda kazem sebi da necu da igram kvote ispod 1.80-2.00 ali vazda pogazim rijec. i tako me sinoc roma pogazi.retardi.
vazda kazem sebi da necu da igram kvote ispod 1.80-2.00 ali vazda pogazim rijec. i tako me sinoc roma pogazi.retardi.
Who let the dogs out
Mene Napoli baci za 40e, igrao sam 0-2,a ovi bazdovi dobili 3-0 pu!
0859 29-09 20:45:00 Juventus-Roma
Konačan ishod 1 1,65
1341 29-09 15:30:00 Werder Bremen-Bayern M
Konačan ishod 2 1,60
0884 29-09 18:00:00 Malaga-Betis
Konačan ishod 1 1,70
0929 29-09 18:30:00 Brighton-Birmingham
Konačan ishod 1 1,80Sa 20e
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
Mene nagrdi samo lazio sinoc,za lijepe pare. Igrao sam ga GG,i retardi nemogase zabit jedan go! A to mi je ujedno bila najmanja kvota na tiket,a bio sam ubjedjen jedino u nju a ce sigurno doc!
Fixevi ljudi vise ne postoje,to je neko moje misljenje.jedino da se igra na golove. Jedno kolo dodje realno potpuno,a drugo totalno nerealno. Previse se kladionice mjesaju u rezultate,i uopste,kompletan tok utakmice! Redovno se kladim,na zalost,i obicno su favoriti,ili tim koji treba makar go da da ti koji me osuse na tiket.
Jes', čuh i ja da su u fudbalu nemogući neočekivani rezultati.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Prekinuta oba meca kod singapuraca, ako nije kakav cunami tamo. Igrah 3+ i bas me zanima kako ce mi meridijan to registrovat. 1:0 bio rezultat pri prekidu.
Who let the dogs out
ja ugrabih da stavim na tiket GG, ali u SBB, a tamo je pravilo da ako počne drugo poluvrijeme, važeći je taj rezultat..
Ako se događaj prekine u prvom poluvremenu opklada je nevažeća za sve vrste igara i računa se kvota 1. Ako se meč prekine po završetku prvog poluvremena a prije početka drugog poluvremena, kao i bilo kada u toku drugog poluvremeAko se događaj prekine u prvom poluvremenu opklada je nevažeća za sve vrste igara i računa se kvota 1. Ako se meč prekine po završetku prvog poluvremena a prije početka drugog poluvremena, kao i bilo kada u toku drugog poluvremena rezultat u trenutku prekida je važeći za sve vrste igara.na rezultat u trenutku prekida je važeći za sve vrste igara.
[2/2]
0462 27-09 18:00:00 Hacken-Helsingborg
Dupla Opklada 1&3+ 2,24
0204 27-09 20:05:00 Malmo-Goteborg
Konačan ishod 1 1,70
[1/1]
9758 *** Jeju Utd.-Pohang
Konačan Ishod 1 5,00
ufatih ovo danas![]()
Čelsi x2
Siti x2
Werder GG
Sa milioooooooonnnnnnnnnnnnnnn.![]()
E pa gospodo ovo je bruka pa kad nisam dobio sinoc ne znam kad cu....
Pa igram werder 3+,inter x2,napoli 1x,leverpul x2 i Romu prslu jedinicu i padam i sto padam jer sam budala i ne stavim 1x jer su to smecari...
I to sa 20 evrica pa sam se nadao bas da uzmem tih 140 ali kad neko ne zna da igra cudo je to...
Pozzz za bracu kladionicare i ako ima neko neki tiket fin spremi sa kvotom 30-40 nek izbaci valjalo bi!!!
OZBILJNO razmisljam da batalim kladjenje na neki period.... da pocinem![]()
Fix subote:
Siti 2
Nedjelje:
Atl. Madrid 2
Kvote preko 2![]()
Chelsea dobija Arsenal 101% ,bice kvota preko 2,vjerovatno 2.50 .
Je li se samo meni cini da je +30.5 preveliki hendikep na Zadar protiv Partizana . Zadru ce falit po ekipe zbog nekakvog virusa i bilo je pitanje oce li doc uopste u Bg , ali mi se 30 cini mnogo jada...
Kreč, kolica i mešalica.
ajmooo malo sredstava da se dobije danas![]()
Salke 2-2
Viborg 1-1
kvota 6![]()
www.balkan1x2.com
Besplatni tipovi,tipster takmicnje...
Od prvog oktobra ce poceti mjesecno takmicenje za nagrade. Nagradjivat ce se tipsteri sa najvecim profitom.Nagrade ce se dijeliti za
nekoliko pozicija....
www.balkan1x2.com
@kupus oce li doc to,mislio sam da bucnem tu 6.0 kvotu sa 5e?![]()
ela ja mislim da oce, salke je masu bolji od ovihako ne dodje snimices mi neku seriju sledece nedelje
pa cu te izvadit
![]()
Ahahahahaha,a ovaj Viborg valja li sto?
Valja za ove nesrecnike
http://www.soccerstand.com/h2h/soccer/1243895
Eo pogledaj![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks