Pa jeli onda bolje podjelti u tri dana? Kako je brzi napredak?
@kedown
pa ako u tu marinadu nema ulja..onda moze.
@vuki
ako moras BAS dva dana,ja bih ti preporucio full body trening.Jer ovo kako si ti napisao nije OK.da ne duljim..
Pa jeli onda bolje podjelti u tri dana? Kako je brzi napredak?
Izgooglah ovo. Da li je ovakav rad najbolji, s obzirom na pauze?
Ljudi misle ako treniraju svaki dan sa tegovima brze ce dobiti misice ali to nije tako! Odmor je veoma bitan!
Trening moze biti 3 puta nedeljno (kao ovaj gore sto sam naveo) i 4 puta nedeljno i mogu biti razliciti ali jedan od mojih omiljenih jeste:
Prvi dan: grudi + prednje rame + srednje rame
Drugi dan - odmor
Treci dan: biceps + triceps
Cetvrti dan - odmor
Peti dan: ledja + zadnje rame + trapez
Sesti dan: noge
Sedmi dan - odmor
Naravno postoji i ovako nesto:
Prvi dan: grudi + triceps ili biceps
Drugi dan - odmor
Treci dan: ledja + biceps ili triceps
Cetvrti dan - odmor
Peti dan: noge
Sesti dan: ramena
Sedmi dan - odmor
marko milacic
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
al je pribio ruku da mu se rasiri uz tijelo ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ljudi zna li ko dje imaju u PG da se kupe kaliperi? Je li to moguce trazit na pijaci?
ne vjerujem da ces nac te kalipere na pijaci..
a i nznm sto ce ti to,sto se opterecujes tim brojkama?
imas ogledalo,ne treba ti nista drugo vjeruj mi![]()
Stvarno,nista bez ogledalo...
Jel probao ko,ima li iskustva sa Soul Ripperom kakav je,konkretno za fudbal?![]()
sto se tice NO-a samo sam dva pio supercharge i soul ripper , dobar je uzmi ga
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Olimpija je u toku, tijesna borba izmedju Philla i Kaia:
![]()
10TH: Lionel Beyeke
9TH: Johnnie Jackson
8TH: Evan Centopani
7TH: Toney Freeman
6TH: Dennis Wolf
5TH: Branch Warren
4TH: Dexter Jackson
3RD: Shawn Rhoden
2nd: Kai Greene
Winner: Phil Heath
NO ne smije nikako prije fudbala, NO-i su samo za anaerobni trening.
zasto?
samo pitam da mi objasnis,ne kazem da se treba uzimat...
Ja sam ga samo jednom popio prije malog fudbala, i osta sam bez vazduha posle 20 minuta... kasnije samo malo čitao i vidio da on otežava trčanje tj aerobne vjezbe...
NO ubrzava rad srca i širi krvne sudove, napravljen je da bi popravio protok veće količine krvi kroz mišiće, sto je veca prokvrljenost mišić je više izdržljiv nemam pojma tačno kako ali sa NO krv se zadrzava duže u mišićima... e to otežava kod trčanja, jer valjda srce mora tada da radi više da bi krv cirkulisala cijelim tijelom, ali da ga ovo zadrzavanje krvi u mišiće opterećuje...
Valjda je onda i veci dovod kiseonika.... mene je kad sam dzak radio spasava, mogao sam barem 2 runde vise odradit...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
ja sam malo cita na bodybuilidng.com i kazu suprotno, a rekoh ti da sam i sam proba da ga koristim, logički misleći naravno da kad pomaže u teretani da će i kod trčanja....
Ne vjerujem da ti se to desilo zbog njega.Mnogo ljudi ga koristi prije trcanja ili neke aktivnosti..Moj drug je uzimao no ljetos,kad smo isli na plazuja ga pitam sto ce ti to?a brate da plivam bolje.znaci uzaaaas!ne pitaj
Glupo je koristit no prije trcanja,samo bacanje para.bolje receno glupo ga je koristit i pred trening sa tegovima ako nemas da ispratis to sa amino k.nego ova omladina napaljena,sto misli da ce dobit 10kg za mjesec dana od no-a.tuzno.
Brat mi igra u jedan prvoligaski klub u C.G i pola ekipe koristi Jack 3D,a to je isto kao i No explode i slicno..
Znaci cilj je veca snaga,izdrzljivost na utakmici,treningu (u ovom slucaju fudbal),znam znaci iz prve ruke da Jack 3D kad je fudbal u pitanju daje veliku snagu tj. vecu izdrzljivost
ee pa bas za tu izdrzljivost treba koristit nesto drugo...Tipa beta K.
edit:
reci bratu da ne radi to.vjerovatno ih je to posavjetovao neki trener pametni ili njihov strucni 'doktor'.Jos ako preko njega kupuju supl..blagos!
Jacked jedino sto mu da,to je kick!-jacked je oko 40e.
Sledeci trening neka proba sa 400mg kofeina(sintetickog),pa nek javi utiske.kofein koji troduplo jefitiniji imace isto djelovanje na njega kao i jck3d.
Last edited by dontigar; 30-09-12 at 16:34.
Ok,hvala na odgovoru,postujem misljenje,nisam neki strucnjak,samo pricam iskreno i ono sto znam,barem znam kakvo je stanje kod nas u fudbalu.Inace i od jednih strucnih ljudi u bodibildingu u C.G dobio sam odgovor da je bolji neki proizvod tipa Soul Ripper nego cisti Beta Alanin (za fudbal)
Last edited by Pterodaktil; 30-09-12 at 16:38.
Postujem i ja tvoje,jer ne tvrdis to.Nego pricas sto ti je neko rekao.
A jesi li pitao: je li bolje NO ili beta alanin? i jesi li rekao sta je u pitanju?fudbal,teretana,box,mma..?
Beta alanin i Beta K nije isto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks