ja sam pao na kina - njemacka do 17 godina zene... u 94.minut... a imale su 2,3 precke itd... e pa jebao im PAS majku!
auuu kakvih rezultata,sve dolazi osim atletika,najebale su kladionicemeni se atletiko naravno sere u 2 tiketa vrhunska
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ova roma ako ne dobije.......
mada sam ja za danas sve izgubio![]()
gledao sam uzivo.. gazila ih je kina.. i vode 1:0 a kvota 2..... to sam morao igrati...... curke ...
Cekam Rendzers-Madervel 3+, 0:0 u prvo poluvrijeme i padaju dva gola na pocetak drugog i stoji 2:0 citavo drugo poluvrijeme, i gledam na rezultati.com
izbacujem 3:0 u '90. Ja do kladionice podjoh, kad gledam tamo zakljuceno 2:0.
Masakr.
Who let the dogs out
Arsenal 1.2
Verder 3+ 1.7
Milan 1 1.6
roma 1.65 iskopala se
Napoli dava 2 gola 2 kv
Inter dava 2 gola 2.4
Atl. Madrid dava 2 gola 2.15
Kv 55.58
Samo roma majku joj *****
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Drugi tiket
Mancester 1
atl madrid 2
Milan 1
Napoli 1
Stutgard 1
I samo stutgard! Ja ne zmam koji je ovo djavo nocas
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
rimski manekeni..i golman deda mraz...sramno...
Mene baci Inter T 2 gola i Cirih 3plus za 800 sa 1,5 ostalih 9 pogodjeno... Vala je sve doslo na golove makar danas a i Englezi sve lagano...Samo eto ta Roma jer sam vidio da je dosta ljudi igralo
JEL SRAMOTA MOMCI ?Posebno gnjili dortmund vodi 2-0 jebote, pa 3-2 i indijanci ne mogu da izdrze...
![]()
Para vrti dje burgija neće.
Ja doboh 220 eura ukupno na dva tiketa ali imam osjećaj da će se malo više čekat isplate.
Jebala im se nana nanina noćas.
Bijo si poziw koi se neodbija
Roma-ja nemam rijeci... Iskopali se
Tu es mon héro!
Bice para za vikend momci,nema leba odje,eto da dodam ROMA IZGORELA PRIJE SJUTRA!
kakvo kolo, ko nije dobio (ko ja) neka se odma objesi.
Laverkuzen, Atl M, Inter, Milan, Rendzers, Totenhem, Liverpul, aaaaaa, sve sam to pogodio i jbna Roma.
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks