AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Napoli je pravi kalimero klub - vazda im nešto smeta, oni oštećeni, krivi bogu i narodu, ko da su sve crkve popalili - a kad se krljaju i lome po terenu ne smije im se žuti pokazat. Pih.
Kloseu svaka čast, i tu se vidi koliko je sve naopako danas. Uradio je nešto što bi trebalo da bude normalno, ali kad vidiš koliko je foliranja, krađa i nesojluka i da se to još ne kažnjava (prvi bi da je sreće teatar Barselone trebao da se zabrani)..
U pobjedi nad Cagliarijem Stekelenburg je zabilježio tek prvi clean sheet ove sezone i tek drugi u dresu Rome od kako je došao u klub.![]()
Montolivo odje kod prvog gola,odličan..Dobro pojačanje..Evo ko nije gleda lijepih highlightsa..
Možda i ofsajd kod prvog gola Intera..Cassano prelijepo.U goste Inter bolji 2 puta no doma.
Cavani matador.
Kako da ne igra, razbijaju. Gledao sam ja, sa igracem manje, Sampdorija je jos 2 puta izasla bukvalno sama pred golmanom, i onda su tutusi ili promasili, ili je Romin stoper u zadnji sekund odreagovao. Nemoj me zajebavat, sprdnja su. Milan makar ima izgovor, ako nista drugo.
DICIOTTO
Pričao sam vam ja Milanisti da će ovaj El Šaravi bit vaš najjači igrač, a niste vErovali. :mrgreen:
Trenutno stanje stvari ?Dobro.
Nemoj se razočarati opet.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Inace Milan je strasna ekipa ove sezone.Mozda budu 15ti
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Razocaran u startu formacijom i igracima koji su izasli na teren pogledah prvih 15 minuta utakmice i podjoh na Bajagu. Pas nismo mogli svezat, napadamo samo sa JEDNIM IGRACEM Militom, eventualno 2 ako se Snajderu digne penis i podje naprijed.
Meni samo nije jasno kako Bajern UVIJEK kad napada na protivnicku polovinu ima 5 igraca a mi samo 2? Pih brate, igramo sa 8 segaca kao da je Barselona na drugoj strani, Stramaccioni se masu prepao kao da se bojao da ne popije otkaz.
Pogledah hajlajtse i Kievo nas je ubio, ovo ku*ca ne valja iako smo dobili. 3-5-1-1 kukuu
Ovo sto se povrijedio Snajder je jedan veliki + jer je nikakav, zna samo da opali tu loptu. Cou i Alvarez trebaju zajedno na teren da se unese malo te kreacije.
Jos da pofalim Juana koji je ubica. Strah me da ga ne smeknu sad ovi parasi Psz, Barsa, City..
Vidim da se pominje Ljorente a veliki mag Branca je demantovao glasine oko njega, Paulinja i Rosija. Mozda je to samo trik velikog maga Brance da zamaze oci javnosti a u Januaru stizu ove 3 britvice, uff.
Last edited by Tripleta; 27-09-12 at 15:01.
@trilpeta
Poredjivat bajern i inter u ovom trenutku posmatrano iz igrackog kadra kojim trenutno raspolazu je suvisno!
da ne pricam o komentarisanju cijele utakmice na osnovu odgledanih prvih 15 minuta.
Gledao sam utakmicu od prvog do zadnjeg minita.
Tacno je da nismo napravili gomili sansi!
Isto kao sto je i tacno da nije bilo nikakavog ubijanja od strane kijeva.
Kako se slatko ismijah, hvala ti druze.
Bezrezervni optimizam i podrska svom klubu. Neki bi trebalo da se ugledaju na momka.
Ha ha ha
[QUOTE=Tripleta;2971836]
Jos da pofalim Juana koji je ubica. Strah me da ga ne smeknu sad ovi parasi Psz, Barsa, City..[/QUOTE]
Kakva bi on sponzorusa bio.
Po kojem realnom poretku moze Inter bit treci, aj mi objasni? Ja vidim da ste vi utripovali da ste miljama ispred Milana. Polakote, molim vas. Bolji mozda i jeste, ali ne toliko kao sto vi mislite. Nema te sanse da do polusezone budete treci (kazem do polusezone, jer ko zna kako ce se timovi pojacat u januarskom roku). A mislim da ni na kraju sezone ne mozete bit treci bez zveka velikog.
DICIOTTO
Lazio ne moze biti ispred Fiorentine, to ti ja garantujem.
Pa e, necemo bit treci nego prvi.
Nije Kijevo mogao da prne protiv Intera, jedino su imali 2 šanse zafaljujući smušenosti pojedinih igrača odbrane i onu stativu iz slobodnog.
Inter je prosto ubio utakmicu onom formacijom - odigrali na siguricu najveću i iskoristili svoje prilike. A sama igra je u fazi organizacije igre i napada katastrofalna. Nema režisera, Milito se raspada zadnje 3 utakmice, jedino ako se gurne lopta Kasanu pa on nešto napravi. I da, ovaj Pereira stvarno trči kao konj što Interu uz 2 napadača daje treću opciju u napadu![]()
Guarin isto loše igra, gubi neke lopte koje bi i neki amater mogao da doda. Kambjaso se raspada, Samuel isto, Nagatomo nit smrdi nit miriše (ka pozitivna) ali bar trči non stop i trudi se kolko može. Ranokija i Juan Jesus su sigurni, a posebno je pomogao treći štoper jer sad mnogo lakše preuzimaju napadače čime su sanirali problem sa nedostatkom brzine. ALi zato su u ofanzivi uskraćeni za tog jednog igrača - vezni red totalno bez kreacije, a bogomi sa Kambjasom i bez snage. Mudingaj i Obi se sad vraćaju, tu je Alvarez da zamjeni Snajdera, i Koutinjo da donese malo dinamike pošto je Palacio još povrijeđen.
Interu bez sumnje treba jedan plejmejker i desni bek. Trebao bi im i odličan štoper, ali ja bih forsirao Ranokiju i Juana jer treba da stiču iskustva. I u napadu bi Llorente pao samo tako, tačno se vidi da nedostaje jedan razbijač da razgrne sve oko sebe i raspali loptu.
Realno stanje stvari je iduce: Juventus je 3x puta jaci od Rome u svakom pogledu. Juventus ce dobiti Romu.
Inace kvota da Juve osvaja skudeto je 1.90. Kome nije crnjak da ceka do maja, eto mu sigurne pare.
Napoli ce ih pratiti jedno vrijeme, posle ce se Juve odlijepiti. Inter nekom ludom srecom moze biti 3., mada i to tesko.
Koliko falite Zemana, a Ferara mu sinoc objasni par stvari. A Konte ce motivisat' igrace, jer ima itekako razloga da razbije Zemana.
ps. Volio bih da mi objasnis po kom kriterijumu to Roma igra 6x bolje od Milana?
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks