E pa ljudi moji, nikad u životu ne pročitah izvještaj s utakmice mlađih kategorija na sajt fscg-a đe ne piše da smo bili bolji, ubili ih od igre, a rezultat 2-0, 3-0 i slično. Da nisam bio na pola tih utakmica, pa ni po jada. Ne znam čemu lažno izvještavanje, stvarno ničemu ne služi.
Bijo si poziw koi se neodbija
gol jovanovica za zvezdu
Nebojsa Kosovic je juce odigrao 45 minuta za Vojvodinu u kupu, i steta sto se povrijedio jer je upravo poceo ozbiljno da se namece za najboljih 11 u timu.
Da njegova nevolja bude veća, danas se povredio omladinski reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović (17), čijim je nastupom Vignjević u potpunosti zadovoljan i nije želeo da ga zameni na poluvremenu.
- Kosović je danas razigravao ekipu, povezivao naše redove i imao nekoliko odlično izvedenih prekida, koje ekipa nije uspela da iskoristi. Radio je upravo ono što želim od igrača i pokazao da ima potencijal. Eto, dočekali smo i to da nam dete od 17 godina organizuje igru i bude glavni faktor na sredini terena. Žao mi je što se povredio. On je želeo da igra i u drugom poluvremenu, ali jednostavno nije mogao. Prve procene govore da je u pitanju meniskus i sada smo, posle Poletanovića, izgubili i njega. Da nije tako, sigurno bi bio u ozbiljnoj konkurenciji za sastav protiv Partizana – rekao je Vignjević
Kakva šteta za Kosovića. Ipak, mislim da je njega samo pitanje vremena kad će se nametnuti. Koliko je potrebno za oporavak od povrede meniskusa u prosjeku? Mjesec dana?
P.S. Kadeti poraženi i od Češke. Vjerovatno će i Ljutica nakon Petrovića i Kovačevića otić. No, ako Ljutica ode a Vlaisavljević ostane vjerovatno će se nać neko opravdanje koje će mediji samo prenijet sa sajta FSCG.
Dick Laurent is dead!
http://fscg.co.me/201209272629/Vijes...iq-oteeni.html
Hahahahahahahaha eo opet ugazismo nekoga i fasovasmo 2-0.
JE LI MOGUĆE OVO LJUDI?
Bijo si poziw koi se neodbija
A dobro, sigurno je uticalo na momke to sto im nije priznat cist gol. Da su poveli mozda bi bio drugaciji rezultat. A zamisli toga sudiju koji im se na poluvremenu izvinjava jer nije vidio cist gol, a tada je vec kasno jer su gubili 2-0. Pretpostavljam da nije bilo sudija iza gola.
A super! Odlično! Samo da se ta tehnologija ne uvede, da se, čoče, ne naruši duh fudbala. No je bolje ovako, da lopta pogodi i mrežu, a da sudije ne vidi to.
Blohin ce zadnji put voditi reprezentaciju Ukrajine u utakmici sa nama, a evo sto kaze Mirko Raicevic:
Raičević: Nije dobro što se Blohin oprašta protiv Crne Gore
Nebih se slozio da su najbolja ekipa u grupi. Rekao bih da su oni u blagoj prednosti u toj utakmici protiv nas, ali kao sto kazes ako se postavimo kako treba mozemo izvuci dobar rezultat. Grupa je dosta izjednacena, vidjet cemo kako ce Englezi igrati u gostima protiv Poljske.
http://www.vijesti.me/sport/ukrajins...e-clanak-93669Dakle, jedno je sigurno, u ovakvoj situaciji niti jedno čuveno trenersko ime se neće prihvatiti tog posla. Anatoliju Konkovu i Anatolju Popovu slijedi težak zadatak, jer im ne treba trener koji će prosto sjesti na klupu, već im treba stručnjak koji će se sa selekcijom ravnopravno boriti sa Engleskom, Poljskom i Crnom Gorom.
Aoooo po vasoj prici tu Ukrajinu niko nece pobjediti, mimo nase grupe, kako smo mi njih previse uzdigli, oni su samo ekipa srednjeg kvaliteta , koje u Evropi ima previse, i ekipa sa kojom se mi nosimo.I valjalo bi vise da se prestane da se prica obrnijoj propaloj takticim, imam osecaj da pola foruma i pola crne gore vise voljeli da kiksamo protiv Ukrajnu da bi Brnu okrivili....
Na oproštajnom Blohinovom spisku je 22 fudbalera.
Golmani: Andrej Dikan (Spartak, Moskva), Andrej Pjatov (Šahtjor), Maksim Kovalj (Dinamo Kijev).
Odbrana: Vjačeslav Ševčuk, Aleksandr Kučer, Jaroslav Rakickij (Šahtjor), Taras Mihalik, Jevgenij Hačeridi (Dinamo Kijev), Vitalij Mandzjuk (Dnjepar), Bogdan Butko (Iljičevac), Jevgenij Selin (Vorskla).
Sredina: Oleg Gusev, Denis Garmaš, Andrej Jarmolenko (Dinamo), Jevgenij Konopljanka, Ruslan Rotan (Dnjepar), Sergej Nazarenko (Tavrija), Roman Bezus (Vorskla), Taras Stepanenko (Šahtjor), Anatolij Timošćuk (Bajern Minhen).
Napad: Roman Zozulja (Dnjepar), Marko Devič (Šahtjor).
kad ce onaj nas izbaciti spisak
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Đorđević nije ni na klupi protiv Lokomotive. Bakić u Primaveri danas od 15 sati protiv Grosseta
http://www.toronews.net/index.php?ac...ticle&ID=29671
Prva rečenica "Sjutra ćemo ga konačno vidjeti na djelu". Vidjećemo reakcije.
Last edited by amnesiac; 29-09-12 at 12:20.
Dick Laurent is dead!
pekovic igrao i dobio zuti hahaha
marko bakic igrao sat vremena dobio zuti, a nisam nidje nasao neke komentare na njegovu igru
Last edited by lepetanac; 29-09-12 at 22:02.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mirko odigrao dobro.... samo nije dao gol.
Ovaj momak igra dosta dobro u zadnje vrijeme. Inace igra na sredini.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/bolje...boda-krakoviji
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks