View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 23 of 104 FirstFirst ... 131920212223242526273373 ... LastLast
Results 551 to 575 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Kako smo losi sve je smijesno,znaci bas tuga.Celik bio masu bolji a falila mu samo sreca.I zelim da se osvrnem na ovogfa Radulovica i stvarno se zapitam da li Crnoj Gori treba jos jedan Rajo Bozovic ,mislim da je onakvo bahato mponasanje i senlucenje jednog funkcionera sramno i za svaku osudu.
    To je film od co'eka...Celik ce nazad u drugu ligu, MARK MY WORDS.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ja bih volio, prvi.

Nije ovo Čelik, postajemo komercijala. Daj nas u treću ligu ako treba, pa polako.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je sramota da je covjek u tunel udario onoga Selma Kurberovica,i da se zalijecao put doktora Dasica i ostatka strucnog staba koji su bili na klupu,i da je na kraj vikao momcima iz buducnosti slomicu vam noge ***** podgoricke...Kakva tuga majko mila

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Sramota, no eto...To je posao za neke druge institucije...Navijaci Celika ne smiju prnut, a citav svijet zna sta se radi i sta je bilo na utakmici sa Zetom...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Dobro bi bilo da je samo sa zetom bilo, no i Ranku ce brzo dosadit igracka ta pa ce otici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Dobro bi bilo da je samo sa zetom bilo, no i Ranku ce brzo dosadit igracka ta pa ce otici
    Brzo ce mu dosadit sigurne pare od namjestanja utakmica? Pa sigurno nije uzeo Celik iz neke ljubavi , no da obrne koji meleon.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Brzo ce mu dosadit sigurne pare od namjestanja utakmica? Pa sigurno nije uzeo Celik iz neke ljubavi , no da obrne koji meleon.
    A bgm moze mu se i to odbiti o glavi,ko zna

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Sramota, no eto...To je posao za neke druge institucije...Navijaci Celika ne smiju prnut, a citav svijet zna sta se radi i sta je bilo na utakmici sa Zetom...
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Razumijem te i njih razumijem, ali kad furas neku navijacku pricu, furaj je do kraja...Bio je jednom i jedan Zarko Zecevic, vece pare u pitanju i veca mafija od ove nase pa su navijaci reagovali...Kad bih prosipao neki navijacki fanatizam po tribini kao i ovi nasi crnogorski ultrasi (cast izuzecima), sigurno ne bih cutao, ili ako bih zacutao , nikad vise na tribinu ne bih dosao poslije toga. Sendvic navijaci.
    Ovo vise nije taj Celik. Imidz kluba je narusen, to navijaci znaju. Dako nekad skupe muda da progovore, a nece, nijesu toliko glupi ;-)

Thanks Thanks Given 
    9,632
    Thanks Thanks Received 
    5,990
    Thanked in
    2,286 Posts

Ne vjerujem da upoređuješ jednu od najjačih navijačkih grupacija na balkanu sa šakom nikšićkih navijača... Dosta pravih Fapovaca je napuštilo tribinu odma po Rankovom dolasku, ispoštovalo se to par istorijskih utakmica ali odavno nije to to... A budući da sigurno i sam znaš većinu likova, takođe znaš da se nikad nijesu tripovali na "ultra" priču, bar ne ovo naše shvatanje iste, pa ne znam što uopšte očekuješ reakciju u tom stilu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    A bgm moze mu se i to odbiti o glavi,ko zna
    Jes brate u ovu drzavu dje se postuju svi zakoni i dje je sve cakum pakum a okle ko god ima paruljina moze da radi sto oce, dok to ne ugrozava neke vece ciljeve tipa ovih evropskih a posto nam fudbal nema neke velike veze sa bilo chim , sklapace Ranko jos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima veze i to kako, ne sjekirajte se ništa, sve se prati i vidi. Za početak su sve utakmice naše lige izbačene prije 3-4 kola sa najvećih kladioničarskih tržišta a onda su i neki mnogo bitniji ljudi počeli da prate Zetu, Čelik i ostale drugare.

Samo jedan dan kad pukne Montepolli.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

na bet365 je recimo po prvi put bilo pocelo da ima i nase lige i to vise trzista nego srpske... i gle, pocelo masovno iz 1 u 2 iz 2 u 1... Razumijem. Ajde kd rukovodioci namjestaju, no igraci su dolazili u malo iskusenje, jer nije bas bilo svima dostupno, nije imalo dje da se igra, po domacim kladionicama ogranicenja, sitnije uplate... a onda sok za njih. uz neki mali dogovor, i one pare sto ne prima u klubu, moze da primi na betu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    na bet365 je recimo po prvi put bilo pocelo da ima i nase lige i to vise trzista nego srpske... i gle, pocelo masovno iz 1 u 2 iz 2 u 1... Razumijem. Ajde kd rukovodioci namjestaju, no igraci su dolazili u malo iskusenje, jer nije bas bilo svima dostupno, nije imalo dje da se igra, po domacim kladionicama ogranicenja, sitnije uplate... a onda sok za njih. uz neki mali dogovor, i one pare sto ne prima u klubu, moze da primi na betu.
    Limit na Bwin je 30 eura za uplatu na našu ligu, na 365 je bio za nijansu viši.
    Ja pričam o azijskim kladionicama, za koje su ove evropske prdnjava. Npr, SBO i IBC su davali kvote do drugog slučaja Zete 1/2 i 2/1 i od tad nema niti jednog meča naše lige.
    Najgore od svega (za pojedince) je što Uefa sve ovo prati, pouzdano znam, i polako se prikuplja materijal.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ove azijske i dalje rade ono "prenoshenje" nashih utakmica za njihove potrebe (ne znam dal ih imaju vishe u ponudi) jer sam bio na kup sad u Ljajkovice na Iskra - Mogren , a kad pricash sa onim kinezom , chujesh tamo u pozadini i ostatak horde kako to radi sa ko zna koliko liga i mecheva u svijetu...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

ma to se podrazumijeva, no ti samo kazem da ne vidim sansu da nasa liga bude regularna, ako i nasim igracima bude dostupno... Uzmi u obzir da od njih gotovo niko nista ne prima, a gotovo svi se znaju. Masa njih je poteklo iz buducnosti. pola lige. I 2-3 meca dogovore, uplati se po 30-40 eura tiket, sa par naloga, svaki i cao. Ma ovo vidim 1/1, jos mozda su dozvoljene i vece uplate na tikete... Na kraju krajeva, znamo vec pricu sa jednim CG igracem. On se cak i nije bas previse znao sa tim s kim je dogovara, iz drugog kluba, pa eto par igraca u jednom klubu, jedan u drugom, i zamalo se namjestilo na sve potrebne kombinacije. E sad pazi kako ide kad se sastaju dva-tri para u kolu, gdje uvijek imas 50 igraca koji su nekad igrali zajedno, znaju se, ..., a ne primaju platu, a niti ce.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ne vjerujem da upoređuješ jednu od najjačih navijačkih grupacija na balkanu sa šakom nikšićkih navijača... Dosta pravih Fapovaca je napuštilo tribinu odma po Rankovom dolasku, ispoštovalo se to par istorijskih utakmica ali odavno nije to to... A budući da sigurno i sam znaš većinu likova, takođe znaš da se nikad nijesu tripovali na "ultra" priču, bar ne ovo naše shvatanje iste, pa ne znam što uopšte očekuješ reakciju u tom stilu...
    Valjda navijaci treba da reaguju, makar bojkotom, ako ne mogu nekako drugacije. Jesi u pravu za neke stvari, ali i ja sam. Ici da navijas za klub sa cijom se politikom ne slazes je ponizavanje samog sebe.
    Bice opet druga liga, nazalost.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Co'ek se ponasa kao serif. Dje su mediji da ga spomenu zbog ponasanja nakon utakmice... Ne smiju. Prebijanje igraca Jedinstva je pripisano FAPovcima, jer novinari ni igraci ne smiju da ga prozovu imenom i prezimenom. U srecnim zemljama se ne bi vadio iz zatvora. Devedesete su se vratile. Ovo Arkan nije radio sa Obilicem.
    Last edited by Sandor Kolar; 25-09-12 at 02:45.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Pa e, baš bi Ranka zaboljelo što navijači bojkotuju i tada bi otišao iz kluba.

Zato postoje drugi načini borbe, a neće me ni Ranko ni ne znam ko natjerati da ne gledam svoj klub. Čelik je iznad svih.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Razumijem te i njih razumijem, ali kad furas neku navijacku pricu, furaj je do kraja...Bio je jednom i jedan Zarko Zecevic, vece pare u pitanju i veca mafija od ove nase pa su navijaci reagovali...Kad bih prosipao neki navijacki fanatizam po tribini kao i ovi nasi crnogorski ultrasi (cast izuzecima), sigurno ne bih cutao, ili ako bih zacutao , nikad vise na tribinu ne bih dosao poslije toga. Sendvic navijaci.
    Ovo vise nije taj Celik. Imidz kluba je narusen, to navijaci znaju. Dako nekad skupe muda da progovore, a nece, nijesu toliko glupi ;-)
    Previse idealizujes navijace.Ti isti grobari,bar vecina njih cuti njihovom predsjedniku,popularnom snajderu,iako svi znaju da im se sere u klub.Koliko se lizu sa njim pokazuje i to sto su kada se zadnji put birao predsjednik partizana,izmedju njega i Sava Milosevica izabrali prvog,iako ako nista drugo trebali su da budu neutralni.Delije,koji su jedna od najjacih tribina evrope cute o tome kako pola igraca koji su tu,ne zasluzuju,nego moraju da igraju u prvom timu zbog svojih menadzera,izmedju ostalih tu se nalazi i Rajo Bozovic .Bato Butorovic je od Vojvodine napravio privatni klub,pa firmasi opet ne smiju ili ne zele da mu pisnu.Varvari su kao glumili ludilo i cerali Toma,a zna se da je on bio samo pion Mugose,ali jebiga,protiv Mugija se ne moze.Sve ove grupe su mnogo ispred Fap Masine,pa vidi kako one funkcionisu i kako 'furaju pricu do kraja'.A za bojkot sto kazes,pa to je najgore resenje,jer time bi se jedino grupa ugasila,a i Ranko ce se mnogo potres ako mu utakmice bude po 50-100 ljudi manje.Jedina stvar sto moze da se radi,je da se grupa distancira od njega,i da kaze svima da je Fap masina Celik,kao sto se i pokazalo parolom na ogradi,a ne ljudi iz uprave,igraci i ostali letaci koji su tu samo na godinu,dvije.
    I moras da svatis da ne mogu navijaci da se bore protiv drzava,jer drzava stoji iza fudbalske mafije,jer da nije tako davno bi mnogi 'sportski radnici i finansijeri klubova' robijali visegodisnje robije.
    Last edited by dacho; 25-09-12 at 16:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dacho View Post
    Previse idealizujes navijace.Ti isti grobari,bar vecina njih cuti njihovom predsjedniku,popularnom snajderu,iako svi znaju da im se sere u klub.Koliko se lizu sa njim pokazuje i to sto su kada se zadnji put birao predsjednik partizana,izmedju njega i Sava Milosevica izabrali prvog,iako ako nista drugo trebali su da budu neutralni.Delije,koji su jedna od najjacih tribina evrope cute o tome kako pola igraca koji su tu,ne zasluzuju,nego moraju da igraju u prvom timu zbog svojih menadzera,izmedju ostalih tu se nalazi i Rajo Bozovic .Bato Butorovic je od Vojvodine napravio privatni klub,pa firmasi opet ne smiju ili ne zele da mu pisnu.Varvari su kao glumili ludilo i cerali Toma,a zna se da je on bio samo pion Mugose,ali jebiga,protiv Mugija se ne moze.Sve ove grupe su mnogo ispred Fap Masine,pa vidi kako one funkcionisu i kako 'furaju pricu do kraja'.A za bojkot sto kazes,pa to je najgore resenje,jer time bi se jedino grupa ugasila,a i Ranko ce se mnogo potres ako mu utakmice bude po 50-100 ljudi manje.Jedina stvar sto moze da se radi,je da se grupa distancira od njega,i da kaze svima da je Fap masina Celik,kao sto se i pokazalo parolom na ogradi,a ne ljudi iz uprave,igraci i ostali letaci koji su tu samo na godinu,dvije.
    I moras da svatis da ne mogu navijaci da se bore protiv drzava,jer drzava stoji iza fudbalske mafije,jer da nije tako davno bi mnogi 'sportski radnici i finansijeri klubova' robijali visegodisnje robije.
    Једино што могу да ураде ФАП МАШИНЕ јесте неки вид шмекерске борбе.
    Нико не зна како изгледа борба са управом... Цигани велики једино мафијају управи,али то је као хладни рат неки увијек ђе су они Руси у том случају.
    Наша срећа је што више није могао да поднесе притисак Челебић,а да је издржао још пола године годину,било би зајебано или за њега или за нас. То тако иде...
    Гробари су се замало угасили у борби са управом.
    Најгори вид протеста за навијаче је БОЈКОТ. Мач са 10оштрица ђе је само једна усмјерена ка противнику-управи.
    Опет кажем, Фап Машине могу једино да некако индиректно нападају са неким заставама сваку утакмицу типа `Хоћемо регуларан Фудбал` или `Стоп Мафији` или нешто слично...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Tesko ijedna grupa sa uprawom moze da se nosi, a najgora stwar sto masu nawijaca u dilu sa uprawom, tako da im se ne isplati da ih ceraju.

Mene samo nikad nije bilo jasno varvari cerali Toma i razne,a nikad se nisu jos pobunili protiv Mugija koji je ala i omega

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Na to sam i mislio pod drugim vidovima borbe - parole, pjesme i sl. su jedine solucije u ovim slučajevima.

Bojkot bi ugasio grupu.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Једино што могу да ураде ФАП МАШИНЕ јесте неки вид шмекерске борбе.
    Нико не зна како изгледа борба са управом... Цигани велики једино мафијају управи,али то је као хладни рат неки увијек ђе су они Руси у том случају.
    Наша срећа је што више није могао да поднесе притисак Челебић,а да је издржао још пола године годину,било би зајебано или за њега или за нас. То тако иде...
    Гробари су се замало угасили у борби са управом.
    Најгори вид протеста за навијаче је БОЈКОТ. Мач са 10оштрица ђе је само једна усмјерена ка противнику-управи.
    Опет кажем, Фап Машине могу једино да некако индиректно нападају са неким заставама сваку утакмицу типа `Хоћемо регуларан Фудбал` или `Стоп Мафији` или нешто слично...
    Pokusavali su oni neke transparente posle Metalurga,ali cuh da im je to neki Rankov uzeo prije utakmice.

Znam samo da ce 20.og oktobra 80 % stadiona biti plavo-bijelo.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Pokusavali su oni neke transparente posle Metalurga,ali cuh da im je to neki Rankov uzeo prije utakmice.

Znam samo da ce 20.og oktobra 80 % stadiona biti plavo-bijelo.
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...71395736_n.jpg

Page 23 of 104 FirstFirst ... 131920212223242526273373 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)