No, i don't give a shit, ali su mi smijesni.
I to tebe zanima i smara puno?
TAKUMI
No, i don't give a shit, ali su mi smijesni.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pa bolje da sto su smijesni, barem mozes da se smijes dok citas njihove "izjave".
TAKUMI
ooooo
a sad smo mi hejteri a vas dvojica ste kao dva objektivna nevinasca?
hahahahhaa
momci, realno: toliko smarate na ovom topiku da mi se ne mili uci ovdje. ponekad se pitam kako moderatori dozvoljavaju to, ali dobro...
svaki dan davite pricom u sumaheru da ste ga svakom zgadili ovdje, mene prvom. da jadnik zna kakva dva lika postoje medju njegove fanove, licno bi otvorio nalog ovdje da vam kaze da prestanete da smarate!
sve bi bilo ok da vozac kojeg vi podrzavate ima bilo kakve rezultate vrijedne pomene, ali vi urpkos tome sto vozi na nivou nekih nizerazrednih vozaca pricate o nekakvoj njegovoj superiornosti i ostalim glupostima. naravno da ce to svakom normalnom ko ulazi ovdje da ide na k*rac i da ce da odgovari istom mjerom.
Niknejm, pokrij se usima.
TAKUMI
"Jedna od najljepših ovogodišnjih priča u Formuli 1 je definitivno ona o Kimiju Raikkonenu. Treće mjesto u poretku, šest postolja (samo je Alonso više puta bio na postolju) i samo jedna utrka u kojoj nije osvojio bodove. Ukratko – impresivni rezultati, pogotovo ako se uzme u obzir da je riječ o vozaču koji se vratio nakon dvije godine pauze. A posebno fascinantno je to što je Raikkonen u svojoj povratničkoj sezoni još uvijek u borbi za naslov prvaka.."
ko ima znanje ne može ga izgubit, pa i ako se vrati u potpuno drugačiju F1..
a kome drugi faktori utiču bar 50% na uspjehe, kad se izjednači sa ostalima pokaže pravo znanje..![]()
Lotus sure next upgrade will revitalise Kimi Raikkonen's Formula 1 title bid
Kimi Raikkonen's chances of getting back in the Formula 1 world championship hunt will be boosted by a major upgrade that Lotus is planning for the Korean Grand Prix, AUTOSPORT can reveal.
The Finn endured a difficult weekend in Singapore but still managed to hang on to third in the standings after finishing sixth. He is now 45 points adrift of championship leader Fernando Alonso with six races remaining.
Although a new rear wing that Lotus tried at the Marina Bay circuit did not work, the Enstone-based outfit believes that the return of its double-DRS in Japan and a number of developments for Korea can get it back in the hunt for the title.
Lotus trackside operations director Alan Permane told AUTOSPORT: "There is a big update coming in Korea, a really good aero update - plus we plan to run our rear wing device in Suzuka.
"We've fallen off the back of those top three teams and we need to get ourselves back mixing it with them. I hope we can be right back up there fighting with them, like we were in Budapest."
Permane suspects that the new wing evaluated in Singapore may not be as bad as the team thought on Friday, as changing track conditions made it difficult to judge its relative merits.
"We had some aero updates on Friday that we weren't convinced about, and it is difficult in Singapore to measure what is going on," he said. "So we played it safe and took them off.
"Everything that's come out of the windtunnel has worked, and maybe we weren't cautious enough this time because of that. It could be we get to Suzuka and it works really well.
"I'm optimistic that what we've got coming will allow us to fight on performance. Although there are no guarantees, I'm reasonably confident we'll get to Suzuka and be in good shape."
Alonso ide ka trecoj tituli, a to ko ce biti Stig...
Je li realno da poredite Kimija i ostale sa Schumacherom???
Jedno pitanje:Ima li taj Kimi bolji bolid od Alonsovog Ferrarija?
Dje je Nando,a dje je Kimi?
Je li Kimi onaj sto je vozio pola dana iza MS-a?
Ja sam rekao jednom,pa da ponovim:
Kad Kimi,Nando i SVI ostali iz proslosti i buducnosti budu imali najveci broj pol-pozicija,pobjeda,titula itd,itd-onda,tek onda ih mozete porediti sa M.S.-om,a do tada...Tesko,bas tesko...
Kad god budete htjeli da poreditesvog pulena sa njim-sjetite se ovoga ;-)
Last edited by Petronas; 26-09-12 at 10:07.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ne živi u prošlosti i od statistike..
upoređuje se period POVRATKA POSLIJE PAUZE dva bivša šampiona..
jedan je ponovo u vrhu i to prve sezone i to sa lotusom, a drugi sa BRONOM I MERCEDESOM već dvije sezone kasni u BODOVIMA, POBJEDAMA za timskim kolegom, a od vrha poretka je daleko svjetlosnu godinu..
prve sezone ste pravdali da nije učstvovao u razvoju bolida, pa pravila nova, pa ovo, pa ono.. druge sezone loš bolid..
ALI suština je bitna - ISTI BOLID, ISTI USLOVI, ni blizu podijuma..
p.s. a sa budalaštinama tipa najbrži bolid, najbolji tim vezano za lotus - batalite više..
ili otvorite oči alonsu, hamiltonu ili fetelu, neka bježe iz tih rupa od timova i idu u lotus kod Bulijea i ekipe..
nagradno pitanje za vas "stručnjake" o f1 -
JE LI NAJBRŽI BOLID I NAJBOLJI?
Ove godine izgleda najpouzdaniji bolid je najbrzi.
Strasno, tako pricate o starijem co'eku...
tačno tako, da je grožan malo iskusnijii, uzeo bi lotus titulu sa ovoliko kimijevih bodova..
znači bolid koji je na pravcu brži od ostalih 2-5km/h je u prednosti u odnosu na onoga koji ima bolji downforce odnosno pravi set-up?
znači timovi u f1 da se baziraju isključivo na brzinu kod razvoja bolida, ostale komponente ne treba da ih zanimaju?
p.s.
e sa kim se ja raspravljam..
Salio sam se za ovo da cu u buduce sa vama samo putem crteza, al izgleda da cu ipak morati.
Ne znam iz kog dijela mog posta si izvukao zakljucak da sam negirao rezultate koje je sumaher napravio u PROSLOSTI!
no, toliko ste jadni u argumentaciji vezano za pricu koja se razvlaci na ovoj temi da se hvatate za slamke i sve tumacite onako kako vama odgovara....
Jadno i tuzno kao i voznja vaseg pulena...
stvarno ljudi, skalajte, coek je pred penzijom, a vi ga napadate! O penzionerima sve najbolje!
:mrgreen:
a za ove koji vole njegove gole slike (zna se koji su), evo:
svrshavate vec, a?
PS Ima li ko ovaj klip iz teretene, gledao sam ga na BBC i Sky i PLAKAO od smijeha :lolblue:
fenser!
![]()
(nečitko)
Brate,Kimiju svaka cast,ali da je taj bolid vozio Kubica-sad bi bio vodeci u sampionatu.
O kakvoj proslosti ti pricas?
Ako na Sky Sport prikazu M.S.-a i kazu :Evo ga najbolji vozac u istoriji F1-znaci li to da je proslost???
Kad ga Kimi sustigne i prestigne (malo $utra) onda ces moci da kazes za M.S.-a :Bio je najbolji vozac u istoriji F1.
Ali posto ga jos uvijek niko nije dostigao-to je i dalje sadasnjost.
A kao sto mozes da vidis-svima njima se yaya otegnu da osvoje i jednu titulu a ne 7. tako da ce to ostati i buducnost barem jos 20 godina.
Sto se Alonsa tice:Vozi Ferrari i nema potrebe za ikakvim otvaranjem oci,nego vi otvorite oci,pa vidite da je isti taj Alonso klasa za Kimija,jer sa onakvim bolidom vodi u u generalnom sa preko 30 bodova.
Da ti docaram malo:Moze da ne vozi narednu trku,da igra badminton,pije pinna coladu na bazenu,drka,a ostali da voze,i dalje ce imati najvise bodova.
A da ti docaram jos ovo:
Zamisli da 8. trka prije kraja Kimi moze da uziva jer je stavio titulu i kompletan grid u dzep?
Naravno da ne mozes da zamislis...Sto je najgore,ni Kimi ne moze...Vec prica o "novim" izazovima van F1.
M.S. nije nista vrijedno pomena napravio od kad je dosao,ali:One voznje po kisi u Kanadi i Belgiji,ono ocitavanje lekcija Kimiju,Vettelu i Hamiltonu,ono preticanje u Monte Carlu vrijedi vise nego necija cijela karijera brale moj.
Ko moze sa prosjecnim bolidom da postavi pol u Monte Carlu? Niko osim legendarnog.
Dje su bili Kimi,Vettel,Webber,Hamilton,Button i ostali tog dana ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks