ako je opoziciji muka da odu sa listom od 14.000 fantomskih glasaca u strane ambasade kako od njih ocekivat da krenu na mafiju?
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
uz dormeo jastuke i duseke![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ako je opoziciji muka da odu sa listom od 14.000 fantomskih glasaca u strane ambasade kako od njih ocekivat da krenu na mafiju?
Sin:
- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
Kontola štete
Poslednjih nekoliko dana Crnu Goru drma afera sa biračkim spiskovima. Prema procjenama, preko 14 hiljada glasača imaju dvojnika sa istim imenima, prezimenima i adresama stanovanja. Osim toga, postoji još i oko 6 hiljada preminulih glasača. Ovo nije, siguran sam, ni prva ni poslednja afera u Crnoj Gori (sjetimo se Telekoma, Prve banke i 11 miliona…). U normalnoj državi, za bilo koji od pobrojanih događaja, uključujući i ovaj poslednji sa biračkim spiskovima, vlast bi trpjela ozbiljne posljedice. Nego, ne bih da pričam o tome koliko je (ne)normalno naše društvo, posebna je to tema. Pokušajmo sagledati stvari iz nešto drugačijeg ugla na konkretnom primjeru – kako režim vrši kontrolu štete.
Ko ne riskira, taj ne profitira
Veoma je poznata činjenica da DPS dobar procenat svojih glasova dobija raznim vidovima manipulacije sa biračkim spiskovima. Kako vrijeme prolazi, tehnologija napreduje, ali gospoda uvijek nađe dobar način da prevaziđe probleme. Svjesno se izlažu riziku da im se desi, to što im se i desilo – NVO Mans je otkrio i crnogorskoj javnosti prezentovao nelogičnosti u biračkim spiskovima. Dakle, šteta je učinjena. Šta dalje?
Čojska i junačka borba za istinu
Osnovno pravilo je: informacije koje su komprimitujuće što prije negirati ili bar dovesti u sumnju. Ovo treba uraditi na što kvalitetniji i, po građane-botove, što uvjerljiviji način. Najbolje sredstvo je, naravno, neki od paradržavnih medija, u ovom slučaju – naš premili javni servis.
Dakle, organizovano je “fer” TV sučeljavanje. Na jednoj strani bila je direktorica NVO Mans – Vanja Ćalović, na drugoj strani četiri čojka i junaka, četiri tipična crnogorska alfamužjaka, svaki sa ulogom u ovoj emisiji. Predstavimo ih redom.
Остатак можете прочитати на
http://javniservis.me/2012/09/26/kontola-stete/
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Tu su naravno i nezavisni mediji:
http://www.portalanalitika.me/politi...ta-izbora.html
http://javniservis.me/2012/09/26/ist...-cekaci-posla/
Да ли ови што чекају посао више воле црну гору од ових који траже посао?
@Ремарк
Наравно.
Last edited by Mstislav; 26-09-12 at 13:39.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Vjerovatno. Ovi sto ga traze su neprijatelji i vjerovatno u krvnom srodstvu sa Garasaninom.:burp:
A Analitici svaka cast za nezavisnost.
Glasaju li i izbjeglice sa Konika, zna li ko?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
ovaj snimak ih je izasao 6.5 eura![]()
She is only here to annoy herself!
odlican tekst
"
Opozicija
Ako ništa drugo, dobili smo odgovor na to kakva je naša opozicija i zašto ne treba dati glas nijednoj opozicionoj partiji. Samo zbog nekoliko stvari koje je iznijela Vanja Ćalović, trebalo bi da cijela opozicija organizuje proteste i bojkotuje izbore. No, valjda je svima jasno da njih bojkot ne zanima."
nevjerovatno je koliko je opozicija nesposobna...ali mislim da ovo NAMJERNO rade
Sin:
- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
Da li je uslov za pravo glasanja da se bude državljanin Crne Gore ili je dovoljno imati prebivalište?
Probah da nađem zakon na ovom sajtu, ali izgleda nisu platili ratu za domen http://www.sllistcg.me/
A kakva je korist od tog bojkota, naročito u ovom trenutku? Kako bi izgledale partije koje se u sred izborne kampanje povuku? Pa to bi DPS-u došlo kao šlagvort da ih etiketiraju kao nesposobne i neozbiljne. Tu su đe su, i kao što neko reče, treba da se bore na gostujućem terenu protiv publike i sudija.
Ono što bi svakako bila adekvatna reakcija je da upregnu sve snage i aktivno se uključe u čišćenje biračkih spiskova, a ne da im MANS radi posao. Naravno, postojeće Ministarstvo unutrašnjih poslova nema namjeru da ispravlja išta, tako da je na partijama da izvrše detaljnu kontrolu spiskova.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Lagano mi se povraca od ovih "Naprijed Crna Goro - promotivni spot predizborne kampanje" klipova.
Blijedo, jadno, neubedljivo. Niti jedan jedini "iskreni" osmjeh iako se radi o placenim glumcima. Neki jad koji ne mogu definisat se vidi na 95% lica koja se pojavljuju u ovim spotovima u stilu 1984 (ne godine nego knjige).
Presmiješno, zaista.
★
,,Od izbora do izbora sve je bolja Crna Gora''.
Ne znam dal' da se smijem ili da placem.
P r i m o r a c
Thumbs down i report to youtube svaki klip.
zbilja bi mogli..
inace slogan Naprijed Crna Goro kad je ista dovedena do ivice ambisa i nije bas najsrecniji..
She is only here to annoy herself!
Here we go again, shto je ovo my friend...Teska konkurencija u debilnim spotovima, ne znam sto je gore, retardirani scenario DPS, Rimska razlednica sa Lekicem, Milic sa penzionerskim zborovima i muvama u kadru...
Darko zestoko poruci premijeru da njusi po svojoj partiji.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks