QQ, pa kuda ide ovaj svijet?
A klasa fulirana 36...
A1 fuliran 35... O boze
f6
QQ, pa kuda ide ovaj svijet?
TAKUMI
popisham se na addblue
Juan:
I ja isto...
Meni se nije gasila ni kad sam ga sipao-znaci jos jedna "rikavela" stvar na novog Benz-a...
Mora da je senzor u pitanju.
Senzor inace je dosta zajeban i problematican.
Ako je pod garancijom onda idi u Mercedes, ali problem je sto oni momci tamo NEMAJU pojma.
TAKUMI
Vec sam bio kod njih,i "ugasili" su upozorenje koje se javljalo i nakon sipanja aditiva...
Sto se usluge tice-jako su ljubazni,ali nemam pojma koliko znaju...
Ono sto znam je da je novi ML razocarenje-barem za mene...
A znam ljude kojima je crkavao elektro-motor sjedista,nadusivala se i odljepljivala koza na poledjini sjedista,skripali tapaciri na vratima itd,itd...
ML je lemon totalni. Teska kanta.
Presao sam oko 500 km pretprosle nedelje tu kroz PG sa jednim 320 CDI 7G Tronic. Ono je sramota.
TAKUMI
ML opet slamperaj:
CLS Shooting Brake se seksi, ali ovaj detalj mi se ne svidja, poklopac je trebao da bude nize:
![]()
TAKUMI
a sto je taj kraj lajsne takav, ko da su ga naknadno rucno postavljali![]()
sent from tabure
I to je bad, ali ne koliko ovo iznad poklopca.
TAKUMI
Mogu li da napravim neki veći kvar ako nisam promijenio gurtne, na zadnjim točkovima treba da ih zamijenim jer kad idem u rikverc zadnji desni točak potpuno zablokira. Juče sam morao da ga vučem u rikverc na puni gas do te mjere da se zadnji desni točak vukao po asflatu , sreća je bio vlažan asfalt. To se prije rijetko kad dešavalo i kad se desi odblokira se brzo kad idem naprije-nazad međutim juče sam bio u takvu ulicu da nisam mogao da se pomjerim ni milimetar naprijed. Poludio sam, došlo mi je svoga da ga polomim.
gledo sam skoro u alpima mechku 1921 godiste, v12 nekih 15 16 iljada kubika , veli coek litar litar ipo trosi, sprdnja kakav auto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Doboš, kočnice ? A to mi je sve brand new, ne bi valjda trebalo ako je novo :/. Svakako sam u petak u pg, da mijenjam te gurtne i da podignem zimske gume. Jedan komad, 50 eurića, kakva banja posle sedmice.
E, ali ja bih radije hodao no sto bih vozio Mercedesa bez uspravnog znaka.
Da budem realan, ja trenutno vozim Benza koji nema stojeci znak ali barem ima onaj ogromni ispod.
Kad smo kod toga, samo da napomenem, druga generacija MLa je smece, tesko smece.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
TAKUMI
Ja imam ogromni znak isto, evo ga:
A ja bih volio da umjesto barke imam pershing 64, da umjesto fake Ulysse Nardin imam zlatni Rolex Sumbariner, da umjesto sadašnje ribe imam Ninu Janković itd. S obzirom da nemam ništa od toga, zadovoljan sam sa A klasom![]()
Mali je to znak..
TAKUMI
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
To je OK, ali trenutno ovaj znak zasluzuje veoma mali broj Mercedesa.
TAKUMI
Ma nije, ovaj ima sendvic sasiju, i mozes da ih kroviras bez problema.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks